Iako već vjerojatno spavaju, Australcima želim puno koncerata u 2014. Happy New Year Sydney! @jurasica: Ovaj meet-up u travnju djeluje kao da je baš za nas. Idemo? Slažem se s navodima za određene pjesme, a pogotovo za RVM koji ćete, po svemu sudeći (you heretics), izbaciti prije velikog finala. :fp: :nono:
Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
Znala sam da ne trebam sudjelovati! Pretuzno bi bilo odluciti hocu li izbaciti RVM ili SOLAT! A kad-tad bih morala donijeti tu odluku!
Pusa i lijep provod, ekipa!
P.s. da znate, kupili smo opet karte za dva koncerta BRMC - jedan od venua u austrijskim selima je skroz obecavajuci Ako netko bude zainteresiran, imat cemo mjesta u autu, a karte su jeftine nakon PJ shoppinga
Sretna Nova godina! Nadam se da ste še svi dobro proveli ili da se dobro provodite. nadam se da je niko stigao u mexico.
Vrijeme je za rezultate 9. kruga. Fasovao je Rearviewmirror.
U konkurenciji su ostali još samo:
Black
SOLAT
Indifference
U ovom se krugu priključujem jurasici i glasam za Black.
Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
juras za single
prije su kasnili par mjeseci, pa smo to zvali "uskrsni" singl.
sad ponovno opravdava ime "božićni". vidiš kako su u tenclubu to elegantno riješili :fp:
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Sto je ovo, neki novi dizajn. Ne znam kakav je na kompu ali preko mobitela mi se bas i ne svida. Nikad nisam volio promjene ovog tipa.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Evo i mene prvi put u novom forumskom izdanju. Meni ne izgleda loše na tabletu. Uglavnom, ljudi, nećete vjerovati, ali stigli smo do velikog finala. U 10. krugu smo ostali bez SOLAT (priznajem, to djelomično ide i meni na dušu). Tako se u velikom finalu, za naslov najbolje PJ pjesme svih vremena, natječu Black i Indifference. Podsjećam, u finalu se glasa za vama bolju od dvije ponuđene pjesme. Moj glas dobiva Indifference.
I will light the match this morning, so I won't be alone Watch as she lies silent, for soon light will be gone Oh I will stand arms outstretched, pretend I'm free to roam Oh I will make my way, through, one more day in...hell
How much difference does it make How much difference does it make...
I will hold the candle, till it burns up my arm I'll keep takin' punches, until their will grows tired Oh I will stare the sun down, until my eyes go blind Hey I won't change direction, and I won't change my mind
how much difference does it make how much difference does it make.. how much difference...
I'll swallow poison, until I grow immune I will scream my lungs out till it fills this room
How much difference How much difference How much difference does it make How much difference does it make...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
I'll swallow poison, until I grow immune I will scream my lungs out till it fills this room
ah da to se ne može izbaciti... pa stoga SOLAT
Sve najbolje ekipa! Ok... SOLAT je upravo ispao. Ostali su Black i Indifference. Jedna od te dvije će pobijediti. A ti glasaš da pobjednik bude: (sad ti u taj prostor upišeš Black ili Indifference).
Comments
rvm, porch i indifference live su i meni doslovno vantjelesno iskustvo.
a ako čujem još i garden, in hiding, inside job i padobrane, jao si ga mene... a otvore ga sa oceans pa off the girl ili can't keep... ježuš...
i tak, nova godina stiže... želje, potrebe, osjećaji?!?
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
http://www.triskellevents.org/ReaperCon ... ry-passes/
ja sam seriously tempted... upoznati lika koji glumi Tiga mi je životna želja... i Happy-a... i Charlija...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
perverzija
Oh please let me sleep its Christmas time
@jurasica: Ovaj meet-up u travnju djeluje kao da je baš za nas. Idemo? Slažem se s navodima za određene pjesme, a pogotovo za RVM koji ćete, po svemu sudeći (you heretics), izbaciti prije velikog finala. :fp: :nono:
Pusa i lijep provod, ekipa!
P.s. da znate, kupili smo opet karte za dva koncerta BRMC - jedan od venua u austrijskim selima je skroz obecavajuci Ako netko bude zainteresiran, imat cemo mjesta u autu, a karte su jeftine nakon PJ shoppinga
Vrijeme je za rezultate 9. kruga. Fasovao je Rearviewmirror.
U konkurenciji su ostali još samo:
Black
SOLAT
Indifference
U ovom se krugu priključujem jurasici i glasam za Black.
Nego, hocemo zamoliti kreatore foruma da dodaju gumb 'like'? To mi bas fali....
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Moj glas ide za SOLAT. :(
Indifference. Totalna ludost ali eto.
Indifference. Totalna ludost ali eto.
Sretna Nova svima!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
solat
juras za single
prije su kasnili par mjeseci, pa smo to zvali "uskrsni" singl.
sad ponovno opravdava ime "božićni". vidiš kako su u tenclubu to elegantno riješili :fp:
Sretna nam 2014. svima!
Sve najbolje svima ekipica... jutros kad smo se zbudili pun FB cestitki, a kod nas 2.1.
glas za SOLAT :corn:
Oh please let me sleep its Christmas time
Glas ovaj put dajem za Indifference :-(
Moj glas dobiva Indifference.
nek vam je bolja 2014.! i 2015. isto :-)
e zabrijete kak će Niko zazujati kad se proba prikačiti na forum iz mexica... mislit će da meksikanci imaju svoju verziju... )
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
da se podjetimo:
I will light the match this morning, so I won't be alone
Watch as she lies silent, for soon light will be gone
Oh I will stand arms outstretched, pretend I'm free to roam
Oh I will make my way, through, one more day in...hell
How much difference does it make
How much difference does it make...
I will hold the candle, till it burns up my arm
I'll keep takin' punches, until their will grows tired
Oh I will stare the sun down, until my eyes go blind
Hey I won't change direction, and I won't change my mind
how much difference does it make
how much difference does it make..
how much difference...
I'll swallow poison, until I grow immune
I will scream my lungs out till it fills this room
How much difference
How much difference
How much difference does it make
How much difference does it make...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
pa stoga SOLAT
Sve najbolje ekipa!
pa stoga SOLAT
Sve najbolje ekipa!
Ok... SOLAT je upravo ispao. Ostali su Black i Indifference. Jedna od te dvije će pobijediti. A ti glasaš da pobjednik bude: (sad ti u taj prostor upišeš Black ili Indifference).