Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Doctor wrote:dreadis: E i meni je srca ko Bosna bila kad sam vidio onu 15 min., a mogu misliti kako je tebi sobzirom da si glavni glumac priče.. I još je dosta moje raje ponosno na vas, stoga znajte da ste pravi heroji među bosanskim PJ-ovcima
Hvala...
Btw, imate li muzickih zelja oko toga sta da sviramo? Mozda uvrstimo neki vaa#s prijedlog. Mi smo odabrali 30-ak, po principu 3-4 pjesme sa svakog albuma. Cak ima i pjesama koje PJ nije NIKADA uzivo svirao
p.s. Alive NE DOLAZI U OBZIR!!***
'96_londonx2
'00_salzburg_ljubljana_verona_milano
'06_bologna_verona_milano_torino_pistoia_zagreb
My trading page: http://db.etree.org/dreadis0 -
evo nakon 2 godine neclanstva i moja malenkost je ponovno uclanjena u 10c0
-
A ovaj Đuro se nakon nekoliko mjeseci pauze ozbiljno prihvatio knjiga. :eek:... Nema više pasivnog studiranja
...Usput sam slušao Mexico '03 boot, čisto onako da nešto ronda u pozadini. I nisam pjevušio, matere mi...
Death or glory!0 -
pa čestitamo nothingman!
a ti đuro drž' se knjige, da ne bi bilo 's faksa u penziju' (program koji sam osobno osmislio, ali na kraju ga ipak napustio)
0 -
cropdustress wrote:http://forums.pearljam.com/showpost.php?p=3775944&postcount=2548
Obratite paznju na zadnju recenicu
Iva, ti si vidovita! Ili se cujes s Edvardom?
Kaj je pisac htio reći?0 -
Zahvaljujem svima koji su ponudili svoje materijale u akciji, kako ju je pajo nazvao "Snih - Dajmo da sluša"
Pregledao sam sve, napravio popis želja za svakog ponuđača i to šaljem putem pm-ova, da ne zagušim forumski prostor!
Još jednom puno hvala!
Dužnik sam Vam ponizni!0 -
dreadis wrote:Hvala...
Btw, imate li muzickih zelja oko toga sta da sviramo? Mozda uvrstimo neki vaa#s prijedlog. Mi smo odabrali 30-ak, po principu 3-4 pjesme sa svakog albuma. Cak ima i pjesama koje PJ nije NIKADA uzivo svirao
p.s. Alive NE DOLAZI U OBZIR!!
FAITHFULL!!
Toliko od mene!
Ne znam jesam li preskočio ali javi tačan dan svirke, gdje se održava itd, da znam planirati vrijeme..26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany0 -
dreadis wrote:Hvala...
p.s. Alive NE DOLAZI U OBZIR!!
WHO YOU ARE!!! to se ne moze sam svirat (mislim moze, ali nije to to), ali u bendu zvuci savrseno, pogotovo kad svi pocnu pljeskat i skupa pjevat
eto..
i dissident isto..
eto 2...
pozdrav BIHOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
i jos me nesto zanima.. kad vi svi pisete te postove? jer svaki put kad sam ja online, skoro nema nikog, a kad dodjem drugi put, 3 stranice se pojave
fascinantnoOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
da...WHO YOU ARE bi bilo strava...a moja zelja je IMMORTALITY ili DOWN...to su mi strava pjesme...ako je ostvarivo
a kad i di je svirka?
btw...posluso 1.cde vancouvera 2005, i sad u krpe...pa se cujemo...
pozdrav ekipo...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
post mi je pobjegao na sljedeću stranu..26.09.2006 Zagreb, Croatia
Nakon milion obaveza i frustracija oko faxa da napišem kako bi na toliko isčekivanom koncertu Purple-a u velikoj sarajevskoj Zetri..
Došao sam neka pola sata prije koncerta.. Ono što me je odmah prijatno iznenadilo je veliki broj ljudi pred dvoranom - puno onih starih rokera u kožnim tolama, motorista u kožnjacima itd.. Atmosfera je bila baš "pitoma", bez ikakvog guranja na ulazu, neka ugodna zezancija među ljudima - ono što je itekako atipično za bilo kakav sličan događaj.. Možda filozofiram ali sam dobio dojam da rok slušaju samo urbani, moderni i normalni ljudišta god to značilo..
Po ulasku smještam se sa svojom ekipom negdje na sredinu dobro popunjene Zetre. Na kraju je bila procjena da je bilo 10.000 ljudi što je ODLIČNO. Tribine su bile dupke pune (da ste vidjeli starosnu strukturu - ko u pozorištu) a na parteru je bilo taman ljudi da se ne moraš gurat..
