Pearl Jam in Zagreb!

14694704724744751290

Comments

• asfo
    asfo Posts: 315
    siljo wrote:
    ... širok osmijeh i zlatan zub ...:D

...misliš širok osmeh i zlatan zub? ;) kaj si ti još nečiji fan? :)

Pa naravno da će nas sve popraviti u fotošopu, ono da izgledamo kao s naslovnice ;)
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    asfo wrote:
    ...misliš širok osmeh i zlatan zub? ;) kaj si ti još nečiji fan? :)

Pa naravno da će nas sve popraviti u fotošopu, ono da izgledamo kao s naslovnice ;)

ma da, to sam mislio... preveo sam da ovi mlađi koji ga nisu slusali skuze o cemu pricam :D

e sad, moramo se dogovoriti tko ce izgledati kao vlatka, a tko kao dikan.... ono, ekipa s naslovnica i
    omiljena nam posalica na zadnjoj turneji... :D
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • masni
    masni Posts: 1,657
    nikad kraja toj sapunici.. a ja mislio da pocinje nova sapunica na hrt-u, a ono ni stara nije zavrsila :)

balasevic nikad nece zastarjeti :) go đorđ
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • masni
    i kak ja uvijek uspijem pogodit novu stranicu.. mislim da sam rekorder po postotku "broj otvorenih novih stranica/broj postova" :)
  • lestes
    lestes Posts: 959
    samo da se pohvalim... imam još jednog frenda na facebooku. friško pečeni ;) khm khm
  • Doctor
    Doctor Posts: 256
    lestes wrote:
    samo da se pohvalim... imam još jednog frenda na facebooku. friško pečeni ;) khm khm

Hehe.. Toliko je frišak da se još nije ni ispekao :D
    26.09.2006 Zagreb, Croatia
    12.06.2007 Munich, Germany
  • ako nastavi ovako reklamirati itw ed bi fakat mogao osvojiti tog oscara:
    http://www.billboard.com/bbcom/news/article_display.jsp?vnu_content_id=1003654577
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Ok, još 2 prijatelja na facebooku od danas :D;)
    Death or glory!

• lestes
    siljo wrote:
    e sad, moramo se dogovoriti tko ce izgledati kao vlatka, a tko kao dikan.... ono, ekipa s naslovnica i
    omiljena nam posalica na zadnjoj turneji... :D

nikad kraja... ak ovak nastave, imali budemo se mi s čim šalit i na sljedećoj turneji...
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Pozdrav svima, vidim da je bilo super na premijeri kod Ane, a drugačije nije moglo ni biti...a ja sam i uz premijeru i tiramisu propustio to mi je još više žao :D
    Ja sam i dalje u isčekivanju poštara...dvd, cd još ništa nisam vidio ni čuo...ali tiješim se da kad dođe taj dan da ću guštat do besvjesti.

Daj te slike da vidimo :D
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Doctor wrote:
    Hehe.. Toliko je frišak da se još nije ni ispekao :D

A jesam rookie...:)
    Posto mi je pracenje weba i njegovih tehnologija onak, kao hobi, a i za posao mi je bitno bit u toku, vec duze vrijeme se tjeram poceti koristiti Facebook i eto danas sam nasao i prve prijatelje :)
    Mislim da je Facebook stvarno sjajna stvar, a i sama cinjenica da ima tipa 70 mil usera dovoljno govori. It's the next big thing, a bogami se i Google uzjogunio oko toga...
  • pajo
    Upravo sam si pre-orderao novi Radiohead koji ce se od sutra moci skinut sa sluzbenog sajta. Dao sam im 5 funti (zapravo mi supruga kupila, jesam sponzoruša :D) i mislim da je to skroz OK cijena za donwload albuma.
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Racunam da vas je nekolicina isla na Muse. sad sam skuzila da je to danas.
    I nema vas tu....
    Ocekujem report sa koncerta.
    I slike sa screeninga ;)

Zao mi je sto nisam bila...da vidim dvd i sve vas...
    jos moram malo cekat za jedno i drugo...
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • pajo
    E snih, ima da na tim slikama izgledamo kao vlatka i dikan zajedno dok ti zavrsis s njima :D
  • lestes
    a zato to tak dugo traje! treba od vas napravit dikana... :eek:
  • masni
    da, da.. na kraju ce slika biti "gdje je dikan"? :)

muse upravo svira.. cujem ih do doma.. a ne, to je winamp :D
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Muse-još jedan otkazani koncert (s moje strane) u nizu..Jbg-fax, posao, žena, djeca, punica :D...

Isto tako dobih ponudu da mi se sprži PIAF, ali sam ju (ne baš glatko) odbio i odlučio se strpiti još neko vrijeme..Živi bili pa vidjeli :), valjda prije Božića :D..

Otkazan Laufer na Korzu drugi tjedan, umjesto toga Laufer, Jinxi i Quasarr na Korzu za doček 2008-e.. Osim toga, u Rijeci niš novog od nekakvih svirki. Ali imamo Daru Bubamaru u četvrtak u novootvorenom folk baru Mangos :mad:...Grad Rocka :D..
    Death or glory!

• snih
    snih Posts: 1,052
    mnogo ste nestrpljivi, a ja jednostavno nisam imao vremena da priredim fotke.

Evo ih sad, pa se gledajte. I molim glasanje - tko je dikan, a tko vlatka na njima!

http://s103.photobucket.com/albums/m121/snih/07-10-2007%20PIAF%20-%20projekcija/

Inače, pozdravljam sve koji su nazočili milom događaju i one koji nisu bili u mogućnosti!

Lijepo smo se podružili, pogledali to remek djelo, malo prezalogajili i prodivanili!

Fino ... ponovilo se! :)

Fala elcielo na gostoprimstvu i konkretnoj akciji kojom nas je u samo par dana sve uspjela aktivirati.

Radi povijesti, da se ne pozabi (a i faktografski je zanimljivo) na projekciji su se našli:

elcielo
    jurasica
    Sintija
    helen cross
    masni
    kosta
    iva
    siljo
    iva
    pajo
    killroy
    asfo
    snih
    i Janko (cukerkomtzulect :)
  • pajo
    Iva: standardno dobre fotke snih :D
    posebno zadnjih par :)
  • pajo
    Za zainteresirane, skinuh novi Radiohead i na prvo slusanje moram reci da zvuci vrhunski. Mislim da su opet u prilicno dobroj formi u kakvoj nisu bili jos od davne '97.