pa mogli bi biti recimo na werchteru u lineupu prije pearl jam-a, pa da i malo TOTD dobijemo
:evil: :geek: :jealous:
Realno, nekako mi se cini na ce SG na turneju u 5. I 6.mjesecu,ma PJ onda nastavlja 6. i 7. Al supermbo bilo ako budu na Werchteru. Tko zna? Jos nisu objavili nis vise od 3 festivala. Ja prizeljkujem neku Italiju, nesto blizu, jer zbilja necu moc toliko putovat daleko da ih vidim :(
ok, vidim da su se strasti stišale... ja se napokon preselila i imam malu napomenu... naime, kućica još nije gotova a prodali stan pa smo se malo uselili baki koja živi 10 min pješke od nas... samo da znate... radove na gruntu planiramo negdje s početkom proljeća pa računajte na nas!
... I surfaced and all of my being was enlightened...
hahaha zakon.. pa ti objasni banci da sa 6 frendova ides na 4 koncerta istog benda (znam da ne idete svi na sve, ali bolje je ispalo).. sta si misli banka "ajd, ok, nije joj ukradena kartica, ali je puknuta u pm"
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
hahaha zakon.. pa ti objasni banci da sa 6 frendova ides na 4 koncerta istog benda (znam da ne idete svi na sve, ali bolje je ispalo).. sta si misli banka "ajd, ok, nije joj ukradena kartica, ali je puknuta u pm"
Ma sta ih boli briga! Haha, al dobro je da banke zovu just-in-case. Mene nitko nije zvao, valjda je sve ok. Al karte su u accountima
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Gordan: Evo da se javim nakon podužeg izbivanja, ponukan činjenicom da je STIGAO dugo očekivani Klausen BA! Tek sam ga uzeo iz poštarovih ruku i još ga nisam ni otvorio. Bojim se da ne oslijepim od ljepote!
Sad kad se sve stišalo oko ulaznica, bez obzira na povremena pojavljivanja živčanog Fűhrera , vrijeme je za podvlačenje crte. Tablica je, pretpostavljam, točna. Ako nije, ispravci su dobrodošli. :ugeek: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao_Mwt-RiCqddGhIaHVwazlXNjNfSmU4ZGQxakxHVFE&hl=en_US
Ima nas skoro pa posvuda.
Na kraju zamolba svima. Ako negdje vidite ili čujete da netko ima viška tri ulaznice na tribini za Manchester 1, javite hitno. Ticketmaster i Live Nation su Pearl Jam skinuli iz ponude, tako da se čini da su stvarno rasprodali sve ulaznice. Mislim, mi ćemo u Manchesteru svakako biti i 20. i 21., čak i ako do odlaska ne nabavimo ulaznice. Vjerujem da će ih biti na licu mjesta, ali bih nekako više volio da ih imamo v žepu pri odlasku. Priznajem, totalni sam ziheraš.
Fotku Klausena šaljem kad bude u okviru. Can't wait! :P
Gordan: Evo da se javim nakon podužeg izbivanja, ponukan činjenicom da je STIGAO dugo očekivani Klausen BA! Tek sam ga uzeo iz poštarovih ruku i još ga nisam ni otvorio. Bojim se da ne oslijepim od ljepote!
Sad kad se sve stišalo oko ulaznica, bez obzira na povremena pojavljivanja živčanog Fűhrera , vrijeme je za podvlačenje crte. Tablica je, pretpostavljam, točna. Ako nije, ispravci su dobrodošli. :ugeek: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao_Mwt-RiCqddGhIaHVwazlXNjNfSmU4ZGQxakxHVFE&hl=en_US
Na kraju zamolba svima. Ako negdje vidite ili čujete da netko ima viška tri ulaznice na tribini za Manchester 1, javite hitno. Ticketmaster i Live Nation su Pearl Jam skinuli iz ponude, tako da se čini da su stvarno rasprodali sve ulaznice. Mislim, mi ćemo u Manchesteru svakako biti i 20. i 21., čak i ako do odlaska ne nabavimo ulaznice. Vjerujem da će ih biti na licu mjesta, ali bih nekako više volio da ih imamo v žepu pri odlasku. Priznajem, totalni sam ziheraš.
meni prijateljica studira u manchesteru, pa ju mogu pitati da nakon praznika kad se vrati gore ode vidit u neki "normalan" ducan da li ima kupit karata..
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Gordan: Bravo za predsjednika, a prva dama nam se malo smrzavala. Normalno, kad ona jedina nema kuhano vino u ruci.
Pridružujemo se čestitkama za čiču Edvarda, na kojem ni 47 nije ostavilo ozbiljnijeg traga.
Nije uopce bilo jednostavno te lampione poslat ka nebu i mogu rec da me malo iznenadilo kak su tak pustili masi da se slobodno igra sa vatrom na javnom prostoru...ali dobro je prošlo i niš se nije zakurilo , a prizor je na kraju bio krasan. Da stanem u obranu frist lady, junacki je izdrzala zimu, a kuhano vino ni ja nemam jer ga u principu ne volim i ne kuzim ...al zato kuzim nekuhano
Iva: hmmmm...kaj, mislili smo imati miran blagdanski vikend? ne znam ima li ikakve istine i otkud bi trač mogao biti, ali onaj Uru kaže na svom FB profilu sljedeće: Confirmado para el 27 de Julio - EDDIE VEDDER EN ROMA
Doduše, Uru je tvrdio i da će momci potvrđeno svirati u Madridu pa ništa od toga...
Ali Edi u Rimu...Niko i ja bi laganini bili u žile režemo ruke nam krvave modu, zar ne Niko?
Nije uopce bilo jednostavno te lampione poslat ka nebu i mogu rec da me malo iznenadilo kak su tak pustili masi da se slobodno igra sa vatrom na javnom prostoru...ali dobro je prošlo i niš se nije zakurilo , a prizor je na kraju bio krasan. Da stanem u obranu frist lady, junacki je izdrzala zimu, a kuhano vino ni ja nemam jer ga u principu ne volim i ne kuzim ...al zato kuzim nekuhano
Gordan: Kakva zajebancija, pa mi smo ponosni kaj je i PJ lampion poletio Ak je na TŽF-u jednako loše vino kao na Cvjetnom, onda nisi ništa propustio.
Roma, 27 Julio, hm. Nekak' mi nije to za vjerovat'. Kaj bi radio dva tjedan? Putovao po Europi? Vratio se u SAD, pa opet nazad.
I na kraju, evo onoga što obećah. Najvredniji eksponat u našoj kolekciji, broj 119 u seriji od 225, signed by Brad himself
super su bili lampioni... isao sam u tvornicu sinoc na Urbana pa sam ih vidio po zraku... jako fora je izgledalo
ne znam da li je tko sinoc bio na Urbanu (valjda bi vas vidio u maloj tvornici), ali bas mu je ispala ok ta Storyteller prica... trajalo je mislim preko 2 i pol sata... red price, red muzike... 90% stvari su odsvirali u novim aranzmanima, intimnije... Urbanovski je bio jako brbljav i jako ok... fora vecer.. tko ide veceras, have fun!
a ovo za Eda u Rimu... ne bi me cudilo... i ne znaci da ima 2 tjedna rupu... mozda solo turneju pocinje odmah nakon PJ-a ovo bi mogla biti i ljetna EV talijanska turneja, ha? vidim ga kako se između koncerata šulja po talijanskim selima i pere po prsutu, siru i vinima... naravno, slucajno ce zalutati i u Istru
a ovo za Eda u Rimu... ne bi me cudilo... i ne znaci da ima 2 tjedna rupu... mozda solo turneju pocinje odmah nakon PJ-a ovo bi mogla biti i ljetna EV talijanska turneja, ha?
Umrla bin od muke posto mi je ljeto cijelo bukirano!
da, nakon što odsvira na Motovun festivalu spustit će se pješke dolje u Livade
Haha, koji smo mi ludjaci. Sa super mastom.
Minus prsut, mislim da on to ne jede. Bedak haha
Ako je istina...onda...ja sam lagano najebala sa svim tim koncertima. :roll:
Comments
da, navodno neki MTV event...
Jeste vidjeli da su i Soundgarden on tour na ljeto?
Realno, nekako mi se cini na ce SG na turneju u 5. I 6.mjesecu,ma PJ onda nastavlja 6. i 7. Al supermbo bilo ako budu na Werchteru. Tko zna? Jos nisu objavili nis vise od 3 festivala. Ja prizeljkujem neku Italiju, nesto blizu, jer zbilja necu moc toliko putovat daleko da ih vidim :(
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
treba probaviti bankovne račune nakon prošlotjednog ticket shoppinga :problem:
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
haha, sabotaža svjetskih razmjera, uključene su i bankarske institucije.
nastavlja se serija
http://www.youtube.com/watch?v=OsSfECZG ... re=related
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Sad kad se sve stišalo oko ulaznica, bez obzira na povremena pojavljivanja živčanog Fűhrera
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao_Mwt-RiCqddGhIaHVwazlXNjNfSmU4ZGQxakxHVFE&hl=en_US
i u to ime, neka smo svi zdravi, veseli i sretni!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
meni prijateljica studira u manchesteru, pa ju mogu pitati da nakon praznika kad se vrati gore ode vidit u neki "normalan" ducan da li ima kupit karata..
http://www.jutarnji.hr/multimedia/archi ... 2507S0.jpg
Pridružujemo se čestitkama za čiču Edvarda, na kojem ni 47 nije ostavilo ozbiljnijeg traga.
Nije uopce bilo jednostavno te lampione poslat ka nebu i mogu rec da me malo iznenadilo kak su tak pustili masi da se slobodno igra sa vatrom na javnom prostoru...ali dobro je prošlo i niš se nije zakurilo
Doduše, Uru je tvrdio i da će momci potvrđeno svirati u Madridu pa ništa od toga...
Ali Edi u Rimu...Niko i ja bi laganini bili u žile režemo ruke nam krvave modu, zar ne Niko?
Gordan: Kakva zajebancija, pa mi smo ponosni kaj je i PJ lampion poletio
Roma, 27 Julio, hm. Nekak' mi nije to za vjerovat'. Kaj bi radio dva tjedan? Putovao po Europi? Vratio se u SAD, pa opet nazad.
I na kraju, evo onoga što obećah. Najvredniji eksponat u našoj kolekciji, broj 119 u seriji od 225, signed by Brad himself
ne znam da li je tko sinoc bio na Urbanu (valjda bi vas vidio u maloj tvornici), ali bas mu je ispala ok ta Storyteller prica... trajalo je mislim preko 2 i pol sata... red price, red muzike... 90% stvari su odsvirali u novim aranzmanima, intimnije... Urbanovski je bio jako brbljav i jako ok... fora vecer.. tko ide veceras, have fun!
a ovo za Eda u Rimu... ne bi me cudilo... i ne znaci da ima 2 tjedna rupu... mozda solo turneju pocinje odmah nakon PJ-a
:thumbup: U Livade na tartufe i medicu!
da, nakon što odsvira na Motovun festivalu spustit će se pješke dolje u Livade
Minus prsut, mislim da on to ne jede. Bedak
Ako je istina...onda...ja sam lagano najebala sa svim tim koncertima. :roll: