*__Pearl Jam >>> Hungary__*

1454648505170

Comments

• lilingerlilinger London, UK Posts: 475
    shinning wrote:
    tényleg az esőkabátról jut eszembe...nincs véletlenül mégegy olyan kicsire összehajtogatható, könnyű esőkabátot kölcsönbe.

Bár nem hinném, hogy össze tudunk egyeztetni egy találkát :D de ha valaki(d) jár még ma a Baross-Kálvin-Körút környékén olyan 7-8 körül, szívesen adok egy összehajtós esőkabát.
    Nagyi már Katowicében sétáltatta egy darabon :D Épp mikor zuhanyozni indult ;)
    I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack
  • RicsardRicsard Posts: 1,943
    Kedves Monyó és Manda!

Nem tudom, hogy tervezitek az utazást, de a madridi tapasztalatok alapján remek lenne, ha csak kézipoggyászt hoznánk erre a minimális időre...ezzel is nyerve minimum fél órát, és nem kéne a csomagokra várni a szalagnál...ugyanis sietnünk kéne, így se biztos, hogy odaérünk kapunyitásra!

Van egy saját esőkabátom, illetve egy összehajthatós nÁ:)jlon reklámköpenyem, azt elhozhatom neked! Meg az Arnhemben vásárolt gyönyörűség:)

Hánykor találkozzunk a reptér bejáratánál ( Ferihegy 1) holnap?
    Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
    Eddie: Dublin & London
  • shinningshinning Posts: 256
    Ricsard wrote:
    Kedves Monyó és Manda!

Nem tudom, hogy tervezitek az utazást, de a madridi tapasztalatok alapján remek lenne, ha csak kézipoggyászt hoznánk erre a minimális időre...ezzel is nyerve minimum fél órát, és nem kéne a csomagokra várni a szalagnál...ugyanis sietnünk kéne, így se biztos, hogy odaérünk kapunyitásra!

Van egy saját esőkabátom, illetve egy összehajthatós nÁ:)jlon reklámköpenyem, azt elhozhatom neked! Meg az Arnhemben vásárolt gyönyörűség:)

Hánykor találkozzunk a reptér bejáratánál ( Ferihegy 1) holnap?

én személy szerint nem szeretnék kézipoggyászozni. Azt sem tudom, mit hogy kell csomagolni, a kencéket mibe, hogyan....
    Nekem nincs időm már rá hogy ezeket elintézzem..túlóráznom is kell...stb..
    hideg is lesz, meleg cuccok, bakancs..stb. meg a hátizsákom, még ha nincs is tele nem igazán tűnik kézipoggyásznak... Bocsánat, bocsánat :-(

köszi az eső ellenzőket, tökéletes lesz :-)
    1996: Budapest
    2005: Gorge, Vancouver
    2006: Arnhem, Prága, Bécs
    2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
    2009: Rotterdam, Berlin
    2010: Dublin, Belfast, Berlin
    lilinger wrote:
    Bár nem hinném, hogy össze tudunk egyeztetni egy találkát :D de ha valaki(d) jár még ma a Baross-Kálvin-Körút környékén olyan 7-8 körül, szívesen adok egy összehajtós esőkabát.
    Nagyi már Katowicében sétáltatta egy darabon :D Épp mikor zuhanyozni indult ;)

nagyon köszönöm, de Ricsárd tud nekem hozni...köszi köszi
    shinning wrote:
    nagyon köszönöm, de Ricsárd tud nekem hozni...köszi köszi

Igem, látom...

Amúgy szinte Veletek élem át az indulás izgalmait :D kár, h az út végén nem lesz koncert :(
    I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack
    lilinger wrote:
    Igem, látom...

Amúgy szinte Veletek élem át az indulás izgalmait :D kár, h az út végén nem lesz koncert :(

még meggondolhatod magad :-)
    shinning wrote:
    én személy szerint nem szeretnék kézipoggyászozni. Azt sem tudom, mit hogy kell csomagolni, a kencéket mibe, hogyan....
    Nekem nincs időm már rá hogy ezeket elintézzem..túlóráznom is kell...stb..
    hideg is lesz, meleg cuccok, bakancs..stb. meg a hátizsákom, még ha nincs is tele nem igazán tűnik kézipoggyásznak... Bocsánat, bocsánat :-(

köszi az eső ellenzőket, tökéletes lesz :-)

Oké, csak gondoltam, két napra megyünk és sietünk a Goffert Parkba...:)
    Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
  • manda10manda10 Posts: 32
    nekem is lesz csomagom, bocs :(

mikor találkozzunk? 9.15kor pl?
    1996 Budapest
    2007 Novarock - Nijmegen
    2010 Belfast - Venice
    2012 Amsterdam - Berlin I - Berlin II
    2014 Trieste - Vienna
    shinning wrote:
    még meggondolhatod magad :-)

Sajnos több dolog miatt sem...pl költözik a mhely, ahol a TO-sokat sem fizetik túl :(
    Pedig...hajjjjjaj...

De majd Nektek tök jó szórakozást meg éljetek vissza jól Ricsard úr meghívásával! :D:D:D
    A 9:15 egy szimpatikus időpont, nekem megfelel!
    lilinger wrote:
    Sajnos több dolog miatt sem...pl költözik a mhely, ahol a TO-sokat sem fizetik túl :(
    Pedig...hajjjjjaj...

De majd Nektek tök jó szórakozást meg éljetek vissza jól Ricsard úr meghívásával! :D:D:D

Köszi szépen!!!
    Ami pedig a lilakupakos fügevodkát illeti, állom a szavam!!!
    lilinger wrote:
    Pedig...hajjjjjaj...

jaaa ezt nem tudtam, hogy Ricsárd áll minden költséget...de oké benne vagyok :-))) igazán kedves vagy Ricsárd!!!!!
    Ricsard wrote:
    Oké, csak gondoltam, két napra megyünk és sietünk a Goffert Parkba...:)

igen igen értem...csak valahogy ez nekem elég macerás....

10.45 kor megy a gép, elvileg 8.45kor kinn kell lenni. Én sem szoktam 2 órával indulás előtt megjelenni.....Ricsárd Ti mentetek legutoljára fapadossal, Te tudod mi a helyzet...de mi tavaly nagyon sokat álltunk sorba a bejutáshoz...
    ja és hogy nem helyjegyes?
    A 9:15 abszolút biztonságos időpont, ha mindenki odaér! A lényeg, hogy 40 perccel az indulás előtt, vagyis legkésőbb 10-ig a reptéren legyünk.

Zsuzska, Orsi, Monyó: az eddigi túrán használt ideiglenes telefonszámomat törölhetitek, újból életbe lépett az előző (20314...)!!! (A további galibák megelőzése érdekében!)

Manda! Küldtem privát üzenetet :p!
  • Monyó! azt a táskádat viszed, ami katowicében is nálad volt? mert az simán felmegy kézinek (durvábbakat is láttam itt az elmúlt hetekben), annyit kell megtenned, hogy a kencés cuccokat egy átlátszó zacsiba teszed külön! persze ha nem is akarod, az más... ;)

más: olvastátok mik történtek koppenhágában??? nagggyon durva koncert lehetett, orsit faggassátok ki ezerrel minden részletről!!! (főleg azt akarom tudni, hogy jött az veddernek hogy ilyen laza robbie williams-es jelleggel felhívjon valami csajt a színpadra h énekeljen neki ... :eek: :confused: )

úúúúúú nagyon jó lesz nektek! :D
    stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.
  • sailorgirliesailorgirlie Posts: 197
    Roviden es tomoren Koppenhaga: MAGIC!!! :D:D:D

Persze mindent elmondok majd reszletesen.

Ricsard, dobj egy text-et lecci a telcsimre, mert nincs meg a regi szamod!!!!

Pussz
    Euro 2007: Madrid 09/06 Wembley 18/06, Düsseldorf 21/06, Copenhagen 26/06, Nijmegen 28/06, Werchter 29/06

Astoria 20/04/06
    Reading - 27/08/06
    Vienna - 25/09/06 - the BEST day of my life
  • SeriSeri Posts: 143
    B*meg ... Most sírhatnékom támadt a koppenhágai set listet böngészve ... :(

In Hiding, Light Years, Breath, Hard To Imagine ... Meg ami még volt ott ... ... ... ... Áááááá ...

Jó utat a népnek és hasonló élményeket!
    2000: Katowice 2.; Saratoga Springs
    2006: Prague; Vienna
    2007: Katowice
    2009: Berlin
    Ja, ja, leírhatatlan buli lehetett!!!

Remélem a kedvenc hollandjaik számára is tartogatnak meglepetéseket:p 15 óra és minden kiderül:D
  • Seri wrote:
    B*meg ... Most sírhatnékom támadt a koppenhágai set listet böngészve ... :(

In Hiding, Light Years, Breath, Hard To Imagine ... Meg ami még volt ott ... ... ... ... Áááááá ...

Jó utat a népnek és hasonló élményeket!

Abszolút átérzem ... !!!!! :o
    stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.
    mit keresünk a második oldalon? :)
    1996 Budapest
    2007 Novarock - Nijmegen
    2010 Belfast - Venice
    2014 Trieste - Vienna
    hol vagytok többiek?

sajna én nem jutottam be az első palánk elé, de a setlist magáért beszél! én a Leash-től dobtam egy hátast! Na meg az egész, ááá, ez nem az 'elmesélem' esete :) az a rengeteg duma, hm, ezeket a daccsokat tényleg elkényezteti a zenekar ;)
    merre jártatok, írtam sms-t, de nem jött válasz?
    m
    1996 Budapest
    2007 Novarock - Nijmegen
    2010 Belfast - Venice
    2014 Trieste - Vienna
    Télleg második oldal?

Kézzeljétek! Én vagyok az elmúlt 10 év legnagyobb lúzere...pénteken elszállt minden adatom...incl a bécsi képeim meg videóim :(
    lilinger wrote:
    Télleg második oldal?

Kézzeljétek! Én vagyok az elmúlt 10 év legnagyobb lúzere...pénteken elszállt minden adatom...incl a bécsi képeim meg videóim :(

Hú, bassssszki:eek:, részvétem :mad:!!!
    Ricsard wrote:
    Hú, bassssszki:eek:, részvétem :mad:!!!

Én vagyok a béna...de akkor is...úgy érzem, nincs múltam... :(
    manda10 wrote:
    hol vagytok többiek?

sajna én nem jutottam be az első palánk elé, de a setlist magáért beszél! én a Leash-től dobtam egy hátast! Na meg az egész, ááá, ez nem az 'elmesélem' esete :) az a rengeteg duma, hm, ezeket a daccsokat tényleg elkényezteti a zenekar
    merre jártatok, írtam sms-t, de nem jött válasz?
    m

Helló!

Fú, mi 4 után értünk ki, már szinte tele volt a fő dühöngő, de végül bepofátlankodtunk Stone oldalán a tömegbe! Nem volt 10c jegyünk, késve is érkeztünk, mégis kb. ott álltunk, ahol Katowiceben!:) Az smsedet sajnos későn olvastam el, és nem tudtam már írni, sem okosakat tanácsolni, mert addigra karszalaggal lehetett már csak bejutni a színpad előtti szekcióba!!!:(
    Móni találkozott a német lánnyal, akivel folyton ugyanazon a koncerteken találkoznak és buliznak együtt, de őt teljesen megközelítenünk nem sikerült. Összeakadtunk ugyanis egy f***fej párossal már megint, akik bár nem voltak olyan agresszívek, mint a madridi kretének, azért próbáltak úgy viselkedni, mintha minimum egy black tie nagyestélyi rendezvényen vettek volna részt, nem egy rockkoncerten.;) és nem nagyon engedtek minket még a korlát közelébe sem. Móni azért ügyesen befurakodott közéjük a koncert második felében, úgyhogy ő az első sorig jutott, én a másodikig, Orsika és új cimboránk, Dusán pedig szorosan mögöttünk álltak!
    Az előzenekarok jól muzsikáltak, különösen az Incubus, bár jópofa volt látni egy bongyor hajú napszemüveges rock n' roll arcot csatlakozni a Kings Of Leonhoz...Mr. Eddie Vedder himself!!!
    A kedvezőtlen előrejelzések ellenére az idő abszolút kellemes volt, enyhén meleg volt, sütött a nap, de nem tűzött szerencsére!
    Összecimboráztunk a körülöttünk álló hollandokkal, feljuttattuk a magyar zászlót a kivetítőre (ez ügyben odajöttek hozzánk hollandok gratulálni!!!:)), Móni 3x is tudott hozni sört, szana- meg széténekeltük a torkunkat, megúsztuk tolakodás és nyomulás nélkül...és egy újabb bitang energikus koncertben volt részünk. Számomra itt mind a három korábbi koncert erényei egyesültek:
    Madrid: hangos közönség, könnyű előrejutás
    Katowice: őrült gyors, energikus koncert, egy igazán lelkes és csúcsformában lévő zenekar
    Nova Rock: jó hangzás, élvezetes koncertkörülmények, fasza előzenekarok!!!

Azaz setlist ide vagy oda, itt semmire nem lehetett panaszunk, rettenetesen jól éreztük magunkat. Mónival újból megállapítottuk, hogy a PJ/Hollandia kombó továbbra is kihagyhatatlan.
  • na véééééégre valami beszámoló!!!! :D bár a sűrűjét már megkaptam Mónitól reggel telefonban, de már tényleg éppen reklamálni akartam hogy hol marad a tudósítás... :o

hátttt, nagyon büszke vagyok rátok! :D (meg Rics, jót röhögtem az sms-en:)) most viszont lassan itt az ideje hogy összeüljünk, összerakjuk/megosszuk az emlékeinket, fotókat, ilyesmi, és alkoholba fojtsuk a bánatot, hogy egy időre vége... :o
    lilinger wrote:
    Én vagyok a béna...de akkor is...úgy érzem, nincs múltam... :(

se pendrive-ra, se dvd-re nem írtad ki???
    na véééééégre valami beszámoló!!!! :D bár a sűrűjét már megkaptam Mónitól reggel telefonban, de már tényleg éppen reklamálni akartam hogy hol marad a tudósítás...

hátttt, nagyon büszke vagyok rátok! :D (meg Rics, jót röhögtem az sms-en:)) most viszont lassan itt az ideje hogy összeüljünk, összerakjuk/megosszuk az emlékeinket, fotókat, ilyesmi, és alkoholba fojtsuk a bánatot, hogy egy időre vége...

gondoltam!
    nem tudom mit érezhetett az, aki végignézte a teljes háromhetes túrát...de én baromi fáradt voltam: a szombat délelőtti érkezé ellenére csak vasárnap késő délután kerültem használható állapotba, még a Forma 1-en sem bírtam nyitva tartani a szemeimet, pedig Raikkonen végre az élen haladt :) gondoltam is Rád, Móni...hogy neked sikerült-e ébren maradni?
    Most viszont meló, ezt a hetet még ki kell bírni!

Ja, és Nijmegen talán a legszebb névnapi ajándék volt, amit csak kaphattam!:D

Ami a PJ koncert utáni depressziós tüneteket illeti, még nem érzem, mert sikerült feltöltődnöm rengeteg élménnyel, bár azt a madridi repkedést meg a köztes érettségiztetést szerintem máig nem hevertem ki... Persze a találkozó ötletét támogatom, rajtam most sem fog múlni a megvalósítás!
  • a katowicei csapatnak (ezen kérem szépen nevetni kell, sőt, hangosan kacagni):

http://www.youtube.com/watch?v=CBUTaIfggFk&mode=related&search
    dzsííííííííz...ez övön aluli volt! Végignéztem, hátha végre szó szerint is pofára esik vagy leszakad az arca ennek a rémes Creed imitátor majomnak, de nem :(
Sign In or Register to comment.