Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
asfo wrote:...misliš širok osmeh i zlatan zub?
kaj si ti još nečiji fan?
Pa naravno da će nas sve popraviti u fotošopu, ono da izgledamo kao s naslovnice
ma da, to sam mislio... preveo sam da ovi mlađi koji ga nisu slusali skuze o cemu pricam
e sad, moramo se dogovoriti tko ce izgledati kao vlatka, a tko kao dikan.... ono, ekipa s naslovnica i
omiljena nam posalica na zadnjoj turneji...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
nikad kraja toj sapunici.. a ja mislio da pocinje nova sapunica na hrt-u, a ono ni stara nije zavrsila
balasevic nikad nece zastarjetigo đorđ
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
i kak ja uvijek uspijem pogodit novu stranicu.. mislim da sam rekorder po postotku "broj otvorenih novih stranica/broj postova"Oh when I was a kid oh how magic it seemed
samo da se pohvalim... imam još jednog frenda na facebooku. friško pečeni
khm khm
0 -
ako nastavi ovako reklamirati itw ed bi fakat mogao osvojiti tog oscara:
http://www.billboard.com/bbcom/news/article_display.jsp?vnu_content_id=1003654577I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
Ok, još 2 prijatelja na facebooku od danasDeath or glory!0
-
Pozdrav svima, vidim da je bilo super na premijeri kod Ane, a drugačije nije moglo ni biti...a ja sam i uz premijeru i tiramisu propustio to mi je još više žao
Ja sam i dalje u isčekivanju poštara...dvd, cd još ništa nisam vidio ni čuo...ali tiješim se da kad dođe taj dan da ću guštat do besvjesti.
Daj te slike da vidimoCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Doctor wrote:Hehe.. Toliko je frišak da se još nije ni ispekao
A jesam rookie...:)
Posto mi je pracenje weba i njegovih tehnologija onak, kao hobi, a i za posao mi je bitno bit u toku, vec duze vrijeme se tjeram poceti koristiti Facebook i eto danas sam nasao i prve prijatelje
Mislim da je Facebook stvarno sjajna stvar, a i sama cinjenica da ima tipa 70 mil usera dovoljno govori. It's the next big thing, a bogami se i Google uzjogunio oko toga...0 -
Upravo sam si pre-orderao novi Radiohead koji ce se od sutra moci skinut sa sluzbenog sajta. Dao sam im 5 funti (zapravo mi supruga kupila, jesam sponzoruša
) i mislim da je to skroz OK cijena za donwload albuma.
0 -
Racunam da vas je nekolicina isla na Muse. sad sam skuzila da je to danas.
I nema vas tu....
Ocekujem report sa koncerta.
I slike sa screeninga
Zao mi je sto nisam bila...da vidim dvd i sve vas...
jos moram malo cekat za jedno i drugo..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
E snih, ima da na tim slikama izgledamo kao vlatka i dikan zajedno dok ti zavrsis s njima0
-
a zato to tak dugo traje! treba od vas napravit dikana... :eek:0
-
da, da.. na kraju ce slika biti "gdje je dikan"?
muse upravo svira.. cujem ih do doma.. a ne, to je winampOh when I was a kid oh how magic it seemed
Muse-još jedan otkazani koncert (s moje strane) u nizu..Jbg-fax, posao, žena, djeca, punica
...
Isto tako dobih ponudu da mi se sprži PIAF, ali sam ju (ne baš glatko) odbio i odlučio se strpiti još neko vrijeme..Živi bili pa vidjeli, valjda prije Božića
..
Otkazan Laufer na Korzu drugi tjedan, umjesto toga Laufer, Jinxi i Quasarr na Korzu za doček 2008-e.. Osim toga, u Rijeci niš novog od nekakvih svirki. Ali imamo Daru Bubamaru u četvrtak u novootvorenom folk baru Mangos :mad:...Grad Rocka..
Death or glory!0 -
mnogo ste nestrpljivi, a ja jednostavno nisam imao vremena da priredim fotke.
Evo ih sad, pa se gledajte. I molim glasanje - tko je dikan, a tko vlatka na njima!
http://s103.photobucket.com/albums/m121/snih/07-10-2007%20PIAF%20-%20projekcija/
Inače, pozdravljam sve koji su nazočili milom događaju i one koji nisu bili u mogućnosti!
Lijepo smo se podružili, pogledali to remek djelo, malo prezalogajili i prodivanili!
Fino ... ponovilo se!
Fala elcielo na gostoprimstvu i konkretnoj akciji kojom nas je u samo par dana sve uspjela aktivirati.
Radi povijesti, da se ne pozabi (a i faktografski je zanimljivo) na projekciji su se našli:
elcielo
jurasica
Sintija
helen cross
masni
kosta
iva
siljo
iva
pajo
killroy
asfo
snih
i Janko (cukerkomtzulect0 -
Iva: standardno dobre fotke snih
posebno zadnjih par0 -
Za zainteresirane, skinuh novi Radiohead i na prvo slusanje moram reci da zvuci vrhunski. Mislim da su opet u prilicno dobroj formi u kakvoj nisu bili jos od davne '97.0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music