I Believe In Miracles
I Won't Back Down
All Along The Watchtower
Forever Young
Grupa F
You've Got To Hide Your Love Away
Sonic Reducer
The Kids Are Alrigh
Dock Of The Bay
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Želim samo reći da je grupa F dosada najviše napeta. Doslovno jedan glasač može potpuno promijeniti redoslijed. Trenutačno su samo 4 boda razlike između prvog i zadnjeg mjesta.
Mrak!
Želim samo reći da je grupa F dosada najviše napeta. Doslovno jedan glasač može potpuno promijeniti redoslijed. Trenutačno su samo 4 boda razlike između prvog i zadnjeg mjesta.
Mrak!
Drama!!!! U Grupi F nakon 12 od 18 glasača razlika između prvoplasirane i posljednjeplasirane kompozicije iznosi 2 boda!!!!!
E sudija, koji vrlo korektno uvijek glasaš prvi, možda bi bilo bolje da svi ostali štovani glasači ne znaju kakvo je bodovno stanje kako ih spoznaja o uzbudljivoj završnici ne bi povela ka mogućem kalkuliranju... Pa nam poslije lako prepričaš kakve su se drame odvijale…
E sudija, koji vrlo korektno uvijek glasaš prvi, možda bi bilo bolje da svi ostali štovani glasači ne znaju kakvo je bodovno stanje kako ih spoznaja o uzbudljivoj završnici ne bi povela ka mogućem kalkuliranju... Pa nam poslije lako prepričaš kakve su se drame odvijale…
Mislio sam ja već o tome, pa kad već spomenuste to i Vi, veleštovani precjedniče, onda ću se suzdržat! U svoju obranu iznosim to da nisam niti u jednom trenutku rekao koja je prva, a koja posljednja pjesma. Čini mi se da je prije moguće nekorektno glasanje (zašto bi to netko radio???) kada je sve odlučeno. Ako je napeto, tim više će ostali glasati fer, bar ja tak brijem, predragi vođo!
I Believe In Miracles
I Won't Back Down
All Along The Watchtower
Forever Young
Grupa F
Sonic Reducer
The Kids Are Alright
Dock Of The Bay
pa meni ove grupe zapravo ni nisu bile tako teške za poredat..hmm..
I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich
...kaj u vikipediji piše o last kiss verziji od pj:
"Last Kiss" was also covered by Pearl Jam, becoming the band's biggest hit to date.
jeste vidjeli, ljudi?!?!?!
Mislio sam ja već o tome, pa kad već spomenuste to i Vi, veleštovani precjedniče, onda ću se suzdržat! U svoju obranu iznosim to da nisam niti u jednom trenutku rekao koja je prva, a koja posljednja pjesma. Čini mi se da je prije moguće nekorektno glasanje (zašto bi to netko radio???) kada je sve odlučeno. Ako je napeto, tim više će ostali glasati fer, bar ja tak brijem, predragi vođo!
ja se slazem (cime niposto ne pokusavam vrsit utjecaj na sudiju ovak i onak svi koji jos nisu glasali mogu pogledat sve postove i zbrojit kako su svi prije njih glasali da zakljuce koja stvar u kojem trenu vodi, ne? al honestly, kome se to da? (osim sudiji i cemu onda igrica ak cemo muljat? nije fora. jesmo pj kult or what? hrvatska hrvatska! i tak...
sudija, bolje bi ti bilo da se ne petljaš sa precjednikom, a niti mu se suprotstavljaš jer znaš da ga čuvamo i da će dvije glavne agresivke i vođa navale krenuti na tebe... this is just a warning for now, but watch your back... samo ga slušaj, kimni glavom i bok!
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Samo da se malo pohvalim...dosla danas konacno odluka o godisnjima...
Ne mogu na turneju i u USA, al nekako cu se usreciti sto cu brijati po koncertima i festivalima ovo ljeto ovuda i svuda kad stignem, a idem i na ovo:
To ce me ipak utjesiti (donekle) sto necu vidjeti PJ, naravno, nije to isto, al
opet je ovaj line-up mrak i reputacija festivala na nivou. Elita, nema sta
Eto tolko zasad...idem isplanirat sve i trosit pare
Ne mogu na turneju i u USA, al nekako cu se usreciti sto cu brijati po koncertima i festivalima ovo ljeto ovuda i svuda kad stignem, a idem i na ovo:
Eeee, pa zakon! Ja moram priznat da mi je ovo je by far najbolji line-up na festivalu ikad
hajde bravo, bas fini line up...
na Novarocku je line down.. otkazani Chris Cornell, Funeral For A Friend, 3 Doors Down itd. i festival je ostao cisti prosjek... sad kad ih zamijene Ramirez i Vatra
nema veze glavno da se druzimo... a sa festivala u Klagenfurt pjevat borbene za vrijeme utakmice sa Poljskom
uuuuuuuuuuuuuuu, radiohead, R.E.M., neil young, my morning jacket, ben harper, kings of leon, sigur ros, pa i thenational!!!!!!
koji lineup!!!
Je, takav je line-up da su AIR, Beck i Counting Crows sporedni izvođači, a da ne govorimo o tipa Chemical Brothers i Underworld legendetinama elektronske glazbe ili Jay-Z koji spada u vrh hip-hopa...
A i tek sam sad skužio da sviraju i povratnici The Verve koji su mi tamo sredinom 90-ih bili mnogo drag bend.
Comments
Forever Young
I Won't Back Down
I Believe In Miracles
All Along The Watchtower
Grupa F
Dock of the bay
Sonic Reducer
The Kids Are Alright
thnx
I Believe In Miracles
I Won't Back Down
All Along The Watchtower
Forever Young
Grupa F
Sonic Reducer
The Kids Are Alright
Dock Of The Bay
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
I Believe In Miracles
I Won't Back Down
Forever Young
All Along The Watchtower
Grupa F
Sonic Reducer
Dock Of The Bay
The Kids Are Alright
I Won't Back Down
I Believe In Miracles
All Along The Watchtower
Forever Young
Grupa F
Dock Of The Bay
The Kids Are Alright
Sonic Reducer
419 352
I Believe In Miracles
I Won't Back Down
All Along The Watchtower
Forever Young
Grupa F
Sonic Reducer
The Kids Are Alrigh
Dock Of The Bay
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
I Believe In Miracles
I Won't Back Down
All Along The Watchtower
Forever Young
Grupa F
The Kids Are Alright
Dock Of The Bay
Sonic Reducer
Mrak!
I Believe In Miracles
I Won't Back Down
All Along The Watchtower
Forever Young
Grupa F
Sonic Reducer
Dock Of The Bay
The Kids Are Alright
rekoh da je tesko...
jel cuo netko kaj o ovome?
provjerio https://www.robinhood.org/action/action_welcome.cfm i nema nista... nije da bi isao, ali...
I Won't Back Down
I Believe In Miracles
Forever Young
All Along The Watchtower
Grupa F
Sonic Reducer
Dock Of The Bay
The Kids Are Alright
Grupa E (meni je ova najteža :( nemam favorita tj. faforita, a sve su mi dobre)
I Won't Back Down
I Believe In Miracles
All Along The Watchtower
Forever Young
Grupa F
Dock Of The Bay
The Kids Are Alright
Sonic Reducer
o m g
ode last kiss... svasta!!!
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb
Forever Young (we love you bobby)
I Won't Back Down
I Believe In Miracles
All Along The Watchtower
Grupa F
Dock Of The Bay (otis ftw)
Sonic Reducer
The Kids Are Alright
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb
I Won't Back Down
All Along The Watchtower
Forever Young
Grupa F
Sonic Reducer
The Kids Are Alright
Dock Of The Bay
pa meni ove grupe zapravo ni nisu bile tako teške za poredat..hmm..
- Marlene Dietrich
tek sad skuzih - lol
I Believe In Miracles
I Won't Back Down
All Along The Watchtower
Forever Young
Grupa F
The Kids Are Alright
Sonic Reducer
Dock Of The Bay
u skladu s ostatkom kulta i i ja bi ih sve stavila na prvo mjesto. ah te odluke. sigh.
ja se slazem (cime niposto ne pokusavam vrsit utjecaj na sudiju
I Won't Back Down
I Believe In Miracles
All Along The Watchtower
Forever Young
Grupa F
The Kids Are Alright
Dock Of The Bay
Sonic Reducer
sudija, bolje bi ti bilo da se ne petljaš sa precjednikom, a niti mu se suprotstavljaš jer znaš da ga čuvamo i da će dvije glavne agresivke i vođa navale krenuti na tebe... this is just a warning for now, but watch your back...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
http://www.rockwerchter.be
Eeee, pa zakon! Ja moram priznat da mi je ovo je by far najbolji line-up na festivalu ikad
hajde bravo, bas fini line up...
na Novarocku je line down.. otkazani Chris Cornell, Funeral For A Friend, 3 Doors Down itd. i festival je ostao cisti prosjek... sad kad ih zamijene Ramirez i Vatra
nema veze glavno da se druzimo... a sa festivala u Klagenfurt pjevat borbene za vrijeme utakmice sa Poljskom
uuuuuuuuuuuuuuu, radiohead, R.E.M., neil young, my morning jacket, ben harper, kings of leon, sigur ros, pa i thenational!!!!!!
koji lineup!!!
Je, takav je line-up da su AIR, Beck i Counting Crows sporedni izvođači, a da ne govorimo o tipa Chemical Brothers i Underworld legendetinama elektronske glazbe ili Jay-Z koji spada u vrh hip-hopa...
A i tek sam sad skužio da sviraju i povratnici The Verve koji su mi tamo sredinom 90-ih bili mnogo drag bend.
Sid, malo je reć blago ti se!