Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
ekipa laku noc vam zelim i ostavljam vam prigodne stihove
...Sadili smo lozu svuda
U dolcu tete Rože iza brda
U dzepovima dobrih ljudi koji nisu prali muda
Sto blatniji su bili to su biljke bile vece
Zakrcili su grad, sirio se smrad
Zabranili su uzgoj dzepne loze
I posjekli nam grane sve
Nema vina, nema muda u gradu
Placu svi i svuda
Stara bacva je bila prazna
Nismo ubrali ni grozd...0 -
nothingman1911 wrote:ekipa laku noc vam zelim i ostavljam vam prigodne stihove
...Sadili smo lozu svuda
U dolcu tete Rože iza brda
U dzepovima dobrih ljudi koji nisu prali muda
Sto blatniji su bili to su biljke bile vece
Zakrcili su grad, sirio se smrad
Zabranili su uzgoj dzepne loze
I posjekli nam grane sve
Nema vina, nema muda u gradu
Placu svi i svuda
Stara bacva je bila prazna
Nismo ubrali ni grozd...
VIdimo se sutraaaaaaaa"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Hard sun-Jel može burek umjesto tic-taca?
Nothingman - Tata, tataaaaDeath or glory!0 -
bwaha...strava...ide tebi...
samo tako nastavi......the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
ma moze i burek i bilo sta drugo...samo da se mi nademo......the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
hard_sun wrote:ma moze i burek i bilo sta drugo...samo da se mi nademo...
ma uzmite ćevape s lukom i nema greške!!!
i lijepo nam se provedite... dodje mi da se zaletim do rijeke danas... jel možda još netko za ovu kombinaciju?za istač?
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Informacija za Zagrepčance!
Danas u Route 66 svira band Specijalana sposobnost u kojoj, inače svira suprug moje sestre rođene, pa ga moram malo promovirati.
Repertoar koji se očekuje: RHCP, System of Down, Azra, EKV, Partibrejkers, Urban, Laufer, Foo Fighters, Majke, U2, RATM... i tak!
Dečki su stvarno dobri! Vjerujte na riječ!
Mi smo tamo, pa ako netko ima volje i cajta da svrati - vidimo se!
Početak svirke - točno u 21!0 -
jurasica wrote:ma uzmite ćevape s lukom i nema greške!!!
i lijepo nam se provedite... dodje mi da se zaletim do rijeke danas... jel možda još netko za ovu kombinaciju?za istač?
Pa ti bi bilo skroz OK, ali u principu i mi danas imamo nekakav meet-up.
Naime, u gradu je amerikanka koja nas je kontaktirala prije nekog vremena preko pm-a, a mislim da je post pisala o tome da dolazi u ZG, nick joj je pearljgirl2010.
Dogovorili smo se naci s njom danas navecer, a koliko znamo dolazi i killroy
Dakle, Pizzeria Nocturno u 19h pa slobodno neka dodje bilo tko.
Ili da svi skupa zapalimo za Rijeku i uletimo na njihov meet-up?:D0 -
pajo wrote:Pa ti bi bilo skroz OK, ali u principu i mi danas imamo nekakav meet-up.
Naime, u gradu je amerikanka koja nas je kontaktirala prije nekog vremena preko pm-a, a mislim da je post pisala o tome da dolazi u ZG, nick joj je pearljgirl2010.
Ili da svi skupa zapalimo za Rijeku i uletimo na njihov meet-up?:D
super, i onda poslije dođite u route da zaokružite večer!0 -
pajo wrote:Pa ti bi bilo skroz OK, ali u principu i mi danas imamo nekakav meet-up.
Ili da svi skupa zapalimo za Rijeku i uletimo na njihov meet-up?:D
Da, vidimo se tamo veceras...mislim u pizzeriji. Rijeka je isto primamljiva ali je mrvicu daleko0 -
killroy wrote:Da, vidimo se tamo veceras...mislim u pizzeriji. Rijeka je isto primamljiva ali je mrvicu daleko
samo nam treba malo više volje... neka amerikanka nikad ne zaboravi hrvatsku!!! zagreb-rijeka-zagreb-route 66!!!
jebeno!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Pozdravite amerikanku, trebali smo se naći u DBK ali eto......CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
opla, sve neki sastanci
sjecam se da smo se sven, kosta, jos jedan frend i ja upravo tako jedno popodne neplanirano zaletili na zabranjeno pusenje u rijeku
to je bilo super..
nego, kupih danas kartu za the national! jupiii.. i bas sam si nekako sretan, tim vise sto mi je likic u dirty old shopu u tratinskoj rekao da karte idu jako dobro i da ce sigurno biti rasprodane.. (meni je broj 233, samo od njegovog kontigenta)
i druga dobra vijest.. ne dobra, nego ogromna.. drumms please..
kako sam vidio hrpu majica tamo, uglavnom sad od hladnog pivca i stranih grupa cije smo majice vidjali po gradu, upitah ga jel ima sta od PJ-a da ne trazim sad sam.. i sta mi je rekao? rekao je da nema, ali da su narucili iz amerike duge rukave i da ce dobit kroz tjedan-dva..
mislim da ce to sluzbeno biti prvi shop u kojem ima majicaOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
eto zavrsio je i taj dugo najavljivani i toliko iscekivani rijecko-dubrovacki meet
sve je proslo u najboljem redu, nitko nije izostao, atmosfera je bila na razini, brbljaona uglavnom o rhcp i malo o foo fightersima i na kraju par recenica o pearl jamu...:D
cekali smo dugo na zagrebacku ekipu, ali se doticni nisu pojavili jer su navodno zapeli u dubokom snijegu negdje oko karlovca...:)
vjerovali ili ne posluzivao nas je ovaj gospodin (klik na link) http://media.apn.co.nz/webcontent/image/jpg/grohl_dave.jpg
eto toliko o samom meetu...btw imali ste pravo za vic, samo 02.08., ja sam se kao i inace zjbo, ali na greskama se uci..barem tako kazu..0 -
-
Hehe
Evo i mene doma.
Da, brbljaona ko i uvijek, cudno kad sam ja u blizini
I bas smo se lijepo vijdjeli s Nikom i upoznali jos dva PJ freaka. woohoo!
Ugljan??? I tamo ima fanova? Sve nas je vise, jeeeeee!
Ajde, morat cemo neki nacionalni meetup.
Mozda bas na the National (prigodno), dodjem i ja
ako ih pocnem slusat...
STa kaze Janet? I meni se javila al je valjda skuzila da nisam blizu Zg pa
da se necemo vidjet. Inace ona pozna Liama i Lori, ako se sjecate Amera iz busa, Minhena i Londona..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:
Ugljan??? I tamo ima fanova? Sve nas je vise, jeeeeee!
a sve nas je više, sve nas je više
Godinama pričaju ima nas malo
a sve nas je više
1,2,3,4
Izgubljeni!
Ima nas još ...
nevjerovatno kako let3 imaju prigodne stihove...:)
vjerovatno se suosjecate sa mnom, ali ostavio sam cigarete kod tete Roze...nazvao sam je, ali kaze da je popushila vec sve..:)0 -
Ah, cigarete.
Sta ce ti to?
Teta Roza je pokojna, al jos uvijek zna pokupit cigarete kad netko ostavi, hehe."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
ona je mrtva, umrla je od raka pluca i sad njen duh krade ljudima cigarete u zelji da i oni ne zavrse ko ona...:)
imas pravo, sta ce mi cigarete kad imam pearl jam0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads