Berlin i Stockholm ili Stockholm i Oslo. Mamicu mu, sta su skupi ovi sjevernjaci....koda zive u zlatnim drzavama
svi imamo svoje planove, ali da je takva situacija kod mene, ne bi bilo dileme, odabrao bi berlin-stock, sto zbog direktnih aviona za berlin i za zagreb, i fino nakon berlina imas 3 dana za razgledat stockholm..
ali ti naravno najbolje znas sretno s odlukom.. jos par sati imas :P
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
ajooj ni ja ne znam kaj da radim :( nisam 100% ziher da cu fakat fakat bit
ma kaj briješ? isplaniraj si sad i to je to! prioriteti se znaju! mene muči na koliko koncerata ići i kamo sve!?! direktor mi ih je čak odobrio 4!
hahaaa pa to je zakon - ides na 4 koncerta!! wu-huu tko zna kaj moras dat zauzvrat?? ;D
a moji planovi u to doba su malo izvan mojih ruku al valjda bu sve ok
Seler! Ma daj, pa BERLIN i PJ. A mozes i par dana kasnije na Radiohead u Wuhlheide
Naravno da ides. Odluceno, zapecaceno! Berlin keine Iva ist nicht Berlin. Especially Pearl Jam in Berlin.
Bas mi ide dobro njemacki
a teeenks sid :'D x super ti je deutsch!! nadam se da ce se zvijezde tak poslozit - ko i inache hehe
Idem na Stockholm i Oslo
a ako budem mogao još Amsterdam ali to neću kupovati 10c karte sad.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
nećeš vjerovati, ali trenirale smo košarku zajedno... i išle na 1. ever PJ koncert zajedno... njen tata nas je još u starom jugiću furao na bus kod cibone... ono, kretalo se još dok je bio mrak... iiii... koja sjećanja...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
nećeš vjerovati, ali trenirale smo košarku zajedno... i išle na 1. ever PJ koncert zajedno... njen tata nas je još u starom jugiću furao na bus kod cibone... ono, kretalo se još dok je bio mrak... iiii... koja sjećanja...
Wow, vi ste PJ veteranke
To je vjerojatno bila budimpesta onda. Sjecam se da sam tad bio u srednjoj, mozda drugi razred il tak nesto...i onda kad sam se vracao doma iz skole se sjecam da su bili poljepljeni banneri na stupovima od rasvjete. hehe...al nisam se tad solo usudio ici..
ne znam da li se kome na pm javila Kristina (Kristianna)... nije potato...
anyway, Kristina nas cita, ali ne moze postati jer nije u 10c... jako bi htjela u Berlin pa moli ako ce netko imati 10c kartu viska da je se sjeti..
frikovi, razgibajte zglobove, napravite nekoliko sklekova, 3x pljunite kroz prozor i sjednite za racunala...
sretno s kartonjerosima za 25min... 23min...
Koji put već ovo skupa radimo i još uvijek je onaj isti nepogrešivi blesavi feeling tu...čekanje, refrešanje, nervoza, ko će kuda, koje kaj uspio ubost...uh neprocjenjivo
Gordan: Ja sam se već dvaput morao opet logirati Usput prčkam oko hotela, nemoguća skupoća tamo na sjeveru. A tek kad stignemo tamo... Who cares, kad je PJ u pitanju Sitno brojimo... 100, 99, 98...
We are currently experiencing high demand so have placed you in a queue. Please do not close your browser as this page refreshes automatically. When we open the queue you will be directed to the Ticketing page.
We are currently experiencing high demand - please wait.
We are currently experiencing high demand so have placed you in a queue. Please do not close your browser as this page refreshes automatically. When we open the queue you will be directed to the Ticketing page.
ma piz.. im ćorava!
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Comments
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
svi imamo svoje planove, ali da je takva situacija kod mene, ne bi bilo dileme, odabrao bi berlin-stock, sto zbog direktnih aviona za berlin i za zagreb, i fino nakon berlina imas 3 dana za razgledat stockholm..
ali ti naravno najbolje znas
hahaaa pa to je zakon - ides na 4 koncerta!! wu-huu tko zna kaj moras dat zauzvrat?? ;D
a moji planovi u to doba su malo izvan mojih ruku al valjda bu sve ok
a teeenks sid :'D x super ti je deutsch!!
Idem na Stockholm i Oslo
a ako budem mogao još Amsterdam ali to neću kupovati 10c karte sad.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
4800, 4799, 4798...
haha...bas mi te sad spomenula na skype. A otkud se znate?
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Wow, vi ste PJ veteranke
To je vjerojatno bila budimpesta onda. Sjecam se da sam tad bio u srednjoj, mozda drugi razred il tak nesto...i onda kad sam se vracao doma iz skole se sjecam da su bili poljepljeni banneri na stupovima od rasvjete. hehe...al nisam se tad solo usudio ici..
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
ne znam da li se kome na pm javila Kristina (Kristianna)... nije potato...
anyway, Kristina nas cita, ali ne moze postati jer nije u 10c... jako bi htjela u Berlin pa moli ako ce netko imati 10c kartu viska da je se sjeti..
frikovi, razgibajte zglobove, napravite nekoliko sklekova, 3x pljunite kroz prozor i sjednite za racunala...
sretno s kartonjerosima za 25min... 23min...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
u 13 do 18... za 2min...
e, koliki vam je puls?
fuckas karte, ajmo lupat po F5... :ugeek:
a ovaj forum vozi sporije
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
bolji server..mos mislit..
Skandinavija u Cart.
Confirm.
I tu puce zica
i jel ceka il refresha?
gotovi su!!!
quote:
We are currently experiencing high demand - please wait.
ma piz.. im ćorava!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!