Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Hey, pozdrav svima, dobro je da se opet piše redovno.
PJ tribute concert u Tuzli zvući super...naravno svi prijedlozi oko 10c karata, narukvica pre party i ostalo su obavezne a kao gost na koncertu bi se mogao i masni ubaciti kao Ben Harper
A Ana tko je ta oboba iz Rijeke???CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Woohoo, jos malo pa smo na 600.oj stranici!!!"I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
E Iva sretan rođendan sad sam skontao
JUčer sam odnio VIC poster (btw hvala još jednom) da mi ga uokvire pa ću valjda jednog dana kad ih skupim slikati i objaviti...ne znam više koliko ih je možda blizu 70 komadaCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
IvA: Tenx svima na cestitkama! Ipak se 19. ne slavi svaki dan
i nemojte se pliz nis ispricavat ni ja ne znam kad su vasi
al zelim vam sve najbolje!
Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
[quote="
JUčer sam odnio VIC poster (btw hvala još jednom) da mi ga uokvire pa ću valjda jednog dana kad ih skupim slikati i objaviti...ne znam više koliko ih je možda blizu 70 komada[/quote"]
IvA: 70 + London Underground ne?Ajme zakon morat ces organizirat neku izlozbu evo mi cemo ti svi doci
Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
hej ljudovi! 3 stranice za pročitat.. uf... kad sam bez neta...
iva, sretan rođendan sa zakašnjenjem!
rijeka, imam i ja milano pa ti mogu poslat.
i tak...0 -
Dear people of Zagreb/Croatia,
My sister is currently on vacation in your beautiful city/country. Please take care of her.
Thank you!*****
00: 7/2 (cancelled...)
05: 9/11,9/12,9/13,9/15,9/16,9/19
06: 8/23,8/30, 9/9, 9/11
07: 6/26, 6/29
*****0 -
Dirty Frankk wrote:Hey, pozdrav svima, dobro je da se opet piše redovno.
PJ tribute concert u Tuzli zvući super...naravno svi prijedlozi oko 10c karata, narukvica pre party i ostalo su obavezne a kao gost na koncertu bi se mogao i masni ubaciti kao Ben Harper
A Ana tko je ta oboba iz Rijeke???
radi se o divnoj osobi Terezi koja je, sada već bivša, susjeda od tvoje Ive...Tere je iz Rijeke, forza fiume!!!, ali radi u zgu...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Angus wrote:Dear people of Zagreb/Croatia,
My sister is currently on vacation in your beautiful city/country. Please take care of her.
Thank you!
We will, oh yes. She is on vacation is Zagreb, you say?
going anywhere else?"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Angus!
We will, oh yes. She is on vacation is Zagreb, you say?
going anywhere else?
She has landed in Treviso earlier today and goes with a rental car into Croatia, she's only staying in Zagreb for 2 days and is in Croatie for about 8 days.*****
00: 7/2 (cancelled...)
05: 9/11,9/12,9/13,9/15,9/16,9/19
06: 8/23,8/30, 9/9, 9/11
07: 6/26, 6/29
*****0 -
Angus wrote:She has landed in Treviso earlier today and goes with a rental car into Croatia, she's only staying in Zagreb for 2 days and is in Croatie for about 8 days.
Im sure she'll have fun.
And will have to say a lot about our country. maybe you even come and see Pearl Jam when they play next time here"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
...
Iva, sretan rođendan i sve najbolje sa zakašnjenjem. Htjedoh čestitati u prethodnom postu ali krele zaboravilo istipkat tih par slova.
Pa eto sad..Death or glory!0 -
siljo wrote:IvA: 70 + London Underground ne?
Ajme zakon morat ces organizirat neku izlozbu evo mi cemo ti svi doci
) i po putu svraćamo u Dubrovnik na izložbu... uh, uh, što ćemo bit kulturno uzdignuti - dva koncerta i izložba!
edit: koji bezveze post za prelazak na 600. stranicu... :( ne skužih da će to sad biti, sorry...
no evo, PJ su zakon!!!0 -
Evo par fotki naseg momka na premijeri ITW-a u Torontu. Naravno, frajer na party obuce majicu nekog benda, ovaj put Sleater Kinney.
I da li sam je poludio ili majstor ima u dzepu kosulje (naravno prestrasne) iPhone ili iPod...hmmm ili mozda pljosku
(vidi zadnju sliku)
http://bp3.blogger.com/_qvWxg-8A3Pg/RubOZaJa6hI/AAAAAAAAA3o/pJSs0H_IhKA/s1600-h/toronto2.jpg
http://bp1.blogger.com/_qvWxg-8A3Pg/RuceDqJa6kI/AAAAAAAAA4A/3LqqJoaSFqg/s1600-h/itw1.jpg
http://bp2.blogger.com/_qvWxg-8A3Pg/RuceD6Ja6lI/AAAAAAAAA4I/SBwfMyGz_nc/s1600-h/itw2.jpg0 -
Rijeka wrote:I Elcielo, također da se i tebi zahvalim na preporuci za The National, ovih dana sam par puta prevrtio Boxer, Sad songs for dirty lovers i The Alligator. Vrlo odlično, razmišljam i o pohođenju koncerta u Zg. Još mi ostaju Cherry tree i The National za poslušati..
jeee!
dolazak na koncert je obavezan, zato sam ih i stalno spominjala. a mi se tak i tak još nismo upoznali, pa je i to, u nedostatku PJ meet-upa, dobra prilika
@sid:
intervju s ivom nije pravi intervju, to će više biti njena izjava/dvije inkoporirana u jedan prilog o hrvatskoj i EU, a moći će se vidjeti ove subote oko 16h na 1. programu HTV-a.0 -
pajo wrote:Evo par fotki naseg momka na premijeri ITW-a u Torontu. Naravno, frajer na party obuce majicu nekog benda, ovaj put Sleater Kinney.
I da li sam je poludio ili majstor ima u dzepu kosulje (naravno prestrasne) iPhone ili iPod...hmmm ili mozda pljosku
(vidi zadnju sliku)
http://bp3.blogger.com/_qvWxg-8A3Pg/RubOZaJa6hI/AAAAAAAAA3o/pJSs0H_IhKA/s1600-h/toronto2.jpg
http://bp1.blogger.com/_qvWxg-8A3Pg/RuceDqJa6kI/AAAAAAAAA4A/3LqqJoaSFqg/s1600-h/itw1.jpg
http://bp2.blogger.com/_qvWxg-8A3Pg/RuceD6Ja6lI/AAAAAAAAA4I/SBwfMyGz_nc/s1600-h/itw2.jpg
mislim da je to neki palm...T-mobile MDA - Eddie je sigurno na t-mobile mreži u ameriki...
elcielo wrote:@sid:
intervju s ivom nije pravi intervju, to će više biti njena izjava/dvije inkoporirana u jedan prilog o hrvatskoj i EU, a moći će se vidjeti ove subote oko 16h na 1. programu HTV-a.
ja sam si već stavila reminder!iako u subotu idem na vjenčanje (ne znam u koliko sati) potrudit ću se da ovo pogledam, a ako ništa onda ću si snimiti!!!
jurasica wrote:ja sam si već stavila reminder!
iako u subotu idem na vjenčanje (ne znam u koliko sati) potrudit ću se da ovo pogledam, a ako ništa onda ću si snimiti!!!
there's nothing to see, move along people!
jedino kaj imam onaj PJ bedž iz Londona na sebi0 -
Ed ima iphone??? Tako mi izgleda. Moze bit i ipod, onaj 30gig, bo...
Mozda malo previse ipak analiziramoI zakljucujemo *naprecac* haha
"I surfaced and all of my being was enlightened"0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music