ja nejdem na msp i dylana.. prvo sam mislila. al to propalo. malo mi je žal jer ipak
je to tam kod mene... al nema veze. sutra bude mi super u rijeci
uživajte vi koji idete!
bilo je zakon! kolegica je vodila intervju, ja sam išla kao "ispomoć",
dobila sam i posebne posvete za sebe i seku. i fotkice.
i ide se u vž, afkruz!
joooj! prezakon! fakat zvuce super! mislim, raspitali se o nacionalnim parkovima?? (ili su ih organizatori dobro nafilali informacijama o 'rvackoj stavis i koji link na fotkice da vidimo??
budete opet na telki il je to - to?
rijeka: predobar itinerary! LOL Vidimo se tamo il cemo se jos kaj dogovarat unaprijed? or what? whee!
joooj! prezakon! fakat zvuce super! mislim, raspitali se o nacionalnim parkovima?? (ili su ih organizatori dobro nafilali informacijama o 'rvackoj. stavis i koji link na fotkice da vidimo??
kažem, bit će samo večeras na dnevniku jedna rečenica.
ali, fanovima MSP to neće ništa značiti jer će se taman derati iz sveg glasa, na, recimo, 'motorcycle emptiness'.
a što se nac. parkova tiče, mislim da su to fakat info iz njihove glave. još su spomenuli da je puno njihovih frendova već bilo u HR i da im je bilo lijepo.
a što se fotkica tiče, trebam samo naći neki komp s bluetoothom da ih prebacim s moba.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
bilo je zakon! kolegica je vodila intervju, ja sam išla kao "ispomoć", hehe (malo sam pomogla u sastavljanju pitanja).
bilo je već sinoć na vijestima na 2., a jedan dio (doslovno jedna rečenica) bi trebala biti u dnevniku danas.
...i ide se u vž, afkruz!
kaj nam nisi malo ranije rekla da ćete raditi intervju sa gospodom msp jer smo ti mogli negdje zašusati kolegicu tak da sama vodiš intervju... mislim, o tim stvarima se treba prije razmišljati kad znaš da ja vodim skupinu peglačica!
i šta OPĆENITO ranije nisi javila za intervju, krvi ti se napijem!
ako ništa, vidimo se valjda danas... HRVATSKA!!!
... I surfaced and all of my being was enlightened...
kaj nam nisi malo ranije rekla da ćete raditi intervju sa gospodom msp jer smo ti mogli negdje zašusati kolegicu tak da sama vodiš intervju... mislim, o tim stvarima se treba prije razmišljati kad znaš da ja vodim skupinu peglačica!
nisam znala!
fakat, nisam!
doslovno sam joj se prikrpala u zadnji čas. i čak mi je nudila da sama to obavim, ali rekla sam ne, bila bih prepresubjektivna, postavljala bih fanovska pitanja... zapravo, želim reći da bi me oprala fanovska trema.
a sad, good news:
dio intervjua bi trebao biti objavljen i u ponedjeljak u hrvatskoj uživo, na HTV1 (emisija počinje oko pola 5).
ma ti si stvarno šašava... ja sam sigurna, iako nisam vidjela intervju, da bi ti to bolje napravila... luđakinja jedna - kužim da te malo trema uhvatila, ali ti cool dečki bi tu tvoju tremu odmah rasplinuli... ajde, ti budeš radila slijedeći intervju...
HRVATSKA! HRVATSKA! (zapravo, stavit ću ovaj poklič u svoj potpis za vrijeme prvenstva... )
We get it. Some people don't like some of the posters. Do we have to come on here with such negativity? If you don't like it, don't get it. I'm REALLY sick of assholes who think they're critics. Try it yourself. Start your own band. Run your own fan club. Moderate your own board. If you have to say you hate someone/something, please find somewhere else to do it. These guys are busting their talented asses to provide posters for (mostly) grateful, art-loving Pearl Jam fans and the last thing we want is for them to have to read such sophomoric drivel from losers.
neka ekipa je na porchu po običaju bitchala, ovaj put kako im se ne sviđa poster za Tampa Bay i uletio capo di 10C Tim i rekao im šta ih ide :
pa dobro da im je netko bliži bendu uletio... ta ekipa stvarno nije normalna... trebalo bi im zabraniti pristup ovom boardu da ga ne zagađuju glupim i zločestim komentarima... assholes...
"Originally Posted by Keela
I have one extra 10C ticket for WPB next Wednesday. My number is 177xxx (which has got me some great seats in the past).
Anyway, the ticket is free to any 10C member who doesn't already have a ticket. (i.e. PLEASE no trade-ups)
I don't want to be paid back for it, and I won't try to make you my "beer bitch" during the show. All I ask is that, at some point, you will pay it forward by inviting another 10C member to a future show "on your pair". (That's why this is for 10C members only)"
^^ svaka čast!
blago vama kaj idete svukud, dok ću ja umjesto koncerta Dylana ostatak dana provesti doma bubajući engleski uz Dylanov cd
evo malo šale
žene,NHF
KUĆNI RED U VREMENU OD 7. DO 29. LIPNJA 2008.
§ 1. U vremenu od 7. do 29. lipnja 2008., muškarac je apsolutni gospodar nad televizorom i njemu pripadajućim daljinskim upravljačem.
§ 2. U ovom vremenu žena se smije tiho baviti kućnim pospremanjem izvan prostorije s televizorom.
§ 3. Prije svake utakmice neka se uz muževu stolicu postavi sanduk hladnog piva (nikako bezalkoholnog) – s posebnim naglaskom na HLADNO!
§ 4. Za vrijeme utakmice, ženi je zabranjeno zadržavanje u prostoriji s televizorom. Dodatna doprema grickalica i piva je dozvoljena.
§ 5. Za vrijeme 15-minutnog poluvremena ženi se dozvoljava ulazak radi pražnjenja pepeljare, sakupljanja praznih boca i njihova zamjena s punim hladnim sadržajem. U slučaju potrebe mogu se dopuniti i razne grickalice. Šuštanje vrećicama nije dozvoljeno kao i upotreba bilo kakve verbalne komunikacije.
§ 6. Najkasnije pola sata prije početka utakmice neka se muža pozove na s ljubavlju pripravljeni obrok. A da se muževu psihičku pripremu ne smeta, i u to vrijeme neka žena drži jezik za zubima.
§ 7. Za vrijeme EP, neka se odgode sve radnje koje bi mogle dovesti do novine u obitelji. Ženi se zabranjuje nositi i izazovnu odjeću koja bi muškarca mogla navesti na takve radnje. Nošenje odgovarajuće odjeće dozvoljava se samo nakon završnog zvižduka (7. do 18. lipnja u vremenu od ca. 22:45, a od 19. lipnja kod eventualnih produžetaka ali tek nakon ispucavanja mnogućih jedanaesteraca; ne prije od 23:30 sati, i to samo u slučaju muškarčeve zadovoljavajuće potrebe.
§ 8. Ukoliko muškarac dopusti ženi na nekoliko minuta pribivati utakmici, strogo su zabranjena pitanja koja bi mogla izdati nogometno-tehnički intelekt žene (npr. Što je to „zaleđe“ ili „prednost“).
§ 9. Ženi je zabranjeno pod prijetnjom udaljavanja iz prostorije, davati bilo kakve komentare na izgled igrača (npr. Gledaj kakve noge ima Cavaro“!).
§ 10. Ukoliko zadani uvjeti iz §3 do §5 (grickalice i pivo) kao i pod §6 naznačeni obrok, na zadovoljstvo muškarca nisu ispunjeni, može se dozvoliti ženi da nogometne večeri provede kod svojih prijateljica. U ovom slučaju muškarca se nakon ženinog povratka kući ne smije opterećivati nuzgrednim sadržajima večernjih razgovora.
