Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
given to grunge wrote:Bože sačuvaj na šta ovo liči!!!??!
Kaos
ovo zvuci na Led Zep actually
meni osobno nakon jednog slusanja smeckasto, kao uostalom i preostala "rock" scena danas... zna se kad je to sve bilo. danas se furat na tu briju je opet nesto tipa bogohuljenje...They said... timing was everything, made him
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb26.09.06
0 -
cropdustress wrote:Nije bas sat, vise dva.
Ovisi kak brzo voziš.
Dosta off topica za mene, neću se više udaljavati od teme. Idem sad za kaznu u kut klečat na kuruzi.Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
U slijedećem postu moja mišljenja! Duplo postano! Sorry!0
-
I od jednih i od drugih vidio po jednu stvar!
Dead Moon su mi zakon - uopće nije katastrofa kao što neki vele! Baš su zabavni! Pomalo trash - po tom trashu mi komuniciraju s White Stripes iako je izričaj malo drugačiji! Frajer pjeva skroz OK! Pa ne mogu svi pjevat ko Ed ili Chris! U svakom slučaju - pozitivci!:)
Bush - frajer me uopće ne asocira na Edija (sorry Doctore) već više na nekog pussie-ja!:D Stvar je solidna - samo također malo sladunjavkasta! Trebalo bi puno više poslušat za objektivnu ocjenu! Pjevač kaj veli siljo - metro!:) Kvotam 100%!!!:D0 -
Iva: Evo iako smo svi krcati love i idemo ionako na Havaje
, za jadne ljude koji nemaju para za taj sport, ima U2 nagradnu igru. Pa ko' nema para mozda bude imao srece! Zaigrajmo...
http://www.u2.com/news/?news_id=2009&PHPSESSID=5f12cd51d1b316342789f3105a9acf570 -
E baš sam ja htjela htjela iskomentirati potragu za blagom, ali sumnjam da bi itko od nas preko U2 do PJ
Dead Moon me malo svojim vokalom podsjetio na Mileta iz Hladnog piva. Hm....
Što se tiče atmosfere na onom youtube-u, vidi se da je super, da su veseli neki tipovi0 -
asfo wrote:E baš sam ja htjela htjela iskomentirati potragu za blagom, ali sumnjam da bi itko od nas preko U2 do PJ
Vidim da se šališ. Naime, ja bi do PJ na Havajima bilo kako i nisu mi bile pretjerano čudne ideje o prodaji bubrega (ako je mogao PJ bez Booma (koji je isto bubreg), moze i PJ fan bez bubrega).0 -
Ja ne dam bubreg. Čak niti za PJ
A Boom mi je slatki.
Ma OK, da ja nađem te stihove, sigurno bih otišla na Havaje.0 -
Iva: I da, htjela sam jos malo iskomentirati neciji komentar da ovaj thread poprima karakteristike chata, a ne foruma. Moram priznati da mi je jako drago da izbjegavamo uobicajene momente na forumima kad se svi medjusobno vrijedaju i pljuju i nekako mi se cini da je ovdje vecina ekipe pacifisticno raspolozena pa iako zezamo jedni druge i ne slazemo se uvijek oko svih pitanja (primjer je trenutna Dead Moon/Bush debata) barem nema vrijedjanja uobicajenih za forume. A s druge strane kad pogledam druge threadove koji su dugotrajni (npr. Dublin crew) vidim da oni tamo pričaju o svemu osim o PJ-u. Dakle mi bar ne oftopikujemo niti priblizno kao drugi. Ne znam, meni je ovaj thread drag...0
-
ontopic!
i kaj velite na pearl jam... kak vam se svida taj bend.. sviraju vec 15 god.. i tak...
nhf iva!one, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
porcher wrote:nej protiv peppersa pricat, e!
isto to bi netko mogo reci za PJ. nit su pozeri nit su pussies. i napravili su odlican album. istina, aj em ej big fen, esp. of john f. al svejedno. nije ok tako im spustat.
ma je, ok je... spustati immoje misljenje... ne ocekujem da ce se svi ili itko sloziti samnom...
masa ljudi isto misli i o PJ-u... ili zdravku colicu
ajmo zatvoriti ovo da se ne pretvori u raspravu kao ona o PJ vs. U2 na HR forumuStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
ma dead moon je bolji.. pa vidi se tko koga obradjujeOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
nego, salu na stranu, ajmo napraviti mali popis tko sve planira na Dead Moon:
iva
siljo ?
.
.
.
.
.Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
1. siljo
2. iva
3. crv + frendicaone, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
1. siljo
2. iva
3. crv + frendica
4. killroy0 -
Nama na ovom threadu samo da je radit popise!
Sorry kaj zekamo, ali u bedu smo jer mi ne mozemo ici s vama jer imamo ranije ugovorenih obaveza... (U biti idemo na svadbu naseg frenda koji je Hercegovac pa cemo cijelu vecer uzivati u onom pjevacu?!? cije ime necemo spomenuti, ali to nam je tek bed reci! U svakom slucaju, sjetite nas se dok budete uzivali u muzici i pomislite samo sto mi prozivljavamo... :( nema dosta alkohola na ovom svijetu za ubiti osjetila do te razine... ili ima? saznat cemo pa cemo vam javit...)0 -
pajo wrote:Nama na ovom threadu samo da je radit popise!
Sorry kaj zekamo, ali u bedu smo jer mi ne mozemo ici s vama jer imamo ranije ugovorenih obaveza... (U biti idemo na svadbu naseg frenda koji je Hercegovac pa cemo cijelu vecer uzivati u onom pjevacu?!? cije ime necemo spomenuti, ali to nam je tek bed reci! U svakom slucaju, sjetite nas se dok budete uzivali u muzici i pomislite samo sto mi prozivljavamo... :( nema dosta alkohola na ovom svijetu za ubiti osjetila do te razine... ili ima? saznat cemo pa cemo vam javit...)
E pajo, a da mi je vidjeti tebe u takvom stanju!Sorry, ali ne mogu te zamisliti tako uništenog
0 -
asfo wrote:E pajo, a da mi je vidjeti tebe u takvom stanju!
Sorry, ali ne mogu te zamisliti tako uništenog
Iva: Poznajemo li mi istog Paju?Ovaj kojeg ja imam se jako dobro zna uništiti... Pitanje je vise za mene mogu li se ja dovoljno unistiti da ne cujem i ne vidim sto je oko mene... :( Ali nema veze, drag nam je frend pa cemo se razvalit na sto god bude.
Anyway, ako ikad, onda cu ovaj vikend saznati koliko se mogu ulit pa vam javim!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.6K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music