Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
cropdustress wrote:Žutom???
Meni to izgleda jako zeleno.
ma izgleda da mene šoraju žuta/zelena/smeđa boja... malo miješam..
istina, vuce dosta na zeleno i valjda mi zato ima potencijala
onak, zapravo mi je malo plavaaaaaa... crvenkasta... hm, pomalo tirkiznaStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
cropdustress wrote:Žutom???
Meni to izgleda jako zeleno.
zeleno?? meni je to žuto. baš žuto... ima istu sliku ko moja plava majica, al u
jednoj boji...
ok mi je ta. al ni jedna mi nije nekaj posebno...0 -
ja sam bio nasao nekolicnu slika iz eddievog djetinjstva, bas dok je bio klinjo, i jos nekih obiteljskih slika na netu pa me zanima da li je to mozda iz te knjige ili iz nekog drugog izvora...inace ako netko nije vidio, a zanimaju ge te slike nek javi pa ce dobit0
-
Siljo...a je li ta jedna singlica slučajno moja
ja sam se učlanio negdje 2001 ili 02.
Onaj žuto/zeleni hoodie je od Klausena, to je skinuto sa jednog postera...sviđaju mi se oba dvije. Nešto ćemo naručiti kad dođe a bilo je i vrijeme da 10c izbaci nešto novo.
A imam toliko PJ robe da mi treba jedan ormarić za sve te silne majice itd.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
slusajte...ovako...
prico sam sa bivsom predsjednicom RHCP cro fan cluba, uvezi fan cluba...malo sam ju pitao sta bi sve trebalo napravit da se takvo sto osnuje...
ovako, ona je bila u vezi sa sluzbenim RHCP fan clubom i trebala je njihovu dozvolu za pokretanje fan cluba (dal je to bitno il ne)...nije joj trebala nikakva dokumentacija, jer fan club nije otvorila kao udrugu, iako se to moze...cijeli projekt bio je gotov za par dana...ona je uz sva ta dopustanja trebala samo osmislit iskaznice za fanove, i gdje ih napraviti...i to je to...
proces uclanjivanja...
predsjednici bi se poslalo pismo postom u kojem bis napisao kako si poceo slusati tu grupu, trebao si poslat sliku da ti moze napravit iskaznicu i 40 kn za dvogodisnju clanarinu...
ona ti je nakon nekih tjedan dana, a mozda i manje, vratila pismo u kojem si kao poklonpaket za uclanjenje dobio jedan bootleg, 5 slika, bedz i iskaznicu...
uz to, od nje se moglo narucivati bootlege po 10 kn, dvde po 20 i slike po 2 kn...al naravno, nakon vece narudzbe dobio se odredeni popust na kupnju istoga...iako ja mislim da je malo jadno da se bootlezi kupuju, bilo bi bolje samo se mijenjat...
fan club je imao predsjednika i podpredsjednika...njihova zadaca je bila slanje i primanje paketa...hehe...imao je vlastiti forum i sluzbenu stranicu...
fan club je trebao imati svoje majice, koje bi se kupile od novca za clanarinu...al od toga na kraju nije bilo nis...
fan club je imao oko 4o clanova, a iz njega si se mogao iskljuciti u bilo kojem vremenu...
eto...to bi bilo to ukratko...sad samo treba cekat da neko takvo sto pokrene......the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
to je po meni obicna glupost jer kad bi uspio napraviti taj fan club definitivno ne bi to bilo s ciljem neke jeftine zarade, kao sto je po ovom tvom opisu slucaj sa tim rhcp fan clubom, jer me ne zanimaju nikakve clanarine ni ista slicno...htio bih samo da postoji, da ima svoje clanove, svoj site, i sta je najvaznije od svega dobru zjbncju i druzenja...ok ima ih i ovako, ali eto..:)0
-
Ma...ni meni se takva ideja ne svidja, kao u slucaju tog peppers fan cluba.
Ima nas, tu smo, pisemo se, vidimo se, ako cemo imat kakvu nasu stranicu: super. I onda i jesmo PJ Cro Fan Club
Ovakva organizacija, je po meni, nesto u sto sumnjam da ce se itko od nas upustat (ja osobno ne bih), jer ionako sami radimo majice za turneje i slicno i sve se dogovorimo tu i na meetupima"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
ma ja bi ful volio da bas bude neka prijavljena udruga...sta bi nam falilo ?
meni nije problem preuzet organizaciju neceg takvog na sebe..na kraju krajeva to zelim i sigurno cu probat ostvarit, a vi cete se nadam se uclanit u tu udrugu ljubitelja pearl jam-a.....ako mi je frend osnovao udrugu obozavaca apsinta mogu i ja ovako nesto0 -
cropdustress wrote:Ovakva organizacija, je po meni, nesto u sto sumnjam da ce se itko od nas upustat (ja osobno ne bih), jer ionako sami radimo majice za turneje i slicno i sve se dogovorimo tu i na meetupima
yepi ne treba nam za tak nekaj fan club. bar ne takav ko taj rhcp-ov...
0 -
nothingman1911 wrote:ako mi je frend osnovao udrugu obozavaca apsinta...
:eek: :eek: di? di? ja bi!
ma neee... al da, da nam je još jedna boca... frendu i meni... bila su to
vremena... kad sam dobro baratala sa upaljačem i šećerom0 -
haha zakon
četvero online na given to fly... i to mi, naravno0 -
Fan kljub...
Po meni nema nikakvog smisla. Jerbo, više-manje smo svi u 10c-u. Ekipa će se uvijek nać tu na mesđ pitu, trebalo bi samo napraviti stranicu i forum kako bi se biznis približio ljudima koji ne prate ovaj forum, a ni nisu baš previše informirani o bendu i aktivnostima. Za to mislim da ne treba ništa više osim malo dobre volje, osobno pojma nemam o web designu, photoshopu i sl. Moje računalno znanje prestaje s črčkanjem u paintu, ali mogu pomoć na bilo koji drugi način tipa slike, tekstovi, vijesti, boot-ovi i sl..A to slanje para tu, tamo, predsjednici, premijeri, ovi-oni mi je suvišno...
Oftopik, kad smo već kod fan klubova
http://www.triperi.com/ - najbolji fan klub u HrvataDeath or glory!0 -
a dobro ekipa...kako hocete...demokracija vlada..ako vecina ne zeli neku sluzbenu udrugu ili kako da nazovem onda necemo
...a za site cu se potrudit da napravim neki pristojniji od ovog postojeceg...iako i na njemu ima forum sa cak 8 registriranih clanova..istina da se nista ne pise, ali bitno da postoji...:)
0 -
Dobro, ovo je samo moje misljenje. i jos par drugih. ne znam sto istala ekipa misli o tome, cekaj da se pojave sutra i prokomentiraju
Ako se zelis prihvatit neke organizacije oko toga, super.
Naravno da cemo se tu ionako svi vidjeti i, nadam se, na kojem jos meetupu, jer znam
da ima dosta PJ fanova u HR, tu nas ima koliko? nekih 10ak. A ima i onih koji nisu na forumu, ni ovom ni
forum.hr, pa mozda bi se ostali ljudi uclanili...tko zna."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
slusam neki grunge radio na netu i stvarno je zakon mjuza non-stop..kako se prije nisam toga sjetio..:)0
-
Iva: Evo da se oglasimo o referendumskom pitanju...
Mi baš isto nismo nešto za uvođenje forme u ova naša spontana okupljanja građana...
Dobro nam ide i ovako neformiranima, zar ne?
A i čini mi se da danas više nije baš tako jednostavno imati udrugu, onak mislim da trebaš imati predsjednika i sl., pisati neka izvješća i šta ti ja znam...
(mislim, meni osobno ne bi bio bed, svi znaju da je moj muž predsjedniktako kaže vođa puta, a kad ona kaže, onda je tako! LOL!)
0 -
za sada je vecina protiv neke sluzbene forme...iako ne znam zasto, ali ok
nitko ne bi morao kopat ni orat...samo bi bio clan sluzbenog pj cro fan cluba...jos kad bi to bilo pod blagoslovm 10c bili bi poznati sirom svijeta0 -
Jednostavno zbog toga, kako je i Iva prije rekla, jer nam je dobro i
bez neke sluzbene potvrdebarem ja tako mislim.
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
okidoki...zaboravite...referendumom je sve odluceno...brzo se dogovorimo, nema sta0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music