Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
pozdrav ljudi!
evo ja sam ovdje novi,pa se još malo gubim,al eto našao sam "naš domaći" topic!
može li mi samo neko reći,jel se trebam gdje predstavljati,jer nisam našao nikakav topic s tim :S0 -
Hej oh, dobrodošao..
Imaš neke topiće za predstavljanje, ali nije nužno. Možeš se tu nama predstaviti ako želiš, čisto onako okvirno, ne trebaš ulaziti u brojeve računa, nekretnine u posjedu i sl...
Enivej, dobrodošao još jednom, ako imaš kakvih pitanja ne ustručavaj se i uživaj..
Iii, ja sam Viktor aus Rijeka..Death or glory!0 -
Gunner_V wrote:pozdrav ljudi!
može li mi samo neko reći,jel se trebam gdje predstavljati,jer nisam našao nikakav topic s tim :S
hej!
dobrodošao!
već dugo nam nitko novi nije došao
malo će ti trebati da skužiš da se mi između uglavnom znamo (što od zajedničkih PJ turneja, što od redovitih meet-upova), ali nemoj da te to obeshrabri0 -
hvala na dobrodošlici!
pa nakon 850 stranica pisanja,bilo bi i čudno da se ne znate
pa evo onda par riječi:
skoro 19 godina (vjerovatno najmlađi ovdje),iz Čakovca.
slušam PJ intenzivno kojih 5 godina i mogu reći da mi je to jedna od najboljih stvari koja mi se dogodila
ispunio sam si životni san>>>da odem na PJ-ov koncert ( i nadam se da će se to ponoviti)
navijam za Arsenal,nadam se da neće biti problema zbog togai tako...
i da,moje ime se piše slično kao Vedder,na što sam posebno ponosan
e još jedno pitanje:i inače nema avatara,sigova i ostalih "grafičkih" stvari ili je to samo meni?0 -
elcielo wrote:hej!
dobrodošao!
već dugo nam nitko novi nije došao
malo će ti trebati da skužiš da se mi između uglavnom znamo (što od zajedničkih PJ turneja, što od redovitih meet-upova), ali nemoj da te to obeshrabri
edit: sad nakon tvog edita vidim da si iz Čk pa pretpostavljam da nećeš doći na meet-up, ali nema frke, budeš drugi put!
ja sam ti Iva, moj muž je pajo (Mario) pa ja postam pod njegovim nickom... a kad on dođe doma, onda ćeš dobiti i odgovor na ovo s Arsenalom...:)0 -
bok, gunner_v
dobrodošao!
ti si malo sjevernije od mene...ja sam iz vž-a
avatara nema, al sig kolko vidim već imaš0 -
lestes wrote:bok, gunner_v
dobrodošao!
ti si malo sjevernije od mene...ja sam iz vž-a
avatara nema, al sig kolko vidim već imaš
skoro pa susjedi
vidim da nema avatara :( a u potpisu su obično "sigovi" odnosno nekakve slikice,pa sam na to mislio,ako se ikako mogu stavljati slike... očito ne...
da,zaboravio sam reći:
uređivao sam/pisao sam jedan blog o pearl jamu ( možda ste bili na njemu http://www.pearl-jam.bloger.hr ) al je blog nešto poludio pa sam se sada prebacio na novi>zašto to govorim> bile su stavljane ankete vezane uz PJ,a zadnja je bila "koja vam je najbolja pjesma sa VS-a" al se u međuvremenu stranica raspala pa sad imam .... od toga. pa bi vas zamolio,kad to opet vratim u normalu ako biste mogli glasati
uff,jesam naporan! tek došao a već spammam0 -
slikica nema :(
to je tvoj blog bil! glasala sam ja za pjesme...
čak su mi sad dobri bili oni pollovi na porchu, a nedostatku snihovih igricafali
mi malo mučenja
zaboravila sam reć... nisi najmlađi0 -
lestes wrote:to je tvoj blog bil! glasala sam ja pjesme...
zapravo nije baš moj,ja sam drugi urednik/pisac
daj mi još molim te reci:ti se sviđa ona ideja da pišem o PJovim pjesmama?prvi primjer je bio "even flow"-al već onda je blog počeo "štekati" pa nisam mogao staviti spot nit slike vezane uz pjesmu,ništa,al sad radim na tome
nisam čuo nikakve komentare o toj ideji,pa ne znam jel to bilo zanimljivo ili bezveze...
VS anketa će ići ispočetka,kad se malo uhodam jer je sve otišlo k vragu... :(0 -
pa ja zapravo ni ne znam za tu ideju da pišeš o pj pjesmama...
ja sam samo glasala za pjesme
viktoreeee, sjeti me da ti uzmem facelift u nedjelju0 -
Welcome, Gunner_V
ja sam također strastveni navijač arsenala, tako da ti štitim leđa ako krene po zlu
ja sam marin, samo marin
nemoj se ustrucavat odspamat koji post, jer da ti se da ici unazad, vidio bi da ovdje ima svega, od kuhanja, kukaca, ovci, stvarno svega.. ali mora se rec da je vecina PJ related, i da je uvijek zanimljivo
pa, dobrodosao jos jednomOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Gunner_V wrote:pozdrav ljudi!
može li mi samo neko reći,jel se trebam gdje predstavljati,jer nisam našao nikakav topic s tim :S
dobro nam došel prijatel...
što se tiče predstavljanja, kratki cv ne bi bio naodmet... a ni imovinska kartica...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
znači ima nas goonera!
@ jurasica-evo ti moj PIN 51145,a za karticu se sam potrudi (u lijevom džepu mi je) a za CV vidi gore
@masni-da te možda ja neznam sa arsenalovog foruma (http://www.arsenal-croatia...)?0 -
Dobrodosao gunner v!
Ovdje jos jedna Iva.
Je, bilo bi najs imat neke avatare, al mi smo ti i ovak uberkul
lestes, elcielo i dirty frank sprzim vam cd-je, no frx. Super su edove solo akustike! necete pozaliti
Mi neilovci picimo daklem sutra u bech vidjet doticnog nam striceka, jeee!
Za nedjelju nisam ziher jer brijem da cu bit krepana od puta (krecemo u 5 ujutro, brrr) al jos se javim...
stej bjutifl0 -
kak smo malo živnuli kad smo dobili novog člana, kaj ne?
samo tako...
ja sam se htjela nadovezati na onu priču od prije par stranica kad je PRECJEDNIK spomenuo posjet sarajevu... AJMO SVI!!! ja bi na ćevape kod ferhatovića... to mi je totalno napeto...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
ljudi moram se pohvalit da vise nisam duh, sad sam zivotinja.kak sam ponosan na sebe.ko je onda najmlađi.0
-
Pozdrav svima iz Domagojeva hotela!!!
Tu je super, imamo ice bar, i sad idemo u jacuzzi nakon toga malo pit pifce za zifce
Nego da...Vidimo se u nedjelju ostatak ekipe, a Uncle Neilovci sutra ujuro
I da, Gunner...ja sam i pisala na blog pred par mjeseci za one slike... Welcome! Ovo je zarazno, ako ostanes ovdje kao mi (i ne zbrises ko Ante)
I nisi najmladji...ima jos mladjih fanova iz nasih krajeva....ja sam blizu Rijeke, Kastav. Sad cu prestat pisat jer sam hiperaktivna i pivo se hladi"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
jurasica wrote:kak smo malo živnuli kad smo dobili novog člana, kaj ne?
samo tako...
ja sam se htjela nadovezati na onu priču od prije par stranica kad je PRECJEDNIK spomenuo posjet sarajevu... AJMO SVI!!! ja bi na ćevape kod ferhatovića... to mi je totalno napeto...
jelda? i ja si isto mislim!
a za sarajevo smo već rekli da idemo! ne znam dal se već zna kad dreadisov
band ima koncerte... mislim da na facebooku nema ništ još...0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 272 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs