Pearl Jam in Zagreb!

15695705725745751290

Comments

• hard_sun
    hard_sun Posts: 381
    istina da su tip i njregov gas nespojivi...al btw, ko je on?:D
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
  • eto zavrila i igra...ja se moram malo osvrnit na svo to glasanje i ove pobjednicke pjesme jer me kopka to cijelo vrijeme...kao sta je juras rekla, ovo mi uopce nisu ni priblizno najboljim pjesmama, a to je po mom misljenju zbog nacina glasovanja odnosno sustava bodovanja...bez ikakve zamjerke snih..:D to je samo jedan sustav koji bi ja usporedio sa necim u sportu sta je jako slicno...muski dio ekipe ce shvatit o cemu se radi..a valjda i zenski :D
    dakle svima poznata liga prvaka se do prije 10-ak godina igrala tako da su samo prvaci drzave mogli sudjelovat u ligi i onda je kao prvak europe bio jedan od prvaka drzave...npr. igrali bi rumunjski, bugarski i ne znam koji prvaci, a drugoplasirani iz italije, njemacke, engleske i sl. nisu mogli iako su puno bolji od svih ovih istocnih klubova...tako i sa ovim nasim pjesmama...ali sad je stvar drugacija tako da iz nekih drzava koje imaju jace klubove sudjeluje vise klubova...tako da mislim da ako bude koji put opet neka slicna igra, po mom misljenju bi trebalo napravit neki drugaciji sustav glasovanja...sve sam zakomplicirao psmtr...ali valjda me kuzite...u biti da skratim htjedoh reci da npr. na Ten-u ili Vs-u ima vise "dobrih" pjesama nego npr na Binauralu, ali samo jedna sa svakog albuma pobjedjuje pa bi trebalo nesto napravit da sa tih "jacih" albuma vise pjesama ide u zavsnicu...
    eto..ko je skuzio je skuzio...dosta filozofije za danas..:D
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    hard_sun wrote:
    istina da su tip i njregov gas nespojivi...al btw, ko je on?:D

he's huge in seattle ;)
  • shela wrote:
    ajme totalno to sam si i ja bas mislila, ko da je playback!

ima fakat super glas i simpica je. ak mu pj ekipa i dalje budu mentori bit ce to veri veri gud! :)

da nadam se da je mali svjestan veličine svog mogućeg mentora:)
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    eto zavrila i igra...ja se moram malo osvrnit na svo to glasanje i ove pobjednicke pjesme jer me kopka to cijelo vrijeme...kao sta je juras rekla, ovo mi uopce nisu ni priblizno najboljim pjesmama, a to je po mom misljenju zbog nacina glasovanja odnosno sustava bodovanja...

Ima nesto definitivno u tome sto pricas, ali moram reci da me ponekad puca nostalgija za starim Kupom Prvaka...ono par utakmica mjesecno koje nervozno iscekujes, svaka tekma je zivot ili smrt, legendarni klubovi iz zemalja ne-petice tipa Benfica, Porto, Ajax, Psv, Anderlecht itd.koji su jos uvijek tu negdje ali...
    Tipa imas dobru generaciju i ne mozes nista jer naletis na Arsenal koji te pregazi, a tamo neki 4. klub iz Francuske lagano udje u LP i cijelu zimu igra cool tekme
    Danasnja hiperprodukcija nogometa koju donosi Liga Prvaka je malo umanjila taj neki feeling...mislim nemoj me krivo shvatit, to je jos uvijek jedna od boljih stvari kojih se ljudski um dosjetio i svaki put kad cujem onu muziku se najezim :D, ali...

Tako da mislim da je ovaj sustav dosta OK...a i nema sanse da bi se dogovorili koji albumi dobivaju vise mjesta...

These are the chaaampiooons...:D
  • ne bi se morali dogovarat sa kojih albuma vise pjesama prolazi jer bi to izglasali odmah na pocetku...sve albume na popis i klasicno glasovanje od najboljeg prema najgorem...srce me boli kad pisem ovo najgori album...smrc..
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    e, a kako liverpul razbija marsej, nevjerojatno...
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo
    jurasica wrote:
    e, a kako liverpul razbija marsej, nevjerojatno...
    Je, bas gledam...

E, a ti pazi da ne bi ostala bez mandata za sastavljat vladu...mislim onakvi pritisci prema first lady su like, totally unacceptable :D:D
  • jurasica
    pajo wrote:
    Je, bas gledam...

E, a ti pazi da ne bi ostala bez mandata za sastavljat vladu...mislim onakvi pritisci prema first lady su like, totally unacceptable :D:D

pih, prva dama bi trebala razmisliti kako glasa pa ne bi bilo pritisaka... mislim, još ću jednom ponoviti, inhiding staviti na zadnje 1. mjesto je krajnje neumjesno... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo
    jurasica wrote:
    pih, prva dama bi trebala razmisliti kako glasa pa ne bi bilo pritisaka... mislim, još ću jednom ponoviti, inhiding staviti na zadnje 1. mjesto je krajnje neumjesno... :)
    Iva: vidim da strahovlada mogu muža funkcionira očito samo kod nas doma...
    kad već pitate, meni in hiding definitivno nije među top 10 pa je logično da dođe na zadnje od prvih mjesta...swallow that! :)
    a ako već planiraš državni udar (ko što bi se moglo reći prema ignoriranju predsjedničkog autoriteta) daj mi bar najavi da stignem sve silne cipele koje sam nakupovala kao first lady skloniti na sigurno...;):D
  • jurasica
    pajo wrote:
    Iva: vidim da strahovlada mogu muža funkcionira očito samo kod nas doma...
    kad već pitate, meni in hiding definitivno nije među top 10 pa je logično da dođe na zadnje od prvih mjesta...swallow that! :)
    a ako već planiraš državni udar (ko što bi se moglo reći prema ignoriranju predsjedničkog autoriteta) daj mi bar najavi da stignem sve silne cipele koje sam nakupovala kao first lady skloniti na sigurno...;):D

vidim, skrivamo se iza predsjedničkog imuniteta, ali ok... :) pajo je naš precjednik i točka! nema držanog udara!!! :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo
    jurasica wrote:
    vidim, skrivamo se iza predsjedničkog imuniteta, ali ok... :)
    Iva: tak je, strpi se do kraja mandata, ali ni onda nam nećeš ništa moći jer ćemo precjednik i ja emigrirat u npr. seattle ili na havaje! :D
  • snih
    snih Posts: 1,052
    eto zavrila i igra...ja se moram malo osvrnit na svo to glasanje i ove pobjednicke pjesme jer me kopka to cijelo vrijeme...kao sta je juras rekla, ovo mi uopce nisu ni priblizno najboljim pjesmama, a to je po mom misljenju zbog nacina glasovanja odnosno sustava bodovanja...bez ikakve zamjerke snih.. to je samo jedan sustav koji bi ja usporedio sa necim u sportu sta je jako slicno...muski dio ekipe ce shvatit o cemu se radi..a valjda i zenski
    dakle svima poznata liga prvaka se do prije 10-ak godina igrala tako da su samo prvaci drzave mogli sudjelovat u ligi i onda je kao prvak europe bio jedan od prvaka drzave...npr. igrali bi rumunjski, bugarski i ne znam koji prvaci, a drugoplasirani iz italije, njemacke, engleske i sl. nisu mogli iako su puno bolji od svih ovih istocnih klubova...tako i sa ovim nasim pjesmama...ali sad je stvar drugacija tako da iz nekih drzava koje imaju jace klubove sudjeluje vise klubova...tako da mislim da ako bude koji put opet neka slicna igra, po mom misljenju bi trebalo napravit neki drugaciji sustav glasovanja...sve sam zakomplicirao psmtr...ali valjda me kuzite...u biti da skratim htjedoh reci da npr. na Ten-u ili Vs-u ima vise "dobrih" pjesama nego npr na Binauralu, ali samo jedna sa svakog albuma pobjedjuje pa bi trebalo nesto napravit da sa tih "jacih" albuma vise pjesama ide u zavsnicu...
    eto..ko je skuzio je skuzio...dosta filozofije za danas..

Apsolutno se slažem s većinom ovih opaski!

Što sam htio ovom igrom postići: zanimala me snaga pojedinih albuma, pa tako npr. koliko su jake u međusobno srazu 10-te stvari s albuma... Sad se to pokazalo... Kao što si rekao, definitivno na nekim albumima ima veći broj odličnih pjesama, dok su na nekim albumima neke malo manje dobre. I kao što rekoh, to se upravo i pokazalo.
    Još nešto, ovo je prosjek i kao takav naravno da se ne poklapa s privatnim preferencijama pojedinaca, ko što to Juras reče. :D
    Ono što slijedi nakon završetka glasovanja je to da ću napraviti ranglistu albuma po snazi pjesama, a pajo me molio da to napravim i za svakog glasača ponaosob, za što će mi trebati neko vrijeme, ali ću, budući da se ipak radi o precjedničkoj želji, naravno to bespogovorno učiniti.

Također , ima i dalje... kako smo sad već odigrali tri različite igre, izvukao bih rezultate, bodovao pjesme i napravio novi liga sistem (dok se malo odmorimo). Uzeo bih u obzir nekih 50-60 pjesama i po bodovima iz sve tri igre ih smjestio u npr. 6 liga po 10 pjesama. Glasovanje bi bilo istovjetno ovome, samo što bi nakon prvog kruga iz prve lige ispale neke pjesme, na njihovo bi mjesto došle neke iz druge lige i tako dalje. Na taj način bi se dogodilo da se neke pjesme probiju iz nižih liga u više, a i bilo bi moguće da se njih više s istog albuma nađu u jednoj ligi. Tako bi se dobio realniji prikaz szvarnog stanja.

Još se malo strpite, pričekajte rezultate i analize, pa bi mogli, ako će vam se dati odigrati jedno prvenstvo. :):D
  • asfo
    asfo Posts: 315
    1. mjesta

Black (Ten)
    Rearviewmirror (Vs.)
    Footsteps (Lost Dogs - CD 2)
    In Hiding (Yield)
    Off He Goes (No Code)
    Better Man (Vitalogy)
    Love Boat Captain (Riot Act)
    Sad (Lost Dogs - CD 1)
    Inside Job (Pearl Jam)
    Light Years (Binaural)
  • Evo mene ipak nakon ludog dana malo tu. Sutra jos ludji dan...:rolleyes:
    Anyways, sorryte ne punom inboxu, Ana Z, zato sam i slala mail jer sam sumnjala da ce bit pun :D
    silversmile08@yahoo.com jos jednom ako opet bude pun, al trebalo bi bit ok...

Vidim da ste se lijepo raspisali, neka neka, malo ste i oftopicarili, al ok,
    nije bed. :D Sve se ionako svodi nakraju na PJ pa onda dobro.

Da sad, opet vas ja pitam: KAMO CETE ZA NOVU GODINU???
    Ja zasad nemam nis u planu. Vidim da je DOctor tu bio, pa ako ovo citas:
    Sarajevo nam je nazalost propalo. Nema vise mjesta u agenciji, a frendici mojoj
    se ne ide neorganizirano nikamo..:
    Sad, ako je tko voljan svejedno ici onaj vikend prije NG, onda se javite, jer je dosta kasno...Mozda bi Doctor malo mogao vidjet ako jos negdje ima mjesta. MOZDA.

E da, Niko. LA poster je SUPER, odlican ko i svi ostali.
    Dodje mi da kad skupim pare zaprasim do dole na nekoliko dana i dam tvom
    master frameru da meni to sredi...ali otom potom... ;)

I prije ngo zaboravim, hudicu saljem natrag ovaj tjedan (iz Slovenije) i mailali su mi da ce mi na stranu stavit jednu M. Ah, ajde, valjda ce sve bit ok. KAd mi dodje negjde u 2.mj, haha : O

Ok, dosta mog iscrpnog izvjestaja. odoh ja spat, koma sam. (Ne bi se reklo po ovome, al jesam zbilja...)
    Laku NOC! :D
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • masni
    masni Posts: 1,657
    Black (Ten)
    Sad (Lost Dogs - CD 1)
    Off He Goes (No Code)
    Footsteps (Lost Dogs - CD 2)
    Better Man (Vitalogy)
    Inside Job (Pearl Jam)
    Light Years (Binaural)
    Rearviewmirror (Vs.)
    Love Boat Captain (Riot Act)
    In Hiding (Yield)

stvarno za nevjerovat neke stvari :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • I da, jos nesto, moram komentirat. MORAM :D

IN HIDING
    Ljudi, pa to je pjesma nad pjesmama meni. Mislim, zadnjih nekoliko mjeseci, ako ne i par godina je najvjerojatnije meni top! :eek: :o

A kad vidim ova rangiranja, srce me boli...zato nemogu ja to radit,...aaaa

Zasto ste svi nekako sumnjicavi, znatizeljni sto ce mi vase adrese? :o
    VIdjet cete...ako budete dobri :p
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Da sad, opet vas ja pitam: KAMO CETE ZA NOVU GODINU???

nemam ni ja nista u planu, a kako nova godina u mom zivotu ne predstavlja nikakav poseban dan ni dogadjaj i s obzirom da sam zadnjih par prespavao mislim da ce mi boravak na korzu uz Laufer bit sasvim pristojan dozivljaj :D
    naravno da je uvijek otvorena opcija za neki neplanirani odlazak negdje..:D
  • masni
    a sad da se vratim malo u zadnjih 7 stranica..

onaj malac aka cask je prezakon.. pogotovo kad ga ne gledas, tj kad cujes samo glas :)

zeppelini, auuu.. da je to stvarno bilo dozivjet.. dvd izlazi dogodine, to se mora imat.. kad sam vidio page-a kako je osijedio, a przi ga przi.. predobro :)

whitesnake.. meni su jako super, pogotovo koncert "starkers in tokyo" (ako niste skuzili, otpadam na akustiku), a pogotovo sam jako slab na pjesme "don't fade away" i "soldier of fortune" :)

sto se tice kraja igre, bit ce mi super zanimljivo vidjet rezultate.. ja bih volio da nam snih, pored ovih predsjednickih zamolbi ( ;) ), uvazi i jednu "iz naroda".. da napise ovih 10 kompilacija.. kompilacija prvih mjesta, drugih, i tako njih 10 po 10 pjesama (dobro, ona zadnje ce imat malo vise, ali skuzit ce on :) )

to bi bilo onak, fino od njega nakon svega, a mislim da mu je to i najlakse napravit

eto, pozdrav
  • masni
    ja isto nemam nista, ali nista za novu.. ali nemam nikad do Bozica, tako da ni ova godina nece biti iznimka.. a na kraju se svi opet lijepo provedemo :)