*__Pearl Jam >>> Hungary__*
Comments
-
GyöngyLekvár wrote:ok, szeretném felhívni a figyelmedet az előző post-om időpontjára
'Szta k#!]va!!! Tudsz élni!
Én akkor már a fogamat mostam, s készültem kikísérni az exemet a Keletibe
...és mégis hogy néz ki az a titokzatos idegen a pesti éjszakában?I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
lilinger wrote:'Szta k#!]va!!! Tudsz élni!
Én akkor már a fogamat mostam, s készültem kikísérni az exemet a Keletibe
...és mégis hogy néz ki az a titokzatos idegen a pesti éjszakában?
az ex aki ott tölti az éjszakát, Te is tudsz élni!
a titokzatos idegen...? hahacsak annyit mondanék: Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
GyöngyLekvár wrote:az ex aki ott tölti az éjszakát, Te is tudsz élni!
a titokzatos idegen...? hahacsak annyit mondanék: Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
Merő emberbaráti szeretet csupán. Bécsbe készült. Ha nem kísérem ki a Keletibe, eltéved, mert nem tömegközlekedik, csak évente 2x...burzsuj!
DE! Ami még viccesebb, h az imént telefonon navigáltam a Westbanhoftól a Mariahielferre, mert már a Stadthalle felé kavargott...
Én régebben - mikor még fiatal voltam és jártam bulizni:D:D - mindig egy alacsony, tömzsi, kreol bőrű, kalapos faszival futottam össze, aki folyton plakátokat ragasztott mindenfelé magáról.
Később kiderült, hogy verseket is ír, s fel akarta eccer szedni az egyik legjobb barátomat, aki csak azért nem hajlott a dologra, mert nem volt a zsánere...
Egy ideje már nem látom. Igaz, ritkán grasszálok mostanában az Oktogon környékén, s rég nem jártam a Hunnia kávézójában sem.I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
lilinger wrote:rég nem jártam a Hunnia kávézójában sem.
nem zárt be az a hely nemrég...?
én is jártom oda még annak idején jó sokat, szerettemstood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
GyöngyLekvár wrote:szeretném felhívni a figyelmedet az előző post-om időpontjára [...]
ííjjjjjjjjjjBudapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Eddie: Dublin & London0 -
stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0
-
GyöngyLekvár wrote:nem zárt be az a hely nemrég...?
én is jártom oda még annak idején jó sokat, szerettem
Sztem csak felújították...vagy vmi ilyesmi.I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
lilinger wrote:Merő emberbaráti szeretet csupán. Bécsbe készült. Ha nem kísérem ki a Keletibe, eltéved, mert nem tömegközlekedik, csak évente 2x...burzsuj!
DE! Ami még viccesebb, h az imént telefonon navigáltam a Westbanhoftól a Mariahielferre, mert már a Stadthalle felé kavargott...
Én régebben - mikor még fiatal voltam és jártam bulizni:D:D - mindig egy alacsony, tömzsi, kreol bőrű, kalapos faszival futottam össze, aki folyton plakátokat ragasztott mindenfelé magáról.
Később kiderült, hogy verseket is ír, s fel akarta eccer szedni az egyik legjobb barátomat, aki csak azért nem hajlott a dologra, mert nem volt a zsánere...
Egy ideje már nem látom. Igaz, ritkán grasszálok mostanában az Oktogon környékén, s rég nem jártam a Hunnia kávézójában sem.
multkor talalkoztam vele, es nagyon meg volt kattanva szegeny, meg ugy nezett ki, mintha az utcan lakna...0 -
kezike wrote:multkor talalkoztam vele, es nagyon meg volt kattanva szegeny, meg ugy nezett ki, mintha az utcan lakna...
Télleg? Mert én hallottam Róla korábban olyat, hogy csövi...I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
hahó, főleg Lilingernek üzenem: már fölkerült a karácsonyi kislemez veszteségmentes FLAC formátumban a "demon"-ra
:D:D!!!!
Ó
jeeeeee
!Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:hahó, főleg Lilingernek üzenem: már fölkerült a karácsonyi kislemez veszteségmentes FLAC formátumban a "demon"-ra
Ó
jeeeeee
!
OH!Köszi!
I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
Ricsard wrote:hahó, főleg Lilingernek üzenem: már fölkerült a karácsonyi kislemez veszteségmentes FLAC formátumban a "demon"-ra
Ó
jeeeeee
!
Hm...közben rájöttem, h mi nem vagyunk haverok a FLAC-cal...I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
miért is nem??? ez a 4 betű az egyik legvonzóbb terméket jelöli számomra az interneten:D:D:D!!! szóval, ki vele, mi a hézag?Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:miért is nem??? ez a 4 betű az egyik legvonzóbb terméket jelöli számomra az interneten:D:D:D!!! szóval, ki vele, mi a hézag?
Túl sokat foglal az én (ehhez képest) túl kicsi vinyómon. Se cd, se dvd íróm nincs, így nehézkes lenne megoldani...
Szal csak ennyi...:)I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
Ó
jeeeeee
!
Lehetne erről a démonról egy kicsit bővebb infót kapni??? ... Megköszönném ...
Egyébként nektek meghozta már a postás bácsi a kis bakelitot???
(most direkt rákérdezek, mert akkor tuti megjön jövőhéten ... így jártam a magazinnal is ... he-he ...)
1996: Budapest
2000: Katowice 2.; Saratoga Springs
2006: Prague; Vienna
2007: Katowice
2009: Berlin0 -
Seri wrote:Lehetne erről a démonról egy kicsit bővebb infót kapni??? ... Megköszönném ...
Egyébként nektek meghozta már a postás bácsi a kis bakelitot???
(most direkt rákérdezek, mert akkor tuti megjön jövőhéten ... így jártam a magazinnal is ... he-he ...)
nem, és lassan kezdek mindent feladni, magazint sem kaptam!!! :(stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
GyöngyLekvár wrote:nem, és lassan kezdek mindent feladni, magazint sem kaptam!!! :(
Jaj, én meg úgy izgulok, hogy kapok-e. Mert pár nappal azután lettem csak member, h lezárták a regisztrációt vagy mit a karácsonyi albumosdira...de aztán meg meghosszabbították vmi miatt. Szal izgulok. BÁRCSAK!
Az megnyugtat, h nemsoká kezdődik a South Park.I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
drágáim, viszlát, elmegyek pár napra picit nyaralni, tartsátok a topicot az első lapon!!!
pápá
stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
GyöngyLekvár wrote:drágáim, viszlát, elmegyek pár napra picit nyaralni, tartsátok a topicot az első lapon!!!
pápá
Have fun!I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
a demonoid.com egy torrent oldal, meglátásom szerint az egyik legjobb, ahonnan előbb, de inkább utóbb szinte bármit le lehet tölteni, csak ügyesen figyelni kell az újdonságokat...nos, úgy tűnik az első pj-es az oldalon, akinek megjött a kislemeze föl is rakta egyből FLAC-ban, de pindurit hallatszik a halkabb részeknél a lemezjátszó recsegése + élek a gyanúperrel, hogy nem 100 %-ig egyenletes a házi hangfelvétel sebessége (értsd:mintha húzná)...de ettől függetlenül nagyszerű ajándék, tekintve, hogy magam sehogy sem tudtam volna megoldani ehhez hasonló minőségben az átkonvertálást.
Ezért szeretem a "démont" annyira, nem kevés kincsre leltem már a segítségével!!! A FLAC pedig egyszerűen torrentvágyaim netovábbja lett, hiszen ebből bármikor lehet egyszerűen és gyorsan mp3-at és veszteségmentes cd minőségű WAV-ot is varázsolni!!! Ezzel tudtam leszokni az igen költséges cd vásárlásról is...Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Eddie: Dublin & London0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads