Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
mi kupili danas karte za zrakoplovak London-Zagreb...
59 funti dvije karte sa svim troskovima...
wizzair, utorak, 19.06.Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:
ok, stavio sam te za katowice.. thumbsup u nekom polju oznacis i napravis copy/paste u drugo polje
Edit: stavio sam samo tebe... ide i dragi?
gle, napravila sam ja copy/paste, ali thumbsup bi uvijek završio točno ispred riječi 'smještaj'. :mad:
da, ide i dragi. profitira od moje ljubavi prema pearl jamu, i od mog poznanstva sa stanovitom građankom krakowa. kod koje ćemo spavati, al' još ne znam točne datume dolaska/odlaska, pa se u one kućice sa smještajem nisam ni pokušavala ubilježiti.
a i da jesam, moš' mislit kako bi mi uspjelo.
fala siljo0 -
dula wrote:Nisam se bas dobro izrazila.. Ne ide mi to..
Konkretno sam mislila na verziju s Lost Dogs. Znam da Eddie svaki put pjeva drugacije tu pjesmu, ali imam lyrics samo od te verzije pa sam htjela dobit neku predodzbu o cemu pjeva.. Procitala sam negdje ne forumu da bi ta pjesma bila o njegovom bratu.. Eto, s tim mogu zivjeti.
Ak neko ima kakvu drugu ideju, molim da me prosvijetli.. Grozno je tapkati u mraku..
prvo, dobrodosla dula
a drugo, hm, da te razočaram, ta je pjesma svojevrsni mit među fanovima, a jedan od razloga je i to što njezino značenje nikad nije otkriveno.
objašnjenje kojem ja vjerujem jest da su lyricsi nastali kao proizvod edovog mumljanja na nekom jam sessionu, i tako je ostalo do dana današnjeg. tako da... pravog objašnjenja nema. ni sam ed ne zna o čemu se tu pjeva. znam da nisam pomogla0 -
Evo, da malo pridonesemo trajnoj raspravi o tome wtf je stvarno značenje Yellow Ledbettera prilažemo ovaj link: http://www.twofeetthick.com/tft/readArticle.action?id=69
Ali zapravo, ne zna se što točno kaže i što to što kaže treba značiti. Ali raju veseli...
usput, dobro nam se pridružila dula!0 -
Interpol predgrupa?
Pearl Jam i Interpol u istoj večeri?!
Interpol mi je jedan od najdražih bendova. Da nisam vidio Pearl Jam uživo, bili bi mi draži i od njih. Uvijek mi neugodno priznat pred vama čru fanovimatakve stvari, ali Interpol je tolko dobar...
Išo sam provjeravat, znaju se tri datuma za Interpol, Minhen nije među njima, ali nikad ne znaš. A što ste rekli, da su online karte rasprodane za parter u Minhenu? :(
Ugl, negdje piše special guest bei Pearl Jam. Nadam se da to znači sat i pol Interpola + uobičajenih dva i pol sata Pearl Jama.Što vam opet dođe ko predgrupa, kraće dosta i vjerojatno će većina ekipe bit zbog PJ-a tam.
Interpol ukupno zasad ima malo više od sat i pol materijala (ipak, novi album Interpola je pri kraju) tak da bi ovo moglo ispast fenomenalno.
Ko će ih vidjet ko predgrupu, ne propustite poslušat ih prije.
Nadam se da će i oni doć negdje bliže. Beč or sth. To se nekak još da ostvariti bez ogromnih troškova.
Tko je ono bio na Eaglesima? Koji je to koncert bio! Neponovljiva atmosfera.
Ja sam računao na jarneya iako je reko da možda neće doći, pri kraju faksa je sad pa je sav u tome, pa sam završio solo.
A gledo sam okolo, nisam vidio nikog poznatog... Doduše, nekima od vas sam već zaboravio lica, potražit ću sad snihove slike da me podsjete.
Idem sad i na Supersuckerse, to je Mr. Wrong s imf-a kriv.Heart and soul, one will burn.0 -
finalni wrote:Tko je ono bio na Eaglesima? Koji je to koncert bio! Neponovljiva atmosfera.
Ja sam računao na jarneya iako je reko da možda neće doći, pri kraju faksa je sad pa je sav u tome, pa sam završio solo.
A gledo sam okolo, nisam vidio nikog poznatog... Doduše, nekima od vas sam već zaboravio lica, potražit ću sad snihove slike da me podsjete.
Idem sad i na Supersuckerse, to je Mr. Wrong s imf-a kriv.
Bili Siljo, brat od Siljine Ive i ja s jos dva frenda na Eaglesima. Pa ono...mogu reci da mi je bilo ok, ali nista vise od toga. Muzika mi je bila ok prvih pol sata, ali onda mi je lagano postalo dosadno...ne znam...sve mi zvuci isto osim onih par hitova...
Sto se tice atmosfere...wow...ljudi su stvarno bili nabrijani a bome i ovi na pozornici. Ne znam na kojoj je drogi bio pjevac ali je bio totalno lud. A basist...hehe..izgleda kao da je iz zatvora izasao.
Mislim da su bili iskreno iznenadjeni odazivom publike i atmosferom, sto je pjevac cijelo vrijeme napominjao.
Ako nista drugo, moze se rec bar da su iskreni u svojoj muzici. Nakon koncerta, svi su se pokupili osim basista, koji je s pozornice sisao u publiku i vratio se s dvije hm...cherry cole...Vjerojatno ih je pitao da li zele autogram
0 -
killroy wrote:Bili Siljo, brat od Siljine Ive i ja s jos dva frenda na Eaglesima. Pa ono...mogu reci da mi je bilo ok, ali nista vise od toga. Muzika mi je bila ok prvih pol sata, ali onda mi je lagano postalo dosadno...ne znam...sve mi zvuci isto osim onih par hitova...
Sto se tice atmosfere...wow...ljudi su stvarno bili nabrijani a bome i ovi na pozornici. Ne znam na kojoj je drogi bio pjevac ali je bio totalno lud. A basist...hehe..izgleda kao da je iz zatvora izasao.
Mislim da su bili iskreno iznenadjeni odazivom publike i atmosferom, sto je pjevac cijelo vrijeme napominjao.
yes, bio i ja i bilo mi je malo bolje nego killroyu
totalni seljački rokenrolzakon!
ici cu vjerojatno i na Supersuckerse u kset.. i na ...Trail of Dead u Pauk... i na Juliette and the Licks... i na Hladno pivo... mozda i Real Mckenzies... a i Tinariwen su zanimljivi... kaj je s Iconoclast? a tu su i Letu štuke... i Zoran Predin... uh...
go Zagreb!Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
A jeste ludi!
Vi gore u ZG stalno nesto imate, neke koncertice, ima ih i tu...al
ja ipak stedim sve za PJ
Nego da, htjela sam vam reci za bus Minhen-Katowice.
Biti ce uskoro website na koji ce se moci prijaviti svi koji
zele na taj bus koji bi trebao krenuti odmah nakon koncerta"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
siljo wrote:yes, bio i ja i bilo mi je malo bolje nego killroyu
totalni seljački rokenrolzakon!
ici cu vjerojatno i na Supersuckerse u kset.. i na ...Trail of Dead u Pauk... i na Juliette and the Licks... i na Hladno pivo... mozda i Real Mckenzies... a i Tinariwen su zanimljivi... kaj je s Iconoclast? a tu su i Letu štuke... i Zoran Predin... uh...
go Zagreb!
A stvarno ste ludija sam čuo samo za Hladno Pivo od tih bendova, u Dubrovniku samo Gibonni dolazi...a ne bio sam prošle na TBF
i to je sve što ja mogu vidjeti u mojem gradu :(
A uživajte, blago vam se išao bi i ja na tako nešto.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
cropdustress wrote:A jeste ludi!
Vi gore u ZG stalno nesto imate, neke koncertice, ima ih i tu...al
ja ipak stedim sve za PJ
Nego da, htjela sam vam reci za bus Minhen-Katowice.
Biti ce uskoro website na koji ce se moci prijaviti svi koji
zele na taj bus koji bi trebao krenuti odmah nakon koncerta
e TO mene zanima!!First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi0 -
pajo wrote:Evo, da malo pridonesemo trajnoj raspravi o tome wtf je stvarno značenje Yellow Ledbettera prilažemo ovaj link: http://www.twofeetthick.com/tft/readArticle.action?id=69
Ali zapravo, ne zna se što točno kaže i što to što kaže treba značiti. Ali raju veseli...
usput, dobro nam se pridružila dula!
Hvala svima na dobrodoslici i hvala za link!0 -
given to grunge wrote:e TO mene zanima!!
tko prvi ovo uoči da je formirano, priti pliz, stavite sintiju i mene na spisak. bez zajebancije... ako ja prva vidim, a moš mislit, stavim ja vas... sid, domač, niko, given to grunge+2 frenda, jel?
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Slike covera bozicnog singla koji cemo dobiti za uskrs:
FRONT:
http://bp1.blogger.com/_qvWxg-8A3Pg/RdyWPiL5anI/AAAAAAAAAIc/DdUcVDbn5WA/s1600-h/Picture11907148.jpg
BACK:
http://bp2.blogger.com/_qvWxg-8A3Pg/RdyWPyL5aoI/AAAAAAAAAIk/lPHTsH4bwnA/s1600-h/Picture11907149.jpg0 -
mozete stavit mene na onaj wiki sa becom 3 dana..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
jurasica wrote:tko prvi ovo uoči da je formirano, priti pliz, stavite sintiju i mene na spisak. bez zajebancije... ako ja prva vidim, a moš mislit
, stavim ja vas... sid, domač, niko, given to grunge+2 frenda, jel?
given to grunge + ipak samo 1 frendFirst they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi0 -
Malo sam kopao po pjesmama, koja je pjesma koliko puta odsvirana na koncertu...
Na prvom mjestu
EVEN FLOW sa 598 nastupa
ALIVE 521
BLACK 409
JEREMY 406
DAUGHTER 373
CORDUROY 368
PUSH ME, PULL ME 3 puta(neki dan sam je slušao...koja čudna stvar)
NO WAY 3 puta (meni je super stvar)
I'M OPEN 2 puta
EDUCATION 2 puta samo i to Zagreb i Dublin:):)
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Malo sam kopao po pjesmama, koja je pjesma koliko puta odsvirana na koncertu...
PUSH ME, PULL ME 3 puta(neki dan sam je slušao...koja čudna stvar)
NO WAY 3 puta (meni je super stvar)
uh, ja bi htio cuti ove dvijeStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
evo linka za Munich-Katowice
JA sam se prijavila samo moram skuzit ovaj PayPal:(
To jos moram uplatit...
http://www.topbilety.pl/pearljam/english.htm
A ce nas bit"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:evo linka za Munich-Katowice
JA sam se prijavila samo moram skuzit ovaj PayPal:(
To jos moram uplatit...
http://www.topbilety.pl/pearljam/english.htm
A ce nas bit
evo, i ja prijavila sintiju i mene, ali ostatak ekipe nisam jer treba malo više konkretnih informacija koje ne znam o našim prijateljima pa svima preporučujem da se požure barem s prijavom...iiiihhhhhhaaaaaaa!!!!
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.6K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads