Samo bih predlozio da bolje da ne stavite link ovdje, jer ovi sefovi foruma ne bi bas bili sretni. Mozda tamo na forum.hr gdje cesto znaju biti neki od vas?
Iva: jeeej! Bravo momci! Drago mi je da ste se ovako aktivno uključili u chick raspravu o zgodnoci clanova PJ-a i njihovog support staffa. Nemojte se ljutiti na nas, naravno da nam je svima najbitnija muzika i Ed sasvim sigurno ne bi bio tako zgodan da pjeva pjesmuljke od Craig Davida! Ali sama cinjenica da je tako pametan i da tako super pise nazalost samo pridonosi cinjenici da je zgodan. Dakle, there's no helping us there. Morate nam svako malo dopustiti 'joj kak je zgodan' ispade i to je to! Kad je zgodan! :)
slazem se:)
And sometimes is seen a strange spot in the sky
A human being that was given to fly...
Dobra ideja za slanje linka preko pm. To smo zapravo i mi mislili jer i na boxu postoji ogranicenje prometa pa da sad neki nepoznati pocnu skidat boot mozda bi ekipa s ovog foruma ostala bez boota. Kad se uploada do kraja (sad je mozda na jednoj trecini) cemo redom poslat link na pm pa tko ne dobije pm javite se nama na pm pa vam posaljemo. A ko ne dobije tako, uvijek nam ostaje nedjelja i birc s uticnicom.
Molim vas, preklinjem vaaaas, posaljite i meniiiii... pretty please? Ako treba poslacu vam opet ono thankyouthankyouthankyouthankyouthankyouthankyouthankyouthankyou........
We love them, yeah.... we don't want them to leave this way,
We need them, yeah.... that's why they'll be back again
Can't find a Better Jam(can't find a better Jam),
Can't find a Better Jam(can't find a better Jam)
Ma nema frke, saljemo svima s ovog threada. Jedino sto ne bi odmah stavljali na hrvatski forum jer je tamo sad puno nove ekipe. Pa ako oni svi krenu skidat i potrose nam limit prometa na boxnetu onda nece moci skinuti hard core ekipa s ovog threada. Zato ne bi stavljali na hr forum. I tako ce za par dana moci skinuti i iz drugih izvora. A ovo sad neka bude prvo za ekipu odavde.
Inace, tek je preslo pola uploada. Sporo za poludit kad ovako nesto cekas...
2000 Ljubljana
2006 Vienna, Zagreb
2007 Munich
2009 Berlin
2010 Dublin, Belfast, Berlin, Venice
2011 Montreal, Toronto 1&2
2012 Manchester 1&2, Amsterdam 1&2, Prague, Berlin 1&2, EV Manchester
2013 Worcester 1&2, Brooklyn 1&2
2014 Amsterdam 1&2, Manchester 1&2, Milano, Trieste, Vienna, Berlin 2017 EV Firenze, Taormina 1&2 2018 Amsterdam 1&2, Padova, Prague, Krakow, Berlin 2019 EV Firenze
Ma nema frke, saljemo svima s ovog threada. Jedino sto ne bi odmah stavljali na hrvatski forum jer je tamo sad puno nove ekipe. Pa ako oni svi krenu skidat i potrose nam limit prometa na boxnetu onda nece moci skinuti hard core ekipa s ovog threada. Zato ne bi stavljali na hr forum. I tako ce za par dana moci skinuti i iz drugih izvora. A ovo sad neka bude prvo za ekipu odavde.
It's already been told, but it can't be said enough: pajo ti si caaar...
Evo kaj sad snih radi: tušira se i govori prek ramena meni
"Ej, trebao bi netko ostati budan, mislim negdje do pol jedan... pa da možemo odma skidat..."
A ujutro će odmah morati pustiti malo dok se oblači
Pajo i Iva, zbog dobrosusjedskih odnosa i premale, a prijeko potrebne doze PJ-a ovih dana, molio bih taj link odmah po zavrsetku uploadovanja
btw: Moja trzalica zasluzuje sama svoj okvir Koliko god imao lijepe cure, roditelje, rođake, oni ne zasluzuju da budu u istom okviru gdje je i ona Inace, tako sam nesto i mislio napravit i okacit na zid..
26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany
malo sam se zjabal, mislio sam da mogu birati dal ocu prvo da mi se downloada mp3 ili flac, ustvari prvo skine jednu pjesmu flac i onda mp3... moj download ce malo potrajati ipak skidam gigu i pol
ustvari ja sam debil!
o boze platio sam i mp3 i flac, a mogao sam flac pretvoriti u mp3
one, two, three, four, five against one
five, five, against one
vidim slabo se posta po forumima, sta svi skidaju zagreb boot i nitko ne zeli trositi vezu na postanje, pohlepno se svi bore za svaki megabajt sto prije
one, two, three, four, five against one
five, five, against one
vidim slabo se posta po forumima, sta svi skidaju zagreb boot i nitko ne zeli trositi vezu na postanje, pohlepno se svi bore za svaki megabajt sto prije
ej ljudi, dobio sam informaciju da je juce na tv-u bio prilog u kome se izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, slaven bilic, pojavio u Pearl Jam duksu, onom koji je prodavan na koncertima( onaj limited edition, smedji, nazad pise Pearl Jam s bizonima). ajd' ako neko zna da potvrdi, kontam da je to jako cool.
e, i ja sam vidio bilica na tv-u u majici sa pearl jam natpisom na ledjima. i cuo sam da postoji neka pjesma o reprezentaciji (sprdancija) di pisu kako igraci slusaju cajke (ekipa uhvacena u fontani) a bilic pearl jam.... krepa sam kad sam vidija to.....
Thanks Iva i Pajo. Skinuo sam vec. Predobro. Najaci smo. :D
We love them, yeah.... we don't want them to leave this way,
Fala još jednom našim dobročiniteljima Ivi i Paji!:):):)
Sad se probudio, nekaj klopam i preslušavam.
Better Man - početak. Can`t Find A Better Jam... rasturamo!
Čujemo se i na Elderly!!!:):)
Black - čuje nas se u pozadini, ko neki echo! Tattooed everything... ježenje!:)
Oh I`m spinning - mi zaurlamo, a suza se zacakli u oku...
A sad Porch... sad se penje... čujem nas kak urlamo! heeheja... jebeni smo!
jehehe, jehehe,jeheheaaaaaaaaaaaaaaaa..........
jehehe, jehehe,jeheheaaaaaaaaaaaaaaaa..........(na kraju.... mi iz sveg glasa)!:)
"The last show is never the best one it`s always the one right before the last!" - Eddie Vedder, Zagreb 26.09.2006. - i beše tako!:)
sad spržim i na posao.... Sva sreća da na poslu imam mogućnost slušat (vrtit će se cijeli dan):)
Comments
Il da posaljete koji PM? Hvala.
Pleaaaaaaseeeeeee....
Puno, puno hvala!!!
2006 Vienna, Zagreb
2007 Munich
2009 Berlin
2010 Dublin, Belfast, Berlin, Venice
2011 Montreal, Toronto 1&2
2012 Manchester 1&2, Amsterdam 1&2, Prague, Berlin 1&2, EV Manchester
2013 Worcester 1&2, Brooklyn 1&2
2014 Amsterdam 1&2, Manchester 1&2, Milano, Trieste, Vienna, Berlin
2017 EV Firenze, Taormina 1&2
2018 Amsterdam 1&2, Padova, Prague, Krakow, Berlin
2019 EV Firenze
It's already been told, but it can't be said enough: pajo ti si caaar...
"Ej, trebao bi netko ostati budan, mislim negdje do pol jedan... pa da možemo odma skidat..."
A ujutro će odmah morati pustiti malo dok se oblači
btw: Moja trzalica zasluzuje sama svoj okvir Koliko god imao lijepe cure, roditelje, rođake, oni ne zasluzuju da budu u istom okviru gdje je i ona Inace, tako sam nesto i mislio napravit i okacit na zid..
12.06.2007 Munich, Germany
hehe shala...
malo sam se zjabal, mislio sam da mogu birati dal ocu prvo da mi se downloada mp3 ili flac, ustvari prvo skine jednu pjesmu flac i onda mp3... moj download ce malo potrajati ipak skidam gigu i pol
ustvari ja sam debil!
o boze platio sam i mp3 i flac, a mogao sam flac pretvoriti u mp3
five, five, against one
same here... HVALA!!! You rule!!
Nisi, nisi... svi znamo da si samo jaaaako uzbuđen...
ja sam, recimo, tih dana u mjesecu ( oko 26.09.) bila sva smotana pa recimo nisam babysitterici rekla kada mora doć na posao.....
five, five, against one
VEEELIKO HVALA!
e, i ja sam vidio bilica na tv-u u majici sa pearl jam natpisom na ledjima. i cuo sam da postoji neka pjesma o reprezentaciji (sprdancija) di pisu kako igraci slusaju cajke (ekipa uhvacena u fontani) a bilic pearl jam.... krepa sam kad sam vidija to.....
... u prijevodu: i mi smo skinuli
JEEEEEEEEEEE
Hvala pajo!!!
idem odma slušat, spavati ću neki drugi dan
Možeš osjetiti energiju kako pršti!
Opet sam zabrijala, nemojte mi zamjeriti.
....kad sama preslušavam, moram s nekim podijeliti... onaj tam spava...
five, five, against one
Sad se probudio, nekaj klopam i preslušavam.
Better Man - početak. Can`t Find A Better Jam... rasturamo!
Čujemo se i na Elderly!!!:):)
Black - čuje nas se u pozadini, ko neki echo! Tattooed everything... ježenje!:)
Oh I`m spinning - mi zaurlamo, a suza se zacakli u oku...
A sad Porch... sad se penje... čujem nas kak urlamo! heeheja... jebeni smo!
jehehe, jehehe,jeheheaaaaaaaaaaaaaaaa..........
jehehe, jehehe,jeheheaaaaaaaaaaaaaaaa..........(na kraju.... mi iz sveg glasa)!:)
"The last show is never the best one it`s always the one right before the last!" - Eddie Vedder, Zagreb 26.09.2006. - i beše tako!:)
sad spržim i na posao.... Sva sreća da na poslu imam mogućnost slušat (vrtit će se cijeli dan):)
Inače, kvaliteta snimke je - veri gud!
Pišemo se još poslije!
nemoj ih skidati s youtube, nego sa http://www.box.net/public/hoz56r5gh5
tnx to pajo