Ed u paletunu, koji šminker a Stone totalni dork u narančastom
super!!!
thanks
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Iva: e da, i nama je stigao prošli tjedan, ali smo smeli s uma pohvalit se. jako, jako, jako je lijepi...
poster freaks
sad ste gotovi...režite odmah kartice
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Vidjeli ste info o bootovima.
MP3/FLAC nakon 2 tjedna, mogucnost narudžbe fizičkog cd-a nakon 3 tjedna i 3 pjesme za skinut na mobitel odmah poslije showa...vrhunski!!!
Danas su Ames Bros rasprodali Sub postere za sljedeću turneju,
10 postera za 700 $ rasprodano u minutama.
Da stvar bude još bolja ne znaš uopće kako ti posteri izgledaju, velika kocka...da li se to nekima isplatilo???
Klausen radi ostalih 3/4
Ja ću čekat 10c
Imam osječaj da će biti dobrih postera na ovoj turneji
Super za bootove.. cim ce ih bit za kupit, bit ce ih i na torrentima aka bit ce ih na mom kompu aka u mom winampu aka na mom mp3u aka u mojoj glavi cijelio vrijeme
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
Oceans, Severed Hand, Save You, God's dice, Given to Fly, Faithful, unemployable, sad, dissident, who you are, Even flow (with drum solo too) Lowlight, Gone, Grievance, Glorified G, Do the evolution, Why go, (encore break), Inside Job, Betterman, Comatose, Rearview Mirror, (2nd encore break) Everywhere I go, it rains on me (Tom Waits), No More War, Alive, Yellowledbetter (star spangled banner tag)
majica, poster - 30$
torba - 5$
ima navodno još nekih majica (plava, beige) i hoodie (crni, 55$)
za postere se dobije wristband pa ga pokupiš poslije showa (to ujedno znači da možemo kupiti samo po jedan :( jer se lako vidi koliko wristbandsa imaš, a one njihove je jaaaako teško skinuti)
Oceans, Severed Hand, Save You, God's dice, Given to Fly, Faithful, unemployable, sad, dissident, who you are, Even flow (with drum solo too) Lowlight, Gone, Grievance, Glorified G, Do the evolution, Why go, (encore break), Inside Job, Betterman, Comatose, Rearview Mirror, (2nd encore break) Everywhere I go, it rains on me (Tom Waits), No More War, Alive, Yellowledbetter (star spangled banner tag)
majica, poster - 30$
torba - 5$
za postere se dobije wristband pa ga pokupiš poslije showa (to ujedno znači da možemo kupiti samo po jedan :( jer se lako vidi koliko wristbandsa imaš, a one njihove je jaaaako teško skinuti)
Edit: Who You Are nisu svirali od '98...cool
Koje uzbuđenje kad vidim merchandise štand...krv mi se zaledi u sekundi, čak i na fotografiji.
Otvaranje sa Oceans...genijalno. Malo kratka set lista ali dobro valjda se zagrijavaju
večeras HRVATSKA, HRVATSKA
Wow! Otvaranje s Oceans i odmah iza Severed Hand! I onda poslije Sad i Dissident i Gone i Inside Job...
(ovim tempom mogu lagano prepisati cijelu set listu, ali kužite što hoću reći )
Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
pogledala dva videića od jučer.. :( ja tak hoću biti tam. još kad čujem
dojmove vas koji idete :( ima ko ideju kak da to preživim? :(
ostaje mi samo munich boot i sjećanje kak mi je dobro bilo prošle godine..
pogledala dva videića od jučer.. ja tak hoću biti tam. još kad čujem
dojmove vas koji idete ima ko ideju kak da to preživim? ostaje mi samo munich boot i sjećanje kak mi je dobro bilo prošle godine..
ana marija, nema mjesta tugovanju! veselimo se zbog naših dragih prijatelja koji su se okuražili na sve ovo i svaka im čast, a nama ostaje činjenica da naš najdraži bend i dalje rastura i da ih ima i da idu po koncertima i da će biti još koncerata na koje ćemo mi ići i tak... bit će vremena!
HRVATSKA! HRVATSKA!
@ Iva G. & Iva Sh.- ja bum donijela 20$ pa bum zamolila da mi kupite onu super crnu torbu! hehe... ko curica... neki kupuju majice, neki postere a ja bi zamolila da mi kupite taškicu!
