pa gledala sam eurosong ne? kao i svi vi, sam necete priznat
Iva: mi bili na nekom roštilju kod frendova koji se malo produžio jer su žene gledale Eurosong, a muževi su za to vrijeme ćaskali na terasi. Ja sam nažalost morala po defaultu biti u grupici sa ženama pa sam odgledala svoj prvi Eurosong nakon skoro 10 godina. Jedino kaj imam za reć je: scarry shit!
Iva: mi bili na nekom roštilju kod frendova koji se malo produžio jer su žene gledale Eurosong, a muževi su za to vrijeme ćaskali na terasi. Ja sam nažalost morala po defaultu biti u grupici sa ženama pa sam odgledala svoj prvi Eurosong nakon skoro 10 godina. Jedino kaj imam za reć je: scarry shit!
Cijela priredba je prilično zastrašujuća, ali mi smo ipak našli jednog izvođača za podržati, a to je Laka, kojega naš sin jako voli, a i nama odraslima je vrlo simpatičan! :) I uz to jedan je od tipova koji po vokaciji baš i ne pripada tom miljeu!
Fortunate son
Waiting on a friend
walking the cow
Little sister
I am a patriot
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Prvo mjesto je odlučeno, a od 2.-5. ih je 4 s istim brojem glasova i još su iza njih dvije stvari s jednim glasom manje. Moglo bi biti pripetavanja.
No, još nije gotovo, čekaju se još glasovi gospodina gunnera i moje supružnice. Još me čudi kaj niš nema masnog koji je bio nezaobilazan sudionik igrica. Večeras idu rezultati, oko 22! Pa do tada molim da se odazovu ovi koji još trebaju!
Pa bio bi red da Janko dobije svoju prvu PJ majicu...što se čeka
Ja također imam planova za sljedeću Markovu majicu.
Stickmena nemam nažalost :(
Comments
Fortunate Son
Beast of Burden
Know Your Rights
Harvest Moon
419 352
Can't Help Falling In Love
I'm One
Redemption Song
Little Sister
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
elem, little sister u vegasu.
http://www.youtube.com/watch?v=7eUp0T5oxhY
pa gledala sam eurosong ne?
a kuzis, kak starimo tak nam treba sve manje sna - ko shishmishi
sutra spavam dok se samostalno ne probudim (bez budilice) jupiii! 'noch!
Don't Be Shy
Fortunate Son
Harvest Moon
Know Your Rights
Da se malo oporavim, idem počet jutro sa npr. ovim: http://www.youtube.com/watch?v=5RhBYt41k20
Edit: osim kaj je guba stvar, ima mali EV intervju na kraju, u pravom EV stilu: http://www.youtube.com/watch?v=vmR2bmFqxLA&NR=1 LOL!
Cijela priredba je prilično zastrašujuća, ali mi smo ipak našli jednog izvođača za podržati, a to je Laka, kojega naš sin jako voli, a i nama odraslima je vrlo simpatičan!
Come mothers and fathers
Throughout the land
And don't criticize
What you can't understand
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb
tenks na linkovima, nisam još vidjela ove snimke!
rookie :-)
1. snih
2. asfo
3. cutki
4. iva
5. pajo
6. leo
7. potato girl
8. Rijeka
9. lestes
10. helen
11. elcielo
12. gunner
13. jurasica
14. dirty frankk
15. shela
16. siljo
Fortunate Son
Harvest Moon
Redemption Song
All Along The Watchtower
I Am A Patriot
Sorry Domagoj, malo te zekam/provociram na glasanje...
Nije valjda da ga nitko nema!
Baš sam ja malo tražio i mogu ti reći da ih baš i nisam našao u velikoj rezoluciji...
Ja ti imam 500X500, ak hoćeš javi...
ni ja nisam imao bas nesto srece kad sam trazio, lai meni nije trebala visoka rezolucija... radi se majica? naljepnica? bedz?
Waiting on a friend
walking the cow
Little sister
I am a patriot
Radim majicu za Janka, njegovu prvu PJ majicu!:):)
Kaj se tiče stickmana, treba biti barem dobar kontrast, da je crni na bijeloj podlozi ili slično, jerbo ionako ga moram izvući u vektorima.
Prvo mjesto je odlučeno, a od 2.-5. ih je 4 s istim brojem glasova i još su iza njih dvije stvari s jednim glasom manje. Moglo bi biti pripetavanja.
No, još nije gotovo, čekaju se još glasovi gospodina gunnera i moje supružnice. Još me čudi kaj niš nema masnog koji je bio nezaobilazan sudionik igrica. Večeras idu rezultati, oko 22! Pa do tada molim da se odazovu ovi koji još trebaju!
dobar izbor za prvu PJ majicu
Ja također imam planova za sljedeću Markovu majicu.
Stickmena nemam nažalost :(
vidim, stare metode se opet primjenjuju!
LOL
Iako to tako izgleda, teško da bih mogao utjecati na izbor moje supruge, a i ukus nam se pomalo razlikuje!
Niš mi tu ne pomaže!