*__Pearl Jam >>> Hungary__*
Comments
-
igen, lecci feltetlenul... a penzt itt kint lerendezzuk... sterlingben fizetek az jo??Euro 2007: Madrid 09/06 Wembley 18/06, Düsseldorf 21/06, Copenhagen 26/06, Nijmegen 28/06, Werchter 29/06
Astoria 20/04/06
Reading - 27/08/06
Vienna - 25/09/06 - the BEST day of my life0 -
sailorgirlie wrote:igen, lecci feltetlenul... a penzt itt kint lerendezzuk... sterlingben fizetek az jo??
persze lovely fantastic awesome
szóval lesz aki vigyázzon a helyemre amíg felszedem a jegyeketnajó, a részleteket később tisztázzuk, de akkor számítok rád és te is számíthatsz rám
stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
GyöngyLekvár wrote:persze lovely fantastic awesome
szóval lesz aki vigyázzon a helyemre amíg felszedem a jegyeketnajó, a részleteket kés?bb tisztázzuk, de akkor számítok rád és te is számíthatsz rám
kiralysag... minden ugy, ahogy becsben voltkaja, pia es sok-sok pj fan, buli ezerrel a sorban
:D:D:D:D mar alig varom!!!!
amugy lehet, hogy nem erek ki idoben, ha bent kell maradnom dolgozni, mert a kolleganom vizsgazik, es ha nincs itt, nekem kell tartani a frontot, de csak nem lesz semmi gond vele
jon egy haverom is fentrol eszakrol, itt fog aludni nalam... tok jo lesz
itt laksz meg, vagy mar hazakoltoztel? ha kell szallas, szolj, es megoldjukEuro 2007: Madrid 09/06 Wembley 18/06, Düsseldorf 21/06, Copenhagen 26/06, Nijmegen 28/06, Werchter 29/06
Astoria 20/04/06
Reading - 27/08/06
sailorgirlie wrote:kiralysag... minden ugy, ahogy becsben volt
kaja, pia es sok-sok pj fan, buli ezerrel a sorban
:D:D:D:D mar alig varom!!!!
amugy lehet, hogy nem erek ki idoben, ha bent kell maradnom dolgozni, mert a kolleganom vizsgazik, es ha nincs itt, nekem kell tartani a frontot, de csak nem lesz semmi gond vele
jon egy haverom is fentrol eszakrol, itt fog aludni nalam... tok jo lesz
itt laksz meg, vagy mar hazakoltoztel? ha kell szallas, szolj, es megoldjuk
jaja, jó buli lesz, már sorban állni is
köszi szépen, drága vagy, de srácok a régi albiban tuti befogadnakstood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
GyöngyLekvár wrote:jaja, jó buli lesz, már sorban állni is
köszi szépen, drága vagy, de srácok a régi albiban tuti befogadnak
akkor semmi hiba... vedd meg a repjegyet mar most
szerintem mar vasarnap el fog kezdodni a partyEuro 2007: Madrid 09/06 Wembley 18/06, Düsseldorf 21/06, Copenhagen 26/06, Nijmegen 28/06, Werchter 29/06
Astoria 20/04/06
Reading - 27/08/06
itt két sorfőr lenne, ez egy 7+2 személyes Merci
850 km 150FT/km 127.500,- Ft
autópálya használat magyar 1.520,-Ft
úthasználat szlovák és lengyel: 10.000,-Ft
sofőr napidíja 9000Ft/fő/nap 18.000,-Ft
összesen: 157.020,- Ft
a másik:
ott egy sofőrt mond, nála 900km (oda vissza), de a végösszeg olcsóbb 119.500 összesen. ez egy Merci Vito 7 személyes
eddig ezt a két ajánlatot kaptam...megnéztem én is a távolságot Budapest és Katowice között: 410km.
