Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
lestes wrote:hej.. ste dobili vi deep? zadnji (i jedini) koji ja imam je onaj di je bil natječaj za postere.. :(
To smo si i mi danas mislili, jer vec najavljuju novi broj, a mi nismo dobili niti prošli :x . Zadnji koji imamo je taj sa objavom natječaja za postere, a u ovom koji nam je trebao doći su rezultati natječaja...
Ne znam jel ih ostala ekipa po Europi dobila...u svakom slučaju, poslat ćemo im mail da ih malo podsjetimo na naše postojanje...0 -
jurasica wrote:a koji lik?
hah, dobri su moderatori, već su ga obrisali.
ma jučer je neki australac upao ovdje sa spikom da se previše fajtamo sa srbima i da napokon to riješimo, aludirajući valjda na predivnu dječicu, unuke i praunuke još divnije emigracije u tim krajevima koji tradicionalno čekaju grand slam da malo glume 1. svjetski rat, 2. svjetski rat, domovinski rat, rat na kosovu itd.
ali brijem da su ga zapravo obrisali jer je pisao s caps lock.0 -
elcielo wrote:jurasica wrote:a koji lik?
hah, dobri su moderatori, već su ga obrisali.
ma jučer je neki australac upao ovdje sa spikom da se previše fajtamo sa srbima i da napokon to riješimo, aludirajući valjda na predivnu dječicu, unuke i praunuke još divnije emigracije u tim krajevima koji tradicionalno čekaju grand slam da malo glume 1. svjetski rat, 2. svjetski rat, domovinski rat, rat na kosovu itd.
ali brijem da su ga zapravo obrisali jer je pisao s caps lock."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Iva: mi smo ga prijavili modsima da nam je upao s političkom izazivačkom spikom na koju mi ne brijemo i fuj nam je pa smo ih zamolili da reagiraju. pobrisali su i njega i post u kojem ga je Thoughts_Arrive citirao. prokleto su učinkoviti.
ma lik je neki očito lud ko pegla jer posvuda posta nepovezane gluposti i pokreće neke sumanute threadove...ima čovjek problema bit će...0 -
sad više ni deep ne dobivamo
a ko je thoughts arrive? nemrem skužit iz ovog posta koji je ostal dal podje.. il ne :?0 -
lestes wrote:sad više ni deep ne dobivamo
a ko je thoughts arrive? nemrem skužit iz ovog posta koji je ostal dal podje.. il ne :?
eto vam sad svima pouke da morate češće bacit oko na forum, a ne da mi moramo prepričavat kaj je bilo0 -
pajo wrote:Iva: LOL! neeee, on je Hrvat iz Australije koji se siroče bio ful uzrujao oko tog luđaka koji je postao onu glupost...
eto vam sad svima pouke da morate češće bacit oko na forum, a ne da mi moramo prepričavat kaj je bilopokušavam ja pratit to redovito, al eto, promaknula mi ta dva posta
a i čudan mi je novi forum, nikak da se priviknem :?
0 -
lestes wrote:ups :oops: hvala na objašnjenju
pokušavam ja pratit to redovito, al eto, promaknula mi ta dva posta
a i čudan mi je novi forum, nikak da se priviknem :?
najbolje da ću tebi zaozbiljno nekaj zamjerit, a imaš onakvu svijetlu peglačku povijest... :!:
i drži se, svi se privikavamo. i nama isto ide polako, a meni je sve puuuno nepreglednije nego prije, ali kaj je tu je...0 -
A jesu li tipa skinuli skroz sa foruma ili samo onaj post kod nas???CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
pajo wrote:lestes wrote:sad više ni deep ne dobivamo
a ko je thoughts arrive? nemrem skužit iz ovog posta koji je ostal dal podje.. il ne :?
eto vam sad svima pouke da morate češće bacit oko na forum, a ne da mi moramo prepričavat kaj je bilo
haha! lolAdelaide 17/11/2009, Melbourne 20/11/2009, Sydney 22/11/2009, Melbourne (Big Day Out Festival) 24/01/20140 -
0
-
Jel ste vi svi iz Zagreba ?
Moj tata i mater su iz Zadra
Anyone else here from Zadar? Or Dalmacija?
Sorry my Croatian grammar is bad, it's not my first language :oops:
And I am coming to Croatia in June:shock:
I need to improve before I go to Croatia this year :?Adelaide 17/11/2009, Melbourne 20/11/2009, Sydney 22/11/2009, Melbourne (Big Day Out Festival) 24/01/20140 -
Thoughts_Arrive wrote:pajo wrote:lestes wrote:sad više ni deep ne dobivamo
eto vam sad svima pouke da morate češće bacit oko na forum, a ne da mi moramo prepričavat kaj je bilo
haha! lol
ja sam iz varaždina0 -
vedderman wrote:ehej jammerji! kako ste prijatelji? imam jednu stvar koju moram da riješim što prije: treba mi fotke iz koncerta u ljubljani 2000, kompjuter mi se zrušio totalno. a sada nemam ništa više! sječate se ping ponga prije koncerta?
ako neko ima ove fotke bilo bi mi vrlo drago da mi jih pošaljete na mail...
p.s.: da li postoji več koji snimak (dvd) koncerta u zagrebu?
:?: :?: :?:2000 Ljubljana
2006 Vienna, Zagreb
2007 Munich
2009 Berlin
2010 Dublin, Belfast, Berlin, Venice
2011 Montreal, Toronto 1&2
2012 Manchester 1&2, Amsterdam 1&2, Prague, Berlin 1&2, EV Manchester
2013 Worcester 1&2, Brooklyn 1&2
2014 Amsterdam 1&2, Manchester 1&2, Milano, Trieste, Vienna, Berlin
2017 EV Firenze, Taormina 1&2
2018 Amsterdam 1&2, Padova, Prague, Krakow, Berlin
2019 EV Firenze0 -
Bok sused!..Za slike ti ne znam jer nisam bio tamo, tu ti netko drugi mozda moze pomoci.
Sto se tice snimka, postoji jedan i ima ga za downloadati na jamriveru, ali radi se samo o onoj skracenoj verziji od 3-4 zadnje pjesme i to nepotpune. Ostalih snimaka jos uvijek nema.0 -
vedderman wrote:ehej jammerji! kako ste prijatelji? imam jednu stvar koju moram da riješim što prije: treba mi fotke iz koncerta u ljubljani 2000, kompjuter mi se zrušio totalno. a sada nemam ništa više! sječate se ping ponga prije koncerta?
ako neko ima ove fotke bilo bi mi vrlo drago da mi jih pošaljete na mail...
p.s.: da li postoji več koji snimak (dvd) koncerta u zagrebu?
hej...
elcielo i jurasica bi mogle imati, ali hard copy... tada jos nije bilo digitalaca ili su bili rijetki... meni nijedna slika nije uspjela.. 2-3 filma ispucana i nula bodova na kraju od fotki... :(Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
evo da se pohvalim da sam bio na senzacionaloj tekmi sto ne bih bio u stanju da nije bilo senzacionalnog Domagoja koji mi je nabavio karte
(tenks jos jednom)
...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
Thoughts_Arrive wrote:Jel ste vi svi iz Zagreba ?
Moj tata i mater su iz Zadra
Anyone else here from Zadar? Or Dalmacija?0 -
vedderman wrote::?: :?: :?:
oprosti vedderman, već sam vidjela tvoj post jučer, i krenula tražiti slike po kući, i onda me je nešto omelo, i skroz sam zaboravila...
ali, dobro kaže siljo, to su bila vremena bez digi fotoaparata, i ono što imam je možda par skeniranih slika.
ali, stavim ih čim (i ako) ih nađem.0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads