Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
ok, polako se ljudi vracaju u Zg (bar oni dovoljno sretni da su kidnuli negdje) pa da se vratimo na transparente malo...
1. Can't find a better Jam
2. We'll be here - Come Back (moze zajedno, moze samo 1 dio)
3. ....otvoreno za ponude....znam da ih je bilo al sam lazzzy to sad trazit..
dal' ima netko ovdje sa posebnim smislom za crtanje i graficki dizajn - iliti da zna to lijepo napisat i uredit?
nadalje - pitanje za nase drage 10c membere - vi jurite unutra i cuvate nam mjesta u prvom redu? jel tak, jel takmislim ja sam tam naprijed milom ili silom heh
also, posebna verzija koncerta velite? ludnica!!
anyway tolko za sad... cujemo se jos...They said... timing was everything, made him
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb26.09.06
0 -
...mislim ja sam tam naprijed milom ili silom heh
)
...They said... timing was everything, made him
Zagreb26.09.06
0 -
pozdrav svima...
evo i mene natrag u zgu, procitah vase postove (nije da ih je puno bilo)...
jel tko zna kako je izgledao taj "posebni" konc kod poljaka?
i pitanje br 2.. imam jedan video akusticne verzije corduroya gdje su i ritam i akordi totalno drukciji... cijeli set je unplugged, bubnjevi su bongosi, bas je bajs, ed svira malo povecu, vise blues gitaru.. lyricsi su drukciji...
anyways, moje pitanje je, ako mu sve ovo gore zvuci poznato, jel itko zna s kojeg je to koncerta?
.. jer verzija je prejebena... meni bolja i od originalne...
eto tolko..
pozdrav svima jos jedanOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
masni wrote:jel itko zna s kojeg je to koncerta?
pozdrav svima jos jedan
To je sa Bridge Benefit-a iz Oktobra '96, na bongosima je Jack Irons. Postoji i video zapis, koji mozes najvjerovatnije naci na youtube.com***
'96_londonx2
'00_salzburg_ljubljana_verona_milano
'06_bologna_verona_milano_torino_pistoia_zagreb
My trading page: http://db.etree.org/dreadis0 -
Pozdrav svima!
Juce je pocela prodaja karata u Srbiji za koncert PJ u Zagrebu. Cena ulaznice je 4500. Verovatno ce biti i organizovani prevoz (3000 din). Karte stizu 15 septembra.
Ide li neko iz Srbije na koncert?
Da li znate jesu li mesta numerisana, ako se dobije neki balkon ili slicno, moze li se sici na parket?Budapest 17.11.1996.
Zagreb 26.9.2006.
The waiting drove me mad...0 -
Srdjan wrote:Da li znate jesu li mesta numerisana, ako se dobije neki balkon ili slicno, moze li se sici na parket?
Mjesta su podijeljena na sjedenje i parter. E sad, neki kazu da to nece imati nikakve veze, nego da je ta podjela cisto da se zadovolji forma. A opet postoji sansa da ce ovi za tribine stvarno morati biti na tribinama. Kad sam kupovao kartu nisam pazio i dobio ovu za sjedenje. Sad me frka, pa ucu probati zamijeniti nekako do koncerta. Ako netko oce tribine a ima parket, nek se javi.0 -
Srdjan wrote:Pozdrav svima!
Juce je pocela prodaja karata u Srbiji za koncert PJ u Zagrebu. Cena ulaznice je 4500. Verovatno ce biti i organizovani prevoz (3000 din). Karte stizu 15 septembra.
Da li znate jesu li mesta numerisana, ako se dobije neki balkon ili slicno, moze li se sici na parket?
PS:PIVOOOOOOO!!!!!!0 -
Verovatno ce Beograd dobiti tribine, ah... Nadam se da ce moci da se sidje na parter bez problema.
Karte imas kod Ticketline-a na tel: 011/20-30-570
Kakve su to price o 2h koncertu? Zar stvarno toliko drze koncerte po Evropi? :(Budapest 17.11.1996.
Zagreb 26.9.2006.
Srdjan wrote:Verovatno ce Beograd dobiti tribine, ah... Nadam se da ce moci da se sidje na parter bez problema.
Kakve su to price o 2h koncertu? Zar stvarno toliko drze koncerte po Evropi? :(
Do sada su u Domu Sportova bili dobro organizovani oko zabrane silaska sa tribina na parter, tako nece biti lako onima koji pokusaju.
Sto se tice trajanja koncerta, PJ sada svira otprilike u prosjeku 2,5h...ali, mislim da ce ZG vidjeti i duzi koncert, jer je to njihova prva svirka ikada u Hrvatskoj, plus sto je to jedini koncert na turneji bez predgrupe...jer su clanovi benda to trazili
'96_londonx2
Srdjan wrote:Pozdrav svima!
Da li znate jesu li mesta numerisana, ako se dobije neki balkon ili slicno, moze li se sici na parket?
Jeli to znak da ipak necemo dobiti "PJ in Belgrade"?!0 -
zivjeli,
trazili su ovi iz benda da nema predgrupe? di to pise? <-- hvala
Dom Sportova vam je ovak uvijek:
1) na ledu--parket(stajanje)
( tu je na jednom koncertu bilo napravljeno sljedece:
postavljene su stolice - prvih par redova napravili su VIP zonu//ograda//-stolice za daljnje sjedenje... )
2) na tribini - sjedenje
mislim da bi trebalo bit di god prodaju karte za jedno i za drugo...
good luck...They said... timing was everything, made him
Zagreb26.09.06
0 -
Moze li neko predloziti par dobre opcije za prenocivanje u Zagreb i dali je problem da se nadje smestaj na dan dolaska ili je Septembar ipak "hot" sezona?!
Trazila sam na net-u, ali nasla sam samo luksuzne hotele ***!
Hvala unaprijed!0 -
katja wrote:Jeli to znak da ipak necemo dobiti "PJ in Belgrade"?!
Pa znamo vec skoro 6 meseci da nece biti koncerta u Beogradu. Nasi mediji vole senzacionalizam i neproverene informacije.
Hvala svima za informacije o parteru i tribinama. Ako dobijem tribine probacu nekako da sidjem..Budapest 17.11.1996.
Zagreb 26.9.2006.
Srdjan wrote:Verovatno ce Beograd dobiti tribine, ah... Nadam se da ce moci da se sidje na parter bez problema.
Kakve su to price o 2h koncertu? Zar stvarno toliko drze koncerte po Evropi? :(
pozdrav svima... ja sam jedna od onih sto svakodnevno citaju sta ima novo na forumu a pisu nikad pa sam eto htela da vas pozdravim, bas ste mi nekako svi dragi...
nego, sto se tice mesta u hali... meni je drugarica iz zagreba prvobitno slucajno kupila karte za tribine (aaaaaaaa) pa sam, posto je situacija bila jako kriticna kao i moje stanje svesti, zvala organizatore i prodavnice i sve u svemu, karte mogu da se zamene u prodavnici u kojoj su kupljene (ista je cena, meni su zamenili) ali ne moze sa kartama za tribine da se sidje u parter...
ne ocajavaj, verujem da ce ovde biti karata oba tipa, pre mesec dana su i dalje prodavali one jeftinije, znaci da navala i nije bas neka...
caos0 -
katja wrote:Moze li neko predloziti par dobre opcije za prenocivanje u Zagreb i dali je problem da se nadje smestaj na dan dolaska ili je Septembar ipak "hot" sezona?!
Hvala unaprijed!
ma kakva "hot sezona", zg je pust ko misja rupa (dobro, sad je jos ljeto prakticki), ali moci ces si naci smjestaj bez problema i u manje luksuznijim prenoćištima...
p.s. ja imam parter a.k.a. stajanje, i stvarno ne mislim da ce vam biti lako sici dolje... eventualno ovima iz 10c ...
hvala dreadisu na infu o koncertu ..
bogdajOh when I was a kid oh how magic it seemed
btw danas pocinje euro turneja u dublinu, samo podsjecam.. iako to vjerojatno svi znate..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Onima koji idu u Italiju: Potrebne su mi po 2 karte za Veronu i Pistoiu
Kada su karte bile pustene u prodaju nisam ih mogao kupiti jer su se odmah rasprodale...slaba konekcija izmedju BiH i Seattlee-a
U svakom slucaju, javite se vi koji idete u Italiju da se nadjemo i putujemo zajedno...jedva cekam...:)***
'96_londonx2
katja wrote:Moze li neko predloziti par dobre opcije za prenocivanje u Zagreb i dali je problem da se nadje smestaj na dan dolaska ili je Septembar ipak "hot" sezona?!
Hvala unaprijed!
hej, evo ti link za 2 hostela:
http://www.fulir-hostel.com/
http://www.ravnice-youth-hostel.hr/
prvi je u strogom centru grada... nezgodno je ako si s autom..
drugi je blizu maksimirskog stadiona... u njemu ce biti nekih fanova iz nizozemske koliko za sada znam..Standing on a hill, staring at a mountain...0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music