Toliko bi i meni trebalo bit ako dobijem sva 4 standing u teoriji...al zasad nis. Grizem se sto sam stavila trst i seated jer je skup, a ipak ne bih isla na tribinu bas u Trst...
Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
ma kakva nervoza.. ovo je win win.. nešto ćemo svi dobit, a za ono što ne dobijemo imamo još cijeli dan sutra za odlučit šta se kupuje na general sale.. i to jeftinije
meni isto stoji charged za sva 3, iako nikakve potvrde nema, a mislim da bi najbrže došla potvrda od kartice
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
ma kakva nervoza.. ovo je win win.. nešto ćemo svi dobit, a za ono što ne dobijemo imamo još cijeli dan sutra za odlučit šta se kupuje na general sale.. i to jeftinije
meni isto stoji charged za sva 3, iako nikakve potvrde nema, a mislim da bi najbrže došla potvrda od kartice
Da, valjda sam dobila... mada mi je nevjerojatno da sam dobila sva 4... ono, anfakinbilivabl!!!
Malo ste me zbedirali s ovim pricama kak vam idu oni obicni frendovi na koncerte pa se onda necemo mi kao nuklearna grupa druziti, ali ok, to je zivot... svi imamo neke druge frendove...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Da, valjda sam dobila... mada mi je nevjerojatno da sam dobila sva 4... ono, anfakinbilivabl!!!
Malo ste me zbedirali s ovim pricama kak vam idu oni obicni frendovi na koncerte pa se onda necemo mi kao nuklearna grupa druziti, ali ok, to je zivot... svi imamo neke druge frendove...
za nuklearnu grupu postoji ostatak turneje... treba i "mladima" objasniti neke stvari, a trst im je najblizi
Ma Juras, ne brini, svi se budemo druzili...Moramo im objasniti, da, i zarazit ih malo.
Kako to mislis, Anice ti, da se sefu u Becu nece svidjet PJ??? Pa kakva je to osoba kojoj se ne bi svidjelo na PJ-u?
evo da se i ja oglasim...dobila sve stajanje Berlin, Beč, Milano i Trst :shock:
Bilo mi je isto pisalo total charged, prije nego su sa strane napisali WON, tako da vjerojatno bude i vama
ja sam u šoku
ok, cini se da je masa ljudi dobila za Bec... ja sam in za jednu spare ako netko ima viska.. trep trep...
isto i za AMS, ali tu cu mozda trebati dvije... cekam jos..
Comments
sad lijepo zbroji i znas sto si sve dobila... zvuci kao 4 koncerta
pa stvarno, brijem da to znaci da su te chargali, samo cekaj WON status... go you! :-)
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
Oh please let me sleep its Christmas time
http://youtu.be/2Eb1zanaVRg :corn:
ne biste vjerovali, ali meni je prvi put
pa ja sam mislio da zbog lutrije nece biti F5... kad ono, svi cekamo Suzanu Mancic da izvuce brojeve...
da, neki dobili sve sto su stavili, neki nisu dobili nista, a stavili samo jedan... nema pravila...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
za nuklearnu grupu postoji ostatak turneje... treba i "mladima" objasniti neke stvari, a trst im je najblizi
Kako to mislis, Anice ti, da se sefu u Becu nece svidjet PJ??? Pa kakva je to osoba kojoj se ne bi svidjelo na PJ-u?
trieste GA WON
Trst - DOBIO!
:shock:
tu jos nista...
same here
same here!
naravno, a kaj sad... idemo tezim putem ako ovako ne prođe
A i ne znam da je itko ikad osto bez karte ovako ili onako
Bilo mi je isto pisalo total charged, prije nego su sa strane napisali WON, tako da vjerojatno bude i vama
ja sam u šoku
isto i za AMS, ali tu cu mozda trebati dvije... cekam jos..