Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Dirty Frankk wrote:Deep nisam dobio a bogami ga dobro kasne.
Baš sam sad gledao karte za DM i razmišljam o žutim tribinama istok ili zapad sve jedno mi je. karta 370kn.
Ja još nisam dobio onaj refund za izgubljeni poster...lik me nekako zavlaći...popizdit ću. A sa tom lovom mislio sam naručiti TEN Box :evil: valjda se neće brzo još rasprodat.
mislim da se ne treba bojati... bit će za svakoga...a ako treba nekoga napeglati, znaš kome se trebaš javiti!!!
@ranac - a kaj ti briješ oko arene?!?skužila sam te ja... zapravo si htio vidjeti kako se ušuljati na koncerat od prljavaca, jel tak?
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jurasica wrote:@ranac - a kaj ti briješ oko arene?!?
skužila sam te ja... zapravo si htio vidjeti kako se ušuljati na koncerat od prljavaca, jel tak?
nope... poceo sam s pripremama za akciju "PJ tour 2009"... ovo je bio kratki tecaj "Kako se ušuljati na ZG PJ soundcheck - for dummies"Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
jel i vas baci nazad na glavni izbornik
kad se ulogiravate? malo annoying al ajd.
pa bas je ovdje nekak cozy
vauu bas bi bilo kul da bude kakava turnejica u dogledno vrijeme!0 -
Hey Shela...super icon picture, upravo očekujem ovih dana da mi tip pošalje taj poster.
and let's all hope for the next tourCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Nova U2 pjesmica, nije da mi se ne svida nego je uzasna.
http://goyb.u2.com/
Nego, gdje je nestao momak pod nickom U2fan19nesto? Sjecam se da je bio cesto na forumu, pa i na jednom meet-u, a onda nestaje netragom.0 -
VB256627 wrote:Nova U2 pjesmica, nije da mi se ne svida nego je uzasna.
http://goyb.u2.com/
Nego, gdje je nestao momak pod nickom U2fan19nesto? Sjecam se da je bio cesto na forumu, pa i na jednom meet-u, a onda nestaje netragom.
a za U2fana nemamo pojma di je...zadnji put smo ga vidjeli dosta, dosta davno...0 -
jurasica wrote:eee, a mi nismo dobili zadnji deep, jel tak? neka me netko razuvjeri, ali ono, trebali smo ga dobiti negdje prije cca 3 mjeseca, kaj ne?
majčicu im njihovu!!!
inače, mi smo vam supač! mala beba ima nadimak veliki žderonja i bojim se da se uvrgnula na mene!!!raste ko gljiva u svim smjerovima i jako je slatka, bez obzira kaj više liči na vikija...
što se tiče dm, ja nisam još hodočastila njihove koncerte, ali moram reći da me ovaj u areni jako zaintrigirao... imam fore još do 5 mj za odlučiti se, ali mi je već drago da neki frikovi idu pa se sigurno vidimo onda u zg, ne?
Baš mi je drago da bebać napreduje! Naša je danas bila na "generalki" pa se sva smijala na dr-med, što dotičnoj nije baš bilo jasno (obično bebe plaču). No, našoj maloj je ona ispunila 2-3 najvažnije stvari: skinula ju u pelenu, premetala ju po rukama i naravno beljila joj se u facu. Naravno, mala joj je odmah vratia istom mjerom uz smješak i gugutanje.
Da mi je samo zati što si misle bebe.
Uglavnom, zajedno s mojim prijateljem koji se rodio samo 10-ak sati prije mene, u istoj bolnici, bijah na DM u Domu sportova prije koju godinu i nije bilo loše, ali ipak sam ja dugogodišnji fan, plus već "poodmakla" životna dob čini svoje. Ipak, nije to PJ da bi išao još jednom.
Mislim da ako PJ ove godine ne odsviraju po nekom od kontinenata, neću im uzeti za zlo, već samo skupljati lovu za sljedeću turu. Pih, ako Šokre može ove godine u Nepal, mogu i ja na koncert, ali ne idem sam.0 -
Ed, Mike i Jeff navratili na proslavu inaugauracije u Seattleu, a majstor je naravno malo i zapjevao:
http://www.rollingstone.com/rockdaily/i ... n-seattle/
Presmiješna priča nekog fana sa istog događaja...kaže čovjek: I pee'd next to Eddie at the Tractor last night....
viewtopic.php?f=4&t=917560 -
Hrvatska, Hrvatska!!!!
Koji je gušt ih gledat.
Ide li tko od vas na koju utakmicu sad kad se sele u ZG Arenu??CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Hrvatska, Hrvatska!!!!
Koji je gušt ih gledat.
Ide li tko od vas na koju utakmicu sad kad se sele u ZG Arenu??
ja imam objektivne razloge zašto ne mogu, ali da čujem ostale!!! ajmo, di ste sada?!?!kad treba hodati po koncertima, onda nije bed, ono, potegnuti preko vel. bare, ali kad su tekme i kad treba tu u dvorištu navijati za HRVATSKA!! HRVATSKA!!! onda ni glasa, ha?
ma baš mi je bed - otišla bi na tekmu samo tako... moj viki ide na polufinale u zagrebu (predsjednik uprave vodi cijelu firmu na tu tekmu, ne?) pa će mu se valjda potrefiti da HRVATSKA!!! HRVATSKA!!! bude tamo... blago njemu....
... I surfaced and all of my being was enlightened...
ja sam danas ujutro gledao karte (25.1.) za kupit i bilo ih je 500. dosao 2 sata kasnije i sve rasprodane. bas sam ubediran
zna neko nekog ko bi mi mogao prodat il ikako nabavit 2 karte za ovu nedjelju? (il subotu)
hvala...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
jurasica wrote:ja imam objektivne razloge zašto ne mogu, ali da čujem ostale!!! ajmo, di ste sada?!?!
kad treba hodati po koncertima, onda nije bed, ono, potegnuti preko vel. bare, ali kad su tekme i kad treba tu u dvorištu navijati za HRVATSKA!! HRVATSKA!!! onda ni glasa, ha?
ma zekamo se samo malo, ali činjenica je da nam trenutni rukomet predstavlja sve kaj ne valja u ovoj državi - mafijašenje, politiku di je ne bi nikako smjelo biti, zabavljanje ljudi sportom po 'kruha i igara' modelu dok nam država lagano ide u k... i tak...valjda smo zbog Ivinog posla malo više u bananioko tih stvari...
ali naravno, tko si samo gušta u sportu i odvoji si ih od cijele okolne spike, go right ahead...uživajte people!
a osim toga, HRVATSKA! HRVATSKA!
p.s. - juras, pliz nas nemoj napeglat...0 -
pajo wrote:I&M: evo osjetismo se prozvani pa bumo samo rekli da Ed nije nikad snimio reklamu za HDZ, kaj ne?!?
ma zekamo se samo malo, ali činjenica je da nam trenutni rukomet predstavlja sve kaj ne valja u ovoj državi - mafijašenje, politiku di je ne bi nikako smjelo biti, zabavljanje ljudi sportom po 'kruha i igara' modelu dok nam država lagano ide u k... i tak...valjda smo zbog Ivinog posla malo više u bananioko tih stvari...
ali naravno, tko si samo gušta u sportu i odvoji si ih od cijele okolne spike, go right ahead...uživajte people!
a osim toga, HRVATSKA! HRVATSKA!
p.s. - juras, pliz nas nemoj napeglat...
ma ne bih nikada na precjednika i prvu damu i moram reći da se suštinski slažem s vama i kad vidim onog gobca, kosa mi se nakostriješi, ali ipak... kada je bilo koja hrvatska vrsta u pitanju, pa i ona u curlingu, onda moramo združeno navijati... nekada imam osjećaj da smo mi hrvati jedino u tome dobri i složni...... I surfaced and all of my being was enlightened...
ehej jammerji! kako ste prijatelji? imam jednu stvar koju moram da riješim što prije: treba mi fotke iz koncerta u ljubljani 2000, kompjuter mi se zrušio totalno. a sada nemam ništa više! sječate se ping ponga prije koncerta?
ako neko ima ove fotke bilo bi mi vrlo drago da mi jih pošaljete na mail...
p.s.: da li postoji več koji snimak (dvd) koncerta u zagrebu?2000 Ljubljana
2006 Vienna, Zagreb
2007 Munich
2009 Berlin
2010 Dublin, Belfast, Berlin, Venice
2011 Montreal, Toronto 1&2
2012 Manchester 1&2, Amsterdam 1&2, Prague, Berlin 1&2, EV Manchester
2013 Worcester 1&2, Brooklyn 1&2
2014 Amsterdam 1&2, Manchester 1&2, Milano, Trieste, Vienna, Berlin
2017 EV Firenze, Taormina 1&2
2018 Amsterdam 1&2, Padova, Prague, Krakow, Berlin
2019 EV Firenze0 -
hard_sun wrote:ja sam danas ujutro gledao karte (25.1.) za kupit i bilo ih je 500. dosao 2 sata kasnije i sve rasprodane. bas sam ubediran
zna neko nekog ko bi mi mogao prodat il ikako nabavit 2 karte za ovu nedjelju? (il subotu)
hvala0 -
Ovaj lik piše gluposti po cijelom forumu tako da ga treba izignorirat...još smo ga i prijavili pa bi to trebalo sredit stvar bez našeg daljnjeg uzrujavanja...0
-
pajo wrote:Ovaj lik piše gluposti po cijelom forumu tako da ga treba izignorirat...još smo ga i prijavili pa bi to trebalo sredit stvar bez našeg daljnjeg uzrujavanja...
neki kreten, treba bi ga zabranit tako de ne moze pisati gluposti po cijelom forumu.Adelaide 17/11/2009, Melbourne 20/11/2009, Sydney 22/11/2009, Melbourne (Big Day Out Festival) 24/01/20140 -
hej.. ste dobili vi deep? zadnji (i jedini) koji ja imam je onaj di je bil natječaj za postere.. :(0
-
nope, ništa od deepa...0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music