Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
@killroy: meni pase 20 do 18.. samo javi di da dodjem

a ja kao zakleti hajdukovac dimendam prvih 10min tekme.. jer ako tada nista ne naprave na horuk uz publiku, nece nikad :)pod pretpostavkom da publika dodje..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
people, question..
kako stojimo s mjestima u autima? isao bih moj rodjo kosta kojeg ste upoznali na rostilju
i pitanje ani naravno, da li smije?
mahOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
kako da ne, dapače, atmosfera ce bit prava koncertna, svi će s boriti za svoj komadić prostora
0 -
masni wrote:people, question..
kako stojimo s mjestima u autima? isao bih moj rodjo kosta kojeg ste upoznali na rostilju
i pitanje ani naravno, da li smije?
mah
Iva i ja AKO dođemo, doci cemo kasnije pa nam je glupo nuditi prijevoz...
nego primjecen je tirkizni rukav od jurasice na ogradi u torinu, odmah iznad nase zastave
WWS, negdje na pocetku
Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
elcielo wrote:kako da ne, dapače, atmosfera ce bit prava koncertna, svi će s boriti za svoj komadić prostora

nego, kad smo već kod skupnog gledanja dvd-a, da li se netko sjeća da smo i onaj dvd iz 2000. Touring band bla bla isto skupno prvi puta pogledali kod ane u sesvetama... he, histori ripits... doduše, u malo izmijenjenom odn povećanom sastavu, ali povod je bio isti...
smiješno... ... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
killroy wrote:S rodjom smo taman fino popunjeni.
znaci ostalo je jos mjesta u gepeku
baš si mislim...
kaj možemo sintija i ja sačekati kod mercatora na selskoj (stanica od dugavskog busa) isto negdje oko 20 do 18h? ne znam di kupiš masnog ali brijem da je to sve tu negdje blizu....... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
VAŽNO VAŽNO!
senilnost ili daltonizam?
ljudi, ispričavam se, zaboravih da su mi prije pol godine mijenjali boju fasade, tak da zgrada više nije narančasta, nego roza!
0 -
jurasica wrote:nego, kad smo već kod skupnog gledanja dvd-a, da li se netko sjeća da smo i onaj dvd iz 2000. Touring band bla bla isto skupno prvi puta pogledali kod ane u sesvetama... he, histori ripits... doduše, u malo izmijenjenom odn povećanom sastavu, ali povod je bio isti...
smiješno...
čovječe, skroz sam zaboravila na to! to kad su bili radoslawa i radim tu, jelda?
a zakaj onda ed s finn brotersima pjeva 'history never repeats'?
0 -
Šta ima na derneku?

p.s. Željo-Sarajevo danas 0:0, a vidim Dinamo ponovo dobio.. Ehh, šta bi ja dao da u Želji vidim onog Mamića koji radi striptiz na aerodromu i koga sveupućena hrvatska javnost tako "voli"..26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany0 -
Sid je spomenula da su neki od vas na facebooku pa ko hoce nek mi posalje invitation..
Ime mi nije doctor vec Arman Bejtula
potrazite.. 26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany0 -
ok..vratih se s projekcije..hihi
hvala ani prvo kaj nas je ugostila...bilo je fakat super i drago mi je da sam vas sve upoznala...nadam se da vas kao newbie nisam iživcirala..hihi
i naravno hvala ivi i paji na prijevozu...
sve u svemu nećete me se sad lako više riješit...:)
a i puno pusica janku...:)I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
helen cross wrote:ok..vratih se s projekcije..hihi
hvala ani prvo kaj nas je ugostila...bilo je fakat super i drago mi je da sam vas sve upoznala...nadam se da vas kao newbie nisam iživcirala..hihi
i naravno hvala ivi i paji na prijevozu...
sve u svemu nećete me se sad lako više riješit...:)
a i puno pusica janku...:)
je imal ko fotić? da vidim kak vam je super bilo...
0 -
elcielo wrote:čovječe, skroz sam zaboravila na to! to kad su bili radoslawa i radim tu, jelda?
a zakaj onda ed s finn brotersima pjeva 'history never repeats'?
uh, da... to je bilo negdje pocetkom 2001.? dosli sintija, jurasica i ja... iva je tada vec bila u njemackoj kao gasterbajterica...e da...
Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
da, bas je bilo fino druzenje sinoc :-) fala Ani...
freaks
Standing on a hill, staring at a mountain...0
Categories
- All Categories
- 149K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 278 Vitalogy
- 35.1K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music