Haha, koji smo mi ludjaci. Sa super mastom.
Minus prsut, mislim da on to ne jede. Bedak haha
Ako je istina...onda...ja sam lagano najebala sa svim tim koncertima. :roll:
Zac ne jede? Ima nesto protiv prsuta il ne jede meso?
Haha, koji smo mi ludjaci. Sa super mastom.
Minus prsut, mislim da on to ne jede. Bedak haha
Ako je istina...onda...ja sam lagano najebala sa svim tim koncertima. :roll:
Zac ne jede? Ima nesto protiv prsuta il ne jede meso?
Pa meso. KAzem da je bedast. Jer da proba prsut....
Oho, 10c nam salje mailove za early entry wristband info! Jeeeeeee! Ajde bit ce nes! Provjerite i submittajte krasan nas cro-engleski, tj englesko-hrvatski :roll:
Sinoc sam ljepo proslavila uz SANE u Rijeci. Svirali Even Flow taman na prelazu sa 24. na 25.
A kasnije su oprali Black...snimah, al nisam mogla, raspala sam se. Predobro to sviraju a Nikola pjeva svjetski. Na kraju jos doda onaj We Belong Together tag sa unpluggeda... Vidi se da je PJ fan I jos Rooster od AIC. Ja sretna ko Bozic i Nova Godina. Merry Christmas, ho ho ho
žao mi je za urbana, ali je on svoje koncerte odlučio održavati u zagrebu baš dan prije tonkinog ročkasa tako da mi je to uvijek na knap... a za sane - e i ja bi ih baš rado htjela poslušati... to bi baš bilo zanimljivo...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
dakle osim onog sto nam je niko rekao za off the earth, postoji jos par dodatnih videa skrivenih na delux dvd-u za koje ja nisam znala. neznam jeste ih vi skuzili, ako ne ovo jde najlaksi put da dodete do njih viewtopic.php?f=4&t=174874&hilit=easter+eggs
dakle osim onog sto nam je niko rekao za off the earth, postoji jos par dodatnih videa skrivenih na delux dvd-u za koje ja nisam znala. neznam jeste ih vi skuzili, ako ne ovo jde najlaksi put da dodete do njih viewtopic.php?f=4&t=174874&hilit=easter+eggs
Gordan: Sad ću odmah morati ići u poragu za skrivenim blagom. U međuvremenu, ima i blaga koje nije skriveno, nego ima ljudi koji ih znaju sve skupiti na jednu hrpu i od toga napraviti umjetničko djelo. Ako već niste vidjeli na Porchu, evo linka: http://www.youtube.com/watch?v=tdiCLZOxB3Q&feature=youtube_gdata_player
jel tko popunio onu prijavu za early entry? ja jos nisam, pa da pitam jel bilo kakvih komplikacija?
nikakvih komplikacija. klik na link u mailu, oznacis koje koncerte si kupio i ukucas email za koji je kupnja vezana. pol minute posla. to treba napravit najkasnije 3.1. inace propada... :geek:
jel tko popunio onu prijavu za early entry? ja jos nisam, pa da pitam jel bilo kakvih komplikacija?
nikakvih komplikacija. klik na link u mailu, oznacis koje koncerte si kupio i ukucas email za koji je kupnja vezana. pol minute posla. to treba napravit najkasnije 3.1. inace propada... :geek:
cek, cek, mislis da treba ukucati confirmation number ili purchase number, jel? tako sam barem ja shvatio...
Alo eikpa, samo da se javim na brzinu, malo sam bio off line, bez interneta.
Sutra idemo dalje na put...preko Rima u Egipat kruzit Nilom sumljam da ću imat internet tamo tako da vas pozdravljam Sretna Vam Nova, Božić sve zajedno
Nadam se da neće biti nekih važnih dogadanja dok me nema recimo da puste postere u prodaju
:wave:
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Sutra idemo dalje na put...preko Rima u Egipat kruzit Nilom sumljam da ću imat internet tamo tako da vas pozdravljam Sretna Vam Nova, Božić sve zajedno
Nadam se da neće biti nekih važnih dogadanja dok me nema recimo da puste postere u prodaju
ooooopusti se i užiiivaj...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
preselili nas na drugu stranu, cudno je kad nismo jedna od prvih par tema pa evo da nas vratim
sinoc cameron crow pustio na radiju chinese i neki mccreadyjev demo, gremmiji vec objavili http://www.gremmie.net/mp3/updates-adde ... j-20-demos
Comments
Zac ne jede? Ima nesto protiv prsuta
Hmm, mozda ga zato godine maze.
Isusek, da. Šopingiranje mi je najdraža rijec ipak. XD XD A ni atendanje ivenata nije za bacit.
Oh please let me sleep its Christmas time
Sinoc sam ljepo proslavila uz SANE u Rijeci. Svirali Even Flow taman na prelazu sa 24. na 25.
A kasnije su oprali Black...snimah, al nisam mogla, raspala sam se. Predobro to sviraju a Nikola pjeva svjetski. Na kraju jos doda onaj We Belong Together tag sa unpluggeda... Vidi se da je PJ fan
Ja danas pustio prigodne pjesme tipa Don't Believe In Christmas i Merry Christmas (I Don't Wanna Fight Tonight)
Jeste vidjeli cestitku od nasih djecaka?
http://www.youtube.com/watch?v=bedgFDOpxEs
ja bila u petak na urbanu i bilo je bas dobro! + prvi put se nisam skuhala u tvornici - jupiii!
sid: ojme iduci put idem cut Sane kad budu negdje pri ruci!
žao mi je za urbana, ali je on svoje koncerte odlučio održavati u zagrebu baš dan prije tonkinog ročkasa tako da mi je to uvijek na knap... a za sane - e i ja bi ih baš rado htjela poslušati... to bi baš bilo zanimljivo...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
viewtopic.php?f=4&t=174874&hilit=easter+eggs
Gordan: Sad ću odmah morati ići u poragu za skrivenim blagom. U međuvremenu, ima i blaga koje nije skriveno, nego ima ljudi koji ih znaju sve skupiti na jednu hrpu i od toga napraviti umjetničko djelo. Ako već niste vidjeli na Porchu, evo linka:
http://www.youtube.com/watch?v=tdiCLZOxB3Q&feature=youtube_gdata_player
cek, cek, mislis da treba ukucati confirmation number ili purchase number, jel? tako sam barem ja shvatio...
je, sve ok... evo vidim da za Berlin trazi mail adresu... za sve ostalo confirmation number
keine panik!
Sutra idemo dalje na put...preko Rima u Egipat kruzit Nilom
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
ooooopusti se i užiiivaj...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
olrajt!
pozdravite krokodile i pazite se grčeva
sinoc cameron crow pustio na radiju chinese i neki mccreadyjev demo, gremmiji vec objavili
http://www.gremmie.net/mp3/updates-adde ... j-20-demos