Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
ma čim sam vidjela piano, rekoh, evo brendana o'briena.
ali, nije.
ma možda je samo čovjek iz orkestra.0 -
i ja sam ostao :OOO kad sam vidio izvedbu LROMa,stvarno odlično! orkestar se super ukopio!0
-
pajo wrote:inače baš i ne doživljavam taj bas u cjelokupnoj svirci, odnosno uzimam ga zdravo za gotovo (vjerojatno zato što baš i nemam sluha
), ali ovdje ga se fakat čuje...:D
je, i ja ga ovdje baš čujem.
inače ne. to je prvenstveno do sluha, kak veliš, ali mislim da je i zbog načina upotrebe basa koja je potpuno drugačija nego u PJ.0 -
Nemojte zamerit kaj ću još jednom apostrofirat PREGENIJALNOST nastupa naših momaka na VH1!
:)
Oni su jednostavno - RAZVALILI!
Broj gledanja se dosada već popeo na jedno 8-9, sigurno.:D
0 -
pajo wrote:
Jebeno dobro zvući, skinuo sam je i svira mi jedno šesnesti put za redom
A sad mi je upravo stigao prvi boot cd Florida sa Oceans, Who you are itd, sad se na to bacamCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
pajo wrote:Iva: bome kad sam vidjela izvođača mi je palo na pamet da me ful čudi da nema više fanatično-religioznih fanova s psihotičnim napadima oko njegovog lika i djela. mislim, sva sreća da ih nema, ali kad ga takvog vidim, čudi me to malo...
ljudi su naučili zatomljavati one najniže porive, ali ja se još uvijek znam zamisliti jedan na jedan sa njim... nije mi to uopće strano... čovjek je legenda, kak god okreneš!!!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Dirty Frankk wrote:Jebeno dobro zvući, skinuo sam je i svira mi jedno šesnesti put za redom
A sad mi je upravo stigao prvi boot cd Florida sa Oceans, Who you are itd, sad se na to bacam
uživaj ti nama Niko - zaslužio si... nego, koliko si bootova naručio i koje? ja si gruntam kaj da naručim, pa bi mi pomogao tvoj kritički osvrt na ono što si čuo do sada...... I surfaced and all of my being was enlightened...
WOW, da...LROM je preeeeeedobar!
A i najjace mi je kako je Mike unakazio gitaru na kraju!!!
I kako cijelo vrijeme skace i plese, ko neko dijete veselo...cek cek...kaooooo Janko!0 -
jurasica wrote:uživaj ti nama Niko - zaslužio si... nego, koliko si bootova naručio i koje? ja si gruntam kaj da naručim, pa bi mi pomogao tvoj kritički osvrt na ono što si čuo do sada...
Preskočio sam 2 boot-a sve ostalo sam naručio, znaći 11 komada, ali tek mi je jedan stigao tako da još ne mogu ništa komentirati. Kad ih poslušam javim ti.
A mogu ti ih/vam spržiti ako treba.
Još jednom da zahvalim Paji i Ivi na kupnji postera i majica koje sam dobio neki dan.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Preskočio sam 2 boot-a sve ostalo sam naručio, znaći 11 komada, ali tek mi je jedan stigao tako da još ne mogu ništa komentirati. Kad ih poslušam javim ti.
A mogu ti ih/vam spržiti ako treba.
hvala, ali ja slično brijem kao ti pa preferiram originale a ne kopije... ipak je to moj najdraži bend pa se osjećam kao da kradem ako pržim od nekoga... a i original je original!
ja onda još čekam tvoje rivjue!... I surfaced and all of my being was enlightened...
snih&pajo: HRVATSKA! HRVATSKA!
Kako smo mrknuli nemce!
Jos smo uspjeli i pogledat prijenos negdje preko weba u totalno shity kvaliteti, kao da gledaš usporenu snimku. Ali nema veze, uz hladne pivice i to se da izdržat:D
E i da, naravno pričamo o košarci.0 -
pajo wrote:snih&pajo: HRVATSKA! HRVATSKA!
Kako smo mrknuli nemce!
Jos smo uspjeli i pogledat prijenos negdje preko weba u totalno shity kvaliteti, kao da gledaš usporenu snimku. Ali nema veze, uz hladne pivice i to se da izdržat:D
pa bio vam je prijenos na dsf-u!
HRVATSKA! HRVATSKA!pajo wrote:E i da, naravno pričamo o košarci.
kaj naravno? obično trubite o fudbalu...... I surfaced and all of my being was enlightened...
jurasica wrote:pa bio vam je prijenos na dsf-u!jurasica wrote:kaj naravno? obično trubite o fudbalu...0
-
pajo wrote:eeeee, moja Ane, košarka je bila prije svega. prva ljubav, prije nogometa, prije mene...a to se ne zaboravlja...;):)
ma razumijem... i ja sam do faksa trenirala košarku, u srednjoj me zvali Rađa(zato kaj sam bila maničan obožavatelj) i tak... sad se priča samo o nogometu koji fakat mrzim, ukoliko ne igra hrv. nac. vrsta... ako je HRVATSKA u pitanju onda zdušno navijam za sve sportaše, ali košarka mi je isto nekak posebna... baš mi je bed zbog naše košarke danas, ali kaj ćeš... vidi rukometaše kak su super pa se opet 95% vremena trubi o nogometu...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
vidim da ovdje ima dosta radiohead fanova,a ja tek sad vidio da imam linkove za skidanje njihovih albuma
Radiohead - Live at Westerpark Amsterdam (July 1, 2008)
Radiohead - OK Computer - Lossless (FLAC)
Radiohead - The Best Of [2008] 2CD Limited Edition
pa ak neko hoće nek me PMa
edit: danas je Stonu rođendan?0 -
pajo wrote:Evo cjelokupne snimke zajedno sa Real Me
http://youtube.com/watch?v=06wN_iTRH0Q
Apsolutno se slažem sa izrazom koji je supruga mi upotrijebila: JEBOTE!
Mislim stvarno su luđaci, ovoliko dobro zvučat...e i sad kužim zakaj su tam na Porchu svi svršavali na Jeffovu izvedbu na Real Me...inače baš i ne doživljavam taj bas u cjelokupnoj svirci, odnosno uzimam ga zdravo za gotovo (vjerojatno zato što baš i nemam sluha), ali ovdje ga se fakat čuje...:D
Skinuli sa tube snimku...pa stvarno im to nije trebalo koji k..... :mad:CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:Skinuli sa tube snimku...pa stvarno im to nije trebalo koji k..... :mad:
imaš tu
http://youtube.com/watch?v=AIOWGFtVGlg0 -
Dirty Frankk wrote:Skinuli sa tube snimku...pa stvarno im to nije trebalo koji k..... :mad:
Google se vec duze vrijeme tuzi sa tvrtkom Viacom koja je vlasnik i MTV-a i VH1 zbog milijona spotova na YouTube-u i u zadnje vrijeme uredno skidaju sav materijal koji je vezan uz to...:(0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music