Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
@killroy: meni pase 20 do 18.. samo javi di da dodjem
a ja kao zakleti hajdukovac dimendam prvih 10min tekme.. jer ako tada nista ne naprave na horuk uz publiku, nece nikad :)pod pretpostavkom da publika dodje..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
people, question..
kako stojimo s mjestima u autima? isao bih moj rodjo kosta kojeg ste upoznali na rostilju
i pitanje ani naravno, da li smije?
mahOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
kako da ne, dapače, atmosfera ce bit prava koncertna, svi će s boriti za svoj komadić prostora0
-
masni wrote:people, question..
kako stojimo s mjestima u autima? isao bih moj rodjo kosta kojeg ste upoznali na rostilju
i pitanje ani naravno, da li smije?
mah
Iva i ja AKO dođemo, doci cemo kasnije pa nam je glupo nuditi prijevoz...
nego primjecen je tirkizni rukav od jurasice na ogradi u torinu, odmah iznad nase zastave
WWS, negdje na pocetkuStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
elcielo wrote:kako da ne, dapače, atmosfera ce bit prava koncertna, svi će s boriti za svoj komadić prostora
nego, kad smo već kod skupnog gledanja dvd-a, da li se netko sjeća da smo i onaj dvd iz 2000. Touring band bla bla isto skupno prvi puta pogledali kod ane u sesvetama... he, histori ripits... doduše, u malo izmijenjenom odn povećanom sastavu, ali povod je bio isti...smiješno...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
killroy wrote:S rodjom smo taman fino popunjeni.
znaci ostalo je jos mjesta u gepeku
baš si mislim...
kaj možemo sintija i ja sačekati kod mercatora na selskoj (stanica od dugavskog busa) isto negdje oko 20 do 18h? ne znam di kupiš masnog ali brijem da je to sve tu negdje blizu....... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
VAŽNO VAŽNO!
senilnost ili daltonizam?
ljudi, ispričavam se, zaboravih da su mi prije pol godine mijenjali boju fasade, tak da zgrada više nije narančasta, nego roza!0 -
jurasica wrote:nego, kad smo već kod skupnog gledanja dvd-a, da li se netko sjeća da smo i onaj dvd iz 2000. Touring band bla bla isto skupno prvi puta pogledali kod ane u sesvetama... he, histori ripits... doduše, u malo izmijenjenom odn povećanom sastavu, ali povod je bio isti...
smiješno...
čovječe, skroz sam zaboravila na to! to kad su bili radoslawa i radim tu, jelda?
a zakaj onda ed s finn brotersima pjeva 'history never repeats'?0 -
Šta ima na derneku?
p.s. Željo-Sarajevo danas 0:0, a vidim Dinamo ponovo dobio.. Ehh, šta bi ja dao da u Želji vidim onog Mamića koji radi striptiz na aerodromu i koga sveupućena hrvatska javnost tako "voli"..26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany0 -
Sid je spomenula da su neki od vas na facebooku pa ko hoce nek mi posalje invitation..
Ime mi nije doctor vec Arman Bejtulapotrazite..
26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany0 -
ok..vratih se s projekcije..hihi
hvala ani prvo kaj nas je ugostila...bilo je fakat super i drago mi je da sam vas sve upoznala...nadam se da vas kao newbie nisam iživcirala..hihi
i naravno hvala ivi i paji na prijevozu...
sve u svemu nećete me se sad lako više riješit...:)
a i puno pusica janku...:)I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
helen cross wrote:ok..vratih se s projekcije..hihi
hvala ani prvo kaj nas je ugostila...bilo je fakat super i drago mi je da sam vas sve upoznala...nadam se da vas kao newbie nisam iživcirala..hihi
i naravno hvala ivi i paji na prijevozu...
sve u svemu nećete me se sad lako više riješit...:)
a i puno pusica janku...:)
je imal ko fotić? da vidim kak vam je super bilo...0 -
elcielo wrote:čovječe, skroz sam zaboravila na to! to kad su bili radoslawa i radim tu, jelda?
a zakaj onda ed s finn brotersima pjeva 'history never repeats'?
uh, da... to je bilo negdje pocetkom 2001.? dosli sintija, jurasica i ja... iva je tada vec bila u njemackoj kao gasterbajterica...e da...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
da, bas je bilo fino druzenje sinoc :-) fala Ani...
freaksStanding on a hill, staring at a mountain...0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads