*__Pearl Jam >>> Hungary__*
Comments
-
Jaaa és Madrid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))))))))))1996: Budapest
2005: Gorge, Vancouver
2006: Arnhem, Prága, Bécs
2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
2009: Rotterdam, Berlin
2010: Dublin, Belfast, Berlin0 -
sailorgirlie wrote:easyjet 105 penz booking fee-vel egyutt...
sajna nem tudok a reggeli geppel menni mert melozom, de a 19.25-sel valamikor 10 korul erek madridba...
hol nezel szallast? megnezem a honlapunkat, mert lehet, hogy tudok intezni magunknak kedvezmenyt valamelyik szallodankban... ilyenkor jol egy szallodas haver, mi
akkor jössz péntek este? király!!!!
fúúú, nagyon jó lenne, ha tudnál valami szállást intézni!!!
szóval, hányan is vagyunk? Shinning, barátnőd jön?stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
GyöngyLekvár wrote:akkor jössz péntek este? király!!!!
fúúú, nagyon jó lenne, ha tudnál valami szállást intézni!!!
szóval, hányan is vagyunk? Shinning, barátnőd jön?
igen, igen ketten vagyunk!1996: Budapest
2005: Gorge, Vancouver
2006: Arnhem, Prága, Bécs
2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
2009: Rotterdam, Berlin
2010: Dublin, Belfast, Berlin0 -
stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0
-
sailorgirlie wrote:easyjet 105 penz booking fee-vel egyutt...
sajna nem tudok a reggeli geppel menni mert melozom, de a 19.25-sel valamikor 10 korul erek madridba...
hol nezel szallast? megnezem a honlapunkat, mert lehet, hogy tudok intezni magunknak kedvezmenyt valamelyik szallodankban... ilyenkor jol egy szallodas haver, mi
egy szolid hostel nem felelne meg nekünk jó occsón????? (max 40 euro, de inkább 20 körül)Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Eddie: Dublin & London0 -
Juhú, megvan a fele!!!!:):) Ti kampányoltok még, vagy elég nektek a sok külföldi koncert megszervezése?:P:P ("némi" irigységgel a hangomban értsétek ezt most:P) De fasza nektek, anyámé:D:D:D No, ha már magam állom minden felelősségbeli és anyagi hátterét a dolgoknak, és a Pearl Jam még létező zenekar lesz akkor is, nem fogom kihagyni őket többet, az tuti:D
Hjaj...:D
No, back to work...:D0 -
Ricsard wrote:egy szolid hostel nem felelne meg nekünk jó occsón????? (max 40 euro, de inkább 20 körül)
na, a 3 X 7.5 eurós kártyakezelési díj után Kérlek minimalizáljuk a hotel költséget!!!!stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
Kaptam egy olyan tippet, hogy menjek a Tudakozóra, és érdeklődjek koncertszervezők után, és zsírozzuk le velük, hogy 1000 aláírásért hívják el a bandát ide... Én a PeCsa-val is kiegyeznék:P:D:D:D Komolyan, én nem vagyok nagyravágyó:P:D:D:D:D:D:D De komolyan, meg kellene őket keresni, csak attól tartok, ha én tenném, engem nem fognak a 17 évemmel komolyan venni...
És utána még jobban rá kellene kapcsolni az aláírásgyűjtésre... nos? Elvetélt ötlet? Szerintem, ha komolyan nekiállunk, lehet eredményeket elérni... Csak oda kellene tennünk magunkat az ügy érdekében...
Mondjátok, ha rózsaszín burokban élek...Akkor leállítom magam, és kész...:D De egy próbát ez is megérne szerintem, nem kellene feladnunk, még mielőtt elkezdtük volna! Ha én egyedül megtehetném az összes szükséges lépést, (szponzorokat keresni, hirdetni, stb, mittudomain mi kell még, nem vagyok ebben sem járatos...), minden kellő hülyeséget megcsinálnék, de egyedül nem vagyok rá képes! Viszont vagyunk egy páran, ti meg aztán főleg nagyon tudtok szervezkedni, ha akartok, csak össze kell fogni!!!
Én drukkolok magunknak, és komolyan hiszek benne, hogyha akarunk valamit, sokan, nagyon, akkor az sikerülni is fog!:)0 -
Orsi wrote:Kaptam egy olyan tippet, hogy menjek a Tudakozóra, és érdeklődjek koncertszervezők után, és zsírozzuk le velük, hogy 1000 aláírásért hívják el a bandát ide... Én a PeCsa-val is kiegyeznék:P:D:D:D Komolyan, én nem vagyok nagyravágyó:P:D:D:D:D:D:D De komolyan, meg kellene őket keresni, csak attól tartok, ha én tenném, engem nem fognak a 17 évemmel komolyan venni...
És utána még jobban rá kellene kapcsolni az aláírásgyűjtésre... nos? Elvetélt ötlet? Szerintem, ha komolyan nekiállunk, lehet eredményeket elérni... Csak oda kellene tennünk magunkat az ügy érdekében...
Mondjátok, ha rózsaszín burokban élek...Akkor leállítom magam, és kész...:D De egy próbát ez is megérne szerintem, nem kellene feladnunk, még mielőtt elkezdtük volna! Ha én egyedül megtehetném az összes szükséges lépést, (szponzorokat keresni, hirdetni, stb, mittudomain mi kell még, nem vagyok ebben sem járatos...), minden kellő hülyeséget megcsinálnék, de egyedül nem vagyok rá képes! Viszont vagyunk egy páran, ti meg aztán főleg nagyon tudtok szervezkedni, ha akartok, csak össze kell fogni!!!
Én drukkolok magunknak, és komolyan hiszek benne, hogyha akarunk valamit, sokan, nagyon, akkor az sikerülni is fog!:)
egy telefont mindenképp megér
én nem nagyon hiszek benne, ez a turné már le van szervezve meg minden (bár ismerünk csodákat, meg hirtelen beugrásokat, ld. katowice2 7 éve), de vesztenivalónk nincsstood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
Nos, írtam a Multimedia Concerts-es (elérhetőségeknél megadott) emilcímre, hogy megkérdezzem, mekkora esélyt adnának a dolognak, de nem hiszem, hogy egyhamar válaszolnak majd...
(06 1) 801-1010 ez a telefonszámuk, akinek az enyémnél határozottabb hangja van, megpróbálhatja, de nem tudom, hétvégén melóznak-e:D Vagy még az lehet, hogy elárasztjuk őket ilyen Pearl Jam témájú levelekkel, és egy idő után csak eszmélnek...:P:P:P:D (Na jó, nem... De tűntetés? Vagy éhségsztrájk? Valami?:D:D:D:P:P:P)
Na, szóval, ha valaki felhívja őket, számoljon be, jó?:D0 -
nagyon is jól látod a dolgot...nem hiszem, hogy a petíciónknak semmi, de semmi értelme nincs!!! Tényleg nincs vesztenivalónk, meg kell próbálni, úgyhogy én is írtam egy elektromos levelet arra a címre, jó ötletnek tartom, hogy árasszuk el őket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Legrosszabb esetben is megjegyzik a Pearl Jam nevet, és legközelebb nem lesznek ilyen teszetoszák!!!Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
GyöngyLekvá wrote: »na, a 3 X 7.5 eurós kártyakezelési díj után Kérlek minimalizáljuk a hotel költséget!!!!
fejenként 20-23 eurós szállás a belvárosban dupla vagy tripla ágyas kivitelben megfelelő lenne éjszakánként ugye????????? ha igen, zsííír! Ugyanis ráakadtam egy ilyen konstrukcióra!!! Nagy előnye még, hogy könnyen megközelíthető mind a reptérről, mind a koncertről!:)Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:fejenként 20-23 eurós szállás a belvárosban dupla vagy tripla ágyas kivitelben megfelel? lenne éjszakánként ugye????????? ha igen, zsííír! Ugyanis ráakadtam egy ilyen konstrukcióra!!! Nagy el?nye még, hogy könnyen megközelíthet? mind a reptérr?l, mind a koncertr?l!:)
tegnap megneztem az ibis madrid center-t, ami a 2*-os brandunk, es ha jol emlekszem, akkor 3 agyas szoba volt 96 euro/ej, de ha ki tudom bulizni, akkor nekem jar ebbol (legalabb is aug. 21 utan biztosan jarni fog) 50% kedvezmeny
amugy a 20 euro pro kopf tortenet teljesen megfel, addig amig egy normalis, tiszta helyen le tudok zuhanyozni, es nem kell hot koszban aludnomEuro 2007: Madrid 09/06 Wembley 18/06, Düsseldorf 21/06, Copenhagen 26/06, Nijmegen 28/06, Werchter 29/06
Astoria 20/04/06
Reading - 27/08/06
Vienna - 25/09/06 - the BEST day of my life0 -
én is igy gondolom!!!Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
akkor intezed a szallast, ricsard? vagy mi legyen?Euro 2007: Madrid 09/06 Wembley 18/06, Düsseldorf 21/06, Copenhagen 26/06, Nijmegen 28/06, Werchter 29/06
Astoria 20/04/06
Reading - 27/08/06
persze, szívesen, de még Monyót is kérdezzük meg ezzel kapcsolatban...addig sasoljátok meg a linket, amit küldtem...ha gagyiszar szerintetek, akkor küldök másikat...csak ár/érték arányt tekintve és a központi fekvés miatt ez tűnik nekem valamiért a legszimpatikusabbnak...Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Lányok-fiúk, akkor ugye eljöttök a Westernbe a topik nonvirtuális, sőt interperszonális csúcstalálkozójára, hogy megerősítsük egységünket és életre keltsük a HUN VAN '07 mozgalmat????????????????????
Aki még nem nyilatkozott, annak ejnye-bejnye, tényleg:) lehetőség szerint mindenki adja jelét valamely szándékának mihamarabb már csak a helyfoglalás miatt is!!! Serit sajnálom, hogy nem tud velünk tartani, valljuk be, Szekszárdról azért nem 10 perc eljutni a Mester utcába, különösen a délutánii csúcsforgalomban:) persze figyelembe vesszük az érveidet, sőt az is lehet, hogy fölhívunk, ha jutottunk valamire...Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:persze, szívesen, de még Monyót is kérdezzük meg ezzel kapcsolatban...addig sasoljátok meg a linket, amit küldtem...ha gagyiszar szerintetek, akkor küldök másikat...csak ár/érték arányt tekintve és a központi fekvés miatt ez t?nik nekem valamiért a legszimpatikusabbnak...
teljesen jo:)
en ezt tudom 2 ejszakara osszesen 198,- euroert egy haromagyast, vagy 178,- a ketagyas http://www.accorhotels.com/accorhotels/fichehotel/gb/ibi/3318/fiche_hotel.shtml
hetfon megkerdezem, hogy kaphatnek-e ra staff discount-ot, mert ha igen, akkor leurgik maris a felereEuro 2007: Madrid 09/06 Wembley 18/06, Düsseldorf 21/06, Copenhagen 26/06, Nijmegen 28/06, Werchter 29/06
Astoria 20/04/06
Reading - 27/08/06
hanyan megyunk madridba, csak 3-an?Euro 2007: Madrid 09/06 Wembley 18/06, Düsseldorf 21/06, Copenhagen 26/06, Nijmegen 28/06, Werchter 29/06
Astoria 20/04/06
Reading - 27/08/06
I wish a spoke Hungarian
you guys, see you in Katowice and London
"I surfaced and all of my being was enlightened"0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 275 Vitalogy
- 35.1K Given To Fly (live)