Pearl Jam in Zagreb!

16226236256276281290

Comments

• Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    masni wrote:
    steta sto sam i ja bio jedan od tih sto su kliknuli u isto vrijeme :D

Ja nisam ove godine i za ovo prvenstvo. Nakon "popušenih" karata za EP 2004, SP 2006 i kvalifikacijsku tekmu protiv Engleske na Wembleyu jednostavno sam odlučio bojkotirati kupovinu ulaznica preko ove gamadi od Hns-a. Gadi mi se taj sistem jedna karta običnim smrtnicima, pa 10 komada sponzorima i hrvatskim selebritijima..Stoka sitnog zuba, važno da će svaka Severina, Antonija Šola i slični biti nasumično izvučeni iz bubnja..
    Death or glory!

• pajo
    pajo Posts: 3,292
    Rijeka wrote:
    Ja nisam ove godine i za ovo prvenstvo. Nakon "popušenih" karata za EP 2004, SP 2006 i kvalifikacijsku tekmu protiv Engleske na Wembleyu jednostavno sam odlučio bojkotirati kupovinu ulaznica preko ove gamadi od Hns-a. Gadi mi se taj sistem jedna karta običnim smrtnicima, pa 10 komada sponzorima i hrvatskim selebritijima..Stoka sitnog zuba, važno da će svaka Severina, Antonija Šola i slični biti nasumično izvučeni iz bubnja..

Exactly!
    Potpisujem svaku rijec, toliko mi se sve zgadi kad vidim te likove u i oko HNS-a da sam takodjer odlucio se ne prijavljivat...ne znam, kad cujes da tipa 10% karata ide "prijateljima" saveza, 2% je rezerva itd...:mad:
  • pajo
    Iva: slažem se s obojicom, ali ipak, imam jedno pitanje: 'who the hell is Antonija Šola?' :)

edit: pitala sam prijatelja gugla i evo što je rekao: http://www.antonijasola.info/5.aspx fascinating!!! :eek:
  • Steve Dunne
    Steve Dunne Posts: 4,965
    pajo wrote:
    Iva: slažem se s obojicom, ali ipak, imam jedno pitanje: 'who the hell is Antonija Šola?' :)

edit: pitala sam prijatelja gugla i evo što je rekao: http://www.antonijasola.info/5.aspx fascinating!!! :eek:

whoa! pajo! who is that??? :D
    I love to turn you on
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    hahaha, when i see this part of the thread through your eyes, steve, it looks hilarious being taken out of context :D
  • Steve Dunne
    Steve Dunne Posts: 4,965
    elcielo wrote:
    hahaha, when i see this part of the thread through your eyes, steve, it looks hilarious being taken out of context :D

just a stranger in a strange land... :D i hope that girl wasn't pajo's sister! :eek: who is that anyway? oh well. i love coming to this thread and saying hello - thanks for the hello back!

how does one say 'cheers' in croatia???
    I love to turn you on
  • pajo
    just a stranger in a strange land... :D i hope that girl wasn't pajo's sister! :eek: who is that anyway? oh well. i love coming to this thread and saying hello - thanks for the hello back!

how does one say 'cheers' in croatia???
    Iva: Hi Steve! I see some explanations are in order. :D
    1. The girl is some wannabe actress/singer/Godknowswhat.
    2. When you see pajo posting with 'Iva:' written at the beginning it's actually me, Iva, pajo's wife. :)
    3. Now that we've adopted you to this thread it's only decent that you know who's who, right?
    4. We say BOK in the part of Croatia where pajo and I live. So, in a nutshell:
    Bok Steve! :D
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    Hej svi! + Bok Steve! ;)

Dobih na poklon jedan lijepi CD s raznim Pearl Jam - Ed pjesmuljcima (sprzeno ofkors), a najbolje od toga je da ima na hrpici 24 stvari Eddie Vedder - acoustic songs. Very nice ofkors ;)
    Ne znam odakle to prav zaprav, frendica rekla da je to sam skinula s neta (torrenti) i fakat, kad se odgugla ispadaju samo takvi sajtovi, nema vise infoa.

Nisam sve jos uspjela poslusat, al to bi cini mi se bile 24 edove solo izvedbe na djitari (ima par i electric) s raznih koncerata (?).

Dal koga jos to zanima pa da sprzim? Il svi to vec imate, a ja luzerica kasnim?? ;)

PS: Ima izmedju ostalog i Unplugged and undrugged (Bootleg/Unauthorized) - a compilation of performances from their MTV Unplugged show in 1992, from the Fox theatre show in Atlanta in 1994, as well as other shows from the early 90s.
    Gore je i Satan's Bed al ga je netko nazvao Already in love! :D
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    shela, sprži meni, može?
    tenks :)
  • lestes
    lestes Posts: 959
    možeš i meni, shela? :) hvala

bok, steve :)
  • masni
    masni Posts: 1,657
    uglavnom, svi koji me znate znate isto tako da kosta i ja nismo neki fensi tipovi koji izlaze u bulldog xl i tamo piju pive za 30ak kn, ali eto jucer smo otisli na kostin prijedlog do bogoviceve i imali smo sta vidjet..

kad smo otkrili da u bulldogu ekšli postoji klub koji radi poslije 21 (do tad je caffe :D ), i da imaju kvalitetan jazz/soul/stogod program kroz cijeli radni tjedan, otisli smo pogledati bianca band trio sinoc i - preugodno se iznenadili :)

najava je glasila: pop rock - acoustic obrade norah jones, rem, queen, itd da dalje ne nabrojavam..

cura nasih godina na gitari, jos jedna (glavnija gitara), i udaraljke/truba (ili trompon :) )

sviralo se svasta, od gore spomenutih obrada, napomenuo bih jos izvedbe little wing sa solazom hendrixa na trubi (moj favorit veceri definitivno :) ), nirvanin čovjek koji vlada svijetom, moolight shadow, everybody hurts, here i go again od whitesnake-a, time of your life green day-ja, i svih onih hitova koje pjevusite i znate, a mozda ne znate autora..
    cura ima glas stvarno slican onom u nore đones, pa si prevedite to u gornje pjesmuljke i dobit cete 2h uzivancije..

slijedeca svirka im je 18.3. na istom mjestu, a kosta vec preko fejsbuka obradjuje biancu da se black uvrsti na repertuar :)

pozdrav
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • pajo
    masni wrote:
    uglavnom, svi koji me znate znate isto tako da kosta i ja nismo neki fensi tipovi koji izlaze u bulldog xl i tamo piju pive za 30ak kn

Iva: a daj, pa znamo mi da ste vi takvi momci... ne mora te sad biti sram... ;)
    masni wrote:
    slijedeca svirka im je 18.3. na istom mjestu, a kosta vec preko fejsbuka obradjuje biancu da se black uvrsti na repertuar :)

a ako to napravi, e onda dolazi 15-ak debila pa da vidiš sing-along! :)
  • pajo wrote:
    a ako to napravi, e onda dolazi 15-ak debila pa da vidiš sing-along! :)

Ovo definitivno nije hard to imagine... :D I još k tome, svi u PJ majicama... :D

Nego, kad je sljedeći meet-up? :)
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...

• Nego, kad je sljedeći meet-up? :)
    U nedjelju!
    Ne znam da li smo obznanili, al Neil Young-ovci se vracaju u nedjelju popodne iz Beca, a Ri dio ekipe ima par sati za ubiti pa ne bi bilo lose da se nadjemo svi...tko moze :)

A di je moja NY ekipa?
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Bok Steve! :)
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • killroy
    killroy Posts: 739
    U nedjelju!
    Ne znam da li smo obznanili, al Neil Young-ovci se vracaju u nedjelju popodne iz Beca, a Ri dio ekipe ima par sati za ubiti pa ne bi bilo lose da se nadjemo svi...tko moze :)

A di je moja NY ekipa?

E meetup bi bio stvarno slag na tortu...tj zasecerena tresnja na totalno anti-dijabeticarskom slagu na torti sa biskvitom od punomasnog maslaca punjenog pekmezom od marelica.
  • masni
    masni Posts: 1,657
    iz det ivn posibl? :D

predobro :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • Shela, može i meni jedan cd :) thanks

Bok Steve!!
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    U nedjelju!

A di je moja NY ekipa?

jeeeee... :) ja nosim ovu tortu koju je domagoj opisao... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo
    U nedjelju!
    Iva: jipi!mi meremo! samo nam recite kad je tih vaših par sati za ubiti...