Well, personally Gimme Some Truth blew my mind more than anything else that night. And I'm listening to it as I type
E pa kud svi Turci tud i mali Mujo: nisam htjela reći, možda jer je tak predvidljivo, ali ja sam jednostavno pukla, počela ridati na Elderly... na koncertu.
mislim da mi je vrijeme da odem spavat.. aj laku noc!
Laku noc.
Ja sam jos tu...i bit cu jos malo...luda sam
Ej, ljudi, koliko nas onda dolazi u nedjelju? Jel se zna broj???
I usput onako, ne bih htjela da se nasi frendovi koji nisu iz HR osjecaju zapostavljeno. Imam feeling da ne postaju bas zadnje vrijeme. Tina, Sarah, Sasho, Katja i ostali, di ste? Sad se thread zove PJ in Zagreb, al nismo zaboravili da je original bio in Belgrade...svi smo jos tu ko i prije, nadam se, i sigurno cemo se opet svi naci kad nam se vrate...u ZG, a vjerujem ne samo tamo, nego i u Beograd i Bosnu
Onda, koliko nas dolazi u nedjelju? ja cu se jos cuti sa nekima da se ne izgubim do tamo
Ljudi danas mi je rođendan i ne mogu da zamislim ljepši poklon od ovoga što sam sada pročitao
Sobzirom na to da ce biti koncerta u Zagrebu vjerovanto necu ici u Veronu. Sorry Damire (ili bolje reci - vidimo se u Zg)
DUGO CU PAMTITI OVU NOC.. I DALJE NE MOGU DA VJERUJEM..
E kad se sjetim ovoga.. Na rođendansku noc (24.04.) izađe oficijalno na pj.com i saznam za koncert u Zagrebu. Siljo je bio glasnik dobrih vijesti..
Hocu ponovo taj feeling.. :(
Listao sam malo thread i citao stare postove.. Mnogi se likovi nisu dugo javili, a bili su prije stalno tu..
Samo, trebace nam dugo da dosegnemo onih 65 milja odgovora sa argentinskog threada
Odoh hranit ribice pa na spavanje..
Laku noc
26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany
E kad se sjetim ovoga.. Na rođendansku noc (24.04.) izađe oficijalno na pj.com i saznam za koncert u Zagrebu. Siljo je bio glasnik dobrih vijesti..
Listao sam malo thread i citao stare postove.. Mnogi se likovi nisu dugo javili, a bili su prije stalno tu..
Samo, trebace nam dugo da dosegnemo onih 65 milja odgovora sa argentinskog threada
Znate kaj sam mislio da se prijavimo za nedjelju da vidimo koliko će nas otprilike biti. Kaj ak skužimo da nas dolazi npr. 8000 pa moramo iznajmiti Dom sportova, a onda i pozvati dečke da nam nekaj odsviraju kad smo već tu!:D
Evo da počnemo:
1. asfo (slobodan sam je prijaviti:))
2. snih
broj tri - roker Janko će nažalost biti odsutan. Kasno je, u zadnje vrijeme rano ide spat i tako... pa će radit tete-baka servis!:)
nabijam postove:D! A i baš mi pade ideja za poklon kad slijedeći puta dođu u Zagreb. Mislio sam o dresovima hrv. reprezentacije s njihovim imenima!?! Mada to možda već imaju, ak im je Bilić dao kad su negdje zarundali do sitnih jutarnjih!:D
I tak... piči Ledbetter, a ja se moram popakirati i put pod noge... posel čeka da ga neko obavi! Danas bi to mogao biti ja!;)
1. asfo
2. snih
3. iva (slobodan sam je prijaviti)
4. siljo
5. killroy
6. pajo
7. iva
ups! otkud nova zagrada?
Iva: LOL! I ja sam skoro stavila zagradu kod svog imena jer mi je super kak je Pajo pazio da budem na broju 7 jer mi je to najdraži broj! Onda bi i ja imala zagradu! Jadan snih s nama!
Comments
five, five, against one
five, five, against one
Kako ne, ma sinoć sam to napisala... odličan je.
Ja bih takvu majicu, nekaj si bum iskemijala...
btw. slusham sad even flow i ne vjerujem kako smo glasni, mislim da smo jedna od najglasnijih publika na even flow, što je nemoguce za tu pjesmu!
five, five, against one
E pa kud svi Turci tud i mali Mujo: nisam htjela reći, možda jer je tak predvidljivo, ali ja sam jednostavno pukla, počela ridati na Elderly... na koncertu.
Ma tak sam si i ja mislila...
five, five, against one
Laku noc.
Ja sam jos tu...i bit cu jos malo...luda sam
Ej, ljudi, koliko nas onda dolazi u nedjelju? Jel se zna broj???
I usput onako, ne bih htjela da se nasi frendovi koji nisu iz HR osjecaju zapostavljeno. Imam feeling da ne postaju bas zadnje vrijeme. Tina, Sarah, Sasho, Katja i ostali, di ste? Sad se thread zove PJ in Zagreb, al nismo zaboravili da je original bio in Belgrade...svi smo jos tu ko i prije, nadam se, i sigurno cemo se opet svi naci kad nam se vrate...u ZG, a vjerujem ne samo tamo, nego i u Beograd i Bosnu
Onda, koliko nas dolazi u nedjelju? ja cu se jos cuti sa nekima da se ne izgubim do tamo
Odoh hranit ribice pa na spavanje..
Laku noc
A ocemo, ocemo, sad smo se raspricali
NAdam se da i ribice vole PJ
A valjda vole
Da su malo pametnije ucio bi ih neku koreografiju uz npr: Given To Fly
Ma dobre su fishi..
Ne mogu spavat.
We belong together.. Kako je "jak" taj kraj Black-a.. Pogotovo ovaj u Zg i onaj na unplugged iz 92'..
omg
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb
Dobro jutro svim PJ-ovcima - gdje god bili!
Je kraj Black-a je super (mislim u Zagrebu), mi super pozadina, ko neki back vokali i to dobri! Baš sad slušam!
Evo da počnemo:
2. snih
broj tri - roker Janko će nažalost biti odsutan. Kasno je, u zadnje vrijeme rano ide spat i tako... pa će radit tete-baka servis!:)
I tak... piči Ledbetter, a ja se moram popakirati i put pod noge... posel čeka da ga neko obavi! Danas bi to mogao biti ja!;)
2. snih
3. iva
4. siljo
dobro jutro... 3000? sitnis
2. snih
3. iva
4. siljo
5. killroy
ajmo, ajmo...prijave molim....
1. asfo (slobodan sam je prijaviti)
2. snih
3. iva
4. siljo
5. killroy
6. pajo
7. iva
1. asfo
2. snih
3. iva
4. siljo
5. killroy
6. pajo
7. iva
Morao sam pobrisati onu zagradu:) Živcirala me!:D Sad je estetski lijepo!;)
1. asfo
2. snih
3. iva (slobodan sam je prijaviti)
4. siljo
5. killroy
6. pajo
7. iva
ups! otkud nova zagrada?
Iva: LOL! I ja sam skoro stavila zagradu kod svog imena jer mi je super kak je Pajo pazio da budem na broju 7 jer mi je to najdraži broj! Onda bi i ja imala zagradu! Jadan snih s nama!
Koji si ti čovjek??? Loš!!!:D Kako si mi samo to mogao napraviti!
Al nek ti bude, ja sam prije svega veliki demokrat!;)
1. asfo
2. snih
3. iva
4. siljo
5. killroy
6. pajo
7. iva
8. josip (vodoriga)
9. tomo (crveni)
five, five, against one
five, five, against one
1. asfo
2. snih
3. iva
4. siljo
5. killroy
6. pajo
7. iva
8. josip (vodoriga)
9. tomo (crveni)
10. elcielo
jooooj, zakon mi je kad nakon nekolikosatne apstinencije od ovog topica dodjem, i skužim 5 novih stranica
Može li i meni link za download?
Puno, puno hvala!!!
2. snih
3. iva
4. siljo
5. killroy
6. pajo
7. iva
8. josip (vodoriga)
9. tomo (crveni)
10. elcielo
11. cutki (gr ja bi 12)
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb
2. snih
3. iva
4. siljo
5. killroy
6. pajo
7. iva
8. josip (vodoriga)
9. tomo (crveni)
10. elcielo
11. cutki (gr ja bi 12)
12. potato girl
Cutki, napiši novi post pa nam zamijeni mjesta, ja bi 11...
Teba nam tajno rukovanje ili bar pozdrav!!!!!!
tururuturururu ili HELOOOOOOOUUUUUUUUUUUUU!