Orsi: petíciót nem adjuk fel!!!!! :-)1996: Budapest
2005: Gorge, Vancouver
2006: Arnhem, Prága, Bécs
2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
2009: Rotterdam, Berlin
2010: Dublin, Belfast, Berlin0 -
Ricsard wrote:a repülőt nézegetem Velencébe...jajj, jajj, ez sem könnyű szülés...mindenesetre úgy néz ki, hogy a 3. dátumról mégsem vagyok hajlandó lemondani, KERÜL AMIBE KERÜL!!! Ugye olvasod ezt Monyó??? Holnap 2-3 körül érek be, addigra plz remélem, nem leszel tele melóval és tudunk majd zavartalanul csevegni!
A szerver leállás pedig brutális, ilyesmit eddig csak a Madonna koncerttel kapcsolatban tapasztaltam tavaly, igaz, akkor rajtunk kívül (ahogy a hivatalos fáma beszámolt róla) arra a bizonyos 81.000 római jegyre 1,5 millió különböző IP címről próbálták kifejezni igényüket!!! De ráb***tak:), mert betegállományban voltam és még éjjeli bagoly is vagyok:) megcsíptem a legutolsó jegyeket:) Nektek is ezt kívánom, ne adjátok föl csajszik, nektek most jobbak az esélyeitek:D...csak az a bökkenő, hogy nem lehet tudni, mikor fogják visszakapcsolni a szervert!!!!!!!!!!
oké oké :-))))))) nézem addig a repjegyet...Madridra megkaptam az ajánlatot, de nem a smartét, hanem malév...és az 60.000 :-(
de még nem adom fel....
húúúú hát nem tudom, most nekem tűnik kaotikusnak egy olaszt bevállalni Nova rock előtt...a szállást is meg kell oldani...na néézem a lehetőségeket...1996: Budapest
Ciao!
Kicsit eltűntem, de újra itt. Je!
Szóval a tegnapi nap totális kudarc. Andrássy-Nagymező sarkán bezárt a MÁVos izé. Így esélyem nem volt, hogy értelmes emberrel próbálkozzak. Elmentem a Nyugatiba, de ott csak egy rettenet-műkörmös csaj állt a rendelkezésemre. Aki két dolgot tudott mondani: Báthory (Bpről 16:45, Katowice 5:18), meg hogy 18.105.
De ezekkel az infókkal sztem tisztában voltunk.
Szal ma összegyűjtöm minden kérdésemet, s rátapadok a telefonra. Minden lehetőséget megkérdezek.
A busz is szimpi lenne, de akkor Ti a lengyelektől mennétek egyből olaszba (oh, de csúnya ezt így mondani)? Vagy a busz visszatérne ide és úgy oda?
Valamint HUN VAN 2007 nagggggyon jóóóóóól hangzik!
Mindenképpen ilyen kisbuszban akarunk gondolkozni? Sztem lenne még pár jelentkező...én kapásból 5-6 embört tudnék.I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
Ja, azt meg napok óta elfelejtem, hogy van itt a mhelyen is egy buszos kontakt, akik mindig viszik a hallgatókat a németekhez tanulmányi útra. Arra gondoltam (többször is, csak aztán mindig kiment a fejemből), hogy megkérdezném én őket.
Meg van pár utazási irodás gyerekem is. Hátha...I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
lilinger wrote:Ja, azt meg napok óta elfelejtem, hogy van itt a mhelyen is egy buszos kontakt, akik mindig viszik a hallgatókat a németekhez tanulmányi útra. Arra gondoltam (többször is, csak aztán mindig kiment a fejemből), hogy megkérdezném én őket.
Meg van pár utazási irodás gyerekem is. Hátha...
mindent kérdezz meg!!!
én a saját buszos kontaktommal kudarcba fulladtam sajnastood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
lilinger wrote:Ciao!
Kicsit eltűntem, de újra itt. Je!
Szóval a tegnapi nap totális kudarc. Andrássy-Nagymező sarkán bezárt a MÁVos izé. Így esélyem nem volt, hogy értelmes emberrel próbálkozzak. Elmentem a Nyugatiba, de ott csak egy rettenet-műkörmös csaj állt a rendelkezésemre. Aki két dolgot tudott mondani: Báthory (Bpről 16:45, Katowice 5:18), meg hogy 18.105.
De ezekkel az infókkal sztem tisztában voltunk.
Szal ma összegyűjtöm minden kérdésemet, s rátapadok a telefonra. Minden lehetőséget megkérdezek.
A busz is szimpi lenne, de akkor Ti a lengyelektől mennétek egyből olaszba (oh, de csúnya ezt így mondani)? Vagy a busz visszatérne ide és úgy oda?
Valamint HUN VAN 2007 nagggggyon jóóóóóól hangzik!
Mindenképpen ilyen kisbuszban akarunk gondolkozni? Sztem lenne még pár jelentkező...én kapásból 5-6 embört tudnék.
Lehet nagyobb busz, én csak a biztosra mentem és hogy tisztában legyünk a költségekkel.
Szerintem egyenlőre úgy vegyük, hogy Bp-Katowice-Bp.
Ahonnan jöttek az ajánlatok: Cserbusz, és Kiss Árpád. hogy olyanokat ne hívj akitől már megvan az ajánlat.
Én a vonattal már nem foglalkozom, mert a buszbérléses dolog szerintem sokkal jobb..kb. ugyanannyiba kerül és nem kell ide-oda rohangálni, ami a legfontosabb ilyen kiélezett körülmények között.1996: Budapest
shinning wrote:Lehet nagyobb busz, én csak a biztosra mentem és hogy tisztában legyünk a költségekkel.
Szerintem egyenlőre úgy vegyük, hogy Bp-Katowice-Bp.
Ahonnan jöttek az ajánlatok: Cserbusz, és Kiss Árpád. hogy olyanokat ne hívj akitől már megvan az ajánlat.
Én a vonattal már nem foglalkozom, mert a buszbérléses dolog szerintem sokkal jobb..kb. ugyanannyiba kerül és nem kell ide-oda rohangálni, ami a legfontosabb ilyen kiélezett körülmények között.
Kértem ajánlat, de még nem jött válasz.I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
figyeljetek, most tényleg!!!
Mihamarabb egy személyes találkozót kellene megejtenünk, főként ha a kisbuszos megoldást választjuk!!!!!!!!!
Jövő hét szombat megfelelne mindenkinek???
Vagy legyen az azutáni szombat??? Addigra remélhetőleg mindenki szabaddá tudja tenni magát...
Megvan a 7 fő, ha Shining, Verka, Laci, Ricsárd + Gyöngylekvár, Linda és Seri jönne...ez idáig simán leszervezhető, ha növeljük a létszámot, az komplikálni fogja a dolgot és a kapcsolattartást...itt a fórumon viszont szűk körben mindent meg tudunk beszélni!!!
Én a magam részéről erre a megoldásra szavazok, minden másnál kényelmesebb megoldás, ha 15 ezerbe kerül is, akkor is ott vagyunk a vonat áránál: kényelmes, egyikőnk sem vezet, ergo mindannyian piálhatunk is:), nem kell kapkodni (csak rettenetesen korán kelni és indulni), buli hangulat, összetartás, magyar kontingens, HUN VAN '07...soroljam még??? Két nap alatt meg tudnánk járni az utat!!!!!
Nyilatkozzatok legyetek szívesek!Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Eddie: Dublin & London0 -
Ricsard wrote:figyeljetek, most tényleg!!!
Mihamarabb egy személyes találkozót kellene megejtenünk, főként ha a kisbuszos megoldást választjuk!!!!!!!!!
Vagy legyen az azutáni szombat??? Addigra remélhetőleg mindenki szabaddá tudja tenni magát...
Megvan a 7 fő, ha Shining, Verka, Laci, Ricsárd + Gyöngylekvár, Linda és Seri jönne...ez idáig simán leszervezhető, ha növeljük a létszámot, az komplikálni fogja a dolgot és a kapcsolattartást...itt a fórumon viszont szűk körben mindent meg tudunk beszélni!!!
Én a magam részéről erre a megoldásra szavazok, minden másnál kényelmesebb megoldás, ha 15 ezerbe kerül is, akkor is ott vagyunk a vonat áránál: kényelmes, egyikőnk sem vezet, ergo mindannyian piálhatunk is:), nem kell kapkodni (csak rettenetesen korán kelni és indulni), buli hangulat, összetartás, magyar kontingens, HUN VAN '07...soroljam még??? Két nap alatt meg tudnánk járni az utat!!!!!
Nyilatkozzatok legyetek szívesek!
Deal done!I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
EGYETÉRTEK.
a péntek jobb lenne, de ha az nem jó, akkor jók a szombatok is.1996: Budapest
Ezt kaptam imént:
Kedves Linda!
Természetesen segítek, megnézem a lehetőségeket, s írok neked. Mást is nézek, hátha az is érdekes lehet. Néha van csoportos kedvezmény vonatútra is.
Jelentkezem.
Jó munkát nektek.
Üdv.
xxxI am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
Hány postonként ugrik a nickname alatti fórumos "beosztás"??? Én most tökéletesen meg vagyok elégedve a Red Mosquito státuszommal...
...csak úgy érdekel a témaI am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
tudod, mindenben benne vagyokmondjuk írtam az indexre, hogy kiket érdekel...majd ha van konkrét összeülős időpont, akkor beírom hogy aki komolyan érdeklődik jöjjön el...? vagy ne?
nekem jó a jövő hétvége, meg tulajdonképpen bármi hogy ha picit előre szóltok (és ha nem jön közbe semmi)
stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
well done guys, csak igy tovabb
remeljuk a sracok ezuttal tenyleg be is iktatnak majd egy budapestet nekunk ha minden este valaki egy magyar zaszlot lobogtat az orruk elott
nincs zaszlom :( honnan tudok szerezni? valami otlet?Euro 2007: Madrid 09/06 Wembley 18/06, Düsseldorf 21/06, Copenhagen 26/06, Nijmegen 28/06, Werchter 29/06
Astoria 20/04/06
Reading - 27/08/06
Ricsard wrote:Megvan a 7 fő, ha Shining, Verka, Laci, Ricsárd + Gyöngylekvár, Linda és Seri jönne...ez idáig simán leszervezhető, ha növeljük a létszámot, az komplikálni fogja a dolgot és a kapcsolattartást...itt a fórumon viszont szűk körben mindent meg tudunk beszélni!!!
Hú, igen ... Teljesen igazad van ... Lehet, hogy még olcsóbban ki lehetne jönni, ha egy nagybusznyi létszám összejönne, de az már tényleg kezelhetetlen és felesleges is lenne ... Valóban jó lenne meghúzni a határt és valahol hivatalosan meg is rendelni a járgányt (mondjuk március végéig), nehogy aztán bebukjuk ...
Egyébként a srác (Fazzi), aki az Indexes topicban jelentkezett, vele (plusz két haverjával) voltam Prágában ... Ők jó fejek ...Ricsard wrote:Én a magam részéről erre a megoldásra szavazok, minden másnál kényelmesebb megoldás, ha 15 ezerbe kerül is, akkor is ott vagyunk a vonat áránál
Kerüljön 18-ba, ennél kényelmesebbet és egyszerűbbet úgy sem fogunk találni ... Én is erre teszem a voksomat!
Hétvégi sörözős (borozós) találkára szívesen mennék, de Szekszárdról nem igen tudom megoldani a dolgot ...1996: Budapest
2000: Katowice 2.; Saratoga Springs
2006: Prague; Vienna
2007: Katowice
2009: Berlin0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market