Pearl Jam in Zagreb!

1445446448450451860

Comments

• cropdustresscropdustress Posts: 4,339
    pajo wrote:
    ime.prezime@gmail.com - i marijeva i moja su takve. hvala! :)
    Aha, ok, ok. moram sejvat ;)
    Edit: tvoja nije. osim ako imas djevojacko prezime. u mailu.
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • pajopajo Posts: 3,292
    Aha, ok, ok. moram sejvat ;)
    Edit: tvoja nije. osim ako imas djevojacko prezime. u mailu.
    Iva: imam ga i u mailu i u životu, za zauvijek. :)
  • hard_sunhard_sun Posts: 381
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
  • jurasicajurasica Posts: 1,534
    pajo wrote:
    Iva: imam ga i u mailu i u životu, za zauvijek. :)

i ja kažem JURAS FOREVER!!! :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
    jurasica wrote:
    i ja kažem JURAS FOREVER!!! :)
    Iva: tako jeeeeee!!! :D
  • elcieloelcielo Posts: 1,149
    sid, daj mi onda link za slike, kad se aploadaju. sve ti opraštam jer ti je obrana vrhunska. :)

btw, ja sam dobila neki dan videos na mail, hvala ti, i isto tako hvala viktoru na linku za edov koncert. :)
  • shelashela Zagreb Croatia Posts: 657
    elcielo wrote:
    btw, ja sam dobila neki dan videos na mail, hvala ti, i isto tako hvala viktoru na linku za edov koncert. :)

pridruzujem se zahvalama! :) poslusala berkeley ajme ma zakon je nas ed kaj da vam velim. al ono kaj je sandra poslala mi se nije htjelo otvorit iz nekog razloga, probat cu jos malo prckat pa mozda uspijem.

sid nemoj mi tugovat bit ce jos toga ziher! nebi me cudilo da ed zapali malo do italije kad se nasviri po svom kontinentu ;)
    I kad smo već kod himni evo jedne vesele :D

umrijet će te od smijeha...kad ovo zaori canta tutta Fiesole :D

http://uk.youtube.com/watch?v=LrnlbT6QkNg

hahaha ajme ovo mi ko iz muzickog tobogana :)
  • masnimasni Posts: 1,657
    ja poslusah berkley, fora mi je, al osjeca se da fali nesto kod covera i pj pjesama, nije to skroz to :) ali set lista, itw pjesme, ludilo.. like it :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • Gunner_VGunner_V Posts: 230
    @ masni-igraš možda dotu? :D
    Hey ekipa. Jel treba nekome poster iz Londona? Sad je u goods section, ja ga imam sa koncerta, al ako nekome treba da uzmem? :D;)
  • snihsnih Posts: 1,052
    Molio bih nekoga da mi na PM stavi link od nekog Eduardovog koncerta!:)

Hvala unaprijed! :)
    I&M: Sretan rođendan draga naša Sid! Želimo ti puno, puno koncerata, malo dječjeg plača, a puno dječjeg smijeha na poslu, ukidanje viza za Ameriku, puno koncerata PJ posvuda, puno novaca za praćenje PJ-a po svijetu i uništavanje merch štandova i puno dobrog zdravlja da te uništeno grlo ne bi ometalo u urlanju iz prvih redova! :D
    pajo wrote:
    I&M: Sretan rođendan draga naša Sid! Želimo ti puno, puno koncerata, malo dječjeg plača, a puno dječjeg smijeha na poslu, ukidanje viza za Ameriku, puno koncerata PJ posvuda, puno novaca za praćenje PJ-a po svijetu i uništavanje merch štandova i puno dobrog zdravlja da te uništeno grlo ne bi ometalo u urlanju iz prvih redova! :D

buduci da su iva i pajo napisali vec sve sto sam i ja htjela ;) pridruzujem se cestitkama i zelim ti da se sve gore navedeno sto prije ostvari (u roku od mjesec-dva po mogucnosti ;) + puno ljubavi bejbe!!! :) stay beautiful! x
  • lesteslestes Posts: 959
    sretan rođendan sid! :)
  • snihsnih Posts: 1,052
    Draga Sid! Pridružujem se čestitkama i lijepim željama, uz naglasak na " puno ljubavi" iz shelinog posta ! To mi se nekako čini kao najvažnije! :);)

Slobodno mogu to reći u ime svih nas (iz pedeset i neke:D), a to su Ljubica, Tomislav i Janko
  • killroykillroy Posts: 739
    Sretan rodjendan Sid!
    I da nam ostanes tako luuuuda ko i uvijek....samo je jedna Croatian Sensation :)
    happy happy hippo, happy happy hippo :)
    ups, to je reklama..

happy happy b-day, happy happy b-day ;)
    Gunner_V wrote:
    @ masni-igraš možda dotu? :D

nope..
    Kazu da je Ed jucer bio urnebesan, mucio ga je hangover od prosle noci tako da je stalno bacao neke sale i posalice. Evo jedne klasicne:

"Before Rise, somebody shouted "Dirty Frank!" Ed responded, "Yeah, Dirty Frank on a mandolin" and played a few bars. "That's what we call a shitty suggestion. But thank you for letting me make fun of you, prick.""
  • Dirty FrankkDirty Frankk Posts: 4,274
    Hey Sid sretan rođendan, pridružujem se svim željama :D

Hvala za alert od London-postera, nisam ni znao da je u prodaji malo žabušavam u zadnje vrijeme. Imam već jedan poster ali ovu su druge boje (tako barem izgleda) i to puno ljepše od onih ful kričavih tako da sam ga upravo pokupio još jednu kopiju (da se ne bi oni u 10c zabrinuli kako dugo nisam kupio neki poster :D

very happy now!!!

ekipa, vidimo se sljedeću sedmicu u ZG
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
    Hey Sid sretan rođendan, pridružujem se svim željama :D

Hvala za alert od London-postera, nisam ni znao da je u prodaji malo žabušavam u zadnje vrijeme. Imam već jedan poster ali ovu su druge boje (tako barem izgleda) i to puno ljepše od onih ful kričavih tako da sam ga upravo pokupio još jednu kopiju (da se ne bi oni u 10c zabrinuli kako dugo nisam kupio neki poster :D

very happy now!!!

ekipa, vidimo se sljedeću sedmicu u ZG
    Ma isti je poster, Niko :D lol

Hvala svima na lijepim zeljama! Bas mi je toplo oko srca danas :o
    Jos da mi Eddie zapjeva Happy Birthday i my life is complete :D
    Ma isti je poster, Niko :D lol

Hvala svima na lijepim zeljama! Bas mi je toplo oko srca danas :o
    Jos da mi Eddie zapjeva Happy Birthday i my life is complete :D

Boje nisu nikako iste, ful je drugi color e sad je li to do neke pixel / monitor varka nisam siguran, ali ne bi me čudilo da ima dvije varijante postera radili su to i prije: Boston 06, Vic 07 i Atalanta 05 mi padaju na pamet.

Ja se nadam i veselim drugim bojama :)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
    Boje nisu nikako iste, ful je drugi color e sad je li to do neke pixel / monitor varka nisam siguran, ali ne bi me čudilo da ima dvije varijante postera radili su to i prije: Boston 06, Vic 07 i Atalanta 05 mi padaju na pamet.

Ja se nadam i veselim drugim bojama :)
    Ne znam, cudno mi je to.
    Bas cu malo pitat na onom London poster threadu..
    http://www.expressobeans.com/public/detail.php/62019

evo ako ovdje klikneš na poster pa next na njemu (ima više fotografija)...razlika se vidi; mamut je crven a na drugome neki pink i pozadina na jednome ima zelene a na drugome ne.

Nadam se da nisam poludio da gubim boje :D

raspitaj se ti pa mi javi baš me zanima.
    pajo wrote:
    Aaa, hvala hvala! Mislim da sam si upravo sve ovo i pozeljela. Kako ste lijepo ovo napisali, ni sama nisam znala sto bih, al ovo je najbolje sto moze biti! :)
    zivili ljudi moji, frendovi, bas mi je drago sto nas ima tu i svi smo dobra ekipa! :)
  • siljosiljo Posts: 2,203
    sretan ti rockas dijete koje je urnebesno skakalo i vikalo kad je dobilo 10c kartu u milanu... good times... doci ce ti opet :)

edit: ups... happy b-day 2 pajo olso... propustih nekoliko dana... blink-blink...
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • Steve DunneSteve Dunne Posts: 4,965
    BOK Sid!!! :D
    I love to turn you on
  • helen crosshelen cross Posts: 228
    happy bday sid:) :)

želim ti jednu toliko lijepo godinu da ti nekako uspije nadoknadit to što ti ed ove godine nije pjevao za rođendan :D

a i usput pročitala sam preko na RM-u da onaj seven worlds collide na kojem je ed pjevao sa neil finnom treba dobit ove zime neko svoje studijsko izdanje navodno...(fingers crossed da i ed bude na njemu)
    možda je mali liam pokrenuo stvari:)
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
    BOK Sid!!! :D
    Ej bok, Stevo! :D
Sign In or Register to comment.