§ 11. Ukoliko kućni budžet ženi dozvoljava, neka si kupi mali TV-aparat, s time da si, na najmanjoj udaljenosti od deset metara može pogledati omiljene sapunice. Glasnoća se u i tom slučaju tako mora podesiti da ne smeta muškarcu.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
1. SOMETIMES
2. SEVERED HAND
3. CORDUROY
4. WORLD WIDE SUICIDE
5. ANIMAL
6. IN HIDING
7. I AM MINE
8. GREEN DISEASE
9. RWM
10. GIVEN TO FLY
11. LOVE BOAT CAPTAIN
12. MARKER IN THE SAND
13. BREATH
14. BETTER MAN
15. SAD
16. COME BACK
17. BLACK
18. DAUGHTER /
19. ALIVE
encore
20. NOTHINGMAN
21. THUMBING MY WAY (da Ivu G. razveseli )
22. LIFE WASTED
23. TO THE EVOLUTION
24. LUKIN
25. GO
encore
26. NO WAR
27. INSIDE JOB
28. PORCH
29. RITFW
30. YELLOW LEDBETTER
1. SOMETIMES
...
13. BREATH
14. BETTER MAN
15. SAD
16. COME BACK
17. BLACK
18. DAUGHTER /
19. ALIVE
encore
20. NOTHINGMAN
21. THUMBING MY WAY (da Ivu G. razveseli )
Iva: Niku za Eda! (ono, ak smo mogli birat paju za precjednika možemo i niku za eda, ne?)
1. SEVERED HAND
2. WHY GO HOME
3. COMATOSE
4. SAVE YOU
5. FAITHFUL
6. GRIEVANCE
7. EVEN FLOW
8. UNEMPLOYABLE
9. DOWN
10. GIVEN TO FLY
11. NOT FOR YOU
12. SOLAT
13. LOW LIGHT
14. IN MY TREE
15. WASTED REPRISE
16. LIFE WASTED
encore
17. SMALL TOWN
18. BETTER MAN
19. IMMORTALITY
20. JEREMY
21. GONE
22. WORLD WIDE SUICIDE
23. I BELIEVE IN MIRACLES
24. ALIVE
25. LEAVING HERE
encore
26. CRAZY MARY
27. LAST EXIT
28. PORCH
29. SONIC REDUCER
30. INDIFFERENCE
eto...nije bilo baš lako, malo sam kalkulirao, podijelio neke vamo neke tamo pa što bude
Hoće li barem još 2 ljudi igrati
Hey....na čemu je ova Nizozemska, što im davaju da ovako lete
Ove neće nitko zaustaviti??
FLAC je naravno bolji jer je MP3 kompresiran format gdje se gubi nešto na kvaliteti zvučnog zapisa, ali se dobiva na manjoj količini podataka iliti manje MB-a (boot u mp3 formatu je težak nekih 250 MB dok u flacu mislim da nije nikako manji od 1GB).
Za ostale informacije si malo prosurfaj pa vidi šta ćeš...
Comments
ja nejdem na msp i dylana.. prvo sam mislila. al to propalo. malo mi je žal jer ipak
je to tam kod mene... al nema veze. sutra bude mi super u rijeci
uživajte vi koji idete!
joooj! prezakon!
rijeka: predobar itinerary! LOL Vidimo se tamo il cemo se jos kaj dogovarat unaprijed? or what?
kažem, bit će samo večeras na dnevniku jedna rečenica.
ali, fanovima MSP to neće ništa značiti jer će se taman derati iz sveg glasa, na, recimo, 'motorcycle emptiness'.
a što se nac. parkova tiče, mislim da su to fakat info iz njihove glave. još su spomenuli da je puno njihovih frendova već bilo u HR i da im je bilo lijepo.
a što se fotkica tiče, trebam samo naći neki komp s bluetoothom da ih prebacim s moba.
steta, bas bi bilo fora pogledat sve. a ti nemas neku svoju private snimku?
uzivaj na koncertu! i svi ostali koji idu na chichu dylana i msp
Idemo dalje....
ako ništa, vidimo se valjda danas... HRVATSKA!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
nisam znala!
fakat, nisam!
doslovno sam joj se prikrpala u zadnji čas.
a sad, good news:
dio intervjua bi trebao biti objavljen i u ponedjeljak u hrvatskoj uživo, na HTV1 (emisija počinje oko pola 5).
šajze šajze...
a šta sam vam ja reko?!
rakitic i idemoooo
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb
al da je bilo dobro, bilo je
who you are?! koliko to nisu svirali?
vidim da su openeri uobičajni pa ce ih lako biti za pogodit
Oh please let me sleep its Christmas time
http://www.youtube.com/watch?v=wam-oMub8EU
sorite na oftopiku, al je dobar nema sto
Oh please let me sleep its Christmas time
viktore,
ja ti mogu samo poželjeti da ti se sve ove želje ispune i da imaš kick ass ljeto i jesen i da ti definitivno koncert otvore sa can't keep!
jebo profesora, idijot jedan šašavi!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
http://www.pearljamconcerts.com/bootlegs/index.html
Kolko mi se cini, bootlezi su dosta obradjeni, za razliku od prijasnjeg sirovog zvuka. Who you are zvuci fantasticno!
ja bih umrla da ovo doživim...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
ma ti si stvarno šašava... ja sam sigurna, iako nisam vidjela intervju, da bi ti to bolje napravila... luđakinja jedna - kužim da te malo trema uhvatila, ali ti cool dečki bi tu tvoju tremu odmah rasplinuli... ajde, ti budeš radila slijedeći intervju...
HRVATSKA! HRVATSKA! (zapravo, stavit ću ovaj poklič u svoj potpis za vrijeme prvenstva...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
pa dobro da im je netko bliži bendu uletio... ta ekipa stvarno nije normalna... trebalo bi im zabraniti pristup ovom boardu da ga ne zagađuju glupim i zločestim komentarima... assholes...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
"Originally Posted by Keela
I have one extra 10C ticket for WPB next Wednesday. My number is 177xxx (which has got me some great seats in the past).
Anyway, the ticket is free to any 10C member who doesn't already have a ticket. (i.e. PLEASE no trade-ups)
I don't want to be paid back for it, and I won't try to make you my "beer bitch" during the show. All I ask is that, at some point, you will pay it forward by inviting another 10C member to a future show "on your pair". (That's why this is for 10C members only)"
eto zato su pj fanovi najbolji fanovi!
HRVATSKA! HRVATSKA!
blago vama kaj idete svukud, dok ću ja umjesto koncerta Dylana ostatak dana provesti doma bubajući engleski uz Dylanov cd
evo malo šale
žene,NHF
KUĆNI RED U VREMENU OD 7. DO 29. LIPNJA 2008.
§ 1. U vremenu od 7. do 29. lipnja 2008., muškarac je apsolutni gospodar nad televizorom i njemu pripadajućim daljinskim upravljačem.
§ 2. U ovom vremenu žena se smije tiho baviti kućnim pospremanjem izvan prostorije s televizorom.
§ 3. Prije svake utakmice neka se uz muževu stolicu postavi sanduk hladnog piva (nikako bezalkoholnog) – s posebnim naglaskom na HLADNO!
§ 4. Za vrijeme utakmice, ženi je zabranjeno zadržavanje u prostoriji s televizorom. Dodatna doprema grickalica i piva je dozvoljena.
§ 5. Za vrijeme 15-minutnog poluvremena ženi se dozvoljava ulazak radi pražnjenja pepeljare, sakupljanja praznih boca i njihova zamjena s punim hladnim sadržajem. U slučaju potrebe mogu se dopuniti i razne grickalice. Šuštanje vrećicama nije dozvoljeno kao i upotreba bilo kakve verbalne komunikacije.
§ 6. Najkasnije pola sata prije početka utakmice neka se muža pozove na s ljubavlju pripravljeni obrok. A da se muževu psihičku pripremu ne smeta, i u to vrijeme neka žena drži jezik za zubima.
§ 7. Za vrijeme EP, neka se odgode sve radnje koje bi mogle dovesti do novine u obitelji. Ženi se zabranjuje nositi i izazovnu odjeću koja bi muškarca mogla navesti na takve radnje. Nošenje odgovarajuće odjeće dozvoljava se samo nakon završnog zvižduka (7. do 18. lipnja u vremenu od ca. 22:45, a od 19. lipnja kod eventualnih produžetaka ali tek nakon ispucavanja mnogućih jedanaesteraca; ne prije od 23:30 sati, i to samo u slučaju muškarčeve zadovoljavajuće potrebe.
§ 8. Ukoliko muškarac dopusti ženi na nekoliko minuta pribivati utakmici, strogo su zabranjena pitanja koja bi mogla izdati nogometno-tehnički intelekt žene (npr. Što je to „zaleđe“ ili „prednost“).
§ 9. Ženi je zabranjeno pod prijetnjom udaljavanja iz prostorije, davati bilo kakve komentare na izgled igrača (npr. Gledaj kakve noge ima Cavaro“!).
§ 10. Ukoliko zadani uvjeti iz §3 do §5 (grickalice i pivo) kao i pod §6 naznačeni obrok, na zadovoljstvo muškarca nisu ispunjeni, može se dozvoliti ženi da nogometne večeri provede kod svojih prijateljica. U ovom slučaju muškarca se nakon ženinog povratka kući ne smije opterećivati nuzgrednim sadržajima večernjih razgovora.
§ 11. Ukoliko kućni budžet ženi dozvoljava, neka si kupi mali TV-aparat, s time da si, na najmanjoj udaljenosti od deset metara može pogledati omiljene sapunice. Glasnoća se u i tom slučaju tako mora podesiti da ne smeta muškarcu.
Broj 8 je zakon...čista klasika
btw idem slagat set listu
http://www.box.net/shared/277v6vi0wg
Come to send, not condescend...:D
jeste vidli ovo: http://www.becomeacroatiafan.com/page.asp?p=2720
2. SEVERED HAND
3. CORDUROY
4. WORLD WIDE SUICIDE
5. ANIMAL
6. IN HIDING
7. I AM MINE
8. GREEN DISEASE
9. RWM
10. GIVEN TO FLY
11. LOVE BOAT CAPTAIN
12. MARKER IN THE SAND
13. BREATH
14. BETTER MAN
15. SAD
16. COME BACK
17. BLACK
18. DAUGHTER /
19. ALIVE
encore
20. NOTHINGMAN
21. THUMBING MY WAY (da Ivu G. razveseli
22. LIFE WASTED
23. TO THE EVOLUTION
24. LUKIN
25. GO
encore
26. NO WAR
27. INSIDE JOB
28. PORCH
29. RITFW
30. YELLOW LEDBETTER
odlicne su setliste, al izvedbe su jos bolje
malo me muci sta ovaj zvuk odzvanja:)
al sve u svemu...5+:D
btw, nek ova postava igra u cetvrtfinalu, imamo zagarantirano polufinale
edit: e kad bi bila ovakva setlista...uf:D
i jucer sam sreo nothingmana na stanici:eek:
419 352
2. WHY GO HOME
3. COMATOSE
4. SAVE YOU
5. FAITHFUL
6. GRIEVANCE
7. EVEN FLOW
8. UNEMPLOYABLE
9. DOWN
10. GIVEN TO FLY
11. NOT FOR YOU
12. SOLAT
13. LOW LIGHT
14. IN MY TREE
15. WASTED REPRISE
16. LIFE WASTED
encore
17. SMALL TOWN
18. BETTER MAN
19. IMMORTALITY
20. JEREMY
21. GONE
22. WORLD WIDE SUICIDE
23. I BELIEVE IN MIRACLES
24. ALIVE
25. LEAVING HERE
encore
26. CRAZY MARY
27. LAST EXIT
28. PORCH
29. SONIC REDUCER
30. INDIFFERENCE
eto...nije bilo baš lako, malo sam kalkulirao, podijelio neke vamo neke tamo pa što bude
Hoće li barem još 2 ljudi igrati
p.s kaj je bolje mp3 ili FLAC i koja je razlika
Ove neće nitko zaustaviti??
Za ostale informacije si malo prosurfaj pa vidi šta ćeš...