*__Pearl Jam >>> Hungary__*
Comments
-
Először is ... Ofkórsz, hogy a HUN VAN'07-nek én is a részese kívánok lenni (és leszek is), függetlenül attól, hogy lesz-e ott alvás vagy sem ... A találkozón nem fogok tudni részt venni, de bármiben is állapodtok meg, ha másnap közlitek az összeget, meg adtok egy számlaszámot, akkor máris utalni fogom a lóvét ...
Szerintem a kezdeti lelkesedés egyáltalán nem csüggedt, de végre tényleg el kellene dönteni, hogy hogyan akarunk menni ... Értem ez alatt azt, hogy meghúzzuk a határt bizonyos létszámnál vagy ahányan fizetnek, majd olyan buszt fogunk foglalni és megyünk annyian ...Ricsard wrote:... ez a szállás bevállalás pedig csak újabb nehézségi szintre emeli a szervezést...
Ezt mindenképp szeretném kiemelni, főleg a szervezés szempontjából ... Azért ha már 20 fölé tendál a létszám, ott már nagyon észen kell lenni ... Meggyőződésem, hogy ott már a hajnali indulás sem menne simán, nem még az, hogy elbuszozgassunk Krakkóba, meg tekeregjünk egyet a városba, azt másnap reggel induljunk Katowicéba ... De lehet, hogy csak én vagyok túlon túl pesszimista ... Ezt csak úgy tudnám flottul elképzelni (de még úgysem), ha lenne valaki, aki kőkeményen a kezébe venné az irányítást ... Mert ha már ketten-hárman úgy éreznék magukat a buszon, hogy 'én-befizettem-a-lóvét-vazze, buli-leeeeesz, azt-csinálok-amit-akarok, nekem-ne-szóljon-be-senki', onnantól kezdve a másik 16-18 embernek el van cseszve az egész útja ...
De ha már szóba jött a plusz nap, meg a szállás, akkor nem értem azt sem, hogy miért van az, hogy max. 15 ezerben szabtátok meg a költséget??? ... Akkor már miért nem lehet mondjuk 17 ezerben gondolkodni, és elmenni kényelmesen egy 13 fős kisbusszal (vagy legyen max. a 17 fős), ahol még úgy áttételesen ismeri egymást a nép és akár még ott is lehetne aludni, mittomén ...
Szóval, csak azt szerettem volna kihozni ebből az egészből, hogy nem biztos, hogy túl jó dolog lenne a költségcsökkentés miatt a 'végtelenségig' duzzasztani a létszámot ... Személy szerint arra szavaznék, hogy a korábban összeszedett 16-17 nevet kellene konkrétan meginterjúvolni, hogy a 17 személyes busz árában benne vannak-e ... Ha valakiknek nem tetszik, akkor meg legyen 13 személyes út, azt kész ... Inkább kerüljön egy kicsit többe, de ne kelljen már idegeskedni mások miatt ...
A szállásról viszont nem nyilatkozom ... Ha van rá igény, szívesen maradok én is, vagy indulok akár korábban ...
/Egyébként a leghosszabb út, amit végigseggeltem:
Szekszárd - Budapest (busz) kb. indulás 10 óra körül
Budapest - Frankfurt - New York (repülő) kb. helyi idő szerint 22-re értünk oda, ha jól emlékszem
New York - Niagara Falls (autó) indulás aznap éjfél körül, érkezés reggel 8 körül
És akkor délután 4-kor estem össze valahol a vízesések mellett egy füves területen ... Addig max. 2 órát aludtam az óceán felett ... Az szép volt.../
1996: Budapest
2000: Katowice 2.; Saratoga Springs
2006: Prague; Vienna
2007: Katowice
2009: Berlin0 -
GyöngyLekvár wrote:i just wanna screeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaam ...
HELLOOOOOOOOOOOOOOOOOOO útitárs
hol vettetek a madrid jegyet? bocsi, de most nincs idom vegigbongeszni a forumot...Euro 2007: Madrid 09/06 Wembley 18/06, Düsseldorf 21/06, Copenhagen 26/06, Nijmegen 28/06, Werchter 29/06
Astoria 20/04/06
Reading - 27/08/06
Vienna - 25/09/06 - the BEST day of my life0 -
stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0
-
sailorgirlie wrote:hol vettetek a madrid jegyet? bocsi, de most nincs idom vegigbongeszni a forumot...
ticktackticket.com
pick up at the venue opcióval, meg fogod látni miért...bővebben a nem sok hozzászólással vbíró Madrid Tickets topikban!!!!!!!!
Ugye velünk tartasz Madridba:D:D:D???
Londonból elég sok fapados indul: easyjet, ryanair stb stb.
Gyerünk Orsi, startoilj rá MIHARABB, mielőtt elfogynak a jegyek erre a családiasnak kis ígérkező fesztiválra
a mediterrán övezetben
őrült spanyolok között,
nem gyenge városban,
isteni társaságban
fatyesz kis seattle-i jóemberek fogják szolgáltatni a talpalávalót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Eddie: Dublin & London0 -
Seri wrote:Először is ... Ofkórsz, hogy a HUN VAN'07-nek én is a részese kívánok lenni (és leszek is), függetlenül attól, hogy lesz-e ott alvás vagy sem ... A találkozón nem fogok tudni részt venni, de bármiben is állapodtok meg, ha másnap közlitek az összeget, meg adtok egy számlaszámot, akkor máris utalni fogom a lóvét ...
Szerintem a kezdeti lelkesedés egyáltalán nem csüggedt, de végre tényleg el kellene dönteni, hogy hogyan akarunk menni ... Értem ez alatt azt, hogy meghúzzuk a határt bizonyos létszámnál vagy ahányan fizetnek, majd olyan buszt fogunk foglalni és megyünk annyian ...
Ezt mindenképp szeretném kiemelni, főleg a szervezés szempontjából ... Azért ha már 20 fölé tendál a létszám, ott már nagyon észen kell lenni ... Meggyőződésem, hogy ott már a hajnali indulás sem menne simán, nem még az, hogy elbuszozgassunk Krakkóba, meg tekeregjünk egyet a városba, azt másnap reggel induljunk Katowicéba ... De lehet, hogy csak én vagyok túlon túl pesszimista ... Ezt csak úgy tudnám flottul elképzelni (de még úgysem), ha lenne valaki, aki kőkeményen a kezébe venné az irányítást ... Mert ha már ketten-hárman úgy éreznék magukat a buszon, hogy 'én-befizettem-a-lóvét-vazze, buli-leeeeesz, azt-csinálok-amit-akarok, nekem-ne-szóljon-be-senki', onnantól kezdve a másik 16-18 embernek el van cseszve az egész útja ...
De ha már szóba jött a plusz nap, meg a szállás, akkor nem értem azt sem, hogy miért van az, hogy max. 15 ezerben szabtátok meg a költséget??? ... Akkor már miért nem lehet mondjuk 17 ezerben gondolkodni, és elmenni kényelmesen egy 13 fős kisbusszal (vagy legyen max. a 17 fős), ahol még úgy áttételesen ismeri egymást a nép és akár még ott is lehetne aludni, mittomén ...
Szóval, csak azt szerettem volna kihozni ebből az egészből, hogy nem biztos, hogy túl jó dolog lenne a költségcsökkentés miatt a 'végtelenségig' duzzasztani a létszámot ... Személy szerint arra szavaznék, hogy a korábban összeszedett 16-17 nevet kellene konkrétan meginterjúvolni, hogy a 17 személyes busz árában benne vannak-e ... Ha valakiknek nem tetszik, akkor meg legyen 13 személyes út, azt kész ... Inkább kerüljön egy kicsit többe, de ne kelljen már idegeskedni mások miatt ...
A szállásról viszont nem nyilatkozom ... Ha van rá igény, szívesen maradok én is, vagy indulok akár korábban ...
/Egyébként a leghosszabb út, amit végigseggeltem:
Szekszárd - Budapest (busz) kb. indulás 10 óra körül
Budapest - Frankfurt - New York (repülő) kb. helyi idő szerint 22-re értünk oda, ha jól emlékszem
New York - Niagara Falls (autó) indulás aznap éjfél körül, érkezés reggel 8 körül
És akkor délután 4-kor estem össze valahol a vízesések mellett egy füves területen ... Addig max. 2 órát aludtam az óceán felett ... Az szép volt.../
Szia Seri!
Holnap fogok bővebben válaszolni a vaskos hozzászólásodra, de előrebocsátom, hogy a legtöbb dologban egyetértünk!
A listára pedig hivatalosan is föl vettelek - ez nem lehetett kérdéses, de azért megerősítésre vártam!!!!:)Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
GyöngyLekvár wrote:
ooops... ebbol latszik, hogy nem olvasom a lenyegetEuro 2007: Madrid 09/06 Wembley 18/06, Düsseldorf 21/06, Copenhagen 26/06, Nijmegen 28/06, Werchter 29/06
Astoria 20/04/06
Reading - 27/08/06
akkor boogie van madridban is
:D:D
Euro 2007: Madrid 09/06 Wembley 18/06, Düsseldorf 21/06, Copenhagen 26/06, Nijmegen 28/06, Werchter 29/06
Astoria 20/04/06
Reading - 27/08/06
sailorgirlie wrote:akkor boogie van madridban is
:D:D
JÖÖÖÖÖSSSSSSSSSSSSZZZZZZZZZZZZZ??????????)))))))))))))))))
stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
aha, most vettem meg a jegyet
mindjart foglalok repulot isEuro 2007: Madrid 09/06 Wembley 18/06, Düsseldorf 21/06, Copenhagen 26/06, Nijmegen 28/06, Werchter 29/06
Astoria 20/04/06
Reading - 27/08/06
sailorgirlie wrote:aha, most vettem meg a jegyet
mindjart foglalok repulot is
rákkendroll
péntekre?stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
a penteket azert nem merem bevallalni, mert dolgozom, es isten tudja, el tudok-e szabadulni idoben...
bar, ha jobban meggondolom, akkor megiscsak penteken kellene menni, mert sorba kell allni... vagy ez valami fesztival, nem?????
asszem ezzel raerek majd jobban foglalkozni a hetvegen, ha mar holnap megvettem a tobbi jegyemet isEuro 2007: Madrid 09/06 Wembley 18/06, Düsseldorf 21/06, Copenhagen 26/06, Nijmegen 28/06, Werchter 29/06
Astoria 20/04/06
Reading - 27/08/06
sailorgirlie wrote:a penteket azert nem merem bevallalni, mert dolgozom, es isten tudja, el tudok-e szabadulni idoben...
bar, ha jobban meggondolom, akkor megiscsak penteken kellene menni, mert sorba kell allni... vagy ez valami fesztival, nem?????
asszem ezzel raerek majd jobban foglalkozni a hetvegen, ha mar holnap megvettem a tobbi jegyemet is
nem olyan fesztivál. vagyis olyan, hogy egy stadion, több koncerten. tehát a válasz igen. péntek.stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
draga a repulo... kb 120 penz, de meg nezelodok holnap van-e mas alternativaEuro 2007: Madrid 09/06 Wembley 18/06, Düsseldorf 21/06, Copenhagen 26/06, Nijmegen 28/06, Werchter 29/06
Astoria 20/04/06
Reading - 27/08/06
sailorgirlie wrote:draga a repulo... kb 120 penz, de meg nezelodok holnap van-e mas alternativa
na ne mondd hogy ennyi a fapados!stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
egyelore nem talaltam olcsobbat...
szallasnak jo valami youth hostel is ugye?Euro 2007: Madrid 09/06 Wembley 18/06, Düsseldorf 21/06, Copenhagen 26/06, Nijmegen 28/06, Werchter 29/06
Astoria 20/04/06
Reading - 27/08/06
Kedves Orsi...véletlenszerűen kuksiztam meg az easyjet honlapját, és összesen £75.98-ért találtam járatot oda-vissza!
Péntek 08 Június London Gatwick hová Madrid
Járat 5475; ind. Pén 08 Jún 07:40
érk. Pén 08 Jún 11:10
(személyenként)
Vasárnap 10 Június Madrid hová London Luton
Járat 2202; ind. Vas 10 Jún 10:50
érk. Vas 10 Jún 12:15
A szállást pedig majd mi intézzük!!!
Amiatt ne fájjon a kis barcikai fejed!:DBudapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
sailorgirlie wrote:egyelore nem talaltam olcsobbat...
szallasnak jo valami youth hostel is ugye?
Ricsárd nézett valami jót a központbanstood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
easyjet 105 penz booking fee-vel egyutt...
sajna nem tudok a reggeli geppel menni mert melozom, de a 19.25-sel valamikor 10 korul erek madridba...
hol nezel szallast? megnezem a honlapunkat, mert lehet, hogy tudok intezni magunknak kedvezmenyt valamelyik szallodankban... ilyenkor jol egy szallodas haver, miEuro 2007: Madrid 09/06 Wembley 18/06, Düsseldorf 21/06, Copenhagen 26/06, Nijmegen 28/06, Werchter 29/06
Astoria 20/04/06
Reading - 27/08/06
Seri wrote:Ezt csak úgy tudnám flottul elképzelni (de még úgysem), ha lenne valaki, aki kőkeményen a kezébe venné az irányítást ... Mert ha már ketten-hárman úgy éreznék magukat a buszon, hogy 'én-befizettem-a-lóvét-vazze, buli-leeeeesz, azt-csinálok-amit-akarok, nekem-ne-szóljon-be-senki', onnantól kezdve a másik 16-18 embernek el van cseszve az egész útja ...
Maximálisan egyetértek!!!
Az meg senkinek sem lenne jó, ha felvállalná ezt a szerepet...csak idegeskedne végig, oszt' kiborulna a végén mindenki meg a bili is.
Szal átgondolva a dolgot, fizetek akár többet is, menjünk biztosra, s jórendben, akár hálok Krakkóban is...egye kutya.
Találka nekem elég bizonytalan, mert évkezdünk mhelyen, meg suliban is, így valszeg mosottsz*r leszek...de természetesen én is utalok, ha adtok szlaszámot. Meg addig megpróbálom kifaggatni az én négy emberemet + sediáékat, hogy mi a helyzet, akarnak-e vagy sem.
Előre hát!I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
No ez a beszéd!!!!!
Igen, minél több dolgot szeretnénk megszervezni annál bonyolultabb és talán kockázatosabb. De én egy kis kényelemért és nyugodtságért bevállalom. És annak tudatában meg főleg, hogy a költségeket számottevően nem növeli, akkor meg miért ne???!!!! De én is hajlandó vagyok anyagilag is többet áldozni, ha arról van szó. Ez a buszbérlésre is vonatkozik.
Meg szerintem ha meg tudjuk szervezni a buszbérlést, akkor egy szállás lefoglalása már nem okozhat nehézséget!!! :-)
Bp-Krakkó távolság: 368 km
Krakkó-Katowice távolság: 78 km
Krakkóban néztem csak úgy futólag szállást és 1 csillagos szállodában találtam 3000 Ft-ért. Lehet 1, 2, 3, 4 személyes szobákat kivenni, illetve van olyan 10-12 fős is. szerintem ezek hasonlóak lehetnek mint Bécsben ami volt.
Ha jól emlékszem Ricsárd tud is ajánlani, ami megfelelő.
Katowicében már olyan 5-7000 Ft os szállások jöttek...de persze ez is kutatás kérdése.
Találkozóban benne vagyok!
Lilinger és Seri ha nem tudtok eljönni, természetesen részletesen beszámolunk a dolgokról.1996: Budapest
2005: Gorge, Vancouver
2006: Arnhem, Prága, Bécs
2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
2009: Rotterdam, Berlin
2010: Dublin, Belfast, Berlin0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 275 Vitalogy
- 35.1K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication