Pearl Jam in Zagreb!

18128138158178181290

Comments

• snih:

Moja gospođa i ja nazočit ćemo nastupima skupina Eagles Of Death Metal i TBF.

Samo da se zna.

Jučer sam poslao mail da me sinhronizuju pa se nadam da će to uskoro biti napravito! :D
  • lestes
    lestes Posts: 959
    opet sam uspjela zakasniti na link :D o čem se radilo?
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    http://www.jutarnji.hr/spektakli/showbi ... ,150203.jl

pise Jutarnji da "nasi decki" sviraju za pola milijuna americkih novaca..

ako sad krenem sa stednjom... :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    siljo wrote:
    http://www.jutarnji.hr/spektakli/showbiz/clanak/art-2009,1,30,,150203.jl

pise Jutarnji da "nasi decki" sviraju za pola milijuna americkih novaca..

ako sad krenem sa stednjom... :)
    KOLIKO??? :shock: :lol: :roll: :cry:
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    Hej svima!

Vidim ima se koncerata doma - super!! :) u berlinu ih ima isto al naime downside je da se fakat skoro sve
    treba kupit bar 2-3 mjeseca unaprijed jer se ful brzo rasproda - zvuchi poznato?? ;)

moram s vama podijelti da sam proshla racunovodstvo jeeee! :D

...i sad se odmaram i odmaram :)

kisiii
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    shela wrote:

kisiii
    Iva: jeeeee! aj sad nazad podvodno ronit ili kaj već radiš tam di jesi... 8-):mrgreen:
  • killroy
    killroy Posts: 739
    siljo wrote:
    VB256627 wrote:
    Nego, jel ide netko mozda na Eagles of Death Metal u Zg? Ja razmisljam i razmisljam, pa tu i tamo malo razmisljam :D

idem...

inace, 25.02. su u KSET-u Supersuckers... http://www.muzika.hr/default.aspx?id=19364

ako imate priliku svratite... prosli put je bilo odlicno... Ana, jel ok? ;)

opaaaaaaaaa
    o da o da o da...zagarantirano dobra zabava...definitivno idem
    a ni eagles of death metal nisu za bacit
  • Ne radi mi link od jutarnjeg lista...što se to najavljuje???

Ja sam inaće u banani ima već 7 dana neka viroza me je pokosila, sad sam pod dekicom i gledam Immagine in Cornice :D

I ja bi na neki dobar koncert da mogu :(
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    Lagano stiže sve više vijesti o novom albumu, recimo Mike je prije neki dan u interviewu za neku radio postaju u Sijetlu rekao da već imaju 18-19 pjesama i da spremaju izići sa albumom u 8. ili 9. mjesecu...
  • Pa sa 18-19 pjesama može i dupli album :D ili će biti dosta B side materijala sve jedno je mrak news!!
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    shela wrote:

kisiii

ma bravo!!! ti si prava majstorica... :) meni je trebalo 3 puta da položim računovodstvo, majku mu j....!!! :D
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    Pa sa 18-19 pjesama može i dupli album :D ili će biti dosta B side materijala sve jedno je mrak news!!

uf, to bi bilo sjajno... kad su potukli rekord sa najviše izdanih cd-ja u jednoj godini, mogli bi i napraviti novi rekord - najviše pjesama na novom albumu... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • Super vijesti :)..xmas tour :mrgreen:
  • dober večer dragi prijatelji. samo me zanima da li ste več dobili deep vol 3? ja ga nisam još dobio a danas razgovarao sam sa jednim portugalcem i on pravi, da ga je več dobio u decembru. kako je to možno?
    mišn imposibl :geek:
    2000 Ljubljana
    2006 Vienna, Zagreb
    2007 Munich
    2009 Berlin
    2010 Dublin, Belfast, Berlin, Venice
    2011 Montreal, Toronto 1&2
    2012 Manchester 1&2, Amsterdam 1&2, Prague, Berlin 1&2, EV Manchester
    2013 Worcester 1&2, Brooklyn 1&2
    2014 Amsterdam 1&2, Manchester 1&2, Milano, Trieste, Vienna, Berlin
    2017 EV Firenze, Taormina 1&2
    2018 Amsterdam 1&2, Padova, Prague, Krakow, Berlin
    2019 EV Firenze
  • lestes
    lestes Posts: 959
    vedderman wrote:
    dober večer dragi prijatelji. samo me zanima da li ste več dobili deep vol 3? ja ga nisam još dobio a danas razgovarao sam sa jednim portugalcem i on pravi, da ga je več dobio u decembru. kako je to možno?
    mišn imposibl :geek:
    hej! baš smo to nedavno komentirali. zadnji deep koji smo dobili je winter/spring 2007, vol 2.. onaj di je bil natječaj za postere. ko da su zaboravili na nas :(
  • nema Deep-a, bar ne u Rijeci..a mislim da nitko od ostalih takoder nije dobio.

I moram izrazit nezadovoljstvo sto su se ova arogantna bica iz administracije foruma vec 3 puta oglusila na moje mailove vezane uz promjenu username-a. Idem do Strassbourga ako treba, veceras im saljem jos 5 komada.

do daljnjega bojkotiram goods sekciju!
  • VB256627 wrote:
    nema Deep-a, bar ne u Rijeci..a mislim da nitko od ostalih takoder nije dobio.

I moram izrazit nezadovoljstvo sto su se ova arogantna bica iz administracije foruma vec 3 puta oglusila na moje mailove vezane uz promjenu username-a. Idem do Strassbourga ako treba, veceras im saljem jos 5 komada.

lol
    Reci im, reci. :mrgreen:
    Ma ne, ozbiljno, pisi im mailove i fino objasni, nek te izvole syncat. Kakvo je to username, nisu ovo zvjezdane staze! :roll:
  • VB256627 wrote:
    nema Deep-a, bar ne u Rijeci..a mislim da nitko od ostalih takoder nije dobio.

lol
    Reci im, reci. :mrgreen:
    Ma ne, ozbiljno, pisi im mailove i fino objasni, nek te izvole syncat. Kakvo je to username, nisu ovo zvjezdane staze! :roll:

PS nema Deep-a ni u Kastvu, okolici Rijeke, al mi ionako dobijemo sve zadnji. 8-)
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    malo vijesti o albumu:

A: http://img12.imageshack.us/img12/4478/rspj1ip7.gif
    B: http://img514.imageshack.us/img514/1510/rspj2ll5.gif

kaj se tice Deepa, nula bodova i kod mene...
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • pajo
    siljo wrote:

WOW!!! Officially se naježio od svake riječi u ovom članku :mrgreen:

Posebno ono gdje Ed kaže:
    "I'm thinking about setlists. Will this be a song we'll play every night?"