Pearl Jam in Zagreb!

Options
18308318338358361290

Comments

• cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    pajo wrote:
    snih wrote:
    A evo i par brojki o prodaji, izgleda da i tu rulaju...prodalo se 10.000 super-deluxea :shock:
    http://www.billboard.com/bbcom/news/pea ... 6688.story

mislim da je ovo tužno:

"the collector's edition, which is selling for $140 on the band's Web site and for $124.99 at Best Buy."

fakat ne kužim kako tenclub dobije ovakvu razliku u cijeni.
    umjesto da bude još jeftinije za fanove. fakat ne kužim.
  • VB256627
    VB256627 Posts: 36

Fata je Fata, al' dvaput je dvaput :mrgreen:
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Da,ni meni nije jasno zašto 10c nema bolje cijele od ostalih shopova, jedino opravdanje koje si mogu dati je to da BestBuy prodaje puno više kopija od 10c i dobija bolju cijenu od Sony-a...boh???

U2 drugi koncert, ajde sad ću probati nabaviti kartu kad već nisam prošli put :o
    Strašno mi je to kako neki glupi novinari prave scenu o tome kako će fanovi koji su prvi put čekali sate i sate na kartu da bi vidili "premijeru" sada vidjeti reprizu???? Koji racku od argumenta...koja premijera i koja repriza i koji debilizam???
    Kako bi naš Ed rekao: we saved the best for the last!
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    U2 drugi koncert, ajde sad ću probati nabaviti kartu kad već nisam prošli put :o
    Strašno mi je to kako neki glupi novinari prave scenu o tome kako će fanovi koji su prvi put čekali sate i sate na kartu da bi vidili "premijeru" sada vidjeti reprizu???? Koji racku od argumenta...koja premijera i koja repriza i koji debilizam???
    Kako bi naš Ed rekao: we saved the best for the last!
    Iva: ha, ha, ha... pa nek' onda kome je bitno sad ponove cijeli proces pa vide oba :lol: mene bi veselilo da ima puno ljudi koji će ići na oba jer se nadam da bi to u mom životu smanjilo broj pitanja 'šta, na više koncerata od istog benda ideš?!?' :lol:

osim toga, ne znam baš koliko U2 mijenja setliste...čisto sumnjam da će razlika biti drastična...I could be wrong though...
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    siljo wrote:
    masni vidim te! :o

dosta skrivanja :mrgreen:

edit: masni ne moze postat... vrijeme je da se nekog u 10c napegla... preventivno... i lagano, da ne ozlijedimo covjeka... juras? lestes?

ja ginem za masnoga!!! :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    pajo wrote:
    Iva: ha, ha, ha... pa nek' onda kome je bitno sad ponove cijeli proces pa vide oba :lol: mene bi veselilo da ima puno ljudi koji će ići na oba jer se nadam da bi to u mom životu smanjilo broj pitanja 'šta, na više koncerata od istog benda ideš?!?' :lol:

osim toga, ne znam baš koliko U2 mijenja setliste...čisto sumnjam da će razlika biti drastična...I could be wrong though...

ja brijem da dobro briješ, ali ko da bi nas to kod našeg najdražeg benda zaustavilo... :):lol:
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Jutros na televiziji najavili 3 koncert U2 u Splitu 2 dana ranije..................................naravno 1 Aprila :lol:
    zakon fora!!!
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • elcielo
    pa nemrem vjerovat, nitko niš ne piše...

onda bum ja par (potpuno i apsolutno neglazbenih) opservacija glede deluxea:

unplugged DVD je nevjerojatne (vizualne) kvalitete.. njam.

nisam znala da ed na kraju 'oceans' na unpluggedu spominje/pjeva ime svoje bivše žene. ja sam uvijek mislila da samo mumlja oo eee, ili ooopen. :mrgreen:

na creditsima ten-a kao službeni odvjetnik benda navodi se stanoviti miler, izgleda da je to edov očuh. fakat se čudim da to nisam dosad primijetila. :mrgreen:

btw, jesmo spominjali da je ed dobio drugu kćer? :uhoda:

i da ne bi bilo da ovaj post nema nikakve veze s glazbom, reći ću da sam danas po n-ti put zaključila kako je "no more" PJESMETINA.
  • cropdustress
    elcielo wrote:
    pa nemrem vjerovat, nitko niš ne piše...

onda bum ja par (potpuno i apsolutno neglazbenih) opservacija glede deluxea:

nisam znala da ed na kraju 'oceans' na unpluggedu spominje/pjeva ime svoje bivše žene. ja sam uvijek mislila da samo mumlja oo eee, ili ooopen. :mrgreen:

na creditsima ten-a kao službeni odvjetnik benda navodi se stanoviti miler, izgleda da je to edov očuh. fakat se čudim da to nisam dosad primijetila. :mrgreen:

btw, jesmo spominjali da je ed dobio drugu kćer? :uhoda:

i da ne bi bilo da ovaj post nema nikakve veze s glazbom, reći ću da sam danas po n-ti put zaključila kako je "no more" PJESMETINA.
    Ma pusti sad deluxe. Di je to drugo dijete??? Ja sam neki dan o tome bas razmisljala jer se sjecam da su lani po ljeti vidjali gospodju sa povelikim trbuhom. Kad i kako se zove djetesce? Znatizeljna sam FUL :D
    Ana Z, kupila si super deluxe znaci??? Ja mislim da necu...barem ne jos. A super za sve to, zvuci zanimljivo.
  • elcielo
    ahaha, od svih stvari, tebe zanima bebač, hehehe
    ma čitala sam u nekom od ovih sto intervjua koji sad kolaju povodom deluxea da ed ima dvije kćeri. ako se ne varam njezino ime je jednako prezimenu pjevača bena s kojim ed pjeva "indifference" (koje konspirativno pojašnjavanje LOL), ali to već zalazi u sferu potpuno neprovjerenih informacija. :mrgreen:
  • cropdustress
    elcielo wrote:
    ahaha, od svih stvari, tebe zanima bebač, hehehe
    ma čitala sam u nekom od ovih sto intervjua koji sad kolaju povodom deluxea da ed ima dvije kćeri. ako se ne varam njezino ime je jednako prezimenu pjevača bena s kojim ed pjeva "indifference" (koje konspirativno pojašnjavanje LOL), ali to već zalazi u sferu potpuno neprovjerenih informacija. :mrgreen:
    Ma da??? :shock: :shock:
    Koje ime neobicno, I to za djevojcicu! :o
    Al dobro, oni su ipak zvijezde pa mogu raditi sto zele.
    A sto si mislia da ce me Deluxe zanimati? :lol: Normalno da ce trach prije :p
  • pajo
    elcielo wrote:
    Iva: :D;)
  • pajo
    Ma da??? :shock: :shock:
    Koje ime neobicno, I to za djevojcicu! :o
    Iva: mislim da joj je drugo ime isto kao i ime edvardove mame, a mislim i da nešto o dotičnoj maloj osobi piše na wiki stranici o majci joj tj. gospođi mu (ovo nije konspirativno, nego samo čudnovato formulirano :lol: )
  • elcielo
    edited April 2009
    da ne bismo zapostavili druge članove benda, recimo i to da mike i stone imaju kćeri rođene na isti dan. obje imaju zakon imena. :mrgreen:
    i da je stoneova žena neka opaka sportašica, penje se na afričke planinske vrhove.
    ajoj, zašto ja pamtim takve gluposti. :lol:
    Post edited by elcielo on
  • pajo
    elcielo wrote:
    da ne bismo zapostavili druge članove benda, recimo i to da mike i stone imaju kćeri rođene na isti dan. :mrgreen:
    Iva: na pajin ročkas :D (samo su maličke 29 godina mlađe ;) )
  • elcielo
    znala sam ja da trač može oživjeti ovaj uspavani topik!!!
    :mrgreen:

btw, mislim da je stoneova žena još mlađa od edove. 8-)
  • lestes
    lestes Posts: 959
    ja sam danas prošla pokraj aquarius shopa, ugledala box u izlogu i ostala potpuno ravnodušna :)

trudila sam se.. nemam ja za to :/
  • cropdustress
    Haha, trach rubrike uvijek pale!!!
    Ja sam malo zapostavila sve to, moram priznati...bo muzika je bitna, a i to cu obnovit kad objave nesto novo, a ne album od pred 18 godina ccc :lol: