Mensecini da su ostale ove:
SOLAT
Black
Porch
Given To Fly
Rearviewmirror
Breath
Indifference
Present Tense
Glasam za Porch :shock:
teenks! ma bilo je negdje nedavno stanje stvari al je preživo pa teško za nać :oops: ajme samcro će nas se odreć i počet slušat mili vanili il tak nešto
present tense por favor
SOLAT
Black
Porch
Given To Fly
Rearviewmirror
Breath
Indifference
Present Tense
Forfaksejk što Present Tense radi ovdje :fp: :shock: :fp: :fp: :shock:
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Nesto smo smrvljeni jako, nesto se kao svi dogovaramo za skupa a na kraju se svi dogovorili odvojeno... :fp:
Jel jos ziva kombi ideja?
I da, obavezno spavanje u Milanu. Ce skupa rezerviravamo spavanje? Ce uzmemo dorm za nas 15?
i ja sam jedna od onih koja je krivo glasala za insignificance nakon što je več ispao :fp: pa ako nema crvenih kartona, nastavila bi u ovom krugu sa glasom za present tense...evo iskopala sam i vrlo traženu tablicu https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... api#gid=13
totalno me zaokupila ova turneja i baš sam sretna da su nam opet došli u bliže krajeve...jedva čekam
kupila sam isto avionsku kartu do Berlina, nakon Beča, i onda se vraćam direktno za zg. u nedjelju, tako da ništa od kombija za mene za ovu varijantu Beč-Berlin, ali ostajem u kombinaciji Milano-Trst. mislim da je jednostavnije ovako avionom do Berlina, velika je to udaljenost, a treba krenut odmah nakon koncerta.
S obzirom na to da je eta objavila link za tablicu koja postoji otkad smo se počeli igrati, ne moram ja. Na dnu postoji popis pjesama, a one koje su ispale prekrižene su. Ok, sad kad smo to riješili vidim da ću za svaki sljedeći krug morati objavljivati popis preostalih. Pa, neka bude tako. Btw, šefice, ode pucanj u mrtvog konja. NAIS ispao u prethodnom krugu
Da smo negdje na početku, predložio bih da zanemarimo igru, ali nako toliko muke nema smisla da ne izdržimo još ovih nekoliko krugova. Dakle, još dva i pol sata možete glasati za izbacivanje jedne od sljedećih pjesama:
SOLAT
Black
Porch
Given To Fly
Rearviewmirror
Indifference
Breath
Present Tense
Post edited by SAMCRO on
Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
Probaj sad. Isprika svima kojima je otvaranje tablice bilo onemogućeno. Nije bilo namjerno. :shifty:
Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
I tako je elcielo Present Tense poslala u prošlost! Iako su na kraju petog kruga i Breath i Present Tense imali po četiri glasa, ispada Present Tense zbog ukupno većeg broja glasova kroz dosadašnje krugove.
Tako smo ostali na sedam pjesama:
SOLAT
Black
Porch
Given To Fly
Rearviewmirror
Indifference
Breath
Moj glas u šestom krugu ide opet za Breath.
Nesto smo smrvljeni jako, nesto se kao svi dogovaramo za skupa a na kraju se svi dogovorili odvojeno... :fp:
I da, obavezno spavanje u Milanu. Ce skupa rezerviravamo spavanje? Ce uzmemo dorm za nas 15?
MOŽE
... I surfaced and all of my being was enlightened...
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Oft..ovo je bas neobično! Drugi put danas a nikad prije ?! cula za Nazdravlje vam Badnji dan! U dobro jutro javljanje sa Straduna i sad ovdje bas lijepo! Hvala i također
stalno zaboravljam napomenuti da se moji mali rokeri otkidaju na getaway... to im je uvjerljivo najdraža stvar na albumu... vili (3,5) bi je stalno slušao a tonka roka i na ostatak albuma... btw. tonki je danas ročkas... eto, malo da i priv uzurpiram ovaj javni prostor...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Oft..ovo je bas neobično! Drugi put danas a nikad prije ?! cula za Nazdravlje vam Badnji dan! U dobro jutro javljanje sa Straduna i sad ovdje bas lijepo! Hvala i također [/quote]
hahahaha
evo tražio sam neku Kolendu da valja i ovo je najbolja koju sam našao pa eto kad smo u ovim festama da je čujete
Večeras se djeca spremaju na kolendu i Jana sa frendicama i Marko sa prijateljima i pratnjom....barem će zaraditi
stalno zaboravljam napomenuti da se moji mali rokeri otkidaju na getaway... to im je uvjerljivo najdraža stvar na albumu... vili (3,5) bi je stalno slušao a tonka roka i na ostatak albuma... btw. tonki je danas ročkas... eto, malo da i priv uzurpiram ovaj javni prostor...
Tonki sretan rođendan :wave: :wave: :wave: i svaka čast malim rokerima na izboru pjesme
Ja sam i dalje za 21.6. kod nas na moru...super zvuci Gardaland, al ja bih malo punjenja baterija i druzenja...ne znam..glasajmo. Ako idemo gore, potoriscemo jos dosta para, plus gdje bismo spavali? Opet vozit do doma pa u Trst drugi dan? Ja bih radije doma spavat, ustedimo na smjestaju i imamo se kamo svi potrpat, smislit cemo nesto... Ana i ja u Berlinu spavamo u wombatsu, ostalo jos nismo nis rezervirale. Al ako bude tog roadtripa, Milano bi trebalo onda zajedno negdje svi, a? I kad bismo isli, dan prije ili na dan koncerta?
Sve najbolje za blagdane svima i Tonkici sretan rodjenan!
Nazdravlje svima, a posebno Tonki rokerici! Sretan rođendan!
Nemam ništa protiv spavanja u Rijeci na podu. Samo tko će nam nabavit dvije karte za San Siro?! Gardaland je pregužvovit u to doba godine. A i nema PJ sadržaja.
Ej Niko, sad kad je prošla lutrija možeš vratit stari avatar.
Ej Niko, sad kad je prošla lutrija možeš vratit stari avatar.
Meni se na mojim kompima nije ni promjenio nije mi se dalo čistiti sve kolačiće
Budem stavio nešto kad dobijem inspiraciju nego kad će tvoj avatar na sunce ?? :corn:
Čekaj...kako vi mislite nakon Milana voziti za Rka i onda nazad u Trst?????
Ja sam mislio da se taj break odnosi na 3 slobodna dana između Beča.
Ajde sutra sam kod vas pa se nađemo na Korzu ili negdje na kavici, travarici i sl. ovih dana.
Comments
teenks! ma bilo je negdje nedavno stanje stvari al je preživo pa teško za nać :oops: ajme samcro će nas se odreć i počet slušat mili vanili il tak nešto
present tense por favor
Forfaksejk što Present Tense radi ovdje :fp: :shock: :fp:
naaajs
totalno me zaokupila ova turneja i baš sam sretna da su nam opet došli u bliže krajeve...jedva čekam
kupila sam isto avionsku kartu do Berlina, nakon Beča, i onda se vraćam direktno za zg. u nedjelju, tako da ništa od kombija za mene za ovu varijantu Beč-Berlin, ali ostajem u kombinaciji Milano-Trst. mislim da je jednostavnije ovako avionom do Berlina, velika je to udaljenost, a treba krenut odmah nakon koncerta.
Da smo negdje na početku, predložio bih da zanemarimo igru, ali nako toliko muke nema smisla da ne izdržimo još ovih nekoliko krugova. Dakle, još dva i pol sata možete glasati za izbacivanje jedne od sljedećih pjesama:
SOLAT
Black
Porch
Given To Fly
Rearviewmirror
Indifference
Breath
Present Tense
Tako smo ostali na sedam pjesama:
SOLAT
Black
Porch
Given To Fly
Rearviewmirror
Indifference
Breath
Moj glas u šestom krugu ide opet za Breath.
:oops:
Breath
given to fly
ej, nemoj biti bezobrazan!!!! sve ove pjesme to zaslužuju i molim rispekt!!!
ja btw glasam za GTF...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
MOŽE
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Kombi road trip za Italiju
Dorm za 15 može
...e da Nazdravlje Vam Badnji dan
Oft..ovo je bas neobično! Drugi put danas a nikad prije ?! cula za Nazdravlje vam Badnji dan! U dobro jutro javljanje sa Straduna i sad ovdje
sviđa mi se pozdrav
Breath i dalje kod mene
Kosta i ja smo za kombi do italije i natrag, spavanje u milanu, idući dan lagano do trsta.
Tko je za gardaland 21.6.? Taman je na pola puta između Milana i Trsta
Oh please let me sleep its Christmas time
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Oft..ovo je bas neobično! Drugi put danas a nikad prije ?! cula za Nazdravlje vam Badnji dan! U dobro jutro javljanje sa Straduna i sad ovdje
hahahaha
evo tražio sam neku Kolendu da valja i ovo je najbolja koju sam našao pa eto kad smo u ovim festama da je čujete
https://www.youtube.com/watch?v=ZyOMX-l9W3o
ovakav spam još nije bio na forumu LOL
Večeras se djeca spremaju na kolendu i Jana sa frendicama i Marko sa prijateljima i pratnjom....barem će zaraditi
Tonki sretan rođendan :wave: :wave: :wave: i svaka čast malim rokerima na izboru pjesme
Ja sam i dalje za 21.6. kod nas na moru...super zvuci Gardaland, al ja bih malo punjenja baterija i druzenja...ne znam..glasajmo. Ako idemo gore, potoriscemo jos dosta para, plus gdje bismo spavali? Opet vozit do doma pa u Trst drugi dan? Ja bih radije doma spavat, ustedimo na smjestaju i imamo se kamo svi potrpat, smislit cemo nesto... Ana i ja u Berlinu spavamo u wombatsu, ostalo jos nismo nis rezervirale. Al ako bude tog roadtripa, Milano bi trebalo onda zajedno negdje svi, a? I kad bismo isli, dan prije ili na dan koncerta?
Sve najbolje za blagdane svima i Tonkici sretan rodjenan!
Nemam ništa protiv spavanja u Rijeci na podu.
Meni se na mojim kompima nije ni promjenio
Budem stavio nešto kad dobijem inspiraciju nego kad će tvoj avatar na sunce ?? :corn:
Ja sam mislio da se taj break odnosi na 3 slobodna dana između Beča.
Ajde sutra sam kod vas pa se nađemo na Korzu ili negdje na kavici, travarici i sl.