aha
zajebavao se ili ne, kasnije kad je dobio zastavu je dobro zapamtio cija je... mislim da je na 2 mjesta bilo napisano CROATIA... mozda se covjek i tetovira
aha
zajebavao se ili ne, kasnije kad je dobio zastavu je dobro zapamtio cija je... mislim da je na 2 mjesta bilo napisano CROATIA... mozda se covjek i tetovira
Aha, da, mozda se i tetovira. Naravno da san zna jer na jednoj pise dvaput CROATIA, a na drugoj isto, i jos YOU MAKE ME SMILE
bash me zanima jesmo bili glasniji od milana, dam se kladit da jesmo, mogli bi oni slijedece godine odvalit i zagreb i pulu
Joj, Pula. Ja lobiram za Pulu od kad su pocele glasine o Euro turneji...kao mini Arena di Verona...joj, da bar, nadajmo se A onda i u Rijeku
Ne znam, u Milanu je bilo vise ljudi, al smo bili glasni i tu i tamo. Stvarno. Al u ZG nisu nikad prije svirali, pa ipak po nekim kriterijima, ta glasnoca je ipak jaca kod nas
Joj, Pula. Ja lobiram za Pulu od kad su pocele glasine o Euro turneji...kao mini Arena di Verona...joj, da bar, nadajmo se A onda i u Rijeku
Ne znam, u Milanu je bilo vise ljudi, al smo bili glasni i tu i tamo. Stvarno. Al u ZG nisu nikad prije svirali, pa ipak po nekim kriterijima, ta glasnoca je ipak jaca kod nas
ali racunaj da je u zagrebu manja dvorana, automatski je glasnije...
btw pula... to bi bila graba za ulaznicama ko i za veronu, još ako stave proljece/ljeto koncert, verona bi se mogla sakrit
one, two, three, four, five against one
five, five, against one
da mozda na novom albumu bude slika sa penkalom pored nove pjesme i piše posveta za nas, fanove
Da, i pise ovo ja za: i onda navede sve koji su na onom popisu. Hvala na penkalama.
We love them, yeah.... we don't want them to leave this way,
We need them, yeah.... that's why they'll be back again
Can't find a Better Jam(can't find a better Jam),
Can't find a Better Jam(can't find a better Jam)
Niste ni svjesni koliko sam ljubomoran na vas :( :(
Helem.. Pajo, hvala na svim ovim klipovima! Kralj si! Ono, kao dobra vila među PJ fanovima
Danas sam iz agencije, koja nas je vodila, dobio poster koncerta u Zagrebu (onaj koji je bio poljepljen po Zg-u, ili bar slican) On ce sutra na zid, na sred sobe..
Jos samo nisam skonto nacin kako da "uokvirim" trzalicu a da je ne ostetim (lijepim i sl.)
Jedva cekam bootlegove.. A novost je sto sam poceo igrati "Bingo" pa ako dobijem idem u Australiju Prije nikad nisam ni pomisljao na to pa skontajte koliko sam ocajan..
26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany
We love them, yeah.... we don't want them to leave this way,
Iva: koja sam vjestica! Ne vidim Silju i C2V3N, ali tocno znam sto njih dvojica i moj Pajo upravo rade - skidaju mp3 boot iz Zagreba! Naprosto sam vidovita! :):):):) A mi svi ostali cekamo!
Usput, Doctor, mi cemo svoj pick staviti s unutrasnje strane okvira za slike u kojem su nam slike necaka. Mozda se neka djevojka ne naljuti ako u okviru osim njene slike bude i Mikeov pick.
Iva: koja sam vjestica! Ne vidim Silju i C2V3N, ali tocno znam sto njih dvojica i moj Pajo upravo rade - skidaju mp3 boot iz Zagreba! Naprosto sam vidovita! :):):):) A mi svi ostali cekamo!
jok..
one, two, three, four, five against one
five, five, against one
Evo upravo se uplaoda i cim zavrsi postamo link pa mozemo svi plakat skupa! Mi ne mozemo doci k sebi koliko smo glasno pjevali. Svaka pjesma koju smo dosad poslusali (poslusali smo par napreskokce) ODZVANJA od naseg pjevanja!
Evo upravo se uplaoda i cim zavrsi postamo link pa mozemo svi plakat skupa! Mi ne mozemo doci k sebi koliko smo glasno pjevali. Svaka pjesma koju smo dosad poslusali (poslusali smo par napreskokce) ODZVANJA od naseg pjevanja!
puno hvala, trnci mi prolaze i samo od ovog opisivanja bootlega
Comments
http://www.pearljamstories.com/media/storytellers/ST_VCD.mpg
five, five, against one
aha
Aha, da, mozda se i tetovira.
Pa sad neka svi znaju i nauce nas grb i tako to
btw mogli bi i oni za svaku kucicu posebni koncert, ko u italiji par komada nabacit
five, five, against one
A cuj, nakon ovoga sve je moguce
five, five, against one
Joj, Pula. Ja lobiram za Pulu od kad su pocele glasine o Euro turneji...kao mini Arena di Verona...joj, da bar, nadajmo se
btw pula... to bi bila graba za ulaznicama ko i za veronu, još ako stave proljece/ljeto koncert, verona bi se mogla sakrit
five, five, against one
ne bi se zacudio da se penkale pojave na dvd-u...
ma dobro, znam da nece
five, five, against one
Oh please let me sleep its Christmas time
20-ak
oni nam te penkale moraju nekako pokazati.
ja, nevjerni toma kakav jesam, još uvijek čekam konkretni dokaz da:
a) su oni to zbilja dobili
b) im se fakat svidja
ima da to pokažu na DVD-u kako god znaju i umiju.
može i pantomimom.
nema... bili, odsvirali, izdali bootlege... tesko da ce jos pricati o tome...
Zagreb, September the 26th 2006. - the best birthday party I could have wished for.
Niste ni svjesni koliko sam ljubomoran na vas :( :(
Helem.. Pajo, hvala na svim ovim klipovima! Kralj si! Ono, kao dobra vila među PJ fanovima
Danas sam iz agencije, koja nas je vodila, dobio poster koncerta u Zagrebu (onaj koji je bio poljepljen po Zg-u, ili bar slican)
Jos samo nisam skonto nacin kako da "uokvirim" trzalicu a da je ne ostetim (lijepim i sl.)
Jedva cekam bootlegove.. A novost je sto sam poceo igrati "Bingo" pa ako dobijem idem u Australiju
12.06.2007 Munich, Germany
five, five, against one
Usput, Doctor, mi cemo svoj pick staviti s unutrasnje strane okvira za slike u kojem su nam slike necaka. Mozda se neka djevojka ne naljuti ako u okviru osim njene slike bude i Mikeov pick.
five, five, against one
Mi cemo sad to stavit na upload pa za nekih sat-dva kad se digne vam postam link
Ajme ajme, plakat cu. Ja slusam Prag sad na netu...streaming. http://www.radiobeat.cz/
Ja ocu ZG, al i ja bih ga kupila, no...ako ne sljaka master, onda ne znam...
puno hvala, trnci mi prolaze i samo od ovog opisivanja bootlega