Pearl Jam in Zagreb!

1701702704706707860

Comments

• grudicegrudice Posts: 211
    Gordan: Hej ljudi, jeste li već išli na crowdsurge updateat svoje podatke.

Ja jesam ali je meni sve vec bilo popunjeno kad sam se ulogovao. Jel' vama?

A za Man sto hocete da idete sa Klarom - svaka cast! Kad jos i ova nasa mala raja malo poraste pa da idemo zajedno sa podmlatkom :D. Ali reko' samo da obratite paznju, ako vec niste, da u onom PreSale mailu pise da u Man svi mogu da idu na tribine a na Floor samo 14+.
  • Hehe, sad sam nasla streaming! Crazy Mary!
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Ana2112Ana2112 Posts: 689
    grudice wrote:
    Ja jesam ali je meni sve vec bilo popunjeno kad sam se ulogovao. Jel' vama?
    Da, koliko sam skuzila preuzeli su podatke iz 10c. Apdejtas ih samo ako su neispravni...
    Evil Little Goat
  • zagizagi Posts: 414
    jel to sad nirvanin unplugged? morat cu pocet slusat 101
  • zagi wrote:
    jel to sad nirvanin unplugged? morat cu pocet slusat 101
    Je! Nisam ga slusala sto godina. Znam sve lyricse napamet! :lol:8-)
  • Uff, morao sam resetirati cijeli laptop, novi windows, napraviti cijeli beckup i posložiti stotine foldera koji se se samo gomilali jedno 5 godina...totalni kupus...ali evo sad je sve spremno za 10c sale :lol::lol:
    Krečemo u planiranje, vidio sam da ste na fejsu pisali svašta moram malo to prolegat da vidim što se događa.

Ja sam najime otvorio doma temu o novoj turneji, ovako je glasilo;
    ja: draga znaš đe te vodim ovo ljeto
    iva: gdje me vodiš
    ja: u Švedsku i Norvešku, ionako uvijek se žališ da ti je vruće u sred ljeta u Du.
    iva: a što se tamo događa....(počinje sumlja)
    ja: ništa idemo se malo odmorit bez djece
    iva: a što se tamo događa, tko tamo svira
    ja: mene hvata smijeh...Jelena Rozga ima turneju
    ja: znaš ko svira...PJ
    iva: tišina.............
    iva: a zato si me neki dan pitao za (neke) letove itd.
    iva: a što ću ja tamo radit
    ja: ajde sa mnom na koncert jedanput pa ako ti se ne sviđa neću te više peglat
    iva: ja da idem na koncert....
    iva: možda...ako bude posla ovo ljeto

Za početak je ok, idemo u daljne pregovore :?
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Ok sad počinjem sa pitanjima;

www.crowdsurge.com na ovu stranicu, otvoriti se homepage sa listom koncerta i to je to? Tu čekamo u utorak prodaju jel tako??

Pitanje za Amsterdam, vidio sam i ja cijene karata iz HR, katastrofa.
    A neki dan je Iva kupila 2 karte za mene i nju na popustu za Amsterdam samo 130E povratna ali samo u periodu 2 i 3 mjeseca...šteta što nije bilo otvoreno i za 6mjesec :?
    Nego mislio sam je ste li gledali karte za Amsterdam negdje iz Beča, Trsta i sl. ???

Javio mi je Ty, on je malo razočaran sa destinacijama...nadao se Zagrebu i Italiji ;) (tko nije) tako da sad planira dolazak u HR sve jedno i možda da odradi Amsterdam i Isle festival.
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
    :lol::lol: Riječanke... :D
    Evil Little Goat
  • Ma mora na jedan koncert s tobom. ;) Ostalo cete lijepo glumit turiste po Skandinaviji, ti ces navecer opet na show, ona ce obavit shopping, drugi dan jir po gradu, shopping i show, i svi sretni :mrgreen:
    http://www.crowdsurge.com na ovu stranicu, otvoriti se homepage sa listom koncerta i to je to? Tu čekamo u utorak prodaju jel tako??
    yup. tu. :)http://www.crowdsurge.com/pearljam/
    Evil Little Goat
  • Ok sad počinjem sa pitanjima;

http://www.crowdsurge.com na ovu stranicu, otvoriti se homepage sa listom koncerta i to je to? Tu čekamo u utorak prodaju jel tako??

