Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Ten
Black
Porch
Alive
Why Go
Oceans
Even Flow
Once
Jeremy
Release
Garden
Deep
Riot act
Love Boat Captain
I Am Mine
Save You
All Or None
Can't Keep
1/2 Full
Get Right
Thumbing My Way
Ghost
Green Disease
Cropduster
You Are
Bu$hleaguer
Arc
Help, HelpJust put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
Što se tiče okupljanja, potato grill ne može doći u 8... :( Vidimo se onda u PAUK-u, nadam se da ću stići negdje do 10 tamo. Jel mi može netko napisat svoj broj mobitela da vas mogu zvrcnut ili poslat mesiđ kad dođem?
I naravno, ove jeseni nosi se Vegeta...Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
potato girl wrote:Što se tiče okupljanja, potato grill ne može doći u 8... :( Vidimo se onda u PAUK-u, nadam se da ću stići negdje do 10 tamo. Jel mi može netko napisat svoj broj mobitela da vas mogu zvrcnut ili poslat mesiđ kad dođem?
I naravno, ove jeseni nosi se Vegeta...cu
0 -
prije sat vremena sam okreno na big brother, i taman je bila RITFW
pocela pjesma, a Arsen: '' tooooo, Pearl Jam!''
strava:)
je ko gledo?...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
Da, sva sreca da je RITFW pjesma od PJ-a
No dobro, onda ajde, PJ related je...
I da, ja nisam prije imala vremena citat clanak jer sam jurila van
iz kuce, al sam vidjela da ispod slike pise krivo 29.9. Zbilja..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
al pustili su PJ, ne Neil Younga, 100%
btw, sad sam i ja vidio da pise 29. ispod slike:D...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
puštaju oni malo češće PJ u BB kući, čula sam već daughter i small town
nije da gledam redovito
samo mi je frend BB
volim ovaj smajlić, ako niste primijetili
0 -
Zbilja?
Ja ne gledam pa nemam pojma.
Ajde dobro da nisu samo neke ljige, cajke i dum dum
Onaj Arsen se vidi da je neki roker i Pj fan valjda..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
da
mislim da je bio u zagrebu na koncertu...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
cropdustress wrote:Zbilja?
Ja ne gledam pa nemam pojma.
Ajde dobro da nisu samo neke ljige, cajke i dum dum
Onaj Arsen se vidi da je neki roker i Pj fan valjda...
užas... ne gledam ni ja BB ali su oni svi u kurcu...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jurasica wrote:užas... ne gledam ni ja BB ali su oni svi u kurcu...
Neki dan sam proletila kad je ona plava tulila...
i kad su zderale one smokije :rolleyes: i pricale o nekim
*vrlo pametnim* temama...
aaaa, odmah stajem sa tim BB talk-om! uf uf koji sund na nasoj rtl tv"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
hard_sun wrote:nisam bio na koncertu,
al pricao je viktor na meetingu da je njegov frend pricao s arsenom...
eto:D
Onda ljudi, sutra se vidimo.Idem ja lagano spat, moram ustat u 5 :eek:"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
ne gledam ni ja to... meni je to sranje... gubljenje vremena :rolleyes:0
-
hehe...kakav oftopik, necemo vise:)
pozdrav sid:)
ne pratim ni ja BB, al sestra zna pogledat, pa i ja bacim oko tu i tamo:D...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
da se i ja "pohvalim" da sam pricao sa kristijanom iz prosle sezone bb na koncertu rhcp u udinama0
-
Ne gledam ni ja, ali kak su glupe one ženske koje su u srijedu ujutro u 9 i 25 ...
:D:D:D:D
0 -
nothingman1911 wrote:da se i ja "pohvalim" da sam pricao sa kristijanom iz prosle sezone bb na koncertu rhcp u udinama
tip, ful mi se cinio poznat. sad znam..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Moram priznati da sam ugodno iznenađen sa Garden, nisam očekivao da će biti na tako visokim pozicijama....ja je obožavam
Garden rocks!!CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music