Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
bumpKnowledge is a tree, it's growing up just like me. Keep an open mind people...0
-
snih wrote:Htjedoh samo reći da je super kaj se ovaj tred za gig u Zagrebu, zapravo zove Pearl jam in belgrade.:). Znam da se razvio vremenom, ali... totalno hilerijus. Postoji i tred Pearl Jam in Zagreb, ali ga niko ne tangira za 3 suhe šljive ni za litru šljivovice.
da da da, to sam i ja skuzila, zakon!0 -
jurasica wrote:što se tiče okupljanja poslije koncerta, ja sam ekšli mislila da probamo neki klub organizirati... mislim da sjedenje poslije koncerta baš i nije neka najbolja opcija... a bit će i ostatka ekipe iz cijelog svijeta... mislim da će nas biti puno više nego što svi mislimo...
ajmo probati napraviti neku listu koliko bi nas s prijateljima i ljubavnicima/supružnicima/zaručnicima ukupno došlo u pitanje...
ja ću početi
jurasica+3= 4
elcielo in da house!0 -
bumpKnowledge is a tree, it's growing up just like me. Keep an open mind people...0
-
sta se desava s ovim postom, moram prvo da napisem nesto da bi mi pokazao najnovije odgovore. desava l' se jos kome to ili je mozda do moga kompa?Knowledge is a tree, it's growing up just like me. Keep an open mind people...0
-
CrazyMarko94 wrote:sta se desava s ovim postom, moram prvo da napisem nesto da bi mi pokazao najnovije odgovore. desava l' se jos kome to ili je mozda do moga kompa?
a zato ti cijelo vrijeme bumpas
stvarno ne znam u cemu je problem, ja postove vidim k'o i uvijek0 -
jel taj bumo kao ritam nesto ili ?
mogo si neku drugu rijec stavit...Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
sorry.. bump.. ne mogu vjerovat da sam fulo, hahaOh when I was a kid oh how magic it seemed
Ocemo na cugu jedan dan, neka ekipa iz Zagreba.
Ne mora bit neko posebno okupljanje, cisto piva dvije, da vidimo sta cemo sa tim dogovorima silnim. Mozda prorade mozgovi...brainstorming i tak...pocnu frcat ideje.
Koncerti se opako blize. NEMA VREMENA VISE!!!0 -
ja sam za cugu sa pjovcima uvijek
nego.. svi hvale video s reading festivala.. jel ga ima negdje na netu?Oh when I was a kid oh how magic it seemed
0
-
INFO! Nek se zna!
Srijeda
13.09.2006.
Zagrijavanje za veliki koncert grupe Pearl Jam u zagrebačkom Domu Sportova.
Upad od 20 sati, 5/10 kuna.
Pa ko voli nek izvoli, a nije na putu!0 -
snih wrote:INFO! Nek se zna!
Srijeda
13.09.2006.
Zagrijavanje za veliki koncert grupe Pearl Jam u zagrebačkom Domu Sportova.
Upad od 20 sati, 5/10 kuna.
Pa ko voli nek izvoli, a nije na putu!
a jesi pogodio datum... tu srijedu radim nocnu... od cetvrtka ujutro sam na GO i krece turnejica...
inace, mislim da sam inicirao jednu od prvih ili mozda prvu PJ slusaonu u ksetu... pocetkom 2000. ako se ene varam, prije koncerta u ljubljani... udavio frenda koji je tada pustao mjuzu u ksetu...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
masni wrote:jedino je tamo upad 5/10kn
ja sam tamo...
p.s. pokrenut cu ovih dana thread na live forumu ovdje thread za zagreb ko što je i za sve ostale gradove pokrenut pa bi bilo dobro da tamo chatamo i pisemo svojeze zelje, mozda netko od nadređenih u pju i pogleda forum pa odsvira ono sto smo trazili a i tako cemo laše vidjeti tko još iz drugih zemalja ide na koncert pa se mozemo i dogovoriti za neki afterpartyone, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
siljo wrote:a jesi pogodio datum... tu srijedu radim nocnu... od cetvrtka ujutro sam na GO i krece turnejica...
inace, mislim da sam inicirao jednu od prvih ili mozda prvu PJ slusaonu u ksetu... pocetkom 2000. ako se ene varam, prije koncerta u ljubljani... udavio frenda koji je tada pustao mjuzu u ksetu...
e, ajmo se naći 08.09. petak navečer? jel to kome paše? meni su svi ostali poslije toga u banani, ali dalo bi se nekaj skemijati, ha? nađemo se negdje na cugi, kaj ja znam di se danas izlazi?
mislim, stvarno bi trebalo razmisliti o transparentima i ono kaj si ti ranac predložio da im zagreb suvenire poklanjamo po koncertima u Italiji, pa da se stvarno zažele zagreba...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jurasica wrote:mislim, stvarno bi trebalo razmisliti o transparentima i ono kaj si ti ranac predložio da im zagreb suvenire poklanjamo po koncertima u Italiji, pa da se stvarno zažele zagreba...
vec sam gledao majice po suvenir šopovima i dalo bi ih se naci... ovi nasi frendovi bi odradili bolognu, mi sve ostalo do zagreba osim praga i beca... hm, da, ideja je bacati im zg majice na stage
08.09.? mozda bi mogli....Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:vec sam gledao majice po suvenir šopovima i dalo bi ih se naci... ovi nasi frendovi bi odradili bolognu, mi sve ostalo do zagreba osim praga i beca... hm, da, ideja je bacati im zg majice na stage
08.09.? mozda bi mogli....
Mogo bi ja sredit prag
Meni pase piva bilo kad.0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs