Pearl Jam in Zagreb!

14794804824844851290

Comments

• cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Čitao sam danas da je PJ rođendan...17 godina :D
    Kako to da ovdje nitko nije to spomenuo, pajo je sigurno imao day off forum :)

I tako naši momci napunili 17 godina od svog prvog koncerta

Pa eto da im čestatamo i ako za 6 minuta je drugi dan (23:54):)
    Ah, da. Nisam spomenula :o
    Sorryte! Al sam cestitala u jedan od threadova.
    Kao rodjendan, godisnjica ili sto vec. :)
    Mozda ne bi bilo lose da poslusam Vegas 2000. boot!
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • masni
    masni Posts: 1,657
    zasto vegas? prosvijetli me :)

cestitam momcima :) bilo bi lijepo od njih da bar jos toliko..

ja u cetvrtak odoh u skopje s 3 frenda na 4 dana (3 kad se oduzmu sati putovanja).. valjda vrijeme nece biti usrano ovako.. koji su nasi PJ ljudi tamo? :) nadam se da cu u vlaku uspjet poslusat radiohead i pipse nove..

poslije skopja kupujem kartu za national na kojoj pise pauk kako citam :)

mah mah svima :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • cropdustress
    10/22/00 - MGM Grand Arena: Las Vegas, NV
    attendance: 17,157
    support act: Supergrass
    soundcheck: Crown of Thorns (several times), Better Man, Save It For Later (instrumental), Can't Help Falling In Love (several times)
    set: Interstellar Overdrive/Corduroy, Breakerfall, Grievance, Last Exit, Animal, Dissident, Nothing as it Seems, Given to Fly, Wishlist, Untitled/MFC, Even Flow, Jeremy, Insignificance, Better Man, Lukin, Rearviewmirror,
    enc 1: Do The Evolution, Once, Crown of Thorns, Black, Can't Help Falling In Love With You, Elderly Woman, Mankind, Last Kiss, Porch
    enc 2: Baba O'Riley, Yellow Ledbetter
    notes: Ed is apparently ill, blowing his nose and tapping himself in the head at various points in the show, as if he has a headache. After 'Animal,' Ed addresses the crowd, asking how many winners/losers there are in the audience (referencing gambling). He notes, "I should be included amongst the perpetual losers, but hey, I've a pretty good living for a loser." There are numerous references to this being the anniversary of their ten years together. Ed says that he sent a tape to Stone and Jeff more than ten years ago and was glad they recognized the great talent (they all start laughing). He also references how he used to have the anonymity that he now so desires. The band is greeted by a sea of balloons in the front of the seated area (organized by fans) when they return to the stage for the first encore, in honor of the 10th anniversary of PJ's very first show, and Ed breaks into a huge smile. Ed gives a lengthy speech ("I would never do this accepting a Grammy or something, but I can do this now because we're here, and it's just you and us ...") thanking a long list of people (including Kelly Curtis and Sony). He points out that not many bands are around for 10 years and being relevant, and says, "I mean, this might be it for us," which is met with a deafening "boo!" and then says "No, we'll still make music, I mean, can we still be relevant." He concludes by thanking Stone and Jeff, providing a sweet segue into Mother Love Bone's 'Crown of Thorns.' Brendan O'Brien accompanies PJ on keyboard for 'Crown of Thorns', 'Black' and 'Can't Help Falling In Love With You.' Celebrities sidestage included Tim Burton, Dave Grohl and Nicolas Cage, who got one of Ed's tambourines during 'Baba.'
  • cropdustress
    Oh my! MAsni!
    Sta jedini??? haha
    A Benaroya??? :o:D

Taj taj je naj naj :) benefit concert i to bas na godisnjicu.

Sad bar znam sto cu slusat kad idem spat...Vegas boot mi nije na kompu :(, moram ga naci na cd-ima.
    A Benaroya je super, i to jos za laku noc. :o Znam da kasnim jedan dal, al sta sad...
  • cropdustress
    pjbiz wrote:
    taj taj je naj naj CONGO!!!! Woo hoo!!
    Congo? Yeah, sure :D Im a fan :p haha
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    nisam ni ja dobila 10c dvd, pas mater, tak da se vi iz rijeke ne morate brinuti odn. ja se manje brinem... :)

inače, ovo je link za hackanje dvd playera - kaže moj prijatelj da radi...

http://www.videohelp.com/dvdhacks
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • masni
    Kako sam/smo samo mogli beneraju zaboravit? :D definitivno najbolji anplagd, a bome i na ljestvici svih koncerata visoko kotira :)
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Ja ne skidam Veddera sa playera, ide sa mnom u auto, radionu, svuda me prati :D

"Society" mi je najdraža pjesma!!!
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    pajo Posts: 3,292

Iva: i meni, i meni! :D
  • killroy
    killroy Posts: 739

ITW je nevjerojatan. Society je stvarno odlicna. Za sad mi je najbolja Guaranteed. Kakve rijeci, kakva muzika, jaooo. I na kraju onaj skriveni dio gdje Eddie samo mumlja melodiju. Uvijek ga poslusam na kraju :D
  • pajo
    Da se jos malo vratimo na pj birthday, link na sjajan clanak sa TFT-a (napisan za 15-tu godisnjicu) o tom legendardnom prvom koncertu:
    http://www.twofeetthick.com/tft/readArticle.action?id=156
  • masni
    meni je jos uvijek long nights na prvom mjestu, onda garantid, onda sosajeti :)

genijalan clanak, jeben kraj: P.S. That singer from San Diego? He got the job. :D:D:D

jedino pitanje koje se sad postavlja je: "da li je itko od vas vidio ili cuo taj nastup?" (buduci da se spominje neka kamera i da se spominje da fanovi gledaju taj show over and over)

mah :)
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    masni wrote:
    jedino pitanje koje se sad postavlja je: "da li je itko od vas vidio ili cuo taj nastup?" (buduci da se spominje neka kamera i da se spominje da fanovi gledaju taj show over and over)

Ja imam audio tog nastupa u tom "off ramp" caffe-u, ako treba uploadam ga kad ga iskopam. Mislim da sve skupa ima nekih 40-ak megabajtova. Za video nemam pojma...

Skinuo si Gorge 2005 dvd, sad ga ubacio u dvd player i lagano uživam. Al neću ga stić pogledat do kraja skoro :(..Ako je netko zainteresiran nek se javi sljobodno pa šaljem nekako.

mah i od mene
    Death or glory!

• cropdustress
    Rijeka wrote:
    Ja imam audio tog nastupa u tom "off ramp" caffe-u, ako treba uploadam ga kad ga iskopam. Mislim da sve skupa ima nekih 40-ak megabajtova. Za video nemam pojma...

Skinuo si Gorge 2005 dvd, sad ga ubacio u dvd player i lagano uživam. Al neću ga stić pogledat do kraja skoro :(..Ako je netko zainteresiran nek se javi sljobodno pa šaljem nekako.

mah i od mene
    Pa ja imam video od toga! Al je ful los. mislim, kakva je onda bila tehnika i kvaliteta... :D
    A si pogledao DVD koji sam ti posudila? ;)
  • Rijeka
    A si pogledao DVD koji sam ti posudila? ;)

Pogledao sam cca pola, kasnije se slika zamrznula i ne ide nikako dalje, bar ne na dvd playeru. Nisam na kompu probao gledati, probat ću večeras ili ga spržit...A ono šta sam vidio je predobro ;)
    Death or glory!

• cropdustress
    Rijeka wrote:
    Pogledao sam cca pola, kasnije se slika zamrznula i ne ide nikako dalje, bar ne na dvd playeru. Nisam na kompu probao gledati, probat ću večeras ili ga spržit...A ono šta sam vidio je predobro ;)
    :)
    Super. Naravno da je predobro :D

Posudim tu Europu i Australiju drugi put kad se vidimo, i donesem ti Off Ramp snimku ;)
  • Rijeka
    Juhuu :) Tebe čeka Milano i ovaj Gorge '05...
    Poštar dolazi uvijek oko 13:00-13:30, je li danas my lucky day?!?!?! :D

I Pips chips & videoclips u Rijeci 14.12.2007, Palach. Ako ne odem gledat ću s prozora :D:D
    Death or glory!

• siljo
    siljo Posts: 2,203
    killroy wrote:
    Za sad mi je najbolja Guaranteed. Kakve rijeci, kakva muzika, jaooo.

copy/paste :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • pajo
    masni wrote:

mah :)

Je, gledao si ga i ti :D. Naime vrtio se neko vrijeme kod elcielo na zidu nakon screeninga PIAF-a samo ocito ga nisi bas dozivio :D

Inace imam i ja taj video, a i audio pa ak hoces aploudam ti pa si skines.
  • cropdustress
    Aaaaa! Pogodite sto slusam? :):)
    I sto cu veceras gledati nakon skole? :D:)

Da, da, da!!! Stiglo je upravo sad! Dva paketa ravno na vrata! Nis nisam
    morala platit! Koji sretan dan!!!