Pearl Jam in Zagreb!

Options
15335345365385391290

Comments

• bila je i ova antonija sta kao vodi bb tamo, ali nekako nismo imali potrebu komunicirat i slikat se s njom :D

dosta o bb....ajmo o vretencima i paucima :D
  • hard_sun
    hard_sun Posts: 381
    e, vidio sam sliku u onom tvom ''web albumu'':D
    mislio sam da je to kiki:)
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: evo nas došli s predizbornog skupa. rezultat sljedeći:
    - političara - nijedan
    - pipsi - jako dobri
    - majke - bare nažalost više nije baš upotrebljiv :( ja sam fakat fan i bili su mi super u Tvornici, ali sad on samo brlja, mumlja riječi i sve fura na onaj svoj blues, ali ni to više uspješno... :( ekipa je ful bila nabrijana na njih i mogao je ispasti ful dobar štimung, ali sve vam je jasno ako vam kažem da je bare npr. najžešći dio 'Budi ponosan' onako pjesnički izdeklamirao, a ne otpjevao... šteta... :(
    - let 3 - jako, jako dobri, luda atmosfera, pun trg ljudi koji urlaju 'riječke pi**e' :)

sve u svemu, neloš predizborni skup... :)
  • pajo wrote:
    I
    - let 3 - jako, jako dobri, luda atmosfera, pun trg ljudi koji urlaju 'riječke pi**e' :)

e pa necemo se sad jos i vrijeđat :D
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    e pa necemo se sad jos i vrijeđat :D
    Iva: oni su to rekli, ja sam bila fina i samo sam mumljala... :D
  • hard_sun
    hard_sun Posts: 381
    hehe, strava
    let3 su zakon, neki dan kad je bila ona neka kampanja kod nas, mislio sam doc na njih
    al imo sam neku predstavu sa razredom koja je zavrsala oko 9 i pol - 10
    ja pitam tamo zastitara kad ce let3 nastupat, a on meni oko 11
    ja sav sretan kako cu doc nakon predstave da ih vidim, kad ono q...sve zavrsilo u 9 i pol
    kakav majmun...vise nikad necu nis potat zastitara:D

ae, idem spat, pozdrav:)
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Zar i ovdje o Big braderu... Ne volim, ne gledam, izbjegavam u širokom luku :)...Ali kad se već hvalimo, jako dobro znam jednog od najvećih tutleka koji je ikad nastupio u tom ili svoj sili sličnih kvazi show-ova...Pa, Rene koji klima glavom, pozdrav :D...

Riječke piii... Kraljevi, jedva čekam da dvd uskoro ugleda svjetlo dana...I nisam bio na predizbornom skupu Sdp-a u Ri kad su zadnji put svirali na Korzu, bio sam umoran pa sam slušao od doma :D
    Death or glory!

• jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    Moram priznati da sam ugodno iznenađen sa Garden, nisam očekivao da će biti na tako visokim pozicijama....ja je obožavam :D

Garden rocks!!

Totalno podražavam, ali s obzirom da me čitate kao slikovnicu, to valjda znate.... :)

HRVATSKA!!! :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • snih
    snih Posts: 1,052
    Vidim ja da se prestalo glasati u zadnjem krugu. Pretpostavljam da je to zato jer ljudi rade, spremaju se za večerašnji meet up i koncert! :)
    Vjerojatno će se onda, ako ne bi danas, ostatak ekipe koja još nije dala glasove, oglasiti sutra!
    Samo da ih podsjetim da ne zaborave na svetu dužnost:
    pajo, iva, elcielo, helen cross i asfo!:D
  • Fala, lestes... ;) Javim se...

Jučer sam nabavila Into The Wild i oduševila me Edijeva glazba, jedino što mi sve prekratko traje... Kad se cd izvrtio u plejeru, pomislila sam si 'Neeee!!! To ne može bit to!!!' :D Jednom ovisnik, uvijek ovisnik... :D
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • Ja ujutro u 5.30 prije posla skuzim da imam postu..otvorim a ono DEEP! :eek:
    Popizdila odmah, probudila sa momentalno :D
    Sad citam i pomalo se spremam za metropolu...I napola spavam :o
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Ja ujutro u 5.30 prije posla skuzim da imam postu..otvorim a ono DEEP! :eek:
    Popizdila odmah, probudila sa momentalno :D
    Sad citam i pomalo se spremam za metropolu...I napola spavam :o

Ok, Deep je stigao a sad je red na naše postere, ja čekam DC, Lolla i Italia.
    Ti si uzela DC, Gorge imali još što??

Tresem se svaki dan da mi ne bi koji zalutao, svaki dan se nadam dok se ne pojavi poštar, onda se razočaram i opet ponovo do sutra isčekivanje.
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Ok, Deep je stigao a sad je red na naše postere, ja čekam DC, Lolla i Italia.
    Ti si uzela DC, Gorge imali još što??

Tresem se svaki dan da mi ne bi koji zalutao, svaki dan se nadam dok se ne pojavi poštar, onda se razočaram i opet ponovo do sutra isčekivanje.
    Da, znam. I ja se tresem al sumnjam da ce stici prije 12.mj.
    Drugi mail tj. mailove sam dobila mislim 5.11. barem mjesec dana od tog datuma
    ce putovati posteri, ako ne i vise... Ma glavno da stignu. :o

Narucila sam green hoodie prije nekih 10-ak dana, ne ocekujem nis
    prije Bozica...AKO uopce do onda dodje. Mislim da nitko u Europi
    nije dobio jos hoodie, osim Sandre koja je porucila Liamu, a on njoj
    poslao iz MI i stiglo nakon 2 tjedna! Smradovi jedni, spori su u 10c. :mad:
    Ma, bitno da stigne :D Ja cu se svejedno zalit dokle, al neka to dodje kad dodje ;) Nisu to male pare...
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • jurasica
    Da, znam. I ja se tresem al sumnjam da ce stici prije 12.mj.
    Drugi mail tj. mailove sam dobila mislim 5.11. barem mjesec dana od tog datuma
    ce putovati posteri, ako ne i vise... Ma glavno da stignu. :o

Narucila sam green hoodie prije nekih 10-ak dana, ne ocekujem nis
    prije Bozica...AKO uopce do onda dodje. Mislim da nitko u Europi
    nije dobio jos hoodie, osim Sandre koja je porucila Liamu, a on njoj
    poslao iz MI i stiglo nakon 2 tjedna! Smradovi jedni, spori su u 10c. :mad:
    Ma, bitno da stigne :D Ja cu se svejedno zalit dokle, al neka to dodje kad dodje ;) Nisu to male pare...

ako smo domagoj i ja dobili DVD nakon 89 dana, onda nema zime za sve ostalo... samo da stigne prije nove godine!!! :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    Ten

Porch
    Oceans
    Black
    Garden
    Once
    Why Go?
    Jeremy
    Release
    Even Flow
    Alive
    Deep

Riot Act

Love Boat Captain
    Can't Keep
    I Am Mine
    All Or None
    Cropduster
    Green Disease
    Thumbing My way
    Ghost
    Help Help
    Save You
    Get Right
    You Are
    Arc
    ½ Full
    Bushleager
  • masni
    masni Posts: 1,657
    @ juras: i mislio sam da ce biti tako nesto kad sam napisao.. ali dobra je sadasnja ;)

@nothingman: ja u makarskoj prek punog ljeta, pa se rezerviram za sucuraj ;)

sto se tice jucerasnjeg koncerta, bilo je i politicara, milanov govor (tako ja zovem milanovica, ne bandica), predstavljanje svih kandidata iz 1. izborne jedinice, ali ekipa i ja smo dosli negdje prije pipsa, tako da smo to propustili, kao i vi vjerojatno..

sviralo so se po 5-6 pjesama, pa kad se zbroje, redom, pipsi + majke + let 3, dobije se 15ak ok pjesama.. na trgu je, kazu, bilo 20 000 ljudi, pa je sve skupa bilo zamotano u ok omot.

dalje se islo na medica party u portal, pa mi mozda i zbog toga sve skupa ima vedrije boje..

e da, pjeva bare, i izmedju pjesama kaze "kako kaze hdz: idemo dalje", i krenu dalje na slijedecu pjesmu.. ja stvarno nisam mogao razaznati jel to baretovski gaf, ili sarkazam, a vi? :D

sto se tice nationala, kosta je doso iz londona, pa cu se nac s njim prije i popricat na klupici na ulazi u studentski dom stjepan radic.. ako bude koja boca kraj nase klupe, to smo mi :)

tako da se vidimo najvjerojatnije unutra.. imam vase brojeve, al mislim da vas nece biti tesko nac unutra.. jedino ako bude jos neka grupa od 10 ljudi u istim plavim majicama.. :)

cant' wait

mah mah
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • jurasica
    toliko o glasanju...i jos nesto...ovom prilikom pozivam sve zainteresirane da rezerviraju besplatno ljetovanje na hvaru u jednom malom mjestu sljedece godine...kuca mi ionako zjapi prazna, a meni gostiju nikad dosta :D
    http://picasaweb.google.com/nothingman.c/Sucuraj

definitli tempting... :) a kaj ti inače radiš u životu? može neko kratko predstavljanje? i hard sun također?

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    zaboravila sam spomenuti da sam jučer dobila i deeeeeep... 2 paketa od PJ u jednom danu... wwwwwooooooowwww..... :)

meni je deep btw jebena pjesma... jako mi je draga...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • Hey, hoću vidjeti fotke sa koncerta, svi u Vegata majicama :D:D

Ja večeras idem opet na Hladno Pivo, jedino što u Dubrovnik možeš vidjeti da valja.
    Zadnji put su svirali dan prije mog odlaska u Minchen na turneju, to mi je bilo zagrijavanje...a sad :(
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • evo evo..i moji rezultati:)

Ten
    Even Flow
    Alive
    Black
    Jeremy
    Porch
    Why Go?
    Once
    Deep
    Garden
    Release
    Oceans

Riot Act
    Save You
    I Am Mine
    Love Boat Captain
    You Are
    1/2 Full
    Green Disease
    Thumbing My Way
    Cropduster
    Bushleaguer
    Can't keep
    Get Right
    Ghost
    All Or None
    Help Help
    Arc
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich