*__Pearl Jam >>> Hungary__*

14445474950105

Comments

• lilinger
    lilinger London, UK Posts: 475
    ok, szeretném felhívni a figyelmedet az előző post-om időpontjára

'Szta k#!]va!!! Tudsz élni! ;)
    Én akkor már a fogamat mostam, s készültem kikísérni az exemet a Keletibe :D

...és mégis hogy néz ki az a titokzatos idegen a pesti éjszakában? ;)
    I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack
  • lilinger wrote:
    'Szta k#!]va!!! Tudsz élni! ;)
    Én akkor már a fogamat mostam, s készültem kikísérni az exemet a Keletibe :D

...és mégis hogy néz ki az a titokzatos idegen a pesti éjszakában? ;)

az ex aki ott tölti az éjszakát, Te is tudsz élni! :D
    a titokzatos idegen...? haha :D csak annyit mondanék: Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú :o
    stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.
  • lilinger
    az ex aki ott tölti az éjszakát, Te is tudsz élni! :D
    a titokzatos idegen...? haha :D csak annyit mondanék: Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú :o

Merő emberbaráti szeretet csupán. Bécsbe készült. Ha nem kísérem ki a Keletibe, eltéved, mert nem tömegközlekedik, csak évente 2x...burzsuj! :D
    DE! Ami még viccesebb, h az imént telefonon navigáltam a Westbanhoftól a Mariahielferre, mert már a Stadthalle felé kavargott... ;)

Én régebben - mikor még fiatal voltam és jártam bulizni :D:D:D - mindig egy alacsony, tömzsi, kreol bőrű, kalapos faszival futottam össze, aki folyton plakátokat ragasztott mindenfelé magáról.
    Később kiderült, hogy verseket is ír, s fel akarta eccer szedni az egyik legjobb barátomat, aki csak azért nem hajlott a dologra, mert nem volt a zsánere...
    Egy ideje már nem látom. Igaz, ritkán grasszálok mostanában az Oktogon környékén, s rég nem jártam a Hunnia kávézójában sem.
    I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack
  • lilinger wrote:
    rég nem jártam a Hunnia kávézójában sem.

nem zárt be az a hely nemrég...?
    én is jártom oda még annak idején jó sokat, szerettem :)
    stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.
  • Ricsard
    Ricsard Posts: 1,943
    szeretném felhívni a figyelmedet az előző post-om időpontjára [...]

ííjjjjjjjjjj
    Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
    Eddie: Dublin & London
  • Ricsard wrote:
    ííjjjjjjjjjj

jólvan jólvan, igen, tuuuudom és szörnyen restellem... :o:D
  • lilinger
    nem zárt be az a hely nemrég...?
    én is jártom oda még annak idején jó sokat, szerettem :)

Sztem csak felújították...vagy vmi ilyesmi.
  • kezike
    kezike Posts: 22
    lilinger wrote:
    Merő emberbaráti szeretet csupán. Bécsbe készült. Ha nem kísérem ki a Keletibe, eltéved, mert nem tömegközlekedik, csak évente 2x...burzsuj! :D
    DE! Ami még viccesebb, h az imént telefonon navigáltam a Westbanhoftól a Mariahielferre, mert már a Stadthalle felé kavargott... ;)

Én régebben - mikor még fiatal voltam és jártam bulizni :D:D:D - mindig egy alacsony, tömzsi, kreol bőrű, kalapos faszival futottam össze, aki folyton plakátokat ragasztott mindenfelé magáról.
    Később kiderült, hogy verseket is ír, s fel akarta eccer szedni az egyik legjobb barátomat, aki csak azért nem hajlott a dologra, mert nem volt a zsánere...
    Egy ideje már nem látom. Igaz, ritkán grasszálok mostanában az Oktogon környékén, s rég nem jártam a Hunnia kávézójában sem.

multkor talalkoztam vele, es nagyon meg volt kattanva szegeny, meg ugy nezett ki, mintha az utcan lakna...
  • lilinger
    kezike wrote:
    multkor talalkoztam vele, es nagyon meg volt kattanva szegeny, meg ugy nezett ki, mintha az utcan lakna...

Télleg? Mert én hallottam Róla korábban olyat, hogy csövi...
  • Ricsard
    hahó, főleg Lilingernek üzenem: már fölkerült a karácsonyi kislemez veszteségmentes FLAC formátumban a "demon"-ra :D:D:D!!!!
    Ó
    jeeeeee
    !
    Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
  • lilinger
    Ricsard wrote:
    hahó, főleg Lilingernek üzenem: már fölkerült a karácsonyi kislemez veszteségmentes FLAC formátumban a "demon"-ra :D:D:D!!!!
    Ó
    jeeeeee
    !

OH! :) Köszi! :)
  • lilinger
    Ricsard wrote:
    Ó
    jeeeeee
    !

Hm...közben rájöttem, h mi nem vagyunk haverok a FLAC-cal...
  • Ricsard
    miért is nem??? ez a 4 betű az egyik legvonzóbb terméket jelöli számomra az interneten:D:D:D!!! szóval, ki vele, mi a hézag?
  • lilinger
    Ricsard wrote:
    miért is nem??? ez a 4 betű az egyik legvonzóbb terméket jelöli számomra az interneten:D:D:D!!! szóval, ki vele, mi a hézag?

Túl sokat foglal az én (ehhez képest) túl kicsi vinyómon. Se cd, se dvd íróm nincs, így nehézkes lenne megoldani...

Szal csak ennyi...:)
  • Seri
    Seri Posts: 143
    Ricsard wrote:
    Ó
    jeeeeee
    !

Lehetne erről a démonról egy kicsit bővebb infót kapni??? ... Megköszönném ... :)

Egyébként nektek meghozta már a postás bácsi a kis bakelitot???

(most direkt rákérdezek, mert akkor tuti megjön jövőhéten ... így jártam a magazinnal is ... he-he ... :))
    1996: Budapest
    2000: Katowice 2.; Saratoga Springs
    2006: Prague; Vienna
    2007: Katowice
    2009: Berlin
  • Seri wrote:
    Lehetne erről a démonról egy kicsit bővebb infót kapni??? ... Megköszönném ... :)

Egyébként nektek meghozta már a postás bácsi a kis bakelitot???

(most direkt rákérdezek, mert akkor tuti megjön jövőhéten ... így jártam a magazinnal is ... he-he ... :))

nem, és lassan kezdek mindent feladni, magazint sem kaptam!!! :(
  • lilinger
    nem, és lassan kezdek mindent feladni, magazint sem kaptam!!! :(

Jaj, én meg úgy izgulok, hogy kapok-e. Mert pár nappal azután lettem csak member, h lezárták a regisztrációt vagy mit a karácsonyi albumosdira...de aztán meg meghosszabbították vmi miatt. Szal izgulok. BÁRCSAK!

Az megnyugtat, h nemsoká kezdődik a South Park.
  • drágáim, viszlát, elmegyek pár napra picit nyaralni, tartsátok a topicot az első lapon!!! :D pápá
  • lilinger
    drágáim, viszlát, elmegyek pár napra picit nyaralni, tartsátok a topicot az első lapon!!! :D pápá

Have fun! :)
  • Ricsard
    a demonoid.com egy torrent oldal, meglátásom szerint az egyik legjobb, ahonnan előbb, de inkább utóbb szinte bármit le lehet tölteni, csak ügyesen figyelni kell az újdonságokat...nos, úgy tűnik az első pj-es az oldalon, akinek megjött a kislemeze föl is rakta egyből FLAC-ban, de pindurit hallatszik a halkabb részeknél a lemezjátszó recsegése + élek a gyanúperrel, hogy nem 100 %-ig egyenletes a házi hangfelvétel sebessége (értsd:mintha húzná)...de ettől függetlenül nagyszerű ajándék, tekintve, hogy magam sehogy sem tudtam volna megoldani ehhez hasonló minőségben az átkonvertálást.
    Ezért szeretem a "démont" annyira, nem kevés kincsre leltem már a segítségével!!! A FLAC pedig egyszerűen torrentvágyaim netovábbja lett, hiszen ebből bármikor lehet egyszerűen és gyorsan mp3-at és veszteségmentes cd minőségű WAV-ot is varázsolni!!! Ezzel tudtam leszokni az igen költséges cd vásárlásról is...