... I surfaced and all of my being was enlightened...
@ Iva G. & Iva Sh.- ja bum donijela 20$ pa bum zamolila da mi kupite onu super crnu torbu! hehe... ko curica... neki kupuju majice, neki postere a ja bi zamolila da mi kupite taškicu!
Hehe...od kuda mi je ovo poznato...ujutro citamo setlistu i info o merchu i moja supruga procita da ima neki bag i kaze "...imaju bag, to kupujem...sto kakav bag...ne zanima me it's a bag" :D
Skužite ovog lika...frajeru je SPIN magazine sredio po 2 karte za svaki koncert i poslao ga na tour, on se mora sam snaći za prijevoz i ostalo i mora blogat sa svakog koncerta...ali super cool je da frajer aplouda slike i video sa koncerta skoro pa u real-timeu: http://www.spin.com/pearl-jam-tour
Skužite ovog lika...frajeru je SPIN magazine sredio po 2 karte za svaki koncert i poslao ga na tour, on se mora sam snaći za prijevoz i ostalo i mora blogat sa svakog koncerta...ali super cool je da frajer aplouda slike i video sa koncerta skoro pa u real-timeu: http://www.spin.com/pearl-jam-tour
Zakon...i ja bi to radio
ja bi trebala loto odigrati.. kakvu sreću imam zadnja 2 tjedna.. upravo vidla
da sam dobila kartu za harteru u nagradnoj igri.. (a prije toga još jednu kartu (edit: neki drugi koncert) i cd..)
dan je krenul na bolje
Ah, da....citam i ludim...al mislim da je rjesenje za to upravo bit sretan zbog ekipu koja ide gore (iako im ipak samo malo zavidim ), i ici na cim vise festivala i koncerata ovo ljeto. Bar se tako ja *lijecim*. Ej, Ana, pa super da si dobila kartu! Koliko ih sad imas? Zakon. Dolazis onda oba dana ili?
Ajde cujemo se preko face-a, a sad idem vidjet sto cu od merch-a naruciti
I da, ovaj tattoo sam vidjela tamo, al ne znam koja je ta Ivana.
hahahahahahaha pa vama u rijeku dolazi ivan hrvatska!! hahahahaha
Svi pricaju o tom tipu, ja jedva cekam vidjet to cudo. Nisam cula nikad, slusala...
Idem i na Priredbu, idem Ajde, osvoji jos koje karte http://www.priredba.net
Idemo se kupat cijeli vikend, zafrkavat, i slusat njega i jos masu dobrih bandova.
Vis kako meni ide to razbijanje PJ depresije?
Gledam onog tipa koji izvještava! I sad frajer snima Mike-a na nekih 15 m od stage-a i vidiš nekog tipa ispred njega kako ležerno došetava još cca. 4-5 metara i snima s mobitelom (ima tu anegdota kak ga neki sekjuriti sprečava, mada ne znam zašto jer svi drugi snimaju, možda ga nije podmitio, :D , ali nisam to htio reći).??? Oni se doslovno sprešetavaju levo-desno ispred stage-a!!??!! Anbifakinlivbl!
Svi pricaju o tom tipu, ja jedva cekam vidjet to cudo. Nisam cula nikad, slusala...
Idem i na Priredbu, idem Ajde, osvoji jos koje karte http://www.priredba.net
Idemo se kupat cijeli vikend, zafrkavat, i slusat njega i jos masu dobrih bandova.
čula sam da je tobogan ok
ne, mislim da je to to.. hartera pa rokaj. baš sve mora bit za vrijeme ispitnih rokova
E da, ne znam da li je u ovakvim trenucima bolje ili ne sto mi zvucnici (jos uvijek!) ne rade, i lijena sam kupit nove...
Sto zbog novih PJ clipova, sto zbog Ivana Hrvatske.
Al cula sam bas ovu Bozicnu pjesmu u izvedbi jedne frendice i to MORAM cuti uzivo. hahaha
A komentari na youtube su da mu Borat nije do koljena
Comments
Hm... Možda misliš na ovo?
http://www.youtube.com/watch?v=zOAzJFd4KDA&feature=related
Ed u paletunu, koji šminker
super!!!
thanks
poster freaks
sad ste gotovi...režite odmah kartice
^^
nova navijačka pjesma posvećena biliću
Izvodac: Svemoguci & Navijaci Iz Novigrada
Pjesma: Oda Mladih
kaj mislite? ja sam čuo i boljih
kewl
tenks! vauuu fakat se stone raschagao u oranz fazi
10 postera za 700 $ rasprodano u minutama.
Da stvar bude još bolja ne znaš uopće kako ti posteri izgledaju, velika kocka...da li se to nekima isplatilo???
Klausen radi ostalih 3/4
Ja ću čekat 10c
Imam osječaj da će biti dobrih postera na ovoj turneji
Oh please let me sleep its Christmas time
West Palm Beach, 11.06.2008.
Merch:
http://i169.photobucket.com/albums/u218/sgossard3/FLmerch.jpg
http://i169.photobucket.com/albums/u218/sgossard3/FLposter.jpg
majica, poster - 30$
torba - 5$
Edit: Who You Are nisu svirali od '98...cool
Severed Hand! mi lajk!
majica ima potencijala...
Koje uzbuđenje kad vidim merchandise štand...krv mi se zaledi u sekundi, čak i na fotografiji.
Otvaranje sa Oceans...genijalno. Malo kratka set lista ali dobro valjda se zagrijavaju
večeras HRVATSKA, HRVATSKA
Wow! Otvaranje s Oceans i odmah iza Severed Hand! I onda poslije Sad i Dissident i Gone i Inside Job...
(ovim tempom mogu lagano prepisati cijelu set listu, ali kužite što hoću reći
dojmove vas koji idete :( ima ko ideju kak da to preživim? :(
ostaje mi samo munich boot i sjećanje kak mi je dobro bilo prošle godine..
ana marija, nema mjesta tugovanju! veselimo se zbog naših dragih prijatelja koji su se okuražili na sve ovo i svaka im čast, a nama ostaje činjenica da naš najdraži bend i dalje rastura i da ih ima i da idu po koncertima i da će biti još koncerata na koje ćemo mi ići i tak... bit će vremena!
HRVATSKA! HRVATSKA!
@ Iva G. & Iva Sh.- ja bum donijela 20$ pa bum zamolila da mi kupite onu super crnu torbu!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Hehe...od kuda mi je ovo poznato...ujutro citamo setlistu i info o merchu i moja supruga procita da ima neki bag i kaze "...imaju bag, to kupujem...sto kakav bag...ne zanima me it's a bag"
http://www.spin.com/pearl-jam-tour
Zakon...i ja bi to radio
da sam dobila kartu za harteru u nagradnoj igri.. (a prije toga još jednu kartu (edit: neki drugi koncert) i cd..)
dan je krenul na bolje
First Name: Ivana
From: Croatia
Comments:There is a personal reason for the double L in the Untill word. Hope she can see me from above.
to ima neko od vas?
nadam se da nikome ne smeta objavljivanje
Ajde cujemo se preko face-a, a sad idem vidjet sto cu od merch-a naruciti
I da, ovaj tattoo sam vidjela tamo, al ne znam koja je ta Ivana.
imam jednu, išla sam pogledat rezultate prije nego odem kupiti kartu i zaljepila se
za ekran kad sam vidla svoje ime
hahahahahahaha pa vama u rijeku dolazi ivan hrvatska!! hahahahaha
Idem i na Priredbu, idem
http://www.priredba.net
Set lista - fina, iako se znalo i za bolje!
ne, mislim da je to to.. hartera pa rokaj. baš sve mora bit za vrijeme ispitnih rokova
grooooooooznoooo http://www.youtube.com/watch?v=po8EimwKCwE
Taj tip je katastrofa i nimalo duhovit! :(:(
E da, ne znam da li je u ovakvim trenucima bolje ili ne sto mi zvucnici (jos uvijek!) ne rade, i lijena sam kupit nove...
Sto zbog novih PJ clipova, sto zbog Ivana Hrvatske.
Al cula sam bas ovu Bozicnu pjesmu u izvedbi jedne frendice i to MORAM cuti uzivo. hahaha
A komentari na youtube su da mu Borat nije do koljena
Ej, vidi ovo : http://www.flickr.com/photos/pearljamofficial/