malo tricky za napravit to nekako, al snac ces se ti, znam te ja dok si ovoliki bio, eh, to su bila vremena.. sad samo neki filandedroni iz dupadi vire
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
Hvala svim glasačima, vaš bubreg neće biti prodana, ništa se ne brinite :D
To snih, daj malo tih igara nisamo odavno.
Sinoć mi je srca bilo veliko ko kuća.........FIORENTINA u polufinalu
A drama je bila u predgrađu Madrida...bit će strašno ako se Toni i Fiorentina nađu u finalu, uff!!
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Hvala svim glasačima, vaš bubreg neće biti prodana, ništa se ne brinite
A drama je bila u predgrađu Madrida...bit će strašno ako se Toni i Fiorentina nađu u finalu, uff!!
Ja počnem čitati te review od koncerata prvih 10 sekundi mi je super onda me počne hvatati takva tuga i depra da ne mogu nastaviti :(
Još sam danas dobio mail od Tyler-a ( nosio je majicu na koncertu ) njegove doživljaje...kako su svi oduševljeni, srce mi se raspada.
...je li se i vi tako osječate??
PS
OK, sve set liste su super i nosio bi filadendron u guzici da mogu biti na jednome ali mi sve set liste izgledaju isto, par stvari sa jednog koncerta na treći koncert i tako u krug...uff što sam razmažen
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
bayern prošao dalje?!?!?! 3-3 odigrali!
ja gledao produžetke i nakon 3-1 ja ugasio jer sam očekivao da je nemoguće ovo stići,kad sad ujutro šok!
izgleda da smo mi (arsenal) jedini luzeri ovdje :(
Ja sam istu stvar napravio i kasnije dobio sms da je Toni sve riješio...koji šok mora da je bio za Španjolce.
A Fiore me baš ugodno iznenadila, kao što Snih kaže dobiti ih u gostima 0:2 je velika stvar....sad idemo do kraja :D
... znam da malo kasnim, ali bih željela reći: Iva, ja ti se istinski divim.
I baš sam se sjetila sada jednog čovjeka kojeg sam upoznala ljetos na moru - true fan. Putuje već nekoliko desetljeća po koncertima Joan Baez i to mu je baš super i baš gušt. Pa smo mu snih i ja pričali o vama ekipi koja isto tako putuje za svojim najdražim bendom. Fora je kada s tako malo starijim čovjekom možeš podijeliti takva promišljanja o glazbi.
ni ja ne citam to.. bar dok nemam bootove, onda ne citam rivjue. bolje mi je ovak..
a sto se set liste tice, podsjeca me na koncerte bendova koji imaju jedan album (sto u biti edvardu ITW u stvari i je, iako ne u pravom smislu rijeci); stvari s albuma, malo covera... meni su setliste (ili setlista, svejedno ) savrsene i filadendron u dupadi bih nosio da mogu cuti bootove
(al samo po doma)
@nogomet: ja fiorentinu dosta volim, jos od onih dana kad su poljud tresli, eh.. a za bayern mi je krivo da mi "krivije" ne moze biti, nisu zasluzili..
pozdrav
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Hey Pajo, sretan rođendan, moja Iva isto šalje čestitke!!
Nisam znao da se već skidaju koncerti, to Viktore ti si majstor. A što ću, opet te moram peglat za prženje. Neka ih skupi još koji pa se dogovorimo
To kad je Fiorentina igrala sa Hajdukom dobro se sječam navijao sam naravno za ljubičaste uzvratna utakmica igrala se u Bariju, Edmundo je riješio stvar sa 2 gola i onda pošao plesati sambu na Copacabani...kako je taj lik bio lud.
Hey ja sam kod vas u ZG od 22 do 26, meet up - dogovor????
Upravo smo, u društvu familije, rješili nekoliko kila hobotnice koju je moja draga predobro pripremila...nakon što se s beštijom cijelo jutro hrvala u kuhinji :D
Iva: bilo je gusto, ali, na svu sreću, izašla sam iz bitke kao pobjednica!
Comments
I ja isto, nisam niš skužila, samo sam slijedila upute... Nadam se da nisam prodala bubreg...
Bajdvej, odličan rođendanski poklon!
LOL! I ja glasala! Sve za nas kult
ja bas jucer slusala elderly woman i tako smo lijeeeepo pjevali tu stvar
malo tricky za napravit to nekako, al snac ces se ti, znam te ja dok si ovoliki bio, eh, to su bila vremena.. sad samo neki filandedroni iz dupadi vire
Kad sam vidio rezultate baš sam te se sjetio!:):)
Dobiti vani PSV 2:O - svaka čast!:)
ja gledao produžetke i nakon 3-1 ja ugasio jer sam očekivao da je nemoguće ovo stići,kad sad ujutro šok!
izgleda da smo mi (arsenal) jedini luzeri ovdje :(
a i jedan dobar stari članak koji sam ja tek sad skužila pa se ispričavam ako ste ga već vidjeli ili ako smo već imali prilike vidjeti taj link na našem uvaženom threadu
http://www.net.hr/film-glazba/page/2007/10/02/0566006.html
To je zasigurno bilo upečatljivo!
Kakav prostor ovaj na slici - sjajan, prefakindobar!
Još sam danas dobio mail od Tyler-a ( nosio je majicu na koncertu
...je li se i vi tako osječate??
PS
OK, sve set liste su super i nosio bi filadendron u guzici da mogu biti na jednome ali mi sve set liste izgledaju isto, par stvari sa jednog koncerta na treći koncert i tako u krug...uff što sam razmažen
Ja sam istu stvar napravio i kasnije dobio sms da je Toni sve riješio...koji šok mora da je bio za Španjolce.
A Fiore me baš ugodno iznenadila, kao što Snih kaže dobiti ih u gostima 0:2 je velika stvar....sad idemo do kraja
skroz.
možda zato i ne čitam fanviews, samo ono što vi citirate ovdje.
I baš sam se sjetila sada jednog čovjeka kojeg sam upoznala ljetos na moru - true fan. Putuje već nekoliko desetljeća po koncertima Joan Baez i to mu je baš super i baš gušt. Pa smo mu snih i ja pričali o vama ekipi koja isto tako putuje za svojim najdražim bendom. Fora je kada s tako malo starijim čovjekom možeš podijeliti takva promišljanja o glazbi.
a sto se set liste tice, podsjeca me na koncerte bendova koji imaju jedan album (sto u biti edvardu ITW u stvari i je, iako ne u pravom smislu rijeci); stvari s albuma, malo covera... meni su setliste (ili setlista, svejedno
(al samo po doma)
@nogomet: ja fiorentinu dosta volim, jos od onih dana kad su poljud tresli, eh.. a za bayern mi je krivo da mi "krivije" ne moze biti, nisu zasluzili..
pozdrav
I skinulo se onaj Berkeley koji je procurio, noćas sam ga slušao do dugo u noć. Jednostavno predivno. Eddie je Bog, glavom i bradom!
(također imam spremne linkove ako nekome zatreba
btw-dečki su oduševljeni potpisanim dresom
E pa sretan ti rodjendan, sefe!!!
Nisam znao da se već skidaju koncerti, to Viktore ti si majstor. A što ću, opet te moram peglat za prženje. Neka ih skupi još koji pa se dogovorimo
To kad je Fiorentina igrala sa Hajdukom dobro se sječam navijao sam naravno za ljubičaste
Hey ja sam kod vas u ZG od 22 do 26, meet up - dogovor????
Upravo smo, u društvu familije, rješili nekoliko kila hobotnice koju je moja draga predobro pripremila...nakon što se s beštijom cijelo jutro hrvala u kuhinji
Iva: bilo je gusto, ali, na svu sreću, izašla sam iz bitke kao pobjednica!
Uuuu, sjecam se ludjaka...El Animal
duško (slika se prebacuje na ćurlića)
sretan rodendan, puno srece, zdravlja, ljubavi, pj koncerata i svega sta si sam zelis:D;)
btw, ima ko cde mandrilla? ili barem link?
hvala:D
419 352
Ne znam točno kad ti je pa smo možda i zakasnili, ali valjda nećeš zamjerit!
Ja bila jucer na Majkama nam u tvornici (anpljugd session) i bilo je bas jako jako dobro!