E super.Ja imam dosta slika, nis filmica jer moj aparat je, hm, malo vec star....pa ne snimam, al slike su OK Neke ste mogli i vidjet vec na netu, ne. donijet cu ja sve sto imam, ako budem uopce dolazila, ako ne, poslat cu nekome, vjerojatno Domagoju, sprzit na DVD pa onda trade-amo
Evo, jesen, kisa, depresija, nema PJ-a, zivot je lagana koma i tako... Nadam se da ce zbilja uskoro doci...
Moze, moze. Ali radje bih da osobno doneses
E Dreadis, Tek sad sam pogledao RITFW snimku na youtube-u. Eeeee......prejebeno!!!!!!!!!!
I stvarno mi je drago da ste dobili tamburin jer ste legende!!!
We love them, yeah.... we don't want them to leave this way,
We need them, yeah.... that's why they'll be back again
Can't find a Better Jam(can't find a better Jam),
Can't find a Better Jam(can't find a better Jam)
Skinuo sam sada Storytellers + Artist Spot na DVD-u pa ako netko to treba donijet cu.
Makar brijem da svi to imaju vec.
Iva: Ed nije na botoxu! On je prirodno lijep! :):) Mozemo pitati Elcielo da nam potvrdi, ona ga je preko 2 sata gledala iz neposredne blizine. Ja bi teoretski trebala moci isto potvrditi za Mikea jer sam dva koncerta bila ispred njega, ali ne znam jer sam gledala u Eda!
Sorry momci, malo chick zafrkancije. Pricali ste i vi o statistici izvodjenja pjesama...
Iva: Ed nije na botoxu! On je prirodno lijep! :):) Mozemo pitati Elcielo da nam potvrdi, ona ga je preko 2 sata gledala iz neposredne blizine. Ja bi teoretski trebala moci isto potvrditi za Mikea jer sam dva koncerta bila ispred njega, ali ne znam jer sam gledala u Eda!
Sorry momci, malo chick zafrkancije. Pricali ste i vi o statistici izvodjenja pjesama...
E da, i ja sam ga gledala...bila isto na Mikeovoj strani, al onako, izmedju Eda i Mikea, to u ZG...ma da smo Mike i ja razmijenili nekoliko smjesaka i pogleda, meni je oko stalno bjezalo prema Edu
I u Becu me Ed pogledao kad sam mu bacila majicu, napravio mi mot da mu ju bacim, a ja...
ajajaj pocelo je pocelo...
sad ce danima bit kak je ovaj zgodan, a kaj je onaj zgodan.. a kak je ovaj lepi, a meni je onaj bolji...
meni osobno se najvise svida njihova unutrasnjost... ona kreativna sposobnost koja ih je dovela gdje su sad, ono sta im je omogucilo da stvaraju muziku... a to sad kak zgledaju... ne dira me bas...
btw - mozda sam 2-3 puta u zivotu vidio kak zgledaju nevezano uz muziku tj neki live ili cd-cover ili nesto slicno...
1-slicica sa bracelona surfanja
2-neam pojma kad
... it's the music that counts...
...They said... timing was everything, made him
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
ajajaj pocelo je pocelo...
sad ce danima bit kak je ovaj zgodan, a kaj je onaj zgodan.. a kak je ovaj lepi, a meni je onaj bolji...
meni osobno se najvise svida njihova unutrasnjost... ona kreativna sposobnost koja ih je dovela gdje su sad, ono sta im je omogucilo da stvaraju muziku... a to sad kak zgledaju... ne dira me bas...
meni osobno je od njih najzgodnija Kerensi
zgodnija i od Eda i od Booma
meni osobno se najvise svida njihova unutrasnjost... ona kreativna sposobnost koja ih je dovela gdje su sad, ono sta im je omogucilo da stvaraju muziku...
Naravno, to se podrazumijeva...
Ma svi su tak lepi i herzlich...
Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
Iva: jeeej! Bravo momci! Drago mi je da ste se ovako aktivno uključili u chick raspravu o zgodnoci clanova PJ-a i njihovog support staffa. Nemojte se ljutiti na nas, naravno da nam je svima najbitnija muzika i Ed sasvim sigurno ne bi bio tako zgodan da pjeva pjesmuljke od Craig Davida! Ali sama cinjenica da je tako pametan i da tako super pise nazalost samo pridonosi cinjenici da je zgodan. Dakle, there's no helping us there. Morate nam svako malo dopustiti 'joj kak je zgodan' ispade i to je to! Kad je zgodan! :)
Tako ja fino snimam kamerom parachutes u becu da nam ostane za uspomenu, i pravim se ko neki profi snimatelj lagano okrecem prema publici da ulovim malo i taj moment kad odjednom urla neko: Vracaj nazad i snimaj samo Eda! Naravno bio je to glas moje buduce. Ah sta ces, pomirio sam se davno sa tim...
Tako ja fino snimam kamerom parachutes u becu da nam ostane za uspomenu, i pravim se ko neki profi snimatelj lagano okrecem prema publici da ulovim malo i taj moment kad odjednom urla neko: Vracaj nazad i snimaj samo Eda! Naravno bio je to glas moje buduce. Ah sta ces, pomirio sam se davno sa tim...
LOL
dobro da si se pomirio. neprestani rivalitet s edom bi bio vrlo naporan.
btw, iva je vrlo dobro objasnila zašto je ed tako privlačan ženskoj čeljadi.
a znam i neke muške koji nisu imuni na njega.
Evo foldera za Bec. Ima par clipova koje smo snimili:
- Sad - dio
- I Got Shit - dio
- Parachutes - cijela
- Alive - dio (Ed stoji na stageu par metara od nas, a mi u ekstazi )
Bit ce jos i dijelovi od: Wishlist, State Of Love And Trust, Off He Goes, Fuckin' Up i Little Wing
Comments
Moze, moze. Ali radje bih da osobno doneses
E Dreadis, Tek sad sam pogledao RITFW snimku na youtube-u. Eeeee......prejebeno!!!!!!!!!!
I stvarno mi je drago da ste dobili tamburin jer ste legende!!!
- Ed dijeli defove
- sam pocetak, Severed Hand instrumental i izlazak na stage
http://www.box.net/public/hoz56r5gh5
Makar brijem da svi to imaju vec.
http://www.edge.ca/station/ongoing_history_of_new_music.cfm?ell=6743&pge=1#
malo poznate (kako kome ) priče o pearl jamu, ali dosta dobro posloženo. moram reći da dugo nisam čula tako dobrog radijskog voditelja.
uživajte!
E da, i ja sam ga gledala...bila isto na Mikeovoj strani, al onako, izmedju Eda i Mikea, to u ZG...ma da smo Mike i ja razmijenili nekoliko smjesaka i pogleda, meni je oko stalno bjezalo prema Edu
I u Becu me Ed pogledao kad sam mu bacila majicu, napravio mi mot da mu ju bacim, a ja...
five, five, against one
e beč je spreman za download, zagreb bi trebao sutra navecer ili preksutra! wohooooo
five, five, against one
Oh please let me sleep its Christmas time
girl talk!!!
to te ja pitam
evo, osobno potvrdjujem da se edu svaka bora na licu vidi ter da je njegova ljepota - ljepota zrelog muškarca
one koji vole rock botox upućujem na: aerosmith, axl rosea, a bome je i tom petty opasno sumnjiv
Iva: a hoće li ti biti jednako smijesno ako ti C2V3N to odvira s Mikeovom trzalicom? Valjda ce onda biti barem malo bolje...
btw - mozda sam 2-3 puta u zivotu vidio kak zgledaju nevezano uz muziku tj neki live ili cd-cover ili nesto slicno...
1-slicica sa bracelona surfanja
2-neam pojma kad
... it's the music that counts...
Zagreb 26.09.06
p.s. naravno ne brojim bootlegove
Zagreb 26.09.06
meni osobno je od njih najzgodnija Kerensi
zgodnija i od Eda i od Booma
Ed
Naravno, to se podrazumijeva...
Ma svi su tak lepi i herzlich...
five, five, against one
LOL
dobro da si se pomirio. neprestani rivalitet s edom bi bio vrlo naporan.
btw, iva je vrlo dobro objasnila zašto je ed tako privlačan ženskoj čeljadi.
a znam i neke muške koji nisu imuni na njega.
Ed: "Many flags, everyone is getting along: BOSNIA..."
...srce mi je k'o kuća veliko...
'96_londonx2
'00_salzburg_ljubljana_verona_milano
'06_bologna_verona_milano_torino_pistoia_zagreb
My trading page: http://db.etree.org/dreadis
hvala kaj nisi spomenuo kaj je rekao par sekundi kasnije
Misliš: "Netherlands?"
...ignorance is bliss...
'96_londonx2
'00_salzburg_ljubljana_verona_milano
'06_bologna_verona_milano_torino_pistoia_zagreb
My trading page: http://db.etree.org/dreadis
hehe... za nasu je rekao nesto kao: "hmmm, I don't recognize this one"..
cuje se na bootlegu?
e da, mah E&A
- Sad - dio
- I Got Shit - dio
- Parachutes - cijela
- Alive - dio (Ed stoji na stageu par metara od nas, a mi u ekstazi )
Bit ce jos i dijelovi od: Wishlist, State Of Love And Trust, Off He Goes, Fuckin' Up i Little Wing
http://www.box.net/public/g2v9jgx27e
priznajem, u beču sam zaplakala na tu divnu pjesmu
i bilo je zakon
L