Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
hehe, na odjavnoj spici u onom kadru skroz lijevo nakon poljaka sa njihovom zastavom ponosno stoje nasi tuzla brothers sa BiH zastavom...
go guys!Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Zakon ideja za projekciju .. Ne mogu ja to ovog vikenda, a ni idućeg vjerojatno.. Dobru zabavu u kinu vam želim
...
Muse je pod upitnikom zbog posla. Tako da ne mogu niš još reć, vidit ću u ponedjeljak kako stvari stoje..
Koja frkenzi s dionicama jučer, podemonio narod za lovom..Jel netko kupio, možda već prodao? Ja svoje ne dam, još...
Franci Blašković mi je trebao sinoć imati koncert ispod prozora (u Palachu), valjda je odgođen pa mi je ekipa pjevala njegove pjesme u ulici do sitnih jutarnjih sati. Živjeli podočnjaci, izgledam ko Huljić...
Poštara na vratima ni za lijek :(Death or glory!0 -
uh da... nasli vrli dvd je region 1 tako da nam je stejt of di art plejer odbio reproducirati
ok, zato imamo kompStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
na VH1 upravo ide Top 10 guitar heroes... Alive pustili na 5. mjestu...Standing on a hill, staring at a mountain...0
-
Standing on a hill, staring at a mountain...0
-
-
0
-
hola!
sutra oko 6 onda, je li to konačan dogovor?
pošaljite mi na PM e-mail da vam mogu poslati attach s uputama kako doći do mene.
e, sad me zabrinulo ovo s regijama i DVD-om, nisam sigurna imam li ja uređaj koji će moći reproducirati američki DVD.
nadam se da snih ima europsku verziju.0 -
Snih je naš puštao na naš Sony player koji je jako izbirljiv i vrti se0
-
elcielo wrote:hola!
pošaljite mi na PM e-mail da vam mogu poslati attach s uputama kako doći do mene.
e, sad me zabrinulo ovo s regijama i DVD-om, nisam sigurna imam li ja uređaj koji će moći reproducirati američki DVD.
nadam se da snih ima europsku verziju.
Sutra u 6 it is.
Sto se tice DVD-a, nema beda jel cemo ga tak i tak vrtit sa mog compa na koji cemo spojit projektor.
PM-amo ti e-mail na koji nam saljes tocne koordinate
Ponavljamo ponudu za prijevoz, ak nekom treba.
edit: jedino treba razmislit o soundu, ili spojit neke zvucnike na moj komp (ranac kaj kazes da ti pofuras one svoje ultra-cool zvucnike, a, a?) ili cemo ipak probat spojit projektor na dvd player...naravno ako ce htjet vrtit dvd
0 -
Ja isto imam mjesta u autu, pa ako treba nekog povest nek vice.0
-
Mi imamo neke dosta dobre zvučnike od kompa! 2 komada + sub - daju vrlo pristojan zvuk! Dosta glasan i dinamičan! Pa ih možemo pofurat! Ni problem!0
-
Kaj će se jest i pit?
Ko donosi odojka, a ko gajbu pive?:D
0 -
Dobru zabavu vam zelim.
Ja sam cijeli vikend doma: velika festa mladog vina, hm...
Bit ce veselo ko i uvijek...Pijanci pod prozorom pjevaju u 5 ujutro
i spustaju voduu obliznjoj ulicici. A ujutro miomirisi se sire...
I pada kisa, mozda i bolje
Ok, dobra zabava, ja cu se jos nacekat za ITW i dvd... :("I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
siljo wrote:uh da... nasli vrli dvd je region 1 tako da nam je stejt of di art plejer odbio reproducirati
ok, zato imamo komp
Hej ja sam svoj dvd nekako izprogramirao da je "region free"
Evo ti link na site gdje sam ja nasao svoj "kod" za skidanje kljuca pa probaj naci i ti svoj model playera..
link: http://www.videohelp.com/dvdhacks/samsung-ht-q20/7405
p.s. Meni jos nije stiglo.. Pise da do 10. dolazi a ja ko na iglama..26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany0 -
Doctor wrote:Hej ja sam svoj dvd nekako izprogramirao da je "region free"
Evo ti link na site gdje sam ja nasao svoj "kod" za skidanje kljuca pa probaj naci i ti svoj model playera..
link: http://www.videohelp.com/dvdhacks/samsung-ht-q20/7405
p.s. Meni jos nije stiglo.. Pise da do 10. dolazi a ja ko na iglama.."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
elcielo wrote:hola!
nadam se da snih ima europsku verziju.
iva i ja vjerojatno necemo stici do 18 jer smo na brzdej partiju na zapadnom dijelu grada... ako zavrsimo dovoljno rano, doci cemo makar samo mahnuti...
ana, hajde tutni tu ili na pm samo priblizne upute da znamo na koju stranu svijeta krenuti pa zvrcnemo za detalje kad cemo dolazitiStanding on a hill, staring at a mountain...0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music