Pearl Jam in Zagreb!

Options
19596981001011290

Comments

• bump
    Knowledge is a tree, it's growing up just like me. Keep an open mind people...
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    snih wrote:
    Htjedoh samo reći da je super kaj se ovaj tred za gig u Zagrebu, zapravo zove Pearl jam in belgrade.:). Znam da se razvio vremenom, ali... totalno hilerijus. Postoji i tred Pearl Jam in Zagreb, ali ga niko ne tangira za 3 suhe šljive ni za litru šljivovice.

da da da, to sam i ja skuzila, zakon!

:D
  • elcielo
    jurasica wrote:
    što se tiče okupljanja poslije koncerta, ja sam ekšli mislila da probamo neki klub organizirati... mislim da sjedenje poslije koncerta baš i nije neka najbolja opcija... a bit će i ostatka ekipe iz cijelog svijeta... mislim da će nas biti puno više nego što svi mislimo...
    ajmo probati napraviti neku listu koliko bi nas s prijateljima i ljubavnicima/supružnicima/zaručnicima ukupno došlo u pitanje...
    ja ću početi

jurasica+3= 4

elcielo in da house!

:)
  • bump
  • sta se desava s ovim postom, moram prvo da napisem nesto da bi mi pokazao najnovije odgovore. desava l' se jos kome to ili je mozda do moga kompa?
  • elcielo
    sta se desava s ovim postom, moram prvo da napisem nesto da bi mi pokazao najnovije odgovore. desava l' se jos kome to ili je mozda do moga kompa?

a zato ti cijelo vrijeme bumpas :)

stvarno ne znam u cemu je problem, ja postove vidim k'o i uvijek
  • masni
    masni Posts: 1,657
    jel taj bumo kao ritam nesto ili ? :D:D:D

mogo si neku drugu rijec stavit... ;)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • masni
    sorry.. bump.. ne mogu vjerovat da sam fulo, haha
  • killroy
    killroy Posts: 739
    Ocemo na cugu jedan dan, neka ekipa iz Zagreba.
    Ne mora bit neko posebno okupljanje, cisto piva dvije, da vidimo sta cemo sa tim dogovorima silnim. Mozda prorade mozgovi...brainstorming i tak...pocnu frcat ideje.

Koncerti se opako blize. NEMA VREMENA VISE!!!
    :):)
  • masni
    ja sam za cugu sa pjovcima uvijek :D

nego.. svi hvale video s reading festivala.. jel ga ima negdje na netu?
  • snih
    snih Posts: 1,052
    INFO! Nek se zna!

Srijeda
    13.09.2006.
    Zagrijavanje za veliki koncert grupe Pearl Jam u zagrebačkom Domu Sportova.

Upad od 20 sati, 5/10 kuna.

Pa ko voli nek izvoli, a nije na putu!
  • snih
    snih Posts: 1,052
    snih wrote:
    INFO! Nek se zna!

Srijeda
    13.09.2006.

Nisam napisao gdje!

KSET
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    snih wrote:
    INFO! Nek se zna!

Srijeda
    13.09.2006.

a jesi pogodio datum... tu srijedu radim nocnu... od cetvrtka ujutro sam na GO i krece turnejica... :)

inace, mislim da sam inicirao jednu od prvih ili mozda prvu PJ slusaonu u ksetu... pocetkom 2000. ako se ene varam, prije koncerta u ljubljani... udavio frenda koji je tada pustao mjuzu u ksetu... :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • Cutki
    Cutki Posts: 235
    masni wrote:
    sorry.. bump.. ne mogu vjerovat da sam fulo, haha

jadno ti je to kad ne znas cemu sluzi ona tipkica EDIT
    ...They said... timing was everything, made him
    Want to be everywhere, there's a
    Lot to be said for nowhere...

Zagreb ;) 26.09.06
  • masni
    snih wrote:
    Nisam napisao gdje!

KSET

jedino je tamo upad 5/10kn :D

ja sam tamo... ;)
  • C2V3N
    C2V3N Zagreb, Croatia Posts: 449
    masni wrote:
    jedino je tamo upad 5/10kn :D

ja sam tamo... ;)
    dolazim... mozda se napokon i upoznam s nekima s foruma :D

p.s. pokrenut cu ovih dana thread na live forumu ovdje thread za zagreb ko što je i za sve ostale gradove pokrenut pa bi bilo dobro da tamo chatamo i pisemo svojeze zelje, mozda netko od nadređenih u pju i pogleda forum pa odsvira ono sto smo trazili a i tako cemo laše vidjeti tko još iz drugih zemalja ide na koncert pa se mozemo i dogovoriti za neki afterparty
    one, two, three, four, five against one
    five, five, against one
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    siljo wrote:
    a jesi pogodio datum... tu srijedu radim nocnu... od cetvrtka ujutro sam na GO i krece turnejica... :)

inace, mislim da sam inicirao jednu od prvih ili mozda prvu PJ slusaonu u ksetu... pocetkom 2000. ako se ene varam, prije koncerta u ljubljani... udavio frenda koji je tada pustao mjuzu u ksetu... :)

e, ajmo se naći 08.09. petak navečer? jel to kome paše? meni su svi ostali poslije toga u banani, ali dalo bi se nekaj skemijati, ha? nađemo se negdje na cugi, kaj ja znam di se danas izlazi?

mislim, stvarno bi trebalo razmisliti o transparentima i ono kaj si ti ranac predložio da im zagreb suvenire poklanjamo po koncertima u Italiji, pa da se stvarno zažele zagreba... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    jurasica wrote:
    mislim, stvarno bi trebalo razmisliti o transparentima i ono kaj si ti ranac predložio da im zagreb suvenire poklanjamo po koncertima u Italiji, pa da se stvarno zažele zagreba... :)

vec sam gledao majice po suvenir šopovima i dalo bi ih se naci... ovi nasi frendovi bi odradili bolognu, mi sve ostalo do zagreba osim praga i beca... hm, da, ideja je bacati im zg majice na stage :)

08.09.? mozda bi mogli....
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • killroy
    killroy Posts: 739
    siljo wrote:
    vec sam gledao majice po suvenir šopovima i dalo bi ih se naci... ovi nasi frendovi bi odradili bolognu, mi sve ostalo do zagreba osim praga i beca... hm, da, ideja je bacati im zg majice na stage :)

08.09.? mozda bi mogli....

Mogo bi ja sredit prag :)

Meni pase piva bilo kad.