Pearl Jam in Zagreb!

18218228248268271290

Comments

• Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Riješio sam fackin' game, trebalo mi 10min za prvi red a 23min za sve...sad mogu ići radit nešto korisno :lol:
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    sjećam se da neki od vas vole bend flogging molly, pa eto, dolaze vam u zagreb 14.6. (u SC-u).

a ja bih vam preporučila i grand archives koji sviraju 14. 5. u zagrebačkom teatru ITD.

http://www.youtube.com/watch?v=ra2yet7h ... re=related

divota, tipično za novovjeki subpop bend, tipa band of horses, fleet foxes itd.
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    Ten - super trooper deluxe

ovo je malo bezveze... cijena na 10c je 140$ + shipping 50$

preko Amazona je cca 125$ + shipping 6.5 $

znaci da nas na 10c deru za 58.5$... wtf? :?:
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • elcielo
    pa zar nije bila ista stvar s kartama za koncerte?
    bile su dosta skuplje preko tencluba nego preko raznih ticketonlineova, eventimova i slično.
    ali, slažem se - WTF?
  • siljo
    elcielo wrote:
    pa zar nije bila ista stvar s kartama za koncerte?
    bile su dosta skuplje preko tencluba nego preko raznih ticketonlineova, eventimova i slično.
    ali, slažem se - WTF?

je, s tim da je tu jos veca razlika...

mislim da bi se isplatilo pricekati da ova cuda dodju u CD shoppove i onda otici u lagani shopping... ne placa se postarina i moguca carina za ove skuplje varijante... iako ce ovi nasi lihvari sigurno prodavati nesto skuplje nego Amazon...
  • elcielo
    al' svakako jeftinije od tencluba. :mrgreen:
  • Dirty Frankk
    siljo wrote:
    Ten - super trooper deluxe

ovo je malo bezveze... cijena na 10c je 140$ + shipping 50$

preko Amazona je cca 125$ + shipping 6.5 $

znaci da nas na 10c deru za 58.5$... wtf? :?:

Ja sam još u čeki, zadnji put nisam skupio hrabrosti za 3th steep ali definitivno je must have edition.
    Jedna stvar me vuće za 10c a to je da možda dobiješ potpisanu kopiju što je velika vrijednost.
    Amazon ima dobru cijenu i sam sam neodlučan.
    A što ti kažeš ako se kojim slučajem pojavi u HR to bi bilo super pogotovo što se tiće carine.

Može li se raspitati kod raznih Aquariusa, Dallasa, itd da li će oni to nabavljati i naručiti komada koliko nas ima zainteresiranih???
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    U nekom cool sijetl magazinu objavljen je interview sa našim duhovnim vođom, koji apsolutno briljira :D Skinuo sam ga negdje pa aploudao kod sebe...bacite oko:
    http://www.box.net/shared/saoyuyszi3
  • elcielo
    pajo wrote:
    U nekom cool sijetl magazinu objavljen je interview sa našim duhovnim vođom, koji apsolutno briljira :D Skinuo sam ga negdje pa aploudao kod sebe...bacite oko:
    http://www.box.net/shared/saoyuyszi3

hvala na linku!

zakon mi je kak ed priznaje da je sve one autobiografske lyricse s tena pisao jer je mislio da album ionako nitko neće čuti. :lol:
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    a tek ona pjesma "let me the fu*k in"... :)

nego, nisam komentirala one cijene kaj je ranac naveo - ako je to stvarno tako, onda nam je fan klub fakat u banani... i deru nas ko mlade majmune, što jesmo kad je taj bend u pitanju... ja sam naručila jedan paket - onaj bez vinila koji košta 30$ i brijem da na amazonu neće biti puno manje... ako bude, poludit ću!!! :x
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • elcielo
    ok, duuuboko udahnite...

uf, moram i ja...

čula sam, doduše iz treće ruke, da t-mobile inmusic pregovara s pearl jamom. :shock: :shock: :shock:

jurasica, ajd, ti si u toj firmi, daj provjeri...

čak i da ne dođu u zagreb, sami pregovori bi značili da ovo ljeto dolaze u europu... :o
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    elcielo wrote:
    ok, duuuboko udahnite...

uf, moram i ja...

čula sam, doduše iz treće ruke, da t-mobile inmusic pregovara s pearl jamom. :shock: :shock: :shock:

jurasica, ajd, ti si u toj firmi, daj provjeri...

čak i da ne dođu u zagreb, sami pregovori bi značili da ovo ljeto dolaze u europu... :o
    Iva: :o:o:o:o:o

(ako je tako, to će biti samo još jedan razlog zašto MRZIM ljude za koje radim jer sam prije dvije godine žicala da i mi budemo povezani s inmusicom, ali, naravno, to je bilo previše moderno da bi itko od nadređenih shvatio :x no, koga briga ako postoji i najmanja šansa da dođu, iako to baš nije vjerojatno!!! nemrem si ni zamisliti... :o )
  • killroy
    killroy Posts: 739
    :shock: :shock: :shock:

najezio sam se kad sam procito :)
    rijeci ti se pozlatile. Jer mislim da smo svi spremni za jednu Eurospku turneju!!!!
  • Dirty Frankk
    Mrak news!!!!
    Samo da na vrijeme najave tour da počnemo skupljat lovu :P :P
  • elcielo
    pliz, nemojte me razapeti ako se vijesti pokažu potpuno netočne... :oops:

priznajem, bilo bi malo čudno ako je istina, jer ljeto je za tri mjeseca, a dotad se uvijek barem govorkalo po forumu da se nešto sprema.

a opet, tu je reizdanje ten-a, festivali se uklapaju (nažalost) u njihovu novu koncepciju posjećivanja europe...

ne znam što da mislim...
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Dobro zvuci al ja ne vjerujem da ce ista biti od toga...
    Glasine su bile da ce bit prvo US tour, al ni to jos ne znamo...
    Ja se iskreno nadam da NECE bit na Inmusicu jer je VipIn prije 2 godine bio organizacijski katastrofa.
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • siljo
    PJ na INmusicu? uh, uh...

cini mi se kao long shot, ali nikad ne znas... festivalska turneja brzo nakon reizdanja Tena bi im bila dobra reklama prije novog albuma na jesen... hype oko Tena, "novi" fanovi koje bi pokupili na festivalima i onda novi album...

osobno bi htio neku drugu varijantu, ali daj sta das :)

offtopic: sinoc sam silom neprilika zavrsio u Boogaloo-u na G'N'R tribute bandu... jako puno mladih, jedna srednjoskolka je cak imala onu zurku iz osamdesetih sa jako puno laka u kosi... folklor uskih traperica, G'N'R majici, kariranih kosulja, dugih kosa, sesira, starki, you name it...

kad je band izasao na stage, mislio sam da su maskare :mrgreen: kad su poceli svirati, mislio sam da su gunsi... nije sala, odlicno su ih skidali... tip ima "isti" glas kao Axl, skinuo je valjda svaki njegov pokret... umirao sam od smijeha do kraja, ali je fakat bilo dobro... :)

2 stvari bih izdvojio:
    - vidio sam kak je jednom tipu kauguma pala iz usta na pod... majstorski ju je podignuo i vratio u usta.. fuj.. :o
    - vidio sam opet onog cupavog lika iz Jabuke, obraslog u bradu... tip je uvijek u Jabuku dolazio u tajicama, solo i plesao cijelu vecer... oni koji su izlazili u Jabuku prije 10-ak i vise godina, moraju ga znati... bas me razveselio :)
  • snih
    snih Posts: 1,052
    imam i ja par stvari...

Pipsi... u petak bili na Pipsima u Tvornici i bio odličan koncert... između ostalog svirali obradu Motora od Divljih jagoda u klapskoj verziji, a u normalnoj verziji Pun kufer i Idole... nakon dugo vremena svirali Ljeto 85, a poslije Boga (koji je inače uvijek zatvarač), vratili se još jednom i okinuli Na putu prema dole... inače bilo svega, stvari sa svih albuma...
    da se probam sjetiti: Shimpoo Pimpoo - Gume na kotačima,
    Dernjava - Malena, Poštar lakog sna,
    Fred Astaire - Supermama, Nogomet, Ljeto 85, Plači, Sex u školi, Na putu prema dole,
    Bog - Rosita Pedringo, Motorcycle Boy, Narko, Dan Mrak, Bog,
    Drveće i rijeke - Susjedi, 2x2,
    Pjesme za gladijatore - Teroristi plaču, Zdenka i vanzemaljci, Idealna pop pjesma..., Foxtrot, Popravak...
    znači s obradama 24 stvarčice - fino...

Masni... na Pipsima nas sreo Masni, bio dobro raspoložen, ostao mu još jedan ispit na faksu (lumen)... nagovarali ga da se učlani pa da može postat, rekao da će probat... rekli mu da je Presidente primio poruku, bilo mu drago... i tak

San... vjerojatno pod utjecajem jučerašnjih postova, sanjao sam da je objavljena turneja, tj. koncert u Zagrebu, ali i Ljubljani i u još nekom gradu u Hrvatskoj (mislim da se spominjao u kuloarima i neki secret show u Zagrebu), a sve je objavljeno u Večernjem i Jutarnjem na naslovnici preko cijele stranice (ogromna Eddie-jeva fotka) jer to ima toliki značaj za nas hrvate :D:mrgreen: bilo je tu još svega , ali sam zaboravio... ;)
  • siljo
  • snih
    snih Posts: 1,052
    i još nešto... znam da su ih poneki već slušali, a za one koji nisu, preporučam srpski bend Repetitor... mlade snage Bg Rocka... jednostavno sjajni... besni... odlični! :) imaju jedan album: Sve što vidim je prvi put, izašao prošle godine - svakako poslušati! Mislim da bi me neki s foruma mogli podržati u ovoj promociji! ;)

... na žalost, u hrvata nema takvog ni sličnog mladog benda! :(