Pearl Jam in Zagreb!

18238248268288291290

Comments

• Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Napokon sam uspio vidjeti spot od jason-a, neki dan mi nije otvaralo.

Što reći nego zakon, super svi izgledate.. Carlos sa tubom od postera...kido sam se od smijeha :lol:
    Kad ste to radili??
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    ja filmić nemrem vidjeti ni s jednog računala kojeg koristim...
  • elcielo
    upravo sam skužila da mi frendica radi u izdavačkoj kući koja zastupa PJ.
    rekla je da će mi ubrzo javiti hoće li nabavljati ten deluxe izdanje, kolika bi bila cijena i hoće li se moći naručivati.
    eto, samo da znate. :)
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    elcielo wrote:
    rekla je da će mi ubrzo javiti hoće li nabavljati ten deluxe izdanje, kolika bi bila cijena i hoće li se moći naručivati.

bio sam jucer u onom CD shopu na cosku gunduliceve i varsavske (aquarius?)... tip je rekao da su narucili sva 4 izdanja i da ce doci na vrijeme... znao je samo okvirnu cijenu za 2 CD-a (189kn) i 2 CD-a+DVD (195kn) iako ne bi racunao na te cijene...
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • Dirty Frankk
    elcielo wrote:

Ja sam pisao tipu koji je zadužen za nabavu u Aquarius-u i nisam dobio nikakav odgovor :evil:

Ali veseli me to da imaju namjeru nabaviti ih.
    Koliko nas ima zainteresiranih i za koje izdanje.

Dirty Frankk - Super delux
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    pajo Posts: 3,292

Dirty Frankk - Super delux
    Iva: mi smo isto za super deluxe, ali ćemo vidjeti prvo da li nam može jedan Marijev kolega iz Srbije koji radi u NY dofurati to u neko dogledno vrijeme pa bi naručili da nam dostave kod njega (pa izbjegnemo shipping i carinu). ak' ne uspijemo tako, onda ćemo u RH tražiti.

e, a možeš li nam poslati naš NY poster City Expressom? budemo ga ipak tu u Zgb uokvirivali, da dovršimo napokon zid :D
  • Dirty Frankk
    pajo wrote:
    e, a možeš li nam poslati naš NY poster City Expressom? budemo ga ipak tu u Zgb uokvirivali, da dovršimo napokon zid :D

OK, samo što popodne putujemo u Rim pa Milano na koncert AC/DC :D
    vračam se tek sljedeći ponedeljak. Čim stignem nazad u radionu šaljem ga.

Jeste li što novoga nabavljali??
    Ja sam poslao mog ED- Chicago potpisanog na trade u Australiju i sad čekam da mi dođe moj prvi EMEK jedan od najdražih postera.
    http://www.expressobeans.com/public/detail.php/49700
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    vračam se tek sljedeći ponedeljak.

:):):)

zaaakon!!!
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo

Ja sam poslao mog ED- Chicago potpisanog na trade u Australiju i sad čekam da mi dođe moj prvi EMEK jedan od najdražih postera.
    Iva: ma nema frke, stvarno nije hitno. :) a što to znači da idete? da ide i Iva? Jer ako ide to joj je super priprema za sljedeći PJ tour! ;)
    mi smo s posterima zasad gotovi, dok nam štogod novo ne zapne za oko. a EMEK ti je krasan, držimo fige da sretno stigne!
  • Dirty Frankk
    pajo wrote:

Iva: ma nema frke, stvarno nije hitno. :) a što to znači da idete? da ide i Iva? Jer ako ide to joj je super priprema za sljedeći PJ tour! ;)
    mi smo s posterima zasad gotovi, dok nam štogod novo ne zapne za oko. a EMEK ti je krasan, držimo fige da sretno stigne!

Da to se i ja jako bojim, sanjam tu tubu non stop jer uz taj poster sam još nadoplatio za neki drugi Emek-ov poster http://www.expressobeans.com/public/detail.php/44965 da uštedim na poštarini tako da dva Emek-a stižu i svaku večer i svako jutro kad se probudim samo o tome razmišljam...ovo je previše stresno :o
    Najvrijednija tuba do sada, mog Veddera sam osigurao na 4000 kn.
    Iva i Jana su se priključile ali samo za Rimski dio puta a onda ja i Nicola idemo u Milano na koncert. AC/DC bi bio too much za Ivu. Što se tiće PJ možda bi i pristala na jedan koncert ali samo ako je na atraktivnom mjestu ;)

Kad se vratim šaljem NYC.
  • asfo
    asfo Posts: 315
    našla sam neku zanimljivost na netu..... kakvu glazbu slušaju pametni ljudi, a kakvu ne baš pametni.....

Studija radnog imena 'Glazba koja vas poglupljuje' provela je istraživanje među studentima, povezavši njihove rezultate na ispitima s glazbom koju slušaju. Tako je među ostalim zaključeno da fanovi Beyonce i Lil Wayne imaju najniže rezultate na testovima inteligencije, dok oni koji imaju najviše bodova slušaju (a što drugo) klasiku.

No, ne puno lošije su prošli svi koji među omiljenim cd-ima drže Radiohead, Counting Crows, U2 i indijsku glazbu – dokazavši kako su njihovi rezultati natprosječni.

- Slušao sam neke pjevače i pomislio kako voljeti neko smeće od glazbe mnogo govori o osobi i onome što se odvija u njezinoj glavi. Može li glazbeni odabir nešto reći i o ljudskoj inteligenciji? Odnosno o rezultatima njihovih testova inteligencije? I kao svaki dobar student odlučio sam otkriti koliko moje osobno iskustvo ogovara realnom stanu – objasnio je tvorac navedene studije.

Fanovi Aerosmith, Nickelback i The Used su također imali niske rezultate, a cijelu grafiku pogledajte ovdje:

http://musicthatmakesyoudumb.virgil.gr/music.php
  • killroy
    killroy Posts: 739
    ej ljudi...izgleda da uncle neil opet ima europsku turneju...
    jel netko mozda zainteresiran da odemo na koji koncertic?
    Od nekih blizih destinacija tu su Berlin, Minhen i Keln.

http://www.neilyoung.com/tour.html

Prosli put u becu je bilo nezaboravno.
  • siljo
    killroy wrote:
    jel netko mozda zainteresiran da odemo na koji koncertic?
    Od nekih blizih destinacija tu su Berlin, Minhen i Keln.

http://www.neilyoung.com/tour.html

nice!

ja sam nacelno zainteresiran, ali moram jos vidjeti kad cu moci na GO tak da nisam ziher...
    low cost letovi postoje iz zg-a za berlin, keln i london, do munchena se moze autom ili vlakom pa bi meni jedan od tih koncerata odgovarao...
    Keln je u petak, London je u subotu ;)
  • elcielo
    killroy wrote:

je, u beču je bilo genijalno!

ali, ovaj put ne idem.

jedan od razloga je (možda zvuči blesavo) to što se nadam da bi ona vijest o PJ u europi ovo ljeto mogla biti istina, pa čuvam godišnji. :)
  • VB256627
    VB256627 Posts: 36
    uf, lijepo bi bilo opet vidjeti godfathera, ali nazalost nista od njega i mene ove godine..moram stisnuti fax i privesti ga kraju napokon, s obzirom da sam cijelu 2008-u u akademskom pogledu bacio u vjetar :D..tako da ne namjeravam pohoditi koncertice van lijepe nase ukoliko se ne radi o necemu posebnom, a bogami ima zanimljivih dogadanja i ovdje ove godine:)..

evo jedna unique verzija crazy mary :mrgreen: ...nazalost filmic je uploadan u dva dijela..

http://www.youtube.com/watch?v=SOPUBTVUOXQ
    http://www.youtube.com/watch?v=viVj2P_oZE8
  • pajo
    Iva: počelo je stvaranje histerije oko karata za U2, a moram priznati da mi se 500kn za stajanje ipak ne čini tako jeftino kao što su obećavali. still, ima i karata za 250kn...

cijene ulaznica - 250 kuna za sjevernu tribinu, 500 kuna su stajaća mjesta, 750 kuna istočna i zapadna tribina, dok mjesta na tim tribinama koja su najbliža pozornici koštaju tisuću kuna.
  • siljo
    pajo wrote:
    Iva: počelo je stvaranje histerije oko karata za U2, a moram priznati da mi se 500kn za stajanje ipak ne čini tako jeftino kao što su obećavali. still, ima i karata za 250kn...

cijene ulaznica - 250 kuna za sjevernu tribinu, 500 kuna su stajaća mjesta, 750 kuna istočna i zapadna tribina, dok mjesta na tim tribinama koja su najbliža pozornici koštaju tisuću kuna.

i onda usporedi cijenu za one koji ce biti npr. skroz desno na sjevernoj tribini i skroz lijevo na zapadnoj tribini... skoro pa ista lokacija, a cijene su 250 odn. 750kn :)
    kapacitet travnjaka je 28000 mjesta... ako se netko ne zeli guzvati mora stati iza... znaci da ce biti ispod sjeverne tribine, nece nista vidjeti i platit ce duplo vise nego ovi iznad koji sve vide :)
  • VB256627
    VB256627 Posts: 36
    toliko o onoj gornjoj granici cijena od 90 eura :mrgreen:

ah, ako ne ubodem ove od 250 ici cu na tomsona u Arenu, ne dam im 500 kuna pa taman da me Bono hladi palminim listovima...
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    VB256627 wrote:
    toliko o onoj gornjoj granici cijena od 90 eura :mrgreen:

ah, ako ne ubodem ove od 250 ici cu na tomsona u Arenu, ne dam im 500 kuna pa taman da me Bono hladi palminim listovima...

I say!! dobro, ja ne idem ni pod razno na tompsona, ali sa svime ostalim se slažem... :lol:
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo
    jurasica wrote:
    I say!! dobro, ja ne idem ni pod razno na tompsona, ali sa svime ostalim se slažem... :lol:
    Iva: ma daj! kak ne ideš na tompija?!? :o:mrgreen: