Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
PITANJE:
DAL' DA STARTUJEM NOVI THREAD POD NAZIVOM "PETITION FOR CONCERT IN BELGRADE, SERBIA!", PA DA NAS PODRZE SVI SA OVOG FORUMA, ETC.??!
startuj0 -
Cutki wrote:ciao
kolko sam ja informiran karte (one najbolje) su sold out od prije jedno tjedan dana. to su one za ten club membere koji ulaze 30 minuta prije svih unutra --> zauzimanje prvog reda je logicno. tako da ako zelis prvi red morati ces sprint nabaciti kad te puste unutra i onda izgurat s puta hrpu ljudi.. good luck
HI, HI< HI!! E, sad si me bash nasmejao! Ovo fucking zvuchi kao da treba da igram RUGBY! Okey, onda moram da NABACIM adekvatnu opremu kako bih mogla da IZGURAM "hrpu ljudi"... L U D I L O!!!I RATHER BE WITH PEARL JAM!0 -
.... pochinjem sa ozbiljnim T R E N I N Z I M A.... Watch yourself, Sarah is coming! ....I RATHER BE WITH PEARL JAM!0
-
"The crowds are much more dangerous, because of the germs and bacteria." PEARL JAM rocker EDDIE VEDDER insists crowd surfing is more dangerous than ever.
07/05/2006 14:24
I CAN'T BELIEVEI RATHER BE WITH PEARL JAM!0 -
dbr_of_matrix wrote:PITANJE:
DAL' DA STARTUJEM NOVI THREAD POD NAZIVOM "PETITION FOR CONCERT IN BELGRADE, SERBIA!", PA DA NAS PODRZE SVI SA OVOG FORUMA, ETC.??!
startuj
OKEY, MAN FROM ZION! I'll START IT IMMEDIATELYI RATHER BE WITH PEARL JAM!0 -
dbr_of_matrix wrote:PITANJE:
startuj
OKEY, MAN FROM ZION! I'll START IT IMMEDIATELY
p.s. Svi da se upishete i puno ljudi da dovedete!I RATHER BE WITH PEARL JAM!0 -
budemo vidli kak bus dosla u prvi red, sam se ti zajebavaj.... nemoj meni poslije doc plakat.. cmi cmi izgurali me cmi ...
a onda opet mozda bude i polu prazno...They said... timing was everything, made him
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb26.09.06
0 -
Cutki wrote:budemo vidli kak bus dosla u prvi red, sam se ti zajebavaj.... nemoj meni poslije doc plakat.. cmi cmi izgurali me cmi ...
a onda opet mozda bude i polu prazno
WTF? Ma o cemu ti brijes??? :eek:
Samo najhrabrij, najbrzi i najbolji ce stici
do prvog reda/redova
Ne kuzim cemo ovakva negativnost..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Cutki wrote:budemo vidli kak bus dosla u prvi red, sam se ti zajebavaj.... nemoj meni poslije doc plakat.. cmi cmi izgurali me cmi ...
a onda opet mozda bude i polu prazno
jooj, kak si zlochest, ne bum te me IZBUMALI?? HI, HI
e, a sad da poptpishesh ovu peticiju ( i svi ostali koji nisu..a i oni koji jesu OPET) ...pa cemo se josh dogovoriti oko prvog reda....hi, hi...
"Petition For Pj Concert In Belgrade, Serbia! "I RATHER BE WITH PEARL JAM!0 -
cropdustress wrote:WTF? Ma o cemu ti brijes??? :eek:
Samo najhrabrij, najbrzi i najbolji ce stici
do prvog reda/redova
Ne kuzim cemo ovakva negativnost...
Hello, Sid!
Ne kuzim ni ja, samo sam se zezala, pa mi Cutki sluti da cu plakati...jooj!I RATHER BE WITH PEARL JAM!0 -
"I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
-
mislim da je cutki htio reci da ce se svi gurati u prvi red kao i ti... tako da ce vjerojatno nastupiti stampedo kad otvore vrata u 18.30... nije bitno, ja sam na trgu sportova od 12Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Da li mi neko moze reci koliko kostaju karte za koncert u Zagrebu? Hvalalive to win0
-
tzumi wrote:Da li mi neko moze reci koliko kostaju karte za koncert u Zagrebu? Hvala
prvih 2000 je 310 kn, a ostale 360 kn0 -
Voodoo child wrote:prvih 2000 je 310 kn, a ostale 360 kn
ceka se druga tura za 360one, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
"I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
C2V3N wrote:nema više karata za 310...
ceka se druga tura za 360
jeee.. to bi trebalo znacit da je otislo tih 2000 karata plus one iz 10c od subote ujutro.. sta reci..
zanima me samo, kako ti znas sve te detaljeprvo kad su se rasprodale sve 10c karte, sad ove... a? a? tajis nam nesto?
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
masni wrote:jeee.. to bi trebalo znacit da je otislo tih 2000 karata plus one iz 10c od subote ujutro.. sta reci..
zanima me samo, kako ti znas sve te detaljeprvo kad su se rasprodale sve 10c karte, sad ove... a? a? tajis nam nesto?
Da, to je zapravo Mike...:D ooops!
On SVE zna!
haha, pa ako zivi u Zg, valjda se vijesti brzo sire, nije to neki
ogroman grad...hehe. Ko RIJEKA
Salim se, malo sam luda od ovih avocada zadnje vrijeme!"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
pa ja sam isto u zg-u pa se ne sire tolko vijesti brzo.. istina, bio sam danas doma cijeli dan
ujutro sam bas cutkija pitao koji je njegov broj karte.. kupio je kartu u istom ducanu kao i ja.. bio je 12 brojeva dalje... ja sam svoju kupio u subotu ujutro odmah, on u pon ujutro (u nedjelju nije radila ta radnja).. pa me bas zacudilo, ali isto tako mi je i drago.. jer, tko zna, ako rasprodaju koncert do ljeta, mozda nam ubace jos koji u onu rupu..
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music