Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
masni wrote:steta sto sam i ja bio jedan od tih sto su kliknuli u isto vrijeme
Ja nisam ove godine i za ovo prvenstvo. Nakon "popušenih" karata za EP 2004, SP 2006 i kvalifikacijsku tekmu protiv Engleske na Wembleyu jednostavno sam odlučio bojkotirati kupovinu ulaznica preko ove gamadi od Hns-a. Gadi mi se taj sistem jedna karta običnim smrtnicima, pa 10 komada sponzorima i hrvatskim selebritijima..Stoka sitnog zuba, važno da će svaka Severina, Antonija Šola i slični biti nasumično izvučeni iz bubnja..Death or glory!0 -
Rijeka wrote:Ja nisam ove godine i za ovo prvenstvo. Nakon "popušenih" karata za EP 2004, SP 2006 i kvalifikacijsku tekmu protiv Engleske na Wembleyu jednostavno sam odlučio bojkotirati kupovinu ulaznica preko ove gamadi od Hns-a. Gadi mi se taj sistem jedna karta običnim smrtnicima, pa 10 komada sponzorima i hrvatskim selebritijima..Stoka sitnog zuba, važno da će svaka Severina, Antonija Šola i slični biti nasumično izvučeni iz bubnja..
Exactly!
Potpisujem svaku rijec, toliko mi se sve zgadi kad vidim te likove u i oko HNS-a da sam takodjer odlucio se ne prijavljivat...ne znam, kad cujes da tipa 10% karata ide "prijateljima" saveza, 2% je rezerva itd...:mad:0 -
Iva: slažem se s obojicom, ali ipak, imam jedno pitanje: 'who the hell is Antonija Šola?'
edit: pitala sam prijatelja gugla i evo što je rekao: http://www.antonijasola.info/5.aspx fascinating!!! :eek:0 -
pajo wrote:Iva: slažem se s obojicom, ali ipak, imam jedno pitanje: 'who the hell is Antonija Šola?'
edit: pitala sam prijatelja gugla i evo što je rekao: http://www.antonijasola.info/5.aspx fascinating!!! :eek:
whoa! pajo! who is that???I love to turn you on0 -
hahaha, when i see this part of the thread through your eyes, steve, it looks hilarious being taken out of context0
-
elcielo wrote:hahaha, when i see this part of the thread through your eyes, steve, it looks hilarious being taken out of context
just a stranger in a strange land...i hope that girl wasn't pajo's sister! :eek: who is that anyway? oh well. i love coming to this thread and saying hello - thanks for the hello back!
how does one say 'cheers' in croatia???I love to turn you on0 -
Steve Dunne wrote:just a stranger in a strange land...
i hope that girl wasn't pajo's sister! :eek: who is that anyway? oh well. i love coming to this thread and saying hello - thanks for the hello back!
how does one say 'cheers' in croatia???
1. The girl is some wannabe actress/singer/Godknowswhat.
2. When you see pajo posting with 'Iva:' written at the beginning it's actually me, Iva, pajo's wife.
3. Now that we've adopted you to this thread it's only decent that you know who's who, right?
4. We say BOK in the part of Croatia where pajo and I live. So, in a nutshell:
Bok Steve!0 -
Hej svi! + Bok Steve!
Dobih na poklon jedan lijepi CD s raznim Pearl Jam - Ed pjesmuljcima (sprzeno ofkors), a najbolje od toga je da ima na hrpici 24 stvari Eddie Vedder - acoustic songs. Very nice ofkors
Ne znam odakle to prav zaprav, frendica rekla da je to sam skinula s neta (torrenti) i fakat, kad se odgugla ispadaju samo takvi sajtovi, nema vise infoa.
Nisam sve jos uspjela poslusat, al to bi cini mi se bile 24 edove solo izvedbe na djitari (ima par i electric) s raznih koncerata (?).
Dal koga jos to zanima pa da sprzim? Il svi to vec imate, a ja luzerica kasnim??
PS: Ima izmedju ostalog i Unplugged and undrugged (Bootleg/Unauthorized) - a compilation of performances from their MTV Unplugged show in 1992, from the Fox theatre show in Atlanta in 1994, as well as other shows from the early 90s.
Gore je i Satan's Bed al ga je netko nazvao Already in love!0 -
shela, sprži meni, može?
tenks0 -
možeš i meni, shela?
hvala
bok, steve0 -
uglavnom, svi koji me znate znate isto tako da kosta i ja nismo neki fensi tipovi koji izlaze u bulldog xl i tamo piju pive za 30ak kn, ali eto jucer smo otisli na kostin prijedlog do bogoviceve i imali smo sta vidjet..
kad smo otkrili da u bulldogu ekšli postoji klub koji radi poslije 21 (do tad je caffe), i da imaju kvalitetan jazz/soul/stogod program kroz cijeli radni tjedan, otisli smo pogledati bianca band trio sinoc i - preugodno se iznenadili
najava je glasila: pop rock - acoustic obrade norah jones, rem, queen, itd da dalje ne nabrojavam..
cura nasih godina na gitari, jos jedna (glavnija gitara), i udaraljke/truba (ili trompon)
sviralo se svasta, od gore spomenutih obrada, napomenuo bih jos izvedbe little wing sa solazom hendrixa na trubi (moj favorit veceri definitivno), nirvanin čovjek koji vlada svijetom, moolight shadow, everybody hurts, here i go again od whitesnake-a, time of your life green day-ja, i svih onih hitova koje pjevusite i znate, a mozda ne znate autora..
cura ima glas stvarno slican onom u nore đones, pa si prevedite to u gornje pjesmuljke i dobit cete 2h uzivancije..
slijedeca svirka im je 18.3. na istom mjestu, a kosta vec preko fejsbuka obradjuje biancu da se black uvrsti na repertuar
pozdravOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
masni wrote:uglavnom, svi koji me znate znate isto tako da kosta i ja nismo neki fensi tipovi koji izlaze u bulldog xl i tamo piju pive za 30ak kn
Iva: a daj, pa znamo mi da ste vi takvi momci... ne mora te sad biti sram...masni wrote:slijedeca svirka im je 18.3. na istom mjestu, a kosta vec preko fejsbuka obradjuje biancu da se black uvrsti na repertuar
a ako to napravi, e onda dolazi 15-ak debila pa da vidiš sing-along!0 -
pajo wrote:a ako to napravi, e onda dolazi 15-ak debila pa da vidiš sing-along!
Ovo definitivno nije hard to imagine...I još k tome, svi u PJ majicama...
Nego, kad je sljedeći meet-up?Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
potato girl wrote:
Nego, kad je sljedeći meet-up?
Ne znam da li smo obznanili, al Neil Young-ovci se vracaju u nedjelju popodne iz Beca, a Ri dio ekipe ima par sati za ubiti pa ne bi bilo lose da se nadjemo svi...tko moze
A di je moja NY ekipa?"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Bok Steve!Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0
-
cropdustress wrote:U nedjelju!
Ne znam da li smo obznanili, al Neil Young-ovci se vracaju u nedjelju popodne iz Beca, a Ri dio ekipe ima par sati za ubiti pa ne bi bilo lose da se nadjemo svi...tko moze
A di je moja NY ekipa?
E meetup bi bio stvarno slag na tortu...tj zasecerena tresnja na totalno anti-dijabeticarskom slagu na torti sa biskvitom od punomasnog maslaca punjenog pekmezom od marelica.0 -
iz det ivn posibl?
predobroOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Shela, može i meni jedan cd
thanks
Bok Steve!!CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
A di je moja NY ekipa?
jeeeee...ja nosim ovu tortu koju je domagoj opisao...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Ne znam da li smo obznanili, al Neil Young-ovci se vracaju u nedjelju popodne iz Beca, a Ri dio ekipe ima par sati za ubiti pa ne bi bilo lose da se nadjemo svi...tko moze0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music