Purple izlazi tačno u 21:00! Baš "evropski".. Vani je u tom momentu bilo još bar hiljadu ljudi..
Na početku sviraju nešto novijih pjesama ali druga polovina koncerta je bila famozna.. Počeli su sa legendarnim "perfect strangers", "highway star", "smoke on the water" a na bisu završili sa "hush" i pjesmom koju sam ja tako željno isčekivao "black night".. Izostao je hit "when a blind man cryes" što je meni bilo pravo žao i još neki ("burn" i "soldier of fortune" koje Gillan ne pjeva jer ih je u purple-u svojevremeno pjevao David Koverdail).. Child in town je također izostala ali to je očekivano jer je godinama nisu svirali (Gillan sa 62 godine nema teorije da je otpjeva).
koncert je trajao 1:45 h i sobzirom na cijenu ulaznice (15 E) može se reći da su oni nama dali puno više..
Bend je bio odličan.. Imali su relativno dobar kontakt sa publikom i osjetilo se da i nakon 40 godina uživaju u tome što rade (ili se samo meni to činilo).. Blekmura je prije par godina zamjenio sjajni gitarista (mislim da mu je ime Steve Morse) koji je za vrijeme svog soloa svirao i djelove pjesama Maidena, Gunsa, Hendrixa i sl. što je pravo diglo publiku.. Purple je ostao u svom hard rok duhu.. Muzika sa puno više solo dionica nego pjesme.. Gillan se u pojedinim momentima "gubio" ali to je i razumljivo sobzirom na njegove godine.. Bubnjar Pace još uvijek praši ko lud, basista Roger Glover je tako pojačao bas da je za divno čudo i on imao neke solo dioniceTo je bilo super za čut..
Bend mi je stvarno popravio noć i otišao sam sa velikim kezom kući..
Možda mi je i najdraže bilo što sam vidio da u ovom gradu još uvijek živi dobra muzika i da ljudi (pored tolikog shita od estrade) znaju prepoznati event koji vrijedi vidjeti (čuti)...
Ponovilo se ako Bog da!
Na sljedećem linku imate nekoliko dobrih slika pa pogledajte obavezno..
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=43868&postdays=0&postorder=asc&start=026.09.2006 Zagreb, Croatia
uuuuu...strava...lijepo si to napisao...
moja frendica je isla u split na njih......the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
Eddie je opet pricao za Rolling Stone u broju za 40-godina izlazenja pa evo neki link na scan, a ima i svim pripadnicama naseg communitya vjerojatno zanimljiva fotografija
http://bp3.blogger.com/_qvWxg-8A3Pg/Ry8t4lDIsDI/AAAAAAAABCI/GFkNA9q_Uj4/s1600-h/rollingtone1.PNG0 -
masni wrote:WHO YOU ARE
!!! to se ne moze sam svirat (mislim moze, ali nije to to), ali u bendu zvuci savrseno, pogotovo kad svi pocnu pljeskat i skupa pjevat
eto..
i dissident isto..
eto 2...
pozdrav BIH
čitaš mi misli za WHO YOU ARE...jebeno!!!
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
cropdustress wrote:Nope, its not. If you go to THREAD TOOLS when you're in a thread, you can
easily click on SUBSCRIBE TO THREAD. Very simple.
You dont need to post in it...
Now, do you speak any of our languages?
Wait, you wanted to UNsubscribe?
Do the same thing I expalined above, just choose UNSUBSCRIBE.
Thanks for that....I keep learning new stuff in here, Last week I learned how to post a single post. There are so many features to this site.
I only speak English.0 -
ja bi immortality, footsteps, hard to imagine, release, off he goes, indifference...
puno togakaj god budete svirali, super bude
0 -
Doctore super review, baš mi je drago da Sarajevo opet ima takav spektakl to sigurno zaslužuje.
Ja nisam mogao na koncert u Split jer sam bio na putu, žao mi je.
Ona slika iz Rolling Stone-a je super,trebalo bi i kod nas u neki boljim knjižarama biti taj broj u prodaji ...Pajo znaš li koji je to broj, kad je izašao??
Dreadis, šteta što ne svirate u Mostaru, ja bi se sigurno zaletio to mi je 2 sata s autom:D
Hoće li biti koji bootleg??
Za pjesmu biram...LEAVIN HERE jebeno močna live stvar, imam je na nekim US bootovima i tako mi je žao što je ne sviraju u Evropi.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.6K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music