Pitanje za Amsterdam, vidio sam i ja cijene karata iz HR, katastrofa.
    A neki dan je Iva kupila 2 karte za mene i nju na popustu za Amsterdam samo 130E povratna ali samo u periodu 2 i 3 mjeseca...šteta što nije bilo otvoreno i za 6mjesec :?
    Nego mislio sam je ste li gledali karte za Amsterdam negdje iz Beča, Trsta i sl. ???

Javio mi je Ty, on je malo razočaran sa destinacijama...nadao se Zagrebu i Italiji ;) (tko nije) tako da sad planira dolazak u HR sve jedno i možda da odradi Amsterdam i Isle festival.
    veceras cu sve pomno proucit na crowdsurge, jos nisam.
    Za letove, ima ih iz Venecije za Amsterdam...ja razmisljam o tome, al sam toliko luda da bih onda spojila sa Werchterom i nastavila dalje, ma da je razumnije ici doma pa nazad u Berlin... Tako da zasad nis...vidjet cu kroz par mjeseci.
  • siljosiljo Posts: 2,203
    Ja sam najime otvorio doma temu o novoj turneji, ovako je glasilo;
    ja: draga znaš đe te vodim ovo ljeto
    iva: gdje me vodiš
    ja: u Švedsku i Norvešku, ionako uvijek se žališ da ti je vruće u sred ljeta u Du.
    iva: a što se tamo događa....(počinje sumlja)
    ja: ništa idemo se malo odmorit bez djece
    iva: a što se tamo događa, tko tamo svira
    ja: mene hvata smijeh...Jelena Rozga ima turneju
    ......

Za početak je ok, idemo u daljne pregovore :?

hehehe, pregovori sa EU su zavrseni, steta, mogao si i tu karijeru izgraditi :)
    ah, men... manji smo od makovog zrna kad nam nesto treba :mrgreen:
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • Neki okvirni plan danas je Scandinavija, samo Stockholm i Oslo bez Copenhagena i ako uspijem naći nešto povoljno za Amsterdam kasnije.

Gledam karte; stvarno iz Rijeke za Stockholm 30E plus takse to se može popet na 100 kod Ryan-a :?
    To bi mi možda odgovaralo jer bi ostavili djecu u Rijeci.
    Iz Dubrovnika imam let, trenutno je cijena oko 2300kn Du-Stockholm
    Neka luda kombinacija za Amsterdam preko Londona oko 250E, nije baš bajno.
    ...sad sam se sjetio idem vidit ima li nešto povoljnije za Holand, recimo Roterdam ili neki drugi city pa možda vlakom????
  • Neki okvirni plan danas je Scandinavija, samo Stockholm i Oslo bez Copenhagena i ako uspijem naći nešto povoljno za Amsterdam kasnije.

Gledam karte; stvarno iz Rijeke za Stockholm 30E plus takse to se može popet na 100 kod Ryan-a :?
    To bi mi možda odgovaralo jer bi ostavili djecu u Rijeci.
    Iz Dubrovnika imam let, trenutno je cijena oko 2300kn Du-Stockholm
    Neka luda kombinacija za Amsterdam preko Londona oko 250E, nije baš bajno.
    ...sad sam se sjetio idem vidit ima li nešto povoljnije za Holand, recimo Roterdam ili neki drugi city pa možda vlakom????
    Pa sta ti nije pametnije doc do Rijeke onda i avionom za Stockholm? Ako ces prije u Amsterdam, ne znam kako si letovi iz Du, al iz Venecije su ok cijene. Ryanair je zajeban i ima restirkcije, al za turneju ti ni ne treba puno stvari/robe. Opet, iz Du do Venecije ti je malo komplicirano...
  • Našao sam neke letove

DU-AMS sa tax. 290 dolara sa Luftansom
    i
    Du-Stockholm povratna za 200 dolara

ali mislim da ću morati čekati prosinac zbog obračuna na kartici :?

evo link za letove
    http://www.momondo.com/
  • masnimasni Posts: 1,657
    F5 je očišćen i spreman.. danas malo treninga, sutra tekma viskog rizika :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • _annie__annie_ Posts: 980
    masni wrote:
    F5 je očišćen i spreman.. danas malo treninga, sutra tekma viskog rizika :)
    Gordan: Upotrebljava li itko ikad tu tipku? :mrgreen: No, mislim da je ovoga puta pobjednik izvjestan i da neće bit velike drame. Isto kao kad igraju Barcelona i Real :lol:
    Jedan off-topic. Bio sam u subotu na finalu emergenza festivala u Boogaloo. Bilo je zanimljivih bandova, ali pobjednički se fakat izdvojio kvalitetom. Poslušajte i zapamtite - Retro Pult!
    http://www.youtube.com/watch?v=BVCFTo0P_t0&feature=youtube_gdata_player
    ili
    http://www.myspace.com/retropult
    Kaj velite? Alo Riječanke i Riječani, bacaju li vam malo na En Face? ;)
  • jurasicajurasica Posts: 1,534
    @Gordan - super sviraju momci, ali mi ta njihova lirika malo ne leži...

@ekipa - pa kam ću?!?! jako sam u nedoumici... naravno da sam doma naletila na ogromno neodobravanje, mrke i stroge poglede i sl... užasni su ti non-pj partneri... sad sam počela razmišljati da ne idem u amstač, ali to mi je kao da mi netko odreže lijevu ruku... jadna mi baba...
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica wrote:

@ekipa - pa kam ću?!?! jako sam u nedoumici... naravno da sam doma naletila na ogromno neodobravanje, mrke i stroge poglede i sl... užasni su ti non-pj partneri... sad sam počela razmišljati da ne idem u amstač, ali to mi je kao da mi netko odreže lijevu ruku... jadna mi baba...
    Ana, fino objasni Vikiju...pa jedan dan, dva mogu bez tebe. Odi u Berlin!
    jurasica wrote:

sid, baš zato kaj nikad nisam bila tamo, ne vuče me posebno... znam da svi velite da vam je berlač zakon, ali moram to još malo isprocesuirati... kad počinje prodaja točno? u 5 popodne?

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica wrote:
    jurasica wrote:

sid, baš zato kaj nikad nisam bila tamo, ne vuče me posebno... znam da svi velite da vam je berlač zakon, ali moram to još malo isprocesuirati... kad počinje prodaja točno? u 5 popodne?
    Da, al nije isti venue. Bit ce u o2, unutra, a ne na vanjskom Wuhlheide, u parku. Radiohead imaju 2 dana nakon njih tamo dva koncerta... Prodaja pocne u 6.
  • shelashela Zagreb Croatia Posts: 657
    ajooj ni ja ne znam kaj da radim :( nisam 100% ziher da cu fakat fakat bit 4.7.2012. u berlinu (iako si to jako zelim :) al i TC i public sale tickets su personalized...taman sam mislila uzet koju na javnoj prodaji a ne TC za slucaj da me nema da ju nekom prodam al eto "be there or be square" izgleda, nema druge. gn.

kuzim da zele ubit preprodavanje al da bar mozes stavit neku zamjenu il tak nesh...ovak moraš natjerat svemir da te stvarno stavi tamo u to vrijeme za 7 mjeseci il karte propadnu totalka. bezeveze...

p.s.: juras! juras!! :D
    shela wrote:
    ajooj ni ja ne znam kaj da radim :( nisam 100% ziher da cu fakat fakat bit 4.7.2012. u berlinu (iako si to jako zelim :) al i TC i public sale tickets su personalized...taman sam mislila uzet koju na javnoj prodaji a ne TC za slucaj da me nema da ju nekom prodam al eto "be there or be square" izgleda, nema druge. gn.

kuzim da zele ubit preprodavanje al da bar mozes stavit neku zamjenu il tak nesh...ovak moraš natjerat svemir da te stvarno stavi tamo u to vrijeme za 7 mjeseci il karte propadnu totalka. bezeveze...

p.s.: juras! juras!! :D

ma kaj briješ? isplaniraj si sad i to je to! prioriteti se znaju! mene muči na koliko koncerata ići i kamo sve!?! direktor mi ih je čak odobrio 4!

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • siljosiljo Posts: 2,203
    shela wrote:
    al i TC i public sale tickets su personalized...

navodno ticket agency 5 dana prije koncerta pošalje mail svakom kupcu karte i pita da li želi promijeniti ime na karti za slučaj da ne može ici i da želi prenijeti kartu na nekog drugog... bilo je price oko toga negdje na FB-u, ne mogu sad naci... to je bio slucaj sa RHCP u berlinu i minhenu... isplati se pitati na www.tickets.de
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • shelashela Zagreb Croatia Posts: 657
    ...a da, provjerit cu sve to, al brijem da necu izdrzat ne kupit (TC) karte ovak i onak pa kaj bude :mrgreen:
  • _annie__annie_ Posts: 980
    shela wrote:
    ...a da, provjerit cu sve to, al brijem da necu izdrzat ne kupit (TC) karte ovak i onak pa kaj bude :mrgreen:
    Gordan: I tak se onda natjeraš da odeš :D Onda, raste li uzbuđenje? Jesu li svi planovi dovršeni, prstići i kartice spremni? Odbrojavanje počinje... 25000, 24999, 24998... :lol:
    nego, hoće oni nama nuditi samo jedan tip karata (stajanje npr) za TC ili i to moramo birati?!?! kaj, svi idemo u prve redove i nema penzije, jel tak? uostalom, glupo pitanje zapravo!

i jel bi mogli neku tablicu napraviti tipa:

ana j. - amsterdam, berlin, stockholm, oslo
    ostali -

pa da otprilike znamo tko kuda planira ili je kupio karte...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • Ja sam nervozna. Malo. :mrgreen::lol: Malo puno.
    Pare su na kartici, sad sam provjerila account, ne znam dal jos nesto treba, al adrese su dobre...tako je pisalo u mailu da treba provjerit billing address.

Juras, pa mozes na 4 cak! Wow! To je super! Kad ti muz odobri, big deal. Ja sam neki dan naisla na malo neodobravanje od strane hm...mojih roditelja... Kamo ides? Na koje koncerte?
    Da KOJE? haha
    A ja: Zar je to retoricko pitanje, dal me sprdate? -Aha, da, da. Pearl Jam, afkors :D
    Ugl, kad sam spomenula Skandinaviju, konstatacija je bila da VEC SAD pocnem stedit...
    Like I dont know. :oops: :lol:8-)

Juras, brijem da ce ljudi i tu i na fb pisat sto su uspjeli ubost danas. Ja cu probat 2 ili 3.
  • Seler! Ma daj, pa BERLIN i PJ. A mozes i par dana kasnije na Radiohead u Wuhlheide :D
    Naravno da ides. Odluceno, zapecaceno! Berlin keine Iva ist nicht Berlin. Especially Pearl Jam in Berlin.
    Bas mi ide dobro njemacki :D:mrgreen:
  • killroykillroy Posts: 739
    Huh huh....dilema dilema...

Berlin i Stockholm ili Stockholm i Oslo. Mamicu mu, sta su skupi ovi sjevernjaci....koda zive u zlatnim drzavama :D
Sign In or Register to comment.