*__Pearl Jam >>> Hungary__*

12930323435105

Comments

• Orsi
    Orsi Posts: 56
    Hát valami kretén lehet... :D:D

Más:
    RICHARD, telefonálnál a koncert érdekében?D:D:D:D Asszem rád hárítjuk a férfias feladatot...:D Légyszi:D:D
    :D:D
  • Ricsard
    Ricsard Posts: 1,943
    Hm:o :o hm
    el fognak hajtani, de megpróbálhatom

Hm, sanszos a pillanat, hogy beruházzak egy 3 napos Nova Rock karkötőre:)

PEARL JAM
    SMASHING PUMPKINS
    LINKIN PARK
    MARILYN MANSON
    INCUBUS
    THE HIVES
    SLAYER
    STONE SOUR
    MASTODON
    MANDO DIAO

és állítólag itt még nincs vége:) ha csak belegondolok, hogy ezt az élményt még lehetne fokozni a SILVERCHAIRrel vagy az R.E.M.-mel :D:D:D:D
    Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
    Eddie: Dublin & London
  • Ricsard wrote:
    A te ajánlatod fejenként érvényes vagy összesen x főre érvényes ár, amit össze kellene dobnunk???

Ez osszesen a 2 ejszakara a ketagyas, vagy haromagyas
    Ricsard wrote:
    Szupi lenne, ha sikerülne engedményt kicsikarnod...kb. mikor derülne ki, hogy kapsz-e és mennyire járnánk jól???
    Ha hetfon megyek dolgozni, akkor ezt ki tudom deriteni. Mivel Accor-os vagyok a ceg policy-ja szerint a kedvezmenyt en es a csaladom, ill. barataim vehetik igenybe, ergo az egeszbol lejon kb. a fele
    Ricsard wrote:
    Mellesleg nem okozna problémát, hogy mi már kinn lennénk délben, te meg csak késő este érnél oda??? Mármint a kedvezmény nem csupán a te személyes jelenléteddel váltható be - addig viszont nem lenne frankó a csomagokkal mászkálni...:)
    Ez asszem azzal athidalhato, hogy ugyis kredit kartya garanciat kernek a foglalasnal, es ilyenkor tartjak a szobat egesz ejszaka... a csomagokrol annyit, hogy biztos van luggage room, ahol ott lehet hagyni a cuccot, amig esetleg mejonnek es egyutt becsekkolunk
    Euro 2007: Madrid 09/06 Wembley 18/06, Düsseldorf 21/06, Copenhagen 26/06, Nijmegen 28/06, Werchter 29/06

Astoria 20/04/06
    Reading - 27/08/06
    Vienna - 25/09/06 - the BEST day of my life
  • Seri
    Seri Posts: 143
    Ricsard wrote:
    Serit sajnálom, hogy nem tud velünk tartani, valljuk be, Szekszárdról azért nem 10 perc eljutni a Mester utcába, különösen a délutánii csúcsforgalomban:)

A feljutás még hagyján lenne ... De ha már ott vagyok, akkor bűn lenne buborékmentes vizet szopogatni egy ilyen társaságban /vagy a keményebb verziójú buborékkal dúsítottat ... :)/ ... Ha meg már alkohol, akkor aznap már haza sem jönnék, de azt nem tudom vállalni ... Aki esetleg nem tudná, van egy 3 és fél, meg egy 1 éves gyermekem ... Ezért is nem szerepel a nevem mondjuk a Madridba, meg a Londonba utazók listáján ... :)

Na ... Úgy néz ki, hogy akikért én vállaltam volna a katowicei úton a felelősséget (Fazékék), a Smashing Nova Rock-i megjelenése miatt nagy valószínűséggel lemondanak a katowicei koncertről ... Ez kb. mínusz 4 fő, de majd még konkrétan megérdeklődöm náluk, hogy mi most a pálya ...

Egyébként jó az, hogy osztom itt az észt utazásról, meg felelősségről, amikor még egyikőtökkel sem találkoztam személyesen ... Vagyis Ricsardot meg a társaságában lévő csajokat láttam a bécsi koncert után a garázsban, amikor álltunk a parkolójegy automatánál, mert ott voltatok mögöttünk két-három 'embernyivel' ... Persze, ezt akkor nem tudtam, csak itthon világosodtam meg pár nappal az események után, amikor nézegettem a Ricsard belga beszámolója mellé csatolt képeket ... :)
    1996: Budapest
    2000: Katowice 2.; Saratoga Springs
    2006: Prague; Vienna
    2007: Katowice
    2009: Berlin
  • Ricsard
    Nos, nem kell szabadkoznod, még szép hogy a hétvégét a gyerkőcökkel töltöd, ez így van rendjén és az ásványvizes sztori is teljes mértékig érthető. Ezt kár is továbbragozni.
    A Smashing Pumpkins ausztriai felbukkanása engem is rendesen felkavart, de csak annyiban, hogy most már nem napijegyben gondolkodom - aki nem tudja esetleg rólam...szinte a kezdetektől fogva totál oda vagyok a lemezeikért, és ha azt vesszük, hogy 6 évvel a feloszlás után egy 200 km-re található koszos fesztiválra tévednek egyből, akkor nincs min gondolkodnom, irány az első sor:). Ínséges hónapok következnek mifelénk, ehhez nem férhet kétség ,de a cél ugyebár szentesíti az eszközt, illetve könnyebb lemondani a költséges EGYÉB élvezetekről, ha az ember szeme előtt endorfinbombák lebegnek:) És a korábban felsorolt zenekarok mindegyike komoly vonzerőt jelent, úgyhogy..ááááá!!!!!!! A mínusz 4 főt eléggé sajnálom, így most még egy nehézségi szinttel kell szembenéznünk, hiszen a közös katowicei út megszervezése eddig sem kevés kihívással járt...de remélhetőleg megoldjuk...de tényleg megér még egy próbát, hátha rájönnek, hogy a polákoknál a helyük...ti még nem tudjátok, de a lengyelek valami igazi nagyszabású figyelmességgel fognak kedveskedni a zenekarnak, úgyhogy a buli a PJ minőségileg utolérhetetlen gyakorlatain túl is felettébb emlékezetes lesz!!!!!!!!!!! Az egész akció szupertitkos, nem is árulnak el senkinek semmit, nehogy kiderüljön idő előtt a meglepetés!!!
    Bécs, parkolóház: :D:D:D:D:D a sarkamtól konkrétan a fejem tetejéig csuromvizes voltam, a hangom konkrétan a repedt fazékra volt hangolva, mosolyogtam, mint egy sárga lapos tébolyult...nem lehettem túl bizalomgerjesztő jelenség;)
    Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
  • Orsi
    No, csak megvan ez is...
    még ha vannak olyan nagyon buzgó aláírók is, akik 15X aláírják:P
    Hjaj:D Kicsit álmos vagyok már...:P És a 2006-os Bridge már 6x lement...:D:D:D
    Telefonálni a koncertszervezőknek vasárnap nem nagyon érdemes,igaz?
  • Ricsard
    nem javasolt, holnap érdemesebb lesz...én viszont tutira nem fogok tudni ezzel foglalkozni, elég sűrű lesz a hétfői napom, kedden TALÁN...Orsi, addig azért próbáld meg Te is!
  • Orsi
    Yeah! :D
  • Ricsard
    igazából nincs jelentősége nagyságrendeket tekintve, hogy mennyi szavazat fog összegyűlni, merthogy ez már önmagában is szép teljesítmény...de azért az 1000ben bízom még!!! Persze nem tudom, hogy mennyi a kamu/hamis/értékleten szavazat ennyiből...
  • Ricsard
    a ticketpro.hu is árul jegyeket a katowicei Pearl Jam koncertre!!!!
  • Orsi
    Kár, hogy Münchenbe nem... Katowice kb. ugyanolyan messze van, csak ott nem tudok kommunikálni olyan könnyen majd, a németeknél jobban menne... Ezért is mentünk Bécsbe 2006-ban is, Zágráb helyett...
    Azért megkérdezem majd őket, hogy nem árulnak-e tutira, mert mikor a bécsi jegyeket vettem, akkor is csak Zágráb volt kiírva a honlapjukon lehetséges opcióként:P Bár igaz, hogy az a tex volt, nem a pro... Hm...
    Ú, és mekkora szívás az is, hogy Münchenben a PJ után két nappal lesz Aerosmith is...:S ÉS ÉN EGYIKRE SEM MEGYEK!:(:(:(
  • lilinger
    lilinger London, UK Posts: 475
    Ricsard wrote:
    a ticketpro.hu is árul jegyeket a katowicei Pearl Jam koncertre!!!!

Vonatkozó hír, hogy már csütörtökön megérkezett az összes jegyem, amit a lengyel oldalon rendeltem múlt pénteken, csak anyám elfelejtett szólni...úgyhogy holnap megyek is, és szépen átveszem a postán! :D:D:D
    I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack
  • lilinger wrote:
    Vonatkozó hír, hogy már csütörtökön megérkezett az összes jegyem, amit a lengyel oldalon rendeltem múlt pénteken, csak anyám elfelejtett szólni...úgyhogy holnap megyek is, és szépen átveszem a postán! :D:D:D

hűűűű, nagyon sirály!!!! :D
    stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.
  • Seri
    Ricsard wrote:
    A Smashing Pumpkins ausztriai felbukkanása engem is rendesen felkavart, de csak annyiban, hogy most már nem napijegyben gondolkodom - aki nem tudja esetleg rólam...szinte a kezdetektől fogva totál oda vagyok a lemezeikért, és ha azt vesszük, hogy 6 évvel a feloszlás után egy 200 km-re található koszos fesztiválra tévednek egyből, akkor nincs min gondolkodnom, irány az első sor:)

Hát, engem is ... Valahogy meg kell majd még oldanom a dolgot ... Nem volt tervbe véve a Nova Rock, de ha már jön a Smashing is, akkor bűn lenne kihagyni ...

Egyébként volt szerencsém látni őket az utolsóként beharangozott európai turnéjukon ... 2000. 09. 24. München ... Már akkor is neten keresztül szerváltam a jegyemet, pedig hol tartott akkor még a netes vásárlás kis hazánkban ... Természetesen nem is tudtam fizetni a német irodának, de e-mail-en keresztül meggyőztem őket, hogy nagyon kellene valami megoldást találni ... Aztán a srác akivel leveleztem felajánlotta, hogy ha már úgy is ott lesz ő is, akkor egy órával a koncert előtt találkozzunk a csarnok bejáratánál, aztán odahozza a jegyeket ... És úgy is lett ... :D

De valahogy nem okozott olyan katartikus élményt, mint mondjuk egy PJ koncert ... Elég sok számot nyomtak a Machináról, meg a Machina II-ről, ami hivatalosan ugye kiadásra sem került, így alig-alig volt ismert ... Szóval, jobb set listet is el tudtam volna képzelni ...
  • Seri
    Ricsard wrote:
    ...ti még nem tudjátok, de a lengyelek valami igazi nagyszabású figyelmességgel fognak kedveskedni a zenekarnak, úgyhogy a buli a PJ minőségileg utolérhetetlen gyakorlatain túl is felettébb emlékezetes lesz!!!!!!!!!!! Az egész akció szupertitkos, nem is árulnak el senkinek semmit, nehogy kiderüljön idő előtt a meglepetés!!!

Ahogy a katowicei közönséghez is volt szerencsém 2000-ben ... Ezért is mondom, hogy ez egy kihagyhatatlan este lesz!!!
  • Ricsard
    Seri wrote:
    Hát, engem is ... Valahogy meg kell majd még oldanom a dolgot ... Nem volt tervbe véve a Nova Rock, de ha már jön a Smashing is, akkor bűn lenne kihagyni ...

Egyébként volt szerencsém látni őket az utolsóként beharangozott európai turnéjukon ... 2000. 09. 24. München ... Már akkor is neten keresztül szerváltam a jegyemet, pedig hol tartott akkor még a netes vásárlás kis hazánkban ... Természetesen nem is tudtam fizetni a német irodának, de e-mail-en keresztül meggyőztem őket, hogy nagyon kellene valami megoldást találni ... Aztán a srác akivel leveleztem felajánlotta, hogy ha már úgy is ott lesz ő is, akkor egy órával a koncert előtt találkozzunk a csarnok bejáratánál, aztán odahozza a jegyeket ... És úgy is lett ... :D

De valahogy nem okozott olyan katartikus élményt, mint mondjuk egy PJ koncert ... Elég sok számot nyomtak a Machináról, meg a Machina II-ről, ami hivatalosan ugye kiadásra sem került, így alig-alig volt ismert ... Szóval, jobb set listet is el tudtam volna képzelni ...

Seri neked lenne akkor kedved több napra kimenni a Nova Rockra??? Merthogy PJ 16., Pumpkinsék 15., azaz sajnos nem egy napon lesznek! Én épp azon töröm a fejem, hogy kivel tudnék kimenni Ausztriába, aki nem csak Eddie-ékért lenne hajlandó kiutazni...szorítok, hogy sikerüljön elszabadulni mindkettőre...azon gondolkodtam, hogy a puszta közepén á lá dzsindzsában talán még sem kéne aludni, ezért azon tűnődtem, hogy esetleg a hegyeshalmi határátkelőnél(2 km) kellene szobát foglalni vagy Nickelsdorfban családnál! Merthogy a Pumpkinsot, bár igazi fanatikusuk vagyok a hibátlan Siamese Dream óta, egyszer sem sikerült élőben elcsípnem, ez pedig a soha vissza nem térő alkalomnak tűnik...nem beszélve arról, hogy elég nyugtalanító, hogy csak a 3 napos jegyeket árulják - mármint nem tudni, hogy mikortól vehetünk napijegyet, annyi bizonyos csak, hogy max 3 nap alatt fognak elfogyni (az elmúlt évek tapasztalata, pedig akkor még alig volt ismert ez a fesztivál, csupán idén lesz 3. éves!!!)
    Szóval gondolkodj, gondolkodjatok - én szomorú lennék, ha senki sem tartana velem közületek minimum 2 napra:)!!!
  • Ricsard
    A második oldalra átcsúszott a topik:( úgyhogy b-u-m-p!
  • lilinger
    lilinger London, UK Posts: 475
    Ójeeeeeeeeee!
    I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack
  • Ricsard
    Linda, a te cimboráid is lemondják a katowicei közös kisbuszozást vagy mi a helyzet??????????? Nyilatkozz, kérlek!!!
  • Orsi
    Jó, oké, hogy mondtad, Ricsard, hogy nem olyan fontos a nagyságrend, de akkor is 628-nál jár az aláírásgyűjtés:P:D:D:D És legalább maradunk az 1. oldalon:P