Raja samo da vas pozdravim.. Pravo sam zauzet, radim puno radno vrijeme + fax + neki projekti nevezani za ovo prvo dvoje.. Uglavnom nađe se vremena za dobru mjuzu što je najvažnije!
Gledam ove set liste Eda i baš su cool (happy birthday to mike mccready i teaser stupid mop .. Još kad ubaci poneku PJ stvar to je fantazija. Zavidim vama koji idete u USA i bas sam sa curom sada komentarisao kako jedva cekamo da dodju ponovo blize pa da se uputimo na pravu turneju sa PJ-om..
@Pajo - prvo Sretan Rođendan!!! a drugo, javi se obavezno ukoliko budeš dolazio.. btw, vidio sam onaj dres i ako je ono Bilićev potpis (po svemu sudeći jeste) onda stvarno svaka čast
Mahanje svima iz Sa i pošto vidim da su oni seljaci (farma) trenutačno najpopularniji likovi u Cro samo da znate da je ona Hana obična drolja (to cjeli grad i i sva predgrađa znaju) pa da vas ne zavara ona kao neki predstavnik BiH tj nemojte po njoj suditi o ovim mojima
p.s. Gledao sam Anu aka jurasicu na karici i bila je super.. Ako ti je kakva utjeha ni ja ne bi znao ona 3 pitanja iz drugog kruga
26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany
Raja samo da vas pozdravim..
Mahanje svima iz Sa i pošto vidim da su oni seljaci (farma) trenutačno najpopularniji likovi u Cro samo da znate da je ona Hana obična drolja (to cjeli grad i i sva predgrađa znaju) pa da vas ne zavara ona kao neki predstavnik BiH tj nemojte po njoj suditi o ovim mojima
Iva: pa pozdrav i tebi! super da si se javio. Htjedoh ti samo reći da nikako ne gledamo i nikako ne sudimo... da gledamo farmu ne bi bili na ovom nego na nekom thompsonovom forumu pa bi i ti po tome mogao suditi o Hrvatima. Dakle, bolje nam je svima ovako, zar ne?
Iva: pa pozdrav i tebi! super da si se javio. Htjedoh ti samo reći da nikako ne gledamo i nikako ne sudimo... da gledamo farmu ne bi bili na ovom nego na nekom thompsonovom forumu pa bi i ti po tome mogao suditi o Hrvatima. Dakle, bolje nam je svima ovako, zar ne?
Samo kratak report iz LA-a. Ne znam da li znate, ali Sandra (da, Sandra koju svi znamo iz UK) je otisla tamo ovaj vikend, zadnji cas odlucila da mora ici na dva koncerta. Uspjela je kartu nabaviti za drugu vecer, a za sinoc je tamo kupila...
Uglavnom, super je bilo, kaze Lori (isto je bila s nama u busu, tko se sjeca) da je bilo zbilja za pamcenje. Bila je u prvom redu i rukovala sa s Edom..
Veceras nastavak. I onda jos dva koncerta...rodjendanska moja :(
a ja sam se htjela nadodati na farmu, nije da je gledam, ali elektronički mediji ne dopuštaju da baš ništa ne znam pa sam htjela napisati da mi se ova Hana nije učinila tako lošom, a u usporedbi s ovim "našim" kozama, je def u prednosti... he, toliko od mene...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
^^ super su ti ovi filmići,odlično se čuje! stavi još ako imaš
završila arsenalova sezona,ali nije to ništa novo,nego samo da vam obratim pažnju na arsenalove navijače (goonere) koji su jučer nadglasali manutdovce na njihvom vlastitom stadionu.
ovo je snikma 20 min nakon poraza kad su još ostali navijati dok su se domaći pokupili
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
(a čuj šta kaže onaj voditelj nakon filmića, da mali izgleda kao Dennis Wise )
Inače YNWA je vjerojatno najbolja navijačka pjesma ikada, pogotovo kad ju I. Blažićko najavi s riječima "poslušajmo sada ovaj huk s enfilda" ...
ma..
mislim, jesam ja za liverpool naravno, da ne bi bio za nekoga drugog engleza haha,
ALI
uvjerljivo najjaca navijacka pjesma je Dinamo ja volim.
da ne bi bilo nesporazuma, nisam dinamovac, ali ta pjesma je
za nabrijat ekipu bolja od bilo koje druge.
odmah iza nje ide you'll never walk alone,
al nikak ispred.
...They said... timing was everything, made him
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
da se i ja uključim u raspravu o navijačkim himnama, malo iz autorizirane biografije Pipsa iz '97 godine:
"Ripper je Dinamo ja volim namjeravao napraviti po predlošku disco hita američke grupe K.C. & The Sunshine Band "That's The Way (I Like It)". "Imao sam samo tri riječi - 'Dinamo ja volim' se nije moglo drukčije pjevati na tu melodiju; 'Dinamo-aha-aha-ja volim'... Zato se i pjesma tako zove, to je ostalo i u novoj verziji." Srećom, (gitarist) Kraljić je iz svoje punk kolekcije izvukao Cockney Rejectse i njihovu obradu stare duhovne pjesme "You'lle Never Walk Alone", himne engleskih tifosa. "Prijatelju", rekao je, "to je prava navijačka pjesma!" Nakon tako neprocjenjivo vrijednog savjeta, Ripper se dao na posao i složio glazbu koja doista jest bazirana na originalu Rudgersa i Hammersteina, no ipak se ne može nazvati golom obradom. Kao uvod u najžešću hrvatsku punk pjesmu u povijesti (15 godina prekasno, reklo bi se - ali za tako dobre stvari ne postoji krivo vrijeme), poslužilo je nekoliko taktova iz pola stoljeća starog gradskog šlagera Vlahe Paljetka "Popevke sam slagal".
ma..
mislim, jesam ja za liverpool naravno, da ne bi bio za nekoga drugog engleza haha,
ALI
al nikak ispred.
Što jest jes, to je naj luđa himna, mora se priznat!!!
Moze mala kritikica kad vec postam 6,001 post :eek:
Nis mi ne komentirate Edove koncerte (znam da boli, ali ipak)...
I sad smo u nekom nogometu...ccc
sve 5, al ne bih hjtela da postanemo ko oni *down under*...
Ja mogu reci da i dalje patim sto ne mogu u 6.mj na koncerte, al me jos vise boli sto Ed svira sutra i preksutra, a mene nema tamo...uf uf
Sta cu kad sam takva? Znam da je neizvedivo, al ja sam sanjar...
Nego,da, jos samo Ana Z...slike uploadam od Beca, konacno. jako kasnim, sorry
Ali u obranu cu reci da sam se zbilja zaljubila u the National i da svaki put otkrijem neku novu pjesmu. Boxer mi je bio na prvo-drugo slusanje super, Aligator vise manje isto, a sad se i Cherry Tree vrti, i ostala 2. Sve mi pomalo *sjeda*
Moze mala kritikica kad vec postam 6,001 post :eek:
Iva: kao prvo, čestitke na tako veeeelikom broju! kao drugo, ne brini, nećemo postati kao oni. sve dok si ne počnemo svaki dan govoriti dobro jutro i laku noć, sve je ok. i kao treće, samo ti komentiraj njegove koncerte, mi ćemo se svakako priključiti!
Iva: kao prvo, čestitke na tako veeeelikom broju! kao drugo, ne brini, nećemo postati kao oni. sve dok si ne počnemo svaki dan govoriti dobro jutro i laku noć, sve je ok. i kao treće, samo ti komentiraj njegove koncerte, mi ćemo se svakako priključiti!
bit će sve bolje prekosutra...
Haha, ma znam...daleko smo mi od njih, sva sreca
A sta do komentiram? Ujutro u 5.50 dolazi mi sms od Sandre da sve vidi, neki prvi red neke platforme, nemam pojma gdje, ne kuzim, al kaze da je do Mike-a.
Sad ja ono odmah: McCready-ja? :eek:
Ne, Mike iz MI koji je bio s nama u busu...ah, ok lol
I da, navodno cijeli Hollywood, krema, glumci i ostali celebrity su bili na ovim LA koncertima...da, i toliko zasad znam. i ono sto sam vidila iz fanviews-a.
A nisam jos nijedan koncert poslusala...pomalo
I da, navodno cijeli Hollywood, krema, glumci i ostali celebrity su bili na ovim LA koncertima...da, i toliko zasad znam. i ono sto sam vidila iz fanviews-a.
Iva: smiješno, to mi je kao ona vijest da su se Pennovi pomirili na njihovom koncertu... onak, malo atipično za Edvarda, ali dobro...
a koliko ti tih koncerata imaš, mi imamo samo jedan...
Ja mogu reci da i dalje patim sto ne mogu u 6.mj na koncerte, al me jos vise boli sto Ed svira sutra i preksutra, a mene nema tamo...uf uf
Pusti si neki bootleg (svejedno koji), pogledaj si slike s nase turneje 2006 i 2007 i skupljaj pare za sljedecu turneju koja ce bit...negdje, bilo gdje!
Sve je izvedivo (ok...bit za dva dana u kaliforniji je malo prekratki rok ), a nase ce noge opet vidjet puta.
Iva: smiješno, to mi je kao ona vijest da su se Pennovi pomirili na njihovom koncertu... onak, malo atipično za Edvarda, ali dobro...
ma da, jedan, onaj Brekeley valjda. ni ja ne znam sto je vani. haha al neka videa sam neki dan dobila. Jeste dobili na mail? daj mi adresu pa cu proslijediti ako nemate
ma da, jedan, onaj Brekeley valjda. ni ja ne znam sto je vani. haha al neka videa sam neki dan dobila. Jeste dobili na mail? daj mi adresu pa cu proslijediti ako nemate
Comments
Gledam ove set liste Eda i baš su cool (happy birthday to mike mccready
@Pajo - prvo Sretan Rođendan!!! a drugo, javi se obavezno ukoliko budeš dolazio.. btw, vidio sam onaj dres i ako je ono Bilićev potpis (po svemu sudeći jeste) onda stvarno svaka čast
p.s. Gledao sam Anu aka jurasicu na karici i bila je super.. Ako ti je kakva utjeha ni ja ne bi znao ona 3 pitanja iz drugog kruga
12.06.2007 Munich, Germany
Nemoj tako!:D:);)
Samo kratak report iz LA-a. Ne znam da li znate, ali Sandra (da, Sandra koju svi znamo iz UK) je otisla tamo ovaj vikend, zadnji cas odlucila da mora ici na dva koncerta. Uspjela je kartu nabaviti za drugu vecer, a za sinoc je tamo kupila...
Uglavnom, super je bilo, kaze Lori (isto je bila s nama u busu, tko se sjeca) da je bilo zbilja za pamcenje. Bila je u prvom redu i rukovala sa s Edom..
Veceras nastavak. I onda jos dva koncerta...rodjendanska moja :(
Oh please let me sleep its Christmas time
Thumbing my Way
Last Kiss with Jack Irons
Throw Your Arms Around Me with Liam Finn
Watchtower with Ben Harper and Jack Irons
jack irons, ah...
to su bila PJ vremena...
TO JE TO!!!
a ja sam se htjela nadodati na farmu, nije da je gledam, ali elektronički mediji ne dopuštaju da baš ništa ne znam pa sam htjela napisati da mi se ova Hana nije učinila tako lošom, a u usporedbi s ovim "našim" kozama, je def u prednosti...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
dragi ljudi, u petak u zagrebu sviraju THE POSIES.
i to akustični koncert u povodu 20. godišnjice banda.
ako niste čuli za njih, nemojte odustati, evo samo nekoliko asocijacija:
power-pop, grunge gitare i zvuk, devedesete, geffen records...
ovu pjesmu ste možda i čuli, bila je omanji hit:
http://www.youtube.com/watch?v=HbhYb_qGXZg
(jedan od komentara s jutjuba sve kaže: "wow this is sooo unmistakebly early nineties" )
a ovako bi koncert mogao izgledati:
http://www.youtube.com/watch?v=3R4jC6-wr4k&NR=1
evo i biografije, diskografije itd:
http://www.allmusic.com/cg/amg.dll
evo i službene najave za koncert:
http://www.sczg.hr/default.php?id=prog&date=2008-4-18&progID=2500
nadam se da se vidimo!
Uf, mene si nagovorila!
prvi dio
http://www.youtube.com/watch?v=OrrnsqUg-eI
drugi dio
http://www.youtube.com/watch?v=CJO1CQLegnA
treci dio
http://www.youtube.com/watch?v=T3F97U4Q8Q4
završila arsenalova sezona,ali nije to ništa novo,nego samo da vam obratim pažnju na arsenalove navijače (goonere) koji su jučer nadglasali manutdovce na njihvom vlastitom stadionu.
ovo je snikma 20 min nakon poraza kad su još ostali navijati dok su se domaći pokupili
http://uk.youtube.com/watch?v=55MFxXS-Ans
proud to be gooner
http://uk.youtube.com/watch?v=BCn-8MB-v5U&feature=related
Zamisli da stojiš u tunelu, a ovo ti grmi!
Prestrašno!
obično ju pjevaju na početku tekme,sam ne znam kad pjevaju onu : ooo campione...
A zamisli da stojiš u tunelu, imaš prilike rukovat se s jednim od najvećih britanskih igrača svih vremena, imaš 7-8 godina i ti napraviš ovo
http://www.youtube.com/watch?v=BXMlUJv3vRk
(a čuj šta kaže onaj voditelj nakon filmića, da mali izgleda kao Dennis Wise
Inače YNWA je vjerojatno najbolja navijačka pjesma ikada, pogotovo kad ju I. Blažićko najavi s riječima "poslušajmo sada ovaj huk s enfilda"
da nisi postala ovaj drugi link (anplagd), rekla bih da si krivo spelovala ime benda... mislila bi da im je ime the pussies...
not bad, not bad...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
http://uk.youtube.com/watch?v=Mf-od48IfkI&feature=related
meni najdraži igrač svih vremena!!
umrijet će te od smijeha...kad ovo zaori canta tutta Fiesole
http://uk.youtube.com/watch?v=LrnlbT6QkNg
ma..
ALI
al nikak ispred.
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb
"Ripper je Dinamo ja volim namjeravao napraviti po predlošku disco hita američke grupe K.C. & The Sunshine Band "That's The Way (I Like It)". "Imao sam samo tri riječi - 'Dinamo ja volim' se nije moglo drukčije pjevati na tu melodiju; 'Dinamo-aha-aha-ja volim'... Zato se i pjesma tako zove, to je ostalo i u novoj verziji." Srećom, (gitarist) Kraljić je iz svoje punk kolekcije izvukao Cockney Rejectse i njihovu obradu stare duhovne pjesme "You'lle Never Walk Alone", himne engleskih tifosa. "Prijatelju", rekao je, "to je prava navijačka pjesma!" Nakon tako neprocjenjivo vrijednog savjeta, Ripper se dao na posao i složio glazbu koja doista jest bazirana na originalu Rudgersa i Hammersteina, no ipak se ne može nazvati golom obradom. Kao uvod u najžešću hrvatsku punk pjesmu u povijesti (15 godina prekasno, reklo bi se - ali za tako dobre stvari ne postoji krivo vrijeme), poslužilo je nekoliko taktova iz pola stoljeća starog gradskog šlagera Vlahe Paljetka "Popevke sam slagal".
Gabriel Batistuta!!!
ne sjećam se gola,ali se odlično sjećam igrača!! CAR! i meni je bio jedan od dražih
a za dinamo ja volim slažem se sa cutkijom - pjesma zna stvarno nabrijati
Što jest jes, to je naj luđa himna, mora se priznat!!!
Nego,da, jos samo Ana Z...slike uploadam od Beca, konacno. jako kasnim, sorry
Ali u obranu cu reci da sam se zbilja zaljubila u the National i da svaki put otkrijem neku novu pjesmu. Boxer mi je bio na prvo-drugo slusanje super, Aligator vise manje isto, a sad se i Cherry Tree vrti, i ostala 2. Sve mi pomalo *sjeda*
bit će sve bolje prekosutra...
A sta do komentiram? Ujutro u 5.50 dolazi mi sms od Sandre da sve vidi, neki prvi red neke platforme, nemam pojma gdje, ne kuzim, al kaze da je do Mike-a.
Sad ja ono odmah: McCready-ja? :eek:
Ne, Mike iz MI koji je bio s nama u busu...ah, ok
Pusti si neki bootleg (svejedno koji), pogledaj si slike s nase turneje 2006 i 2007 i skupljaj pare za sljedecu turneju koja ce bit...negdje, bilo gdje!
Sve je izvedivo (ok...bit za dva dana u kaliforniji je malo prekratki rok