Iva: for the record: uh što ja volim ovog svog muža!
ma super je 25 Minutes to Go i pogotovo ju volim otkad smo to pjevali u redu u Beču kad je bilo samo 25 minutes to go do koncerta, ali Timeless Melody prestrašno rastura, a Trouble je ipak Trouble (pjesma o Hillary Clinton kako kaže Ed )
općenito, vidim da na dio glasača 'utječe' tko je originalni izvođač pjesme, a da dio ocjenjuje samo na temelju izvedbe PJ-a. skroz cool kak smo različiti, da citiram caricu juras!
ja iskreno niti ne znam pola originalnih izvođaca i ne utjece mi njihovo ime toliko.. uostalom, PJ tu u vecini slucajeva aranzira na svoj nacin, tako da daju coveru i nesto svoje.. recimo, bas ovaj 25 minutes i crazy mary su dosta razliciti od originala (izuzev rijeci naravno, . iako i tu ima alternacija )
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
Ja kod glasanja uopće ne razmišljam o originalu niti pola pjesamo znam ko ih pjeva
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
kako bi Iva G. rekla, just for the record: HRVATSKA! HRVATSKA!!!!
nego, mene još uvijek proganja kad smo PORCH izbacili protiv SOLAT!!! mislim, all due respect to the latter song, ali POOORCH??!? hellloooo!!! ovo sad se nemre mjeriti s tim...
just my piece of mind... bit će da hormoni kickaju!
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Baba O'Riley
The KKK Took My Baby Away
Love Reign O'er Me
Everyday
Grupa D
Last Kiss
Timeless Melody
25 Minutes To Go
Trouble
cijeli dan mi u glavi svira "i don't know anything" od m. seasona a ne znam zakaj...
nadam se da nebude tak i na maturi
27 days until I finally get to say this to some of my favorite Croatians and thank them personally for allowing me to ambush this thread from time to time!!!!
27 days until I finally get to say this to some of my favorite Croatians and thank them personally for allowing me to ambush this thread from time to time!!!!
Cheers!
steve
Steve!
Woohoo! Counting the day, eh?
It's more about meeting those Croatians now than the tour...hehe
Cheers!
steve
Iva: Well BOK there! I was wondering where you were all this time... We hadn't had a BOK from you in a while now...
lestes: go girl! i naj bit tuzna zbog trouble meni je zakon al TM mi je sad ful in, a last kiss mi je totalna klasika - ono, morala sam tak glasat, a i curka sam pa sam morala stavit 25 min to go pri kraju
Baba O'Riley
Love Reign O'er Me
Everyday
Grupa D
Last Kiss
Timeless Melody
25 Minutes To Go
Trouble
ove su mi grupe obje bile teške...s tim da u obje prva dva mjesta savim jasna al ova druga dva teško:)
I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich
...kaj u vikipediji piše o last kiss verziji od pj:
"Last Kiss" was also covered by Pearl Jam, becoming the band's biggest hit to date.
jeste vidjeli, ljudi?!?!?!
oh well, whatever, nevermind.
Grupa C
Love Reign O'er Me
Baba O'Riley
Everyday
Grupa D
Last Kiss
Trouble
25 Minutes To Go
Timeless Melody
Comments
Grupa C
Baba O'Riley
Everyday
Love Reign O'er Me
Grupa D
Trouble
Timeless Melody
25 Minutes To Go
Last Kiss
ma super je 25 Minutes to Go i pogotovo ju volim otkad smo to pjevali u redu u Beču kad je bilo samo 25 minutes to go do koncerta, ali Timeless Melody prestrašno rastura, a Trouble je ipak Trouble (pjesma o Hillary Clinton kako kaže Ed
općenito, vidim da na dio glasača 'utječe' tko je originalni izvođač pjesme, a da dio ocjenjuje samo na temelju izvedbe PJ-a. skroz cool kak smo različiti, da citiram caricu juras!
Love Reign O'er Me
Baba O'Riley
Everyday
Grupa D
Trouble
Timeless Melody
25 Minutes To Go
Last Kiss
ja ne mogu vjerovat da vam je (gotovo) svima trouble tak nisko :(
joooooooooooooj...
ali dobro, nećemo ti to zamjerit!
tebi tak je, ali...:):)
Oh please let me sleep its Christmas time
Ja kod glasanja uopće ne razmišljam o originalu niti pola pjesamo znam ko ih pjeva
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
nego, mene još uvijek proganja kad smo PORCH izbacili protiv SOLAT!!! mislim, all due respect to the latter song, ali POOORCH??!? hellloooo!!! ovo sad se nemre mjeriti s tim...
just my piece of mind... bit će da hormoni kickaju!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Love Reign O'er Me
Baba O'Riley
Everyday
Grupa D
25 Minutes To Go
Timeless Melody
Last Kiss
Trouble
Baba O'Riley
Love Reign O'er Me
Everyday
Grupa D
Last Kiss
Timeless Melody
25 Minutes To Go
Trouble
cijeli dan mi u glavi svira "i don't know anything" od m. seasona a ne znam zakaj...
nadam se da nebude tak i na maturi
Znam kako ti je.
Bas ih slusam u zadnje vrijeme
BOK!!!!!
Cheers!
steve
Woohoo! Counting the day, eh?
It's more about meeting those Croatians now than the tour...hehe
Have one on me, you guys will have a blast!
I sure will Sid! Thanks! Like I said about 100 pages ago, I've never met anyone from Croatia in person, so it will be a great day for many reasons!
Anyway, see you soon!!!
Hey Iva! I've been trying to pace myself with the 'BOKs'. We'll be doing enough of that in NYC!!!!!
LOL!
lestes: go girl! i naj bit tuzna zbog trouble meni je zakon al TM mi je sad ful in, a last kiss mi je totalna klasika - ono, morala sam tak glasat, a i curka sam pa sam morala stavit 25 min to go pri kraju
steve: Bok!
world wide pearl jam i Gunner_V: a Long gone day?
http://www.youtube.com/watch?v=ltZonLa5CNk
e moj Layne. uf. sad cu si bas ponovit malo gradivo u pauzi do iduceg pj glasanja ofkors!
a ovo - Love, Hate, Love - http://www.youtube.com/watch?v=l9jX1KAKp78&feature=related - e to se zove opako!!
sorite na oftopicharenju al ipak su to chainsi - friends of pj i sve to
Baba O'Riley
Love Reign O'er Me
Everyday
Grupa D
Last Kiss
Timeless Melody
25 Minutes To Go
Trouble
ove su mi grupe obje bile teške...s tim da u obje prva dva mjesta savim jasna al ova druga dva teško:)
- Marlene Dietrich
"Last Kiss" was also covered by Pearl Jam, becoming the band's biggest hit to date.
jeste vidjeli, ljudi?!?!?!
oh well, whatever, nevermind.
Grupa C
Love Reign O'er Me
Baba O'Riley
Everyday
Grupa D
Last Kiss
Trouble
25 Minutes To Go
Timeless Melody