Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
hehe, strava...
ma pitam jer se i ja mislim uclanit,pa sad znam koga sve mogu priupitat o procesu uclanjivanja......the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
joj super je i meni taj intervju sa billboardom...(definitvno bolji od onog nedavnog s jajima
)
i taj film je fakat dosta popraćen u medijima...ja se sad stvarno ne bi čudila barem nominaciji za oscara (iako nisam gledala, al ne može bit loš..hihi)...e da i našla sam par torrenta za skinut ga al su svi neki snimani kamerom a žao mi je tako gledat taj film...mislim da ću pričekat neku dvdrip verziju pa onda fakat možemo organizirat ono skupno gledanje filmova...
ah i umalo vam zaboravih pokazat i cover: http://billboard.blogs.com/.shared/image.html?/photos/uncategorized/2007/10/26/eddievedderseanpennbillboardsm.jpgI love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
jurasica wrote:kao prvo, velika dobrodošlica riječanima i pitanje, di ste bili do sada?!?!
ja još nisam dobila dvd i ne znam kaj da radim? da pišem ovima u 10c? pomagajte drugovi... jel netko možda dobio moj primjerak? optužila bih ranka da skriva doma nešto kaj nije njegovo, ali znam da on ovaj put nije naručivao od 10c...znate priču kad je ranko dobio 5 božićnih singlica od 10c?
hehe, to je bilo fora s tim singlicama.. bilo ih je 7... od toga su 2 (dvije) bile za jurasicu jer je imala dupli membership... i ana, jedna je još uvijek kod mene neraspakirananašao ju neki dan
jedna je bila za elcielo, jedna za nekog tipa iz zagreba, jedna za tipa iz rijeke i jedna za curu iz splita...
ajmo rijecani jel to bio netko od vas?Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
ja nisam sigurno...ja se tek mislim uclanit......the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
imam pitanje
kad mi istekne clanstvo jel ga mogu kak produzit il moram opet narucivat novo0 -
0
-
strava su...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
e siljo onda se mi "znamo" od prije par godina...ja sam taj tip iz rijeke cija je singlica uz sve ostale zavrsila kod tebe...jebi ga bas od tada sam upao u neke zivotne zavrzlame pa me nije bilo bas po netu (odgovor jurasici na pitanje di smo do sada
), ali evo sad sam opet upao u mirne vode i evo me nazad novijeg i boljeg sa novim idejama
ja sam popushio prosli tjedan kad sam skidao ITW jer sam na kraju skinuo neki preglupi njemacki film...bio je u zipan tako da nisam mogao pogledat o cemu se radi dok sam ga skidao..pisalo ljepo itno the wild 2007 dvd rip..kad ono Q0 -
world wide pearl jam wrote:imam pitanje
kad mi istekne clanstvo jel ga mogu kak produzit il moram opet narucivat novo
piše ti datum dokad si član u tvom profilu na pearljam.com0 -
nothingman1911 wrote:e siljo onda se mi "znamo" od prije par godina...ja sam taj tip iz rijeke cija je singlica uz sve ostale zavrsila kod tebe...jebi ga bas od tada sam upao u neke zivotne zavrzlame pa me nije bilo bas po netu (odgovor jurasici na pitanje di smo do sada
), ali evo sad sam opet upao u mirne vode i evo me nazad novijeg i boljeg sa novim idejama
ja sam popushio prosli tjedan kad sam skidao ITW jer sam na kraju skinuo neki preglupi njemacki film...bio je u zipan tako da nisam mogao pogledat o cemu se radi dok sam ga skidao..pisalo ljepo itno the wild 2007 dvd rip..kad ono Q"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
nothingman1911 wrote:e siljo onda se mi "znamo" od prije par godina...ja sam taj tip iz rijeke cija je singlica uz sve ostale zavrsila kod tebe...jebi ga bas od tada sam upao u neke zivotne zavrzlame pa me nije bilo bas po netu (odgovor jurasici na pitanje di smo do sada , ali evo sad sam opet upao u mirne vode i evo me nazad novijeg i boljeg sa novim idejama
ja sam popushio prosli tjedan kad sam skidao ITW jer sam na kraju skinuo neki preglupi njemacki film...bio je u zipan tako da nisam mogao pogledat o cemu se radi dok sam ga skidao..pisalo ljepo itno the wild 2007 dvd rip..kad ono Q
O, daa...3 verzije, 3 verzije Into the wild-a sam ja skinuo. I nijedna nije bila ITW :(...Između ostalog i to nešto na njemačkom sam skinuo :mad:..Upravo 4-tu verziju stavljam na skidanje, imam sreće s filmom 'ko Rijeka s Mediteranskim igrama..
I super mi je ovo pronalaženje izgubljenih singlica i dušaDeath or glory!0 -
sranje,steta tolikih megabajta...
NOTHINGMAN 1911 - ja sam ti poslo popis na mejl, pa javi ako sta treba......the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
nothingman1911 wrote:e siljo onda se mi "znamo" od prije par godina...ja sam taj tip iz rijeke cija je singlica uz sve ostale zavrsila kod tebe...jebi ga bas od tada sam upao u neke zivotne zavrzlame pa me nije bilo bas po netu (odgovor jurasici na pitanje di smo do sada
hehehe, selo moje malo... a nisam cak ni dignuo proviziju od pošte kaj sam radio njihov posaoStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
pajo wrote:
crveni i plavi su mi u banani, žuti ima potencijala, ali trebalo bi ga bolje "snimiti"
pokušavam se zamisliti u žutom... khm...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:crveni i plavi su mi u banani, žuti ima potencijala, ali trebalo bi ga bolje "snimiti"
pokušavam se zamisliti u žutom... khm...
Meni to izgleda jako zeleno."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
E ovaj plavi Hoodie mi je super, već sam nekako picknuo njega... Ovaj žuto-zeleni
(solomonsko rješenje) mi je nekako preeeekričav. Nekako si mislim da bi u njemu zaustavljao promet u gradu, raja bi me za semafor zamijenila vjerojatno..
I ja se pokušavam zamisliti u tom žutom/zelenom, a nekako mi ne ide. Baš bi bio kanarinacDeath or glory!0 -
crveni rulz
dobio sam popis hard sun...budem ti javiosta me zanima..:)0 -
jel kupio neko od vas knjigu fotki "5x1: PEARL JAM THROUGH THE EYE OF LANCE MERCER"?0
-
Ja sam je naručio pred 5-6 dana. Poklon samom sebi za "pod bor"..Death or glory!0
-
ja sam pitao u dallasu dal mogu preko njih, rekli su da da...sad dal je to ostvarivo...kazu da treba preko neke tamo naklade narucivat, al da je moguce...
nisam siguran bas...
sta se tice majica...plava i crvena rulz......the north is to south what the clock is to time...
419 3520
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads