Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
pajo wrote:Stigao Deep Ljeto/Jesen 2008...nije mu trebalo ni godinu dana da dođe...
Sve u svemu, niš pametno nema unutra...
ja ga još nisam dobila, majčicu im njihovu... kad ste im vi poslali onaj mail? da si znam izračunati kad bih ga ja mogla dobiti... nisam niti napisala da su i meni odgovorili sa jeste li možda promijenili adresu i onda su napisali da su ga ponovno poslali... jooooj...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
siljo wrote:
IMO, malo su je previše nabrijali a onaj veličanstveni vokal se jedva čuje... hmmmm... :?... I surfaced and all of my being was enlightened...
U, kako je sirova ova verzija! :shock:"I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
siljo wrote:
Ova verzija mi je mrak, mrakova, gotovo je poludio sam i idem naručiti taj jebeni deluxe box :shock:CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Ova verzija mi je mrak, mrakova, gotovo je poludio sam i idem naručiti taj jebeni deluxe box :shock:
dugo ti je trebalo...... I surfaced and all of my being was enlightened...
siljo wrote:
Meni se jako sviđa!Ja inače prilično volim i bezvokalnu verziju, ali ova zaista i u pravom svjetlu predstavlja pravi bijesni PJ iz ranih 90-tih!
Odlično!
0 -
UPOZORENJE: slijedi prepričavanje snova.
sinoć sam sanjala PJ koncert. ali ne baš koncert, nego ono sto se događalo prije njega.
znam samo da sam ušla u dvoranu koja je izgledala kao dom sportova, ali je imala stolice i na parteru. ja sam ipak odlučila čekati na ogradi, kao i svaki pravi PJ fan.
jako me začudilo da baš nikoga od vas nije bilo tamo. sama sa sobom sam pokušala razriješiti misteriju zašto svi kasnite, kako se ne bojite da ćete ostati bez prvog reda, a idealna je prilika da budemo svi zajedno.
primijetila sam da je stage bio čudan. u jednom trenutku se na njemu pojavio kiosk za prodaju karata i formirao se red u kojem su ljudi čekali da kupe ulaznice, što mi baš nije bilo jasno jer su već bili unutra.
onda sam vidjela i da je stage lijepo ukrašen zastavicama raznih zemalja, ali nigdje nije bilo hrvatske. u tom trenu sam odlučila iskoristiti činjenicu što vas još nema i odlučila poslati paji poruku da, ako već nije izašao iz kuće, obavezno donese hrvatsku zastavicu da je bacimo na stage.
kad sam to obavila, skužila sam da ima još nešto na stageu: stotine komada WC NET osvježivača WC školjki, koje bi momci bacali u publiku, valjda umjesto guitar pickova. vrlo originalna ideja, pomislila sam.
e da, u jednom trenutku sam ipak vidjela sid iza mene, za koju pouzdano znam da me vidjela, ali mi se uopće nije javila i zato sam je, potpuno uvrijeđena, odlučila ignorirati.
tu san završava pa vam ne mogu reći koji je bio opener.0 -
elcielo wrote:UPOZORENJE: slijedi prepričavanje snova.
tu san završava pa vam ne mogu reći koji je bio opener.
da nisu neke droge prethodile ovom snu?!?sve mogu progutati, ali WC net osvježivači?!?
moj brat će biti ponosan jer njegova firma to proizvodi...
edit: a mogla si i mene pozvati da donesem zastavu... ipak ja živim najbliže domu sportova...... I surfaced and all of my being was enlightened...
Koji genijalan san!
U svoju obranu mogu samo reci da sam vjerojatno bila pod utjecajem tih WC netova i slicnih te da te nisam preopznala...ili imala snage javiti se :shock:
Ja bi koncerat!"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Pogodite koja pjesma je danasnji powerplay na 101-ici:
a) Braco
b) Buraz
c) Burki
d) Brother
e) Zelene oci
Pobjednik dobiva 2 karte za PJ u Budimpesti 2000. godine :twisted:
Ali je fakat fora kad se cuje u 6:55 ujutro u autuStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:Ali je fakat fora kad se cuje u 6:55 ujutro u autu
Čuo je i ja u isto vrijeme, vrhunski početak petka...a brijem da će se čut još koji put kroz dan...pa kad krenem tlačit kolege iz ureda: to vam je nova stvar od PJ-a, ali u principu nije nova, sad je malo drugačija, inače je sa Tena, ali tehnički nije sa Tena nego sa Lost Dogsa, a Lost Dogsi su vam...0 -
pajo wrote:siljo wrote:Ali je fakat fora kad se cuje u 6:55 ujutro u autu
Čuo je i ja u isto vrijeme, vrhunski početak petka...a brijem da će se čut još koji put kroz dan...pa kad krenem tlačit kolege iz ureda: to vam je nova stvar od PJ-a, ali u principu nije nova, sad je malo drugačija, inače je sa Tena, ali tehnički nije sa Tena nego sa Lost Dogsa, a Lost Dogsi su vam...
smjestit ce te u neki mracni sobicak bez prozora u podrumu...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Iva: moj pajo je šef svima koji s njim sjede u uredu, dakle i tamo je precjednik! ergo, nek' idu oni u mračnu sobicu u podrumu ako se ne daju ili neće educirati!
a i kad smo kod braceka na 101 ranom zorom, kaj vas dvojica pacijenata radite u autima u 6:55 kad sav normalan narod spava?!?0 -
pajo wrote:Iva: moj pajo je šef svima koji s njim sjede u uredu, dakle i tamo je precjednik! ergo, nek' idu oni u mračnu sobicu u podrumu ako se ne daju ili neće educirati!
a i kad smo kod braceka na 101 ranom zorom, kaj vas dvojica pacijenata radite u autima u 6:55 kad sav normalan narod spava?!?
1. respect
2. kak kaj radimo? fushiramo za 101-icu... Minja i Azer... javljanje sa zagrebačkih cesataStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
Chaos svima!!
moram s vama podijelit da sam bila na Notwistu ovaj tjedan i bilo je ge-ni-jal-noooo!!
Svirali cca. dva i pol sata, a zvuka ko u prichi! jako jako dobro!
odsvirali meni sve poznate hitove i miksali do besvjesti al na vrlo kvalitetan nacin. ostala bi ih slusat jos dva i pol sata
btw. buraz i bend imaju par novih stvari, sva podrska je vrlo dobro doshla i cijenjena
moje skromno misljenje je da su se fakat poboljsali
http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... =1758688600 -
I&M: Eto nas doma sa T.B.F.-a...svaka im čast, napunili su Dom Sportova...svirka i atmosfera odlične, ali malo nekako razbijeno u središnjem dijelu koncerta sa nekim pokušajima akustike/brazilskih ritmova/gostovanja Ibrice Jusića...zadnji dio su razvalili sa redom hitčina i žestoke svirke...e i predgrupa Stillness je bila vrhunska. Eto toliko za sada...
Iva: ja za taj srednji dio imam samo dvije riječi napisati, koje su meni sasvim fajn ukakile taj srednji dio, s posebnim naglaskom na uništenje Nostalgične - Hrvoje Rupčić. Mislim WTF?!? :roll:0 -
aaawww shela opet bila na notwistu!
si spasila kojeg leptira?
ana z, dobar sanlol
0 -
pajo wrote:I&M: Eto nas doma sa T.B.F.-a...svaka im čast, napunili su Dom Sportova...svirka i atmosfera odlične, ali malo nekako razbijeno u središnjem dijelu koncerta sa nekim pokušajima akustike/brazilskih ritmova/gostovanja Ibrice Jusića...zadnji dio su razvalili sa redom hitčina i žestoke svirke...e i predgrupa Stillness je bila vrhunska. Eto toliko za sada...
Iva: ja za taj srednji dio imam samo dvije riječi napisati, koje su meni sasvim fajn ukakile taj srednji dio, s posebnim naglaskom na uništenje Nostalgične - Hrvoje Rupčić. Mislim WTF?!? :roll:
vrag vas jebi šašašve, pa kaj niste rekli da idete na tbf?!? bile sintija i ja.. i još neki...meni je bilo uebersuper - čak sam i ibricu dobro podnijela ali mislim da je bio malo preglasno... ufff. valjda sam ostarila... a nisam mogla biti dalje od zvučnika...
najviše me se dojmila "odjeb je lansiran" - tp mi je tako dobro sjelo... mmmm....
... I surfaced and all of my being was enlightened...
jurasica wrote:vrag vas jebi šašašve, pa kaj niste rekli da idete na tbf?!? bile sintija i ja.. i još neki...
a tvoju smo plavu headbangersku čupu tražili, ali nismo ju našli